Okej, ska försöka!

Hallåå!

Idag är det Valborg och det är jätte fint väder ute. Hoppas att det inte blir så kallt på kvällen. Då blir det bara plågsamt att vara ute. Jag ska vara med mina underbara kompisar. Vi ska alla sova tillsammans. Men vart det är anonymt!! - Igår var jag i skolan, sen hem till Anna och verkligen äta sig proppmätt.. Sen tog vi bussen ner till roliga centrum och köpte present till Bella! Sedan hemåt. Direkt till träning. Och träningen var skitbra, även om jag blev fruktansvärt trött mot slutet! Vad ska ni hitta på idag då? Hoppas ni får en toppen dag och kväll! För det ska vi ha! Puss på er!


Nu var det dethär med att kunna ladda in bilder.. Men det funkar fortfarande inte så ni får ett års gammal bild.
Tror jag! ;)

//Vendelahedlund


Valborg!

Har ingen lust att blogga. Men ha det bra!


Skrattretande.

-

Back on same road again.

Hallååå!

Hemma från en riktigt skön dag! Men jobbigt med den så kallade Galaxen.. Nytt namn! Orkar inte höra varje dag att man kallas för hora, fitta osv.. Bara för att du mår så dåligt behöver du inte trycka ner andra. Den ända själet till att du håller på som du gör är att du är så osäker på dig själv satt du måste trycka ner oss, för att du ser att vi har det roligt! Men hallå? Du kommer aldrig lyckas, lägg ner! - För övrigt så har dagen varit rolig! Gud vad jag älskar er! Vem skulle jag skratta med om inte ni fanns? Det är ni som får mig på bra humör, alltid. Det går inte att vara sur eller ledsen mer er. Ni är så otroligt fina! Är lyckligt lottad som får ha er som vänner!

Nu ska jag sätta fart med våran redovisning. Anna och jag har inte kommit så långt ännu.. Jag ska skriva om World trade center. Så ska Anna försöka göra en powerpoint. Men ni får ha det bra, så hörs vi kanske ikväll. Om inte så hörs vi imorgon!


SnyggasT!

//Vendelahedlund

Nothin on you

Hallåå!

Plugg, plugg, plugg.. Vi har no-läxförhör imorgon. Alltså sexualkundskap. Måste läsa något himla häfte.. Jag orkar inte, är alldelles för trött.. Somnade nästan när jag hade läst efter ett tag. Träningen med barnen idag gick bra. Inte nudda marken körde vi! Det verkade inte vara så lätt..? Om mindre än en vecka så är det valborg! Mamma, pappa och Linus ska till några som vi känner. Men jag tänkte vara med mina vänninor (HAHA). Eftersom vi är lediga på fredag så hade vi tänkt att fira mig, Bella och Anna. Vi fyller år i April och vi har inte firat oss än. Så det passar bra då! Senare på dagen drar väl vi antagligen ner och tittat på majbrasan. Köpa godisremmor(?) Gott!!

Nu ska jag fortsätta mitt pluggande. Blir sängen i tid idag. Orkar inte vara såhär trött hela tiden. Känns så otroligt onödigt när man kan gå och lägga sig tidigare, men istället väljer jag datorn. Inte så konstigt att jag är trött och har huvudvärk ofta.. Jaja, ni får ha en bra kväll så hörs vi imorgon!! P.s  jag och mamma har försökt att lägga in bilder, men icke sa nicke...

Puuuuuusssss






Tänk att vi snart flyttar in!! Längtar!

//Vendelahedlund


Carpe diem

Tjenamittbena!

Hemma från en seg dag i skolan, har haft kraftig huvudvärk.. Vilket inte är så kul när man ska jobba och allt! Jag kom fram till idag att jag ska stänga av min mobil på natten. Börja använda väckarklocka. Sluta somna med mobilen i handen. Vaknar med en sladd runt mig, och det kan vara farligt! Sluta ha mobilen i hande konstant hela tiden. För det första är det inte skönt att ha något i handen hela tiden. För det andra är det inte bra för jag får strålning i handen. Jag tror om jag slutar med dessa saker så kan min huvudvärk gå bort. Tror problemet är min mobil.. Haha, kändes inte bra att säga så, men det är säkert de! 

Annars så har dagen varit okej. Ska snart på barngympan. Vi ska beröma dom ordentligt, för dom var jätte duktiga på uppvinsingen! Har försökt få bilder in på datorn genom bluetooth, men det gick inte så bra. Skulle tydligen ha någon himla kod.. Och jag har absolut ingen aning vad det är för kod.. Ska fråga mamma när hon kommer hem. För övrigt. Har ni haft en bra dag? Nu ska jag hoppa i mjukis kläder och åka till dom smååå.

Puuuuuussssssss


Är sjukt taggad på sommaren 2010!!

//Vendelahedlund

I still remember the day I first saw you.

Hey readers! 

Gud vad seg jag blev efter en tuff träning. På slutet var det tufft.. Körde fristående och styrka. Vi körde trampett idag, inte tumbling som jag hade hoppats på men det ska vi göra på tisdag. Det gick ganska bra att hoppa trampett! Juste, jag kilade ner till centrum idag, och det var otroligt skönt måste jag säga! Fast var dock väldigt varm när jag kom fram. Men såå värt det! Det ska hända flera gånger! (kan alltid hoppas). Nej, nu väntar sängen på mig. Är superduper trött!! Sov gott, så hörs vi imorgon!

Pussssssssssssssssssssss

Hallåunderbaraväder!

Hejhej!

Har varit hemma ett tag nu sen jag kom hem från Anna. Eller jag kom hem vid 12 och nu är klockan.. 14:21. haha! Vi gick hem till Anna igår och överraskade henne! Haha, lite roligt var det! Hon visste att Shannon skulle komma men inte att jag och Eve också skulle komma. Det kom flera dit också. Sen när dom gick så bunkade vi upp med massa godis och cheesballs. Var så mätt efter!! Jag sov över där, orkade inte komma hem tidigt. Och, man kan säga att vi somnade ganska sent. Jag är sjukt seg.. Så fort jag bosätter mig framför tv'n så åker ögonen ner. Men jag tänker faktist pigga upp mig med en promenad ner till centrum. Ska lyssna på musik. Skönt med friskluft! Ni får ha det bra!

Pusss


Inte alls långt kvar nu!!

//Vendelahedlund


Hemma från en lång dag i hallen!

Hejhej!

Nu är jag hemma från en bra dag på uppvisningen. Alla var jätte duktiga. Mina små barn var fantastiskt duktiga, trodde dom inte skulle kunna sitta stilla sådär länge.. Men det kunde dom. Vi hade tagit med pennor och pappar så dom kunde göra något medans dom väntar. Var väldigt stressigt i vissa tillfällen, men annars har allting gått bra! Kul var det också. Idag fyller sötnosen Anna år!!! GRATTIS TILL DIG GUMMAN! Hoppas du får en toppen bra dag!

Ikväll har jag en sak jag ska göra, men det är hemligt för tillfället. Ni kan få reda på det senare ikväll. Ska iallafall till Shannon. Sen får ni inte veta något mera! haha. Vad ska ni göra en sådan vacker lördag? Det är strålande sol ute och här sitter jag.. Nej, måste ta och hoppa i duschen och börja fixa mig för kvällen! Ha det bra så hörs vi ikväll!!

