''

Hejsan (:

Idag har jag bara varit hemma och inte gjort någonting. Jag skulle varit med Linn, men hon var tvungen att städa sitt rum. Vi kunde vara efter men hon hade inte börjat när kl var 13.00 så då vill jag inte vänta på henne hela dagen. Sen fick jag inte hjälpa henne heller. Jag har typ ringt många men ingen e hemma eller så kan dom inte av någon anledning. Men ja får väll ta och hitta på något ja ´kan göra (:

Seriöst, om vi har hårförlängning så e vi fjårtisar, om vi uttalar oss på ett bitchigt sätt så e vi bitchiga. Om vi har svarta kläder på oss så e vi emo. Om vi inte sminkar oss så e vi töntar. Men vad skulle ni säga om vi kom till skolan utan smink och allt? Ni skulle kolla på oss konstigt och säga töntar. Så ni kan jue ta och tänka innan ni öppnar käften! :S

Dagens dikt:

Mina ögon kan tindra,

Mina läppar kan le,

Men sorgen i ditt hjärta,

Kan ingen se.





Puss// V


Shopping med Emelie (: <3

HejjSvejjs (:

Idag har jag varit med Emelie i stan. Vi åkte tåg in, det första vi gjorde var att köpa mitt löshår. Den kostade 730 kr. Jag tycker inte att den var så dyr. Jag var tvungen att ta rakt hår istället för vågigt, när dom tog fram vågigt hår så var den nästan lockigt. Så därför var jag tvungen att ta rakt. Men det e jue äkta hår så då kan jag fixa det som jag vill. Sen efter det så shoppade vi. Jag köpte leggings och en tröja på Ginatricot. Emelie köpte en tröja på Gina. Sen så åt vi på donken, båda tog Big Mac Compani. När vi åt så kom det ett par killar som var jätte snobbiga. Dom var typ värsta fjållorna. HHAHA. Sen efter så gick vi och kollade på lite andra butiker. Efter typ 1 timme så tog vi tåget hem. Jag hade jätte kul gumman, hoppas du hade det också.

Vi kollade på film sen efter typ 2 timmar hemma. Men nu ska Emelie hem så jag kan inte skriva så mycket mer.
Men jag ska lägga ut en bild på mig hur jag ser ut i löshår. Så kommentera gärna! (:

God natt och sov så gott, så skriver jag om dagen imorgon :) <3



Nåå?? ;D

'' Återläsning i 40 minuter ''

Hej,hopp.

Idag gick jag upp kl 6.25, klädde på mig, sen äta frukost. Åkte till skolan ungefär 7.45. Vi hade ''eget arbete'' första lektionen, sen andra var kontaktgrupp, (inte en lektion men men) sen var det NO, LUNCH, SPRÅK. Vi slutade kl 13.40. Men jag hade återläsning i 40 minuter, det kändes inte alls bra. Men jag hade NO-läxa tills Måndag så jag vart klar med läxan iallafall, det var bra för jag orkar inte plugga under en helg. För jag ska till stan med Emelie imorgon. Hon ska sova hos mig idag. Så vi åker ungefär kl 10 imorgon. Kommer nog hem vid 4-6 kanske? Om ni undrar varför det nästan alltid står *Stan med Emelie imorgon* i mina inlägg, så e det för att vi har bestämmt att vi ska shoppa någon helg, men det har aldrig blivit av. Så nu ska vi äntligen till stan och shoppa. Jag ska få pengar av mamma & pappa till att köpa löshår. För jag fyller år snart, så då får jag det som present. i förskott. Men sen när jag fyller år så kanske jag får lite mer pengar. Säkert av farmor & farfar också.

Nu har Emelie packat klart och e snart klar att åka hem till mig. Ikväll så ska vi hyra en film och mysa. Vi får nog gå och lägga oss ganska tidigt för att orka upp imorgon. Vi kommer liksom att åka kl 10, så då ska vi vara klara. Hihihi :) Men nu ska vi väl åka hem till mig så jag måste sluta skriva och hoppa in i bilen.

Det kommer kanske inlägg imorgon om vilka köp jag har funnit ;)

Have a godd day (:

Dagens dikt

Håll dina vänner nära dig hela tiden,
om dom någon gång försvinner
så kanske dom alldrig
kommer tillbaka. 


Gympa svacka :/

Hejsan (:

Idag så har jag varit i skolan. Sen med Emelie (: Träning ikväll :D

 Men jag har kommit in i en gympa svacka :( Det innebär att jag inte *vågar* göra saker längre-.- T.e.x  när jag ska göra något så står jag och stressar innan. Tänker väldigt mycket på vad som kan hända när jag ska göra något, jag kan ramla på huvudet och bryta nacken, bryta något ben i kroppen.. Det känns inte alls bra. Jag vill att allt ska vara som förut. När man gjorde allt, precis allt. Jag visst inte vad som kunde hända. Men nu när jag e äldre så vet jag vad som kan hända och det skrämmer mig. Jag får skärpa till mig och lita på mig själv. Om man säger så här: jag har inget självförtroende inom gymnastik. Och det e tråkigt. För jag vill utväcklas och bli ännu bättre. Och det tänker jag banne mig göra! Från och med nu så ska jag kämpa, allt jag bara orkar! Jag har aldrig tänkt på att vi e dom bästa i Håbo, allra bästa. Det känns helt fantastiskt! På RM (riksmästerskapen) då ska vi vinna, och så e det bara!

Kramar (: <3<3


Film kväll med Emelie idag! (:

Hejsan! :)

Idag har jag bara varit hemma och slöat. Först så skulle jag och Emelie till stan och shoppa, men våra föräldrer tyckte att det blev försent! För Emelie hade komfemations (stavning?) grejs, så det slutade kl 1 eller ja hon kom hem då. Sen så skulle vi äta lunch. Då  vart klockan 2. Affärerna stänger kl 4 så då tyckte dom att det var försent att åka idag :( Så vi ska åka dit  nästa lördag! (: Men det var tur att vi inte åkte idag, för annars hade inte mamma sakt : Om ni ska åka till stan på lördag så kan du få pengar av oss så du kan köpa hårförlängnig som du ville! Jag ba: JAA TACK MAMMA! (:(: Så haha det var bra ;)

Ikväll ska jag vara med Emelie och kolla på film (: Vet fortarande inte vilken film vi ska se. Emelie sa att hennes pappa hade varit på någon grejs, så då fick dom typ välja 100 filmer helt gratis! ;O Så vi får nog välja mellan dom filmerna.
Så vi kommer ha väldigt mysigt ikväll (:

Nu e maten klar. Så ska äta (: Men bloggar om dagen imorgon ;) <3

Älskar dig sötis! Du betyder mycket! <3<3<3<3<3<3<3


Studiodag (:

Hej alla underbara (:


Idag så vaknade jag kl 7 -.- Jag trodde jag skulle upp och fixa mig och gå till skolan då, men det skulle jag inte så jag hoppade ner i sängen igen (:  Jag tror att jag somnade om i typ 15 min. Sen låg jag där och tänkte på vad jag ska göra idag, men jag kom inte på något? Jag ska vara med någon ikväll och det måste jag. Jag kan vara med en kompis nu men då måste kompisen komma hit, för jag e barnvakt-.- Jippie! :/ Men jag tror att jag ska vara med Emelie efter hon har praoat (: Men nu ska jag göra något så hejdå (:<3


Later (: <3

Hos älskade faster (:

Hej allesammans (:

Idag var jag i skolan. Jobbade typ nästan inte :O Jag satt typ och dagdrömmde på lektionerna ;S hahah, jag har varit väldigt trött idag iaf ;) Efter älskade skolan NOT. ha-ha så var jag med Ronja, först åt vi mellis, sen så klippte jag hennes hår, eller ja iaf topparna för dom var slitna. Jag får inte säga det till hennes mamma för då kommer typ hon dampa på mig ;O Sen så fixade hon  mitt hår (: Efter ett tag så skulle vo laga maten. Kommer inte ihåg vad det var dom skulle äta. Men det värkade som att det var smaskigt. Sen så skulle jag hem till fatser (: Hon bor ganska nära Ronja så jag gick dit, det tog typ 10 minuter ;)  Mamma och pappa e på solvalla och ska typ kolla på hästar när dom springer runt som dårar i en ring typ :P Ha-Ha. Sen så kommer dom sjuttsa g´hem oss till miig (: Jag ska typ duscha, sen data typ sen sova för e as tröött -.-


Jag har missat TVÅ hela träningar :/ Eller ja missat o missat men jag kan inte gå för jag e förkyld :( Då gör dom liksom roliga saker, dom körde dubbel volt igår ner i gropen ;D Hoppas vi gör det nästa tisdag också ;D Men nu ska jag gosa med Bessan (: <3


Vänner (:

Hej (:

Idag har skolan varit bra, jag och Ronja flummade lite bara det var typ bara det som var roligt. Annars har jag bara varit trött :/  . Efter skolan var jag med -dessan och Ronja hemma hos Ronja först sen Dessan (; (dom bor bredvid varandra,) ah, först åt vi hemma hos Ronja. Dom håller typ på och ska lägga sten plattor på golvet så det var siniment(?) på golvet och precis utanför toalletten. -.- Så vi kunde inte gå på toa. Jag var jue också så självklart jätte toa nödig ;/ ´Men vi sprang in till Dessan och gick på toa! (: Efter ett tag så gick vi ut och hoppade stuttsmatta, jag e förkyld eller ja ganska mycket :P Så det var dumt av mig att hoppa utan jacka. Jag har ganska ont i halsen nu så det e typ för att jag hoppade.. Just nu så kollar jag på Vänner på TV'n. 