Ja som ni vet så funkar det inte att lägga upp nya bilder från mobilen!!? Får ta och kolla upp vad det är som är fel..

//Vendelahedlund

Hos Lindaaaaaaaaa

Godmorgon!

Förlåt för jätte dålig uppdatering igår. Men jag var och är hos Linda. Sov över här, orkade inte åka hem. Jag träffade dom när jag hade slutat, så var det tänkt att vi skulle ut på prommis. Men vi kom inte så långt! Vi satt bara vid datorn och checka face. Men sen fick vi något ryck och skulle ut och promenera. Men vi kom bara ut från dörren.. Det var kallt! Men vi var tvunga att gå iallafalll. Fick ett uppdrag av Lena att köpa ägg. När vi kom hem så gjorde vi inte så mycket.. Sen efter middag så drog jag och Linda till Sofia, sen promenerade vi ner till centrum och köpte Ben&Jerry's. Vi hann precis innan dom stängde ica. Sen tog vi bussen hem. Och åt våra glassar och tittade på Johan Falk. Myys!

Vaknade halv åtta. Ska ha uppvisning idag! Med dom små och mig själv. Det är i ishallen. Kom och titta!! Nej, nu måste jag ringa pappa och hämta mig. Måste hem och packa lite saker! Ha en bra dag, puss på er!

Någon tävling när jag inte är med!

 

 


Rock that body

HAllåå!

Har precis kommit innanför dörren.. Gud vilket dåligt väder det är!! Det ska inte snöa i April!? jaja.. Är väldigt kall iallafall.. Dagen har varit bra, Fast vi slutade halv 4.. Men jag stannade kvar och pratade med Felix, Kalle, Amanda, Linn och Bella. Så missade sista Skörby bussen.. Så fick ta hagviken vid fyra och byta vid stationen. Vilket tog ett tag! Ska snart på träning, har inte ätit något och sitter och skakar för att det är så förbaskat kallt ute.... Händerna är lila. Mamma har köpt en skinnjacka till mig idag, skitsnygg! Tack mami! Nej, nu måste något ner i magen.

BILDSKIIIIIIIIIIIIIIT!


//Vendelahedlund


MatildaEllmanInMyHeart!

Hejhej!

Dagen idag har varit underbart skön, jag och Shannon har stått i cafet idag. Så skönt att slippa lektionerna! Efter skolan så var jag med Matilda! Vi drog hem till mig ett tag sen tog vi bussen till centrum och mötte upp Eric och sedan fortsatte vi gå hem till Matilda. Vi skrattade väldigt mycket måste jag säga. Typ ''Ale ale Alezandrooo'' haha.. Ska snart leta upp min engelska lapp, ska ha redovisning imorgon... Jobbigt!! Men vi hörs imorgon!

VARFÖR GÅR DET INTE ATT LÄGGA IN BILDER!?!?!?!?!?

//Vendelahedlund

Så jävla omoget!!

Hejhej!

Dagen idag har varit skiiiiiiiiiiiiiiiiiiit irriterande bokstavligen. Det är såååå patetiskt.. Tänker inte ta upp de här, men så jävla omoget! Väx upp eller börja på särskola, skulle behövas. Annars så har dagen varit helt okej. Har varit hemma hos Bella med Shannon och Anna. Trevligt. Spelade Buzz. Spelade inte, jag orkade inte. Ska snart på träning. Halv 7. Har massor att berätta. Har ingen aning om vad vi ska göra, hoppas på fristående. Vi ska göra om de! Nej, nu ska jag få i mig lite mat. Vi hörs efter träningen!

Pusssss


Världens bästa lag!! SÅ SANT!!!!!!

//Vendelahedlund

Godmorgon!

Godmorgon!

Nu är jag färdig fixad och ska alldelles strax gå till bussen. Idag är det matte prov och jag vet inte hur det kommer gå.. Vi får se, Anna kommer idag. Saknade henne igår, haha jag behöver ditt skratt hela tiden. (Anna langar asgarvet!) hahaha! Ikväll är det träning också, så vi hörs när jag kommer hem. Ha en super bra dag. Pusssss


Inte långt kvar nu!!

//Vendelahedlund

Love is not beautiful all the time

Vi alla har blivit kära ellerhur? Vi vet den där pirriga känslan i magen! Den som inte går att beskriva.. - Jag älskar att vara kär, men kärlek är inte underbart hela tiden. Det kan vara ett helvete också. När man har blivit kär är livet mer än underbart. Men när allt är slut av massa anledningar så går världen under.. Den gör de. Och det är så otroligt jobbigt att gå igenom ett otroligt bra förhållande och sen helt plötsligt försvann den som om någon blåste bort allt som en gång var så prefekt. För killar kan det gå bort på några dagar, men för en tjej kan det ta åratal.. Fattar inte varför vi tjejer måste lida på alla sätt hela tiden.

Jag hade ett förhållande för en månad sedan, och det var underbart! Men den försvann lika snabbt som den kom.. Jag kan inte beskriva hur lycklig jag var, allting var så pass bra för att vara sant! Jag vill känna den där känslan igen, jag vill börja om på nytt. Jag vill inte längre behöva sitta och vara deppig för att jag har haft ett underbart förhållande. Jag vill bli nykär och komma över de, jag har kommit över det bra. Men det finns alltid där och dyker upp när jag är själv. Jag anstränger mig hårt för att sluta, men hjälper inte!

Nu kanske det låter som om jag är desperat och behöver ett förhållande. Så är det inte, alla vet hur underbart kärlek är! Och jag vill ha ett förhållande. Men får ta skiten sen. förlåt för att jag tog upp mitt förra förhållande men jag behövde få ur mig de. Känner mig lättad nu. Hoppas verkligen att jag kan börja om på nytt och skita i det som hänt!

//Vendelahedlund

Gåochdöäckelmattebok.

Hejhej!

Nu har jag pluggat i kanske 1-2 timmar.. Väldigt jobbigt. Hoppas jag bara har fått in allt det där i huvudet och att det stannar tills provet imorgon.. Jaja, det får gå som det går. Men jag har iallafall försökt! Juste, träningen idag med småbarnen gick... sådär.. Inte så bra koncentrerade direkt.. Den första klämmde på mina bröst, den andra spottade vatten, den tredje gjorde illa sig.. osv.. Lite jobbigt.. Blir nästan trött i huvudet när dom inte lyssnar.. Men nu har vi också fått en som kan sitta med glinen i ringen när vi har uppvisning! YES!! Tack så hemskt mycket. Sista inlägget för idag, så godnatt på er!!

 
Sommarkomtillmigtack.

//Vendelahedlund



Måndag!

Hejhej!

Nu är första dagen avklarad på veckan. Det gick bra, vi hade vanliga lektioner. Panik, fick reda på att vi har redovisning i temat som vi har haft senaste veckan.. Jag får panik, jag vet inte om vi är klara..? Får ta och kolla upp de. Ska snart ner på barngympan, det är deras sista träning innan uppvisningen. Så hoppas det går bra så hinner vi med ganska mycket. Vi behöver fortfarande hjälp från föräldrer som kan sitta med dom när vi har uppvisning. Vi har nämligen samtidigt.. Och dom kan inte sitta själva.. Det skulle bli kaos. Hoppas att någon hör av sig snart.. Ikväll ska jag plugga sönder matteboken, stort prov imorgon. Så kanske dålig uppdatering ikväll. Men då vet ni!

P.s Det funkar fortfarande inte att lägga in bilder, så ni får stå ut med att jag lägger in gamla bilder..


Bild från städningen!

//Vendelahedlund

It just tells me apart

Hallåå!


Sitter fortfarande med hårinpackningen i håret, har snart suttit med de i tre timmar. Men desto längre desto bättre väl? Jag är vädligt trött sen städningen. Skulle inte sitta fel med en tupplur nu.. Men jag har pluggat matte, har stort prov på tisdag.. Känns inte bra! Sitter och irriterar mig väldigt mycket på att det inte går att ladda in bilder.. Undrar verkligen vad som har gått fel.. Sitter och sjunger för glatta livet just nu och ska snart skölja av mitt hår, just nu är det lockigt och ser extremt skabbigt ut.. All balsam är liksom kvar! haah, ha det bra!


Puss på dig lillebror!!

//Vendelahedlund

Den stinkade lukten följer efter mig.. Eller det kanske är jag som luktar!?

Hejhej!

Nu är jag hemma från ett bra jobb på Högbytorp i Bro. Vi har städat i några timmar, vi blev klara tidigare så vi fick gå en timme tidigare. Eller inte jag, var tvungen att vänta på pappa som åkte med han som jobbade och hämtade alla soppsäckar som vi hade ställt längs vägen. Lite jobbigt att vänta, men jag och Jenny solade. Linda slaggade.. Ovanligt? Nej! Men det gick bra, och vi hade strålande sol i princip hela tiden. Nu återstår dagen med att plugga och duscha. Kanske övertalar mamma att åka och köpa vårjacka? Vi pratade jätte mycket om Italien idag. Alltså guuuuud vad jag längtar!! Ingen förstår hur mycket jag längtar. Jag kommer dö i tårar om det inte blir av, men om flygplanerna cpar så bilar vi ner. Det säger tränarna också, så det kommer bli av! Nej, nu måste jag hoppa i duschen och ta lite hårinpackning sedan plugga.. Ha en bra dag alla!

Jag hade tänkt att lägga in bilderna från idag, men det funkar fortfarande inte. Får se om jag kan ikväll,får väl låna mammas sladd isåfall.. Pusssssssss

//Vendelahedlund

Hos Sofia

Hejhej!

Nu är jag hos Sofia med Emilie! Vi ska snart dra oss mot Linda, där jag och Sofia sover kvar! Trevligt! Just nu sitter dom och äter, och jag tänkte passa på att göra ett litet inlägg. Imorgon ska vi som sagt städa så det blir inte så sent! Haha, får vi hoppas, annars kommer jag gå runt som ett levande lik och städa.. haha!





Pusssss

Hey, Soul Sister

Snart tror jag Sofia och hennes pappa kommer och hämtar mig. Sofia är såå seg på att svara så jag vet inte när hon kan komma! Men vi ska iallafall vara hos Linda, myys! Jag har försökt ladda upp bilder in på datorn men då står det att kabeln inte kan hitta till datorn.. Såååå drygt! Så har man tagit några nya bilder så helt plötsligt hittar den inte.. Hatar bokstavligen hatar sådant som bara kommer när man väl vill lägga in något.. Jaja, men det blir nog bilder ikvälls å kika in ikväll! Ni får ha en bra kväll så hörs vi när jag kommer hem, med förhoppningsvis lite bilder om inte kabeln håller på igen.. Eller datorn..

Pussssssssssssss


Om det inte går att flyga till Italien, så bilar jag ner!!

Hallååå!

Nu är jag hemma, har precis varit med Sandra och Madde i centrum och pantat burkar! Det var en hel del. Men ändå så är inte det där mycket, för vi har såå mycket mer kvar! Men det tog inte så lång tid som jag trodde det skulle ta, det kanske tog 20 min? Men nu är jag iallafall hemma och väntar på att få svar av Sofia om vart vi skulle vara ikväll. Haha, fick svar av Sofia nu, det blir bara jag, sofia och Linda. Men det är trevligt med dom sötnosarna! Sofia kommer hem om en timme ungefär, Linda kommer nog samtidigt. Sofia är i stan, Linda är på tävling med hennes småbarn! Om någon ville veta..? Jag är verkligen så taggad för att städa imorgon, haha.. Men vi vet hur duktiga vi är! Vi har redan gjort det en gång innan. Ni får ha en bra kväll! Jag kanske slänger in ett inlägg innan jag drar till dom, men om inte så vet ni vad jag gör! Puss på er!

















Alla vet väll att Arlanda har stängt? Jag tar det som ett ja, och vi åker snart till Italien! Och jag har bestämt att om det inte går att åka flygplan ner så bilar jag helt seriöst! Jag vill inte missa denna underbara vecka som jag ser fram emot så himla mycket!! Alla kvälla, träningspass och så mycket skratt! Vi hade så himla kul!! Jag skulle inte kunna tänka mig om vi inte kommer iväg nu... Då vet jag inte vad jag gör!?

//Vendelahedlund

Gud vilken dålig uppdatering!!

Hejhej!

Förlåt för en usel uppdatering.. Jag vet. Jag har faktist haft tillgång till dator men jag har varit så lat för att göra ett enstaka inlägg.. Igår var jag iallafall på bowling med alla andra ledare, gud jag hade tydligen inte träffat att ledare. Det var väldigt många. Men det var trevligt! Jag vann över alla på första omgången av bowlingen. Det kändes skitbra! Man kunde köra igen vid åtta till nio, men jag och Linda satt vid bordet och hade ''deep talk'' istället. Trevligt!! Efter det så blev det filmkväll med Vicky, Madde, Vickan, linda och Sofia! Vi såg the uggly truth. Den är bra! Vi gjorde smoothie också, skitgott!!

Jag och Sofia somnade vid halv tre, sen vaknade jag av hennes lillebror vid nio, men somnade om till elva. Så det var skönt! Vi har haft en skön och slapp morgon, men sen fick vi lite stress. Sofia skulle in till stan med Emilie och vi hade inte fixat oss något när vi såg hur mycket klockan var. Menmen.. Nu är jag iallafall hemma, och vid tre ska jag åka ner till centrum och panta burkar tillsammans med Madde och Sandra. Trevligt, men mindre trevligt när pantburkarna kom in i bilden.. Det är verkligen jätte mycket!! Nu måste jag fixa mig, är inte helt klar än. Men vi hörs lite under dagen!

Jag snor bilderna från linda, tog inga bilder alls igår...?








Obsevera att jag har halsduken runt huvudet...

Puss

//Vendelahedlund


Idag är det Soffan_939 som gäller!

Hejhej!

Skoldagen idag har varit skön igen. Vi fick titta på bandytuneringen i gympahallen hela förmiddagen. Sen blev det lunch, en timmes lunchrast sedan film tills vi slutade! Så skönt! Men nackdelen med filmen var att det var hälsoresan.. Lite drygt! Anna följde med mig hem idag, haha vi satt vid datorn och njöt av lite cheeseballs.. Ikväll ska jag bowla med alla andra ledare, sen drar jag till Soffan_939! Ska bli trevligt. Har hört att hon är trött så det lär bli skitkul. Stannar över natten också, så jag kommer uppdatera där. Imorgon ska jag och Sandra panta burkar! Och på söndag ska vi städa på högbytorp. Tänk pengar, pengar och återigen pengar!! Nu ska jag packa lite, så vi hörs lite senare!