GROW UP BIATCH! ;S


Hejdå <3

-KM-

Heejsan (:


Idag så gick jag upp kl: 7.45, satte mig vid soffan och åt frukost, sen klädde jag på mig mina kläder (: Sen sminket så klart ;O Smsade Emelie och sa att vi ska vara i hallen kl; 9 :) Men vi kom typ dit kl: 9.07.. Hhihi (: Jag och Emelie skulle sälja aa fika som jag kanske har nämt i ett tidigare inlägg. Vi skulle också sälja våra gamla gymastik-kläder(dräkter) och det gick bra! :) Sålde typ 1 gymnastik-dräkt och ett par hotpants ;D ´Så det gick väldigt bra faktist. Vi hade tiderna från, 9.30-11 . Men vio var kvar till prisutdelningen :D alla typ frågade varför vi var kvar så länge men vi sa att: '' Men vi vill se vem som vinner hela skiitet ' :P Höhöh.. Efter allt var klart så ringde Emelie hennes mamma och frågade om hon kunde stjussa (stavning?) oss hem till henne:) Jag vet faktist inte varför vi alltid e hemme hos henne? Men det e roligare hemma hos hennne, tycker jag iaf ;) När vi kom hem till henne så fixade vi varandras hår,  sen så sminkade vi varandra too ;D Jahapp, sen typ fikade vi (: Det var allt vi har gjort hittills ;D Men nu ska vi hitta på något :)

Have a good day (: <3


Bilden e ifrån Västerås 09  :D

Italien resan (:

Hej alla underbara (:

Idag har jag varit på skolan till kl: 10.15 (:  Sen åkte jag på möte i Enköping, behöver inte gå in på detaljer men aa x)
Just nu så e jag med söta Emelie :) Vi kolllar på Wipeout på TV ;D Vi sitter typ och skrattar ;) Vi har bakat hemma hos henne idag till en gymnastik tävling imorgon, Vi ska sammla in pengar till Italien resan :D Så hoppas folk köper våra goda choklad muffins ;D Vi vet fortfarande inte hur mycket dom ska kosta per st... :/ Men kanske typ 3 kroner för en? Höhöh vi vet inte ....Men det får vi faktist bästämma ganska så snart (:
Men nu ska vi fiksa varandras hår och ta lite bilder, så jag kanske lägger ut fina bilder på mig och Emelie på Bilddagboken.se (:

Have a good night (:<3



Var hemme idag -.-

Hejsan alla underbara (:

Idag har ja varit hemme o tråkat -.- Jag vaknade med värsta huvudvärken, ont i magen och illamående så jag bästämmde mig för att vara hemma idag. Jag har inte gjort så mycket, typ bara kollat på TV, pysslat ännu mera TV... Men jag kollade på film, kollade på; Kalle Blomqvist och High School Musical 3 (:   Sen efter jag har varit inne på datorn så ska jag nog måla mina naglar för dom ser  typ ruttna ut ;D Men jag kan lägga ut en bild på när jag pysslade :) <3


Håll dina vänner nära dig hela tiden,
om dom någon gång försvinner
kanske dom alldrig kommer
tillbaka.


Have a good day (: <3





P.S    Det tog typ 20 minuter att ta bort allt x) <3

TV dags (:

Hej (: <3

Dagen har varit bra :) Efter skolan så gick jag hem med Amanda och Linn hem till Amanda(som vanligt) .
Vi gjorde inget speciellt :) Men måste sluta skriva nu , ska kolla på TV Charter hjältar x)



<3

Dagens fråga :)

Varför ska alla gå runt och säga att dom e tjocka eller fula?
Man ser sig själv på ett helt annat sätt än vad alla andra gör.
Man ska alltid tänka på sin vikt o så men.. Egentligen så tycker
man att man ser tjockare ut, fast i själva värket så är man inte det?

E det någon som håller med mig om denna fråga?? ;D






Svar kommer kanske ikväll om jag hinner men annars så svarar jag imorgon (: <3

E med Amanda idag nu (: Vi vi sitter vid datan, haha ;D <3



Hårförlängning :D

Hejsan allesammans :)

Idag så vaknade jag kl 8. Vet inte varför men jag bara vaknade då? Sen gick jag upp o satte mig i soffan o kollade på TV :) Det var typ; Age of Love eller vad det heter :P Sen åt jag frukost, och nu sitter jag här vid datan och softar :)
Jag vet inte vad jag ska göra idag;/ Men jag ska nog ringa Ronja, för mamma och pappa ska på fest och då så ska Linus(bror) sova hos farmor o farfar, men jag vet inte om jag vill det :/ Men då kanske jag kan sova hos Ronja.:) Hoppas att jag kan sova hos henne :) Just nu så tittar jag på Fakta.. Hehehe :) Men jag ska nog gå och göra iårdning mig nu :) Men see you soon ;)



jag vill verkligen ha hårförlängning , jag fyller år om 5 veckor så man vet alldrig :D:D <3<3<3


Hoppas, hoppas, hoppas..