Pusssssss


Vi vet vad som kan hända när vi är med varandra!


Haha :)

//Vendelahedlund

Hemma från en bra träning!

Hallå i stugan!

Är hemma från träningen nu. Eller vi slutade vid halv nio, sen körde vi Vicky hem och tog några påsar med pantburkar. Hennes mamma hade blivit arg på henne för att dom inte kunde gå i garaget så vi tog några stycken. Vi har lite mera plats. Träningen idag gick bra, om man bortser min magont. Vi körde kondition sista. Så vi körde friståendet flera gånger, tror det var fem gånger om och om igen. Skitjobbigt.. Men nu har jag duschat och så. Nu känns det i kroppen att man har tränat. Och det är underbart skönt! Vi hörs imorgon, ska sova nu är otroligt trött..

Puss

//Vendelahedlund

Snart helg

Hejhej!

Nu är jag hemma efter en bra dag! Den här veckan är ganska skön i skolan. Vi har tema hela veckan ut. Så det känns bra! Vihadetema på morgonen, sen åt vi vid halv elva. Vi skulle på hälsoäventyret. Så vi promenerade dit. Vi var där i 2 timmar ungefär. Så klockan blev två och vi fick sluta. Skönt att slippa gå tillbaka till skolan igen. För övrigt så har dagen varit jätte trevlig. Såklart att den blir de när mina sötnosar är med mig, okej jag har fiender runt mig hela tiden.. Men så är det alltid! Innan träningen ska jag skriva lite om homosexuella. Sen ska pappa hjälpa mig lite med matten! Ikväll är det träning. Bara fristående, så det ska bli skönt. Jag har väldigt trött idag.
Vi hörs om ett par timmar!


Puss på er!

//Vendelahedlund

Hejhejhejhejhejhej


Okej?

OUTFIT





//Vendelahedlund

Vackert väder ute, nu är våren äntligen här!

Hejhej!

Nu är jag hemma efter en lång dag. På morgonen var vi på ungdomsmottagningen som jag sa imorse. Och, haha guud vad intressant det var! Fick lära mig mer än vad jag ville veta om kvinnan. Tycker att alla killar har det chill med allt! Kommer inte riktigt ihåg när vi slutade där, men vi var iallafall vid skolan vid kvart över tio. Vid halv elva var vi tvungna att äta lunch för vi skulle ha hjärt och lungn räddning vid 11. Det höll på i någon timme. Gud va ansträngande det var att trycka på bröstet.. Gud! Kändes som jag skulle döda personen istället.. Sen hade vi en timmes rast.. Lite drygt! Sen hade vi tema. Satt dagen har varit ganska skön!

Jag, Anna och Bella gick sen hem till Bella. Vi skrattade åt en video, solade och hade det trevligt! Sen gick jag och Anna ner till centrum för att vi skulle ta bussen. Innan de så gick vi in på ica och kollade om det fanns något man kunde smaka på. haha! Men då höll vi nästan på att missa bussen! haha. Men det sjukaste idag var nog allt när vi satt på bussen och nästan precis innan vi skulle gå av så bestämde vi för att åka ner till centrum igen. Vi ville ta med korv haha.. Ibland undrar man. Men en sak är säker, vi ska bussluffa en vacker dag! haha, hela dagen! Det är en sak man gör en gång i livet, så vi sks uppskatta det och ha det väldigt trevligt! Men det blir inte i helgen iallafall. Kan inte då. Så kanske nästa.. haha! Nu ska jag snart plugga matte, har ett jätte stort prov på tisdag..

Hörs ikväll!



//Vendelahedlund


Godmorgon

Godmorgon!

Nu sitter jag ocg äter frukost. Ska snart dra mig mot busshållplatsen. Tro ni jag orkar? Ni vet inte hur trött jag har varit denna underbara morgon.. Kändes som ögonen satt fast i varandra så jag inte kunde se, eller jag hade inte någon ork att öppna dom.. Med andra ord så plattade jag håret med stängda ögon..? Jag vet att jag skrev igår i något inlägg att jag skulle ladda upp en video som gjorde min dag igår, men såklart så har jag och Vicky glömt vårat läsen till youtube... haha, bra! Idag är det onsdag och Shannon ska följa med hem och rota i min garderob. Så vi får se om jag har kläder kvar för den här veckan.. Nej nu måste jag sätta fart. Vi ses när jag kommer hem!
Ha en bra dag, puss

//Vendelahedlund


Dålig träning

Hejhej!

Kom hem för träningen för någon timme sedan. Har ätit kvällsmacka och läst tidning. Nu sitter jag framför datorn med värk i ryggen.. Gjorde illa ryggen på träningen.. Vi körde trampett med plintar. Skruvade heelt konstigt och landade med benen ihop och ryggen var vikt åt sidan.. Det gjorde ont. kunde inte köra något sen heller, försökte men det knäckte då.. Så vi fick knäcka ryggen lite, hjälpte i 10 min sen kom det tillbaka igen.. Mamma får massera lite nu när jag ska gå och lägga mig. - Imorgon på morgonen ska vi tjejer i klassen till ungdomsmottagningen.. haha! Tänkte gå och lägga mig nu, så lite godnatt hälsning från mig till er läsare! Puss på er så hörs vi imorgon!

Puss

En dag att minnas..

Heeeeeeej på er!

Dagen idag har varit underbart rolig! Jag tänkte faktist berätta i detalj.. Vanliga lektioner tills lunch sen har man fått välja en aktivitet man ska göra denna vecka och jag och tjejerna tog yoga! hahahah... Nu kommer detaljerna.. Vi tog bussen från skolan till stationen var det tänkt men vi gick av några hållplatser tidigare. Sen promenerade vi dit. Haha! Jag och Anna fick såklart för oss att vi ska lägga oss på marken, haha, såklart att vi gjorde de. Folk stirrade. Haha, men det blev ett gott skratt.. Sen fortsatte vi gå. Vi drog massa skämt och skrattade. Haha, juste på bussen så tog vi massor med bilder..

När vi kom fram till yogan så fick vi vänta för vi var 40 min tidigare. haha, bättre tidigt än sent var tanken då. Sen gick vi in och bytte om, sen var det bara att sätta igång! Hon gick igenom lite saker. Man skulle tydligen andas genom näsan hela tiden.. Men det blev lyckat. Varje gång vi skulle göra en övning och andas in, andas ut så andades jag typ 40 gånger utåt hahahahah.. Och jag tänkte på allt som var roligt, så började jag skratta. Sen så skulle vi göra en övning som heter Happy Baby!! hahahahahha..

På bussen till stationen så bestämde vi oss för att köpa glass, mjukglass blev de. Mycket gott. Sen drog vi hem till mig, och vi har inte gjort så mycket sen vi kom hem, ahah. Vi kanske kom hem för en kvart sen! Pappa har satt upp studsmattan. Så vi kanske ska gå  ut och förbränna lite... Haha! Ja nu blev det ett väldigt detaljerat inlägg. Och det blev de, men kul ändå. Den här dagen har verkligen var skitrolig. Solen gör så man mår så otroligt bra!

Nu kommer massa bilder!


Bussen påväg dit


Hittade dock ett retard..


Och ett till..


Här har vi TVÅ retards..


Söta Anna på toppen av ett berg (mount everst)

haha, ja vi hade otroligt mycket mer bilder, men för fula för att visas på internet.
Laddar snart upp en video som har gjort min dag!

//Vendelahedlund

Kan man ha mycket roligare? Svaret är nog nej..

Tjäänamittbääna.

Kom hem från barngympan för ett tag sen. Har ätit och allt. Har pratat med Anna på msn ett väldigt långt tag nu, haha vi skriver inte utan vi skickar röstmeddelande.. HAHA, jag dööör av garv. Vi har världens bästa humor! Men hennes msn laggar så hon typ taggar för att hon tror att jag är tror att jag är cool, men in real så är jag mycket coolare än henne. För liksom, vem har en pappa som heter Alf!? haha, okej det börjar gå överstyr nu.. Eller? haahah, jag har jätte tråkigt..

Jag har några planer för veckan iallafall. På onsdag ska Shannon hem till mig och rota i min garderob sen på fredag är det bowling med alla andra ledare, sen så åker jag hem till Soffan_939 och stannar dör över natten. Ska bli trevligt. Vi kommer prata om hon som inte(har) har hittat hem, hon som har noll koll(jag förstår ingenting...hahhahah!) Nu märker jag själv att det börjar bli drygt, men jaja, ett inlägg iallafall!


Bildpådagensoutfitmendenvarintesåbra.

//Vendelahedlund


The first day

Hejhej!

Första skoldagen avklarad.. Det gick bra, men hade huvudvärk igen.. Vi slapp jobba ''vanligt'' jobb idag, vi hade tema hela dagen. Kommer inte riktigt ihåg vad temat heter, men det är iallafall sex och kärlek. Det gick väl bra.. haha jo men det gjorde de. Hade bara lite små raster hela tiden. haha! Vi har hälsoveckan idag, så jag, Bella, Anna och Shannon ska gå på yoga. HAHA! Jag vet faktist inte vilken dag det är.. Men är iallafall i veckan. Jag kommer inte kunna hålla mig för skratt.. Innan vi fick sluta idag var vi tvunga att gå en promenad.. Men det var skönt! Vid halv fem ska jag till barngympan. Vi hörs senare!



Pusspuss

//Vendelahedlund

Favorit girl

Tjenamittbena.

Hemma från den segaste träningen på länge.. haha okej det var ett genrep till uppvisningen men ändå. Den var riktigt seg. När vi skulle göra stegen så var det en liten tjej som inte fattade någonting..! HAHAHAHAH, hon stod som ett fån och drog upp armarna och sa: VA!? Nu förstår jag ingenting.. Jag och Sofia kunde inte hålla oss... Haha, det slutade med att Sofia fick sätta sig på en bänk ett tag.. HAHA, asså jag skrattade så tårarna sprutade.. AHAHAHAH! Okej, ni fattar inte med hon såg ut att vara typ... retard, nej inte retard.. Typ... efterbliven. YES! Där har vi ordet efterbliven. Sen såg vi när hon skulle göra enkla steg så såg man på henne att hon var ett steg efter hela tiden.. Haha, så ordet efterbliven passar perfekt!! Nu har jag precis målat om mina naglar. Bytte till den jag köpte idag.

Jahadå. Idag var det sista dagen på påsklovet.. Jag tycker det blev en perfekt dag. Åka in till stan, det gör man inte så ofta. Vi hade jätte trevligt. Det måste göras om, Punktslut. Däremot var inte min chailatte så himla god.. Nu ska jag ta en alvedon så min gudomliga huvudvärk försvinner någon gång..! Kul att få träffa mina underbara vänner imorgon! Pusspuss


The sky's the limit.

//Vendelahedlund

Hemma från undebara stockholm!

Hejhej!

Nu har jag precis kommit hem från stan. Det var jätte trevligt, vi gick runt i en halvtimme. Vi bestämde att vi skulle äta vid halv 12, annars blir det kaos på donken. Vi kom rätt i tid. Sen gick vi runt lite, trodde inte jag skulle komma hem med något.. Ni vet när man är shoppings sugen, men inga plagg är jätte fina så man blir nöjd av sitt köp, nu var det halft. Tyckte det var sådär på jätte många plagg. Och det var lite jobbigt, men sen så. Nu vid sex ska jag på träning. Kan vara med för vi ska bara träna på våran dans till uppvisningen. Ha det bra!












Pusspuss

//Vendelahedlund

Snart drar vi in till stan!

Godmorgon!

Nu är jag nästan klar med att fixa mig. Ska bara leta efter kläder.. Sen så. Nu tänker jag komma hem med lite kläder! Är så himla shopping sugen. Vi tänkte ta tåget tio över tio. Så vi kommer dit i tid. Slippa stressa.. Kommer ta bilder så kika in  vid ungefär 6 tiden? Ikväll är det träning. Jag tänker faktist gå på den, för vi ska ändå bara öva på dansen tills uppvisningen. Så jag tänker ta det lungt. Juste, jag och mamma såg på Bröllposfotografen igår kväll... Den va.. okej. Det är ett svagt okej.. Ingen film jag skulle kunna rekomendera.. Nu tänker jag sätta fart med frukost och kläder. Har en bra dag, så hörs vi ikväll! Pusspuss


The hole family.

//Vendelahedlund


Down to earth

Hejhej!

Jag har haft jätte tråkigt idag.. Bara gått hemma. Följde med mamma och hämtade hundarna. Anna skulle bort. Sen har jag inte varit ute någonting. Har sätt på Twiligth, mamma tvingade mig att se den med henne. Jag gillar inte twilight.. Långtråkiga.. Inget för mig! Har precis ätit tacos, resten av familjen tittar på AFV. Haha, lite skratt här och där.. Väntar på att Emelie ska svara på ett sms.. Vi ska kanske dra in till stan imorgon då. haha, ett nytt försök. Men jag kan, ska kolla med Emelie. Eller jag har kollat men har inte fått något svar! Nu vill mamma ha låna min dator, hon har fått virus på sin och hon måste läsa sin mail.. Men vi hörs imorgon! Pusspuss



Peace to you gays!

//Vendelahedlund

Justin Bieber

Hej!

Jag har spenderat dagen såhär långt med att sitta och glo på hans videoklipp på youtube. Han är så otroligt bra! Jag vet att det är inte bara jag som gillar honom. Det är verkligen jätte många som lyssnar på honom. Och jag skulle dö om jag fick tag i en biljett när han kommer till Sverige! Vet inte om der är sant, men det sägs att han vill göra ett besök här i Sverige. Någon gång i Mars tror jag det var! Jag och Emilie ska gå om vi får tag i en jädrans biljett. Kommer ha hur kul med Emilie, haha! Åhhhhh, vad jag vill se honom!! Han har en ny låt med Sean Kingston. Skitbra! Shawty let's go heter den. Den är för ny på Spotify...




     

Underbart söt!! ♥♥

//Vendelahedlund

Saker och ting som gör mig glad!

Hallå igen!

Ni kanske jag tycker är konstig nu.. Jag är fortfarande arg för att jag inte kan träna idag. Men ändå så skriver jag om saker som gör mig glad..? Men det kanske får mig på bättre humör! - Saker och ting som gör mig glad 

Familjen. Gör mig alltid glad. Dom finns alltid vid min sida oavsett vad som händer. Och det är jag otroligt tacksam för. För det finns faktist vissa som inte har det stödet av sina föräldrar. Och det är tragiskt.. Ett barn ska alltid känna sig trygg med sina föräldrar. Det är viktigt, om man går igenom jobbiga preioder i sitt liv så behöver man stöd. Jag har haft en tuff period och utan deras stöd hade jag inte kommit över det än. Jag älskar mina föräldrar! Dom gör mig alltid glad!

Vänner är jätte viktigt för mig! Utan mina vänner hade inte jag varit den starka personen som jag är idag tack vare dom! Mina vänner är helt otroligt underbara. Finns absolut ingenting jag skulle vilja ändra med dom. Jag känner mig alltid trygg i deras tillvaro. Hoppas verkligen dom känner det samma för mig. Vissa vänner har visat att dom inte var bra för mig. Och har lärt mig att vissa spelar väldigt bra.. Men jag har hittat mina äkta vänner och dom håller jag hårt om. Ni gör mig alltid så glad, utan er hade jag inte varit samma person. Vi bygger trygghet, självförtroende, sorg och liv tillsammans! Tack för att ni finns mina underbara vänner!!

Intressen gör mig skitglad! Jag går själv på gymnastik som ni kanske redan har märkt. Jag har hållt på med gymnastik i 11-12 år nu. Och jag har inte änns tänkt tanken på att sluta, jag vill fortsätta sålänge jag tycker det är kul När jag började på gymnastik så var det mest bara lekar. Var så liten då satt lekar räckte tillräckligt. Desto äldre man blir detsto mer gör man. Jag kommer så väl ihåg min första tävling. Gud vad nervös jag var! Min största rädsla var att ramla, eller det rädslan har jag haft under hela gången. När vi tävlar nu så är jag fortfarande rädd för att ramla eller misslycka en övning. Den rädslan har jag fortfarande kvar.. Att komma ner till en träning när man inte mår så bra där inne. Man glömmer totalt bort skiten när man tränar!

Sommar, det gör mig otroligt glad! Jag brukar oftast inte vara så neggo på sommaren. Och det beror på vädret. Visst det kan regna på sommarn men det är fortfarande inte jätte kallt. Oftast är det så att på sommarn är man så positiv och på vintern är man mer neggo.. Vädret gör väldigt mycket. Jag kan få ont i huvudet om det är regnar och är mörka moln. Får väldigt ofta de. Jag tycker faktist sommaren är bättre än vintern, oavsett fast man får julklappar. Men jag blir alltid så negativ. Och det vill man inte vara? Jag vill ha sommar nu!!

Länder gör mig super glad! Jag älskar att resa, fast jag har resfeber. Fast jag har bara resfeber när det gäller flygplan.. Det här låter konstigt men jag gillar att flyga fast jag blir så rädd satt jag spyr.. Men för när jag flyger då ver jag att något super härligt kommer hända! Men på andra sidan så blir jag helt förstörd när jag reser med flyglpan. Kan inte äta något, inte sova under hela resans gång. Och då sitter jag där i flygplanens osköna stolar och ältar om att det är läskigt.. Och det är synd för jag har världens lust att åka till Thailand. Men jag skulle aldirg överleva resan. Fyra timmar tar kol på mig rent ut sakt. Lite trist.. Men jag älskar att vara i olika länder!! Så himla fint och man får upptäcka deras land, se vad dom håller på dem. Men det bästa är nog när man ligger vid havet och solar, lyssnar på musik och solen bara steker på kroppen. Nej, gud måste sluta prata annars kommer jag vilja åka utomlands nu!!


Så typiskt....

Godmorgon alla friska!

Vad va det jag sa? Jag vaknade med huvudvärk, täppt i näsan och ont i halsen. Nu har jag bestämt att inte träna, det är för mitt eget bästa. Det är så drygt att gå runt på halvmaskin. Så otroligt drygt. Kan inte hoppa runt och vara glad för då blir det ansträngande.. Åhh, jag som vill träna. Träningsläger är skitkul!! Så missar jag de.. Vi ska lära oss nya saker, värsta chansen också.. Jaja, vi hörs under dagen.

Puss


Förra gången vi var där..

//Vendelahedlund

Trevliga släkten på besök!

Hejhej!

Nu är släkten på besök och dom har varit det ett tag. Jag fick 1000 kr av farmor och farfar, sen 300 av Faster och kusinerna Andreas och Tobias! Tack så jätte mycket!! Vi har ätit tacos och fikat med god tårta! Det var jätte gott allting. Nu sitter dom fortarande och fikar medans jag sitter vid datorn. Försöker tagga till lite tills imorgon, men min förkylning tar över... BLÄÄ, inte nu!! Snälla... Nu ska jag vara lite trevlig, så kanske slänger in ett inlägg senare eller så får ni vänta tills imorgon innan vi åker! Ha det bra!



''Ingakläderärfina''

hejhej!

Nu har Emelie åkt hem. Vi gjorde inte så mycket, har varit väldigt trött idag. Är det fortfarande.. Vi har tittat på två filmer, Kalle BLomqvist och New moon. Första gången jag har sätt hela New moon.. Det var... Sådär.. Har sätt mycket bättre. Jag måste snart börja fixa mig, har inte bestämt kläder inför kvällen än. Och jag har panik. Det är en ''ingakläderärfina'' dag idag.. Så jag kommer nog riva ut hela garderoben, så som det brukar sluta. Dom kommer vid halv 7, så jag lär nästan sätta fart annars kommer jag panika i sista sekund.. Sitter här med ett glas coola och försöker få bort huvudvärken.. Har haft det konstant i några dagar nu.. Har tagit tabletter men hjälper inte. Typist förkylningshuvudvärk.. Börjar bli tveksam om jag kan träna imorgon.. Vill inte bli ännu mera sjuk..


Tro det eller ej, men jag har varit i frjårtistiden...(!?)

Ha en bra kväll!

//Vendelahedlund

It's a big world, and it's easy to get lost in it.

Godmorgon!

Vaknade med torr hals och lite svullen. Känner att jag är väldigt förkyld.. Inte nu, jag har träningsläger imorgon!! Inte rätt tillfälle.. Men hoppas det blir lite bättre tills imorgon, för jag ska inte stanna hemma. Så är det bara! Jag har märkt att jag har vaknat väldigt tidigt dom senaste dagarna. Trotts att jag somnar vid 1, hmm? Emelie kommer idag som sakt. Frågade mina päron igår om vi kunde åka in till stan, men det gick inte så bra! Jaja, kanske på söndag? Om det är okej för dig Emelie, för jag vill shopppppa. Hela familjen hade helt glömt bort att vi skulle äta tårta på kvällen. Men då kan jag och Emelie äta den, hehe.

Ikväll kommer släkten hit och firar mig. Ska bli trevligt! Tror dom kommer vid 6? Så innan de måste jag städa lite i mitt rum. Juste Justin Bieber kommer till Sverige!! I maj. Jag och Emilie ska gå! Jag älskar honom...


Kommer du ihåg?


Sommar.

See ya!


Home

Hejhej!

Nu har jag kommit hem från middag, träning och pantinsamling. Middagen med familjen var trevligt. Fick till något gott skratt lite då och då. Direkt efter middagen så åkte jag till träningen. Vi hann inte köra så mycket för vi övade på afrika dansen och kom på lite till *stora* dansen. (Vi ska ha uppvisning med gymnastiken, vi har länderna Afrika och Brasilien.) Sen hade vi kanske en halvtimme kvar av träningen, lite blev det men inte så mycket! sen vid halv åtta åkte vi och samlade in det sista av pantburkarna. Fick ganska mycket nu också. Imorgon ska jag vara med Emelie, det var ett tag sen. (haha, fick en kommentar om Emelie, satt haha nu träffar jag henne!)

Just nu så håller mamma på att hjälpa mig med att lägga in låtar på ipoden. Så kul! Kommer lyssna sönder den.. Hehe. Ska snart fråga mina päron pm jag kan dra in till stan imorgon med sötaste Emelie. Var jätte, jätte länge sedan.. Jag vill köpa nya kläder!! Nu ska jag strax hoppa in i en varm dusch och sedan kanske städa lite i mitt rum eftersom släkten kommer imoron kväll. Och om jag åker in till stan så kanske jag ska städa nu? Ni får ha en fortsatt bra kväll! Så hörs vi imorgon när jag vaknar!

Puss


Middag med familjen

Nu har tjejorna varit här ett tag. Vi har ätit glass och haft det trevligt! Bellas farfar fyller också år idag så hon skulle dit. Shannon skulle hem. Anna är kvar, hon tar bussen snart. Snart ska familjen iväg till Lucky House och äta middag. Trevligt! Sen ska jag på träningen, vi börjar sex. Vi slutar egentligen 9 men idag slutar vi vid halv 8 för att vi ska åka och hämta pantburkar idag igen, vi blev inte helt klara igår, trotts att bilen var full.. Nu ska jag sätta på mig lite smink och ge mig iväg och äta goood mat! Hörs ikväll! See ya!


Mumma


Shannon


Bella

Anna var också med men tog ingen bild!

Puss

//Vendelahedlund


En söt kommentar

Hej Hej vendela!

Jag har läst din blogg ett tag nu.
Jag satt och kollade igenom dina gammla inlägg och såg att du skrev väldigt mycket om en Emelie och Ronja. Varför skriver du aldrig om dem längre? Var inte du bästis med dem?

P.s älskar din blogg:)

Svar: Hejhej!

Kul att du läser min blogg! Ja, jag vet. Vi var väldigt nära kompisar förut. Det var vi tre hela tiden. Nu har vi glidit isär. Ibland upptäcker man att folk egentligen inte är som dom är.. Jag har kontakt med Emelie, eftersom vi går i samma gymnastik grupp. Ronja går i min klass. Och vi har skapat konflikter.. Och det tänker jag inte gå in på. Sånt är utanför bloggen.
Gulligt att du älskar min blogg! :)


Väntar på underbara vänner!

Hejhej!

Nu har jag fixat mig och städat lite i rummet. Plockade ur disken också. Nu väntar jag på underbara vänner som jag vill spendera min födelsedag med. Jag vet inte vad vi hittar på, jag vill baka! Hoppas dom går med på de, eller det måste dom för det är min födelsedag! hehe. Jag bor redan i min klocka, och mina öron sitter fast i hörlurarna. Släpper inte blicken från dom.. I'm happy. Anna du får också vara med om du vill! Hon sitter hemma, det vet jag. Nu ska jag titta till Linus, passar honom idag med! Ha en bra dag, men min kommer vara bättre. hehe, oj. Vad säger jag? ;)


Sol på min dag, I'm soooo happy!

Take care!

//Vendelahedlund

MIN FÖDELSEDAG

JAG FYLLER ÅR IDAG!!!


Mamma,pappa och Linus kom in till mig imorse med presenter. Vid 7 var de.. Haha, lite tidigt men mami och papi ska jobba. Jag fick en ipod i lila. SUPER fin!! En klocka, vit. Kommer från Wien. Skitsnygg!! Första twilight filmen (jag hade redan fått den i julklapp, haha det blev ett gott skratt!) Sen New moon. Är det bara jag som tycker att filmerna är okej..? Sedan fick jag Victoria Secrets parfym! Tack så jätte mycket för presenterna, och alla gratulationer på facebook! TACK!



//Vendelahedlund

Pantinsamlingen

Hejhej!!

Glömde att lägga in ett inlägg igår efter pantinsamlingen! Vi samlades vid pia. Där fick vi lappar som vi ska visa när vi knackar på. Vi förklarade vad vi kom från och att dom har fått lappar om det för någon vecka sedan. Vissa sa nejtack och bara stängde.. Egentligen varför vara så otrevlig? Ni slipper panta, hallå!? Det  var jag, Vicky och Jenny som åkte runt och knackade dörr. Vi hade heeeelt seriöst full bil när vi inte var klara.. Jenny körde, jag och Vicky var tvungen att springa till Vicky för att lämna några påsar inne i hennes garage. För att vi inte fick plats.. Herregud vad mycket pant det var.. Vissa var verkligen jätte trevliga, dom sa ''oj, det har jag heelt glämt bort. Men här ni kan få en slant. Eller kan ni komma någon annan dag? '' Så vissa är jätte trevliga!!

HAHA, Jenny. '' Men Jenny, jävla alkis.. HAHAHAH! Det stank i bilen också, det luktade gammal sprit.. Det var inte så trevligt. Vi trodde att det skulle stinka efteråt också men det gjorde fatkist inte de. Jag har tagit bilder på hur proppfull bilen är. Sjukt mycket påsar..




Bakifrån.


Från sidan tror jag.


Andra sidan.


Ja, ni ser fullproppad.


Hit me whith an encore.

Hej igen!

Nu blev det ändrade planer.. Anna kommer inte efter hon har varit i stallet. Jag kom på att vi ska samla in pantburkarna idag. Och det är klockan 7 så vi hinner inte vara. Kanske efter. Får se hur länge det håller på. Hoppas det inte håller på förlänge.. Vill vara med min Anna. Det var inte alls länge sen, men vi måste prata!! Hehe, om roliga saker. Nehe, idag var det ingen sol ute.. Inte så speciellt varmt heller. Jag vill ha sommar nuuu!! Längtar verkligen till alla sommarkvällar ute med kompisar! Och bara att kunna gå ut utan att ta på sig hundra kilo med kläder.. Så underbart skönt. Kollade nyss på gamla bilder från  09. Vad mysigt det var! Vissa saker vill jag bara glömma, andra inte.


Kolla bara på den här bilden.. BRUUUN!


HAHA, Sofia kommer du ihåg?


En underbar dag med Bella i Jakobsberg!


hehe, ja man har minnen med sin lillebror också!


Saknar tiden med er..


Haha, vi hade så kul!


Hehe, ja Jennys överasknings fest!


Vikingacupen 09, glada cheeeeyer.


Mysiga, härliga och underbara kvällar på Cypern var det.


Så vackert!


Underbart!


Var på idol med Bella!


Träningsläger i Italien med bästa tjejorna!!







2009 var skitbra! Hoppas 2010 blir ännu bättre!!!

IMORGON FYLLER JAG ÅR!!

Pusss

//Vendelahedlund


Teardrops on my gitarr - Taylor Swift

Hejhej!

Gud va lång natt det blev. Vi kanske somnade klockan kvart i fyra? Då var jag död. Sen vaknade vi vid ett ungefär. Men vi hade väldigt trevligt! The box alltså filmen, den var bara jobbig för sinnet.. Båda fattade inte slutet, plus att den var inte som jag hade trott! 2012 var inte bra!! Den var långtråkig.. Haha, Emilie älskar den. haha.. Trubbel i paradiset var rolig. HAHA! Emilie förstår.. - När vi vaknade (haha, tänkte skriva imorse men sen kom jag på att det var inte på morgonen..) Tillbaka till meningen tack! Ja, när vi vaknade så gick vi upp och kokade nudlar! Jätte gott. Sen har jag plockat ur diskmaskinen medans Emile satt vid datorn. Nu har hennes mamma hämtat henne. Jag sitter här inte alls fixad och har ögonen halft öppna. Lite sliten är man ändå. Anna kommer lite senare också. Hon ska bara vara i stallet först! Ni får ha en bra dag!


Normal bild..

//Vendelahedlund


Emilie och jag har laddat för filmkväll!

Hejsansvejsan!

Nu har jag och Emilie varit i centrum och köpt chips och hyrt 3 filmer! Det blir 2012, Trubbel i paradiset och The box. Haha, jag hade faktist tänkt att titta på 2012 år 2013, men Emilie sa att jag inte kunde vänta på att se den filmen för att den är bra! Så jaja.. Ja juste, det har inte blivit sån bra uppdatering idag. Jag sa att vi hörs underdagen, och klockan är nu.. 18:36. Vi har faktist inte gjort så mycket under dagen. Vi har suttit instängda på mitt rum och nördat datan.. Och tillslut upptäckte vi att vi måste göra något åt de.. Så vi drog ner till centrum och hyrde film som sagt. Och nu ska vi alldelles strax sätta på The box! See ya!


Miiiin babe! ♥

Emilie kommer idag, min brud!

Godmorgon!

Vaknade 7 idag.. Vi passar Bess och Titti och Anna skulle upp och jobba, så då kom dom förbi vid den underbara tiden på morgonen. Men som tur var somnade jag om och vaknade igen vid halv 9. Det var väldigt trevligt igår med Fanny och Matilda. Vi gjorde inte så mycket, men vi hade kul. Matilda tog kort på mig i smyg.. Och den bilden kom såklart upp på facebook och bilddagboken.. Känns otroligt bra! Jag lovar, den bilden är verkligen såå ful. Idag kommer Emilie och hälsar på!! Gud vad kul det ska bli! Har verkligen saknat henne enormt. Vi har inte träffats på jätte länge.. Men idag så gör vi de!! Vi kommer blogga under dagen. Nuuuuu, ska jag hoppa in i en varm dusch så jag piggnar till lite. Vill inte se ut som en tant som är nära sista åren.. haha! Vi hörs under dagen. Ha det bra sålänge! pusss


Sötnosen min ♥♥♥♥♥♥

Gäst bloggar! :D

TJENAAAAA!
 Matilda här :D
Nu är klockan snart 9 och jag och Vendela sitter och lodar oss framför datan!
Vi träffades för typ 2 timmar sen, och så har vi steeeekT  :)
Nu ska vi laga pannkakor :) för det är gott!
Hoppas ni får en trevlig kväll :) sluta inte läsa bloggen!
Vendela e söt & det är jag med :D
/ Maaaatillllllda

Love hangover

Tjenmittbena!

Är hemma nu, eller ja. Har varit de ett tag. Har ätit middag. Vicky skulle träna, så jag drog hem. Nu har jag vilat lite i sängen. Känner mig förkyld.. Smsade Matilda nyss, ska träffa henne och Fanny. Trevligt! Så vi hörs ikväll när jag kommer hem! Pusspusssss


Jag och Vicky dödade snön!!

Haha, vi fick för oss att döda snön, hoppas den aldrig kommer tillbaka igen!!



HAHAHAH!


Muffins med Vicky!

Hejhej!

Nu har jag och Vicky bakat muffins! Dom är jätte goda! Men vi tänkte inte klart.. haha, vi skulle ha hallon i dom, och då hade vi redan haft en satts i ugnen.. Men då var Vicky snabb och tog hallonen i andra sattsen! haha! Vi har precis dekorerat dom med choklad. Mycket fint! Nu sitter jag vid datorn och Vicky fixar lunch. Det blir pyttipanna! Gottgott! Nu kommer bilder på muffinsen, ni kommer drägla! haha..







Puss puss

//Vendelahedlund

Så trevliga dagar med släkten!

Hej!

Jag vet att jag inte bloggade igår när jag kom hem, men jag skulle träffa Anna och Shannon. Kom hem vid 6 och jag skulle ta 7 bussen ner till centrum. Blev lite stressad hade inte fixat mig.. Men nu är det dags att berätta lite om dagarna i härliga bruksvallarna!

Vi åkte dit efter jag hade slutat skolan. Så vi var där vid halv 11.. Lite jobbigt att sitta så länge. Vi fick lite fika och bara myste riktigt ordentligt. På torsdagen åkte vi skoter. Kul var de, men det snöade och regnade så vi var genomblöta.. Men det var roligt. Vi åkte någonstanns och fikade. Haha, kommer inte ihåg vad det heter.. Det var trevligt. Det hände lite påvägen dit haah. Vi letade hund, hittade mobil, en kille på fasters motorhuv.. hahaa ja! Sen var vi tvungna att dra hem i ovädret. Blev mys i stugan sen hela kvällen. Fredag så åkte vi skoter. Mycket fint väder! Vi var sex stycken skotrar som åkte. Väldigt trevligt. Solen sken och humöret var på topp. Vi åkte 6 mil då.
Lördag underbart väder. Kusinerna åkte hem.. Lite tråkigt. Men då åkte vi till pappas kusin. Vi åkte ännu mera skoter i solen! Så underbart! Den dagen var en riktigt underbar upplevelse. Så otroligt fint. Solen skiner inga moln, bara vitt snön ligger som ett täcke på marken. Åhhhh, vill tillbaka! På söndagen åkte vi hem.. Lite tråkigt. Har massa bilder att visa, men tar några. Det skulle bara vara jobbigt att visa alla! hah.


Dagen då vi var jätte många som var ute och åkte. 6 mil var det!


Lillebror!




Kusinen Tobias och Linus!




Toppen






Underbart!





Tack för underbara dagar med älskade släkten!!

Nu ska jag fixa mig, ska dra till Vicky sen. Vi ska baka muffins! Kanske kommer något inlägg därifrån. Så titta in då! Ha det bra! :)

Puss

//Vendelahedlund


Bruksvallarna

Hejhej!
Kusinen hade dator med sig så jag kan visst uppdatera lite till och från. Vi kom fram igår kväll vid 11 tiden kanske? Låång tid tog de.. Väldigt drygt. Men vi hade lite allsång i bilen, trevligt trevligt. Har precis kommit in efter att ha åkt längdskidor. Det kan jag säga att det var nästan det jobbigaste jag har gjort i hela mitt liv. Var väldigt länge sedan jag har varit så trött efter.. Jäklar.. Här behövs det mer kondition.  Snart serveras det våfflor.
Efter lunchen ska vi ut och åka skoter. Kuuul! Men vädret är inte på topp.. Det regnar lite. Men jaja, bara inte snön smälter för då går det inte att åka skoter mer.. Det var allt för nu. Vi kanske hörs senare! Jag fick fel information när vi kommer hem, vi kommer hem på söndag inte lördag.
PUSS
//Vendelahedlund

RSS 2.0