Baka en liten kaka (:

Hejsan(:

Idag så har jag varit i skolan. Sen efter så skulle jag egentligen vara med Ronja men hon e alltid trött så vi kunde inte vara ;/ Så då var jag med Amanda o Linn (: Haha och vi hade kul som vanligt? :D haha ja. Vi gick hem till Amanda, vi skulle äta mellis men dom hade typ inga mackor så det blev att vi bakade kokkosbollar x) Dom var inte så goda som förut, men det lär jue ha varit för vi hade as mycket smör i. Sen så var vi inne och skrattade asa mycket , o då menar jag riktitgt mycket :) Sen efter typ en timme så gick vi ut och hoppade stuttssmatta. haha roligt :) Vi tog lite kort också. Vi skrattade åt allt ;D Vi hoppade stuttsmatta i typ en timme ;O Men sen skulle jag hem :/ .. Så då vart det slut på det roliga :(
Men vi kanske kan vara imorgon också kanske :)<3

Men orkar inte skriva mera, men ja kan lägga ut en bild hur det såg ut när vi bakade :) ------>



Hhihiihi (: <3

Later :)


MY SWEET 16

Heej:)


Idag så har jag varit i skolan och nästan somnat.. Jag har verkligen varit jätte trött -.- Fast det kanske e för att jag kom hem från träningen kl 21.15, sen duschade jag, så jag gick o la mig kl 10 typ. Imorse så skulle jag precis lägga mig tillrätta och bara slappna av, men då ringde jue såklart väckar klockan -,- Jag låg och slöade i typ 5 minuter.. Sen efter 1 timme så var jag klar :) Sen sjuttsade pappa mig till skolan, Jaaa, sen e det bara att börja jobba liksom, fast förutom på rasterna, då flummar vi :D  Men idag så slutade jag kl 2 så det var skönt iaf ;) Sen jag kom hem så ringde jag mamma, för jag hade tråkigt. Hon skulle till kiropraktorn och knäcka ryggen, så då valde jag att följa med för annars skulle jag bara varit hemma och tråkat :P  Just nu kollar jag på My Sweet 16, dom e jätte bortskämda aso,
Träning ikväll ;) Kl 19-21 .

Dikt.

Ta vara på den dagen som e idag,
för den dagen
kommer inte
imorgon.


Later :) <3



Ge mig sommar...


Sööööt :D <3<3

Heejsan, :)


Idag så har jag varit i skolan och faktist haft det roligt, Becuse det finns en sööööt kille :D Ohh, jag kan inte sluta tääänka på det, och jag skojar inte!? ;S Jag har bara varit allmänt kär idag :) Jaja Vendela nu får du tänka på något annat.. Men det går inte :/
Aja nog om det (: Sen efter skolan så var jag med Emelie och Ronja :) Gissa vad vi gjorde?! Kollade på film? :D PRECIS, Vi kollade på High School Musical 3 :) Den var bra ända tills jag skulle hem -.- Tråkigt, men vi får fortsätta kolla på den nästa gång :)
Efter middagen så ska vi till våra ''grannar'' Eller ja *föredetta* grannar XD :( Deras föräldrer har skillt sig :/  Men som tur var det att dom inte flyttade långt ifrån oss :) Dom bor fortfarande i Skörby :) Men vi ska dit iaf,  typ fika lite :) Det var ganska länge sen.. 

Middag nu :)

Loves


Picasa 3

Hejsan :)

Idag på morgonen så var jag med Matilda och Fanny :) Vi satt vid datorn och typ va inne på bilddagboken :)
Sen skulle Matilda till sin syster(?) och fira henne, hon fyller år idag :D Grattis :P Och Fanny skulle åka och handla med sin mamma, ah, så ringde mamma och sa att vi skulle äta lunch :) Sen har jag bara varit hemma och tråkat ;S
Tidigare idag så gick jag in på Kenzas.se och kollade på några av hennes inlägg, och såg att man kunde klicka på en grej så man kan hålla på och fixa med bilder ;D  Och det heter Picasa 3 :) Det e jätte roligt, jag höll nyss på och fixa en bild på mig :) Så jag kanske lägger ut den på Bilddagboken, för er som inte vet vad jag heter på BDB så heter jag VendelaHedlund :)
Just nu så sitter jag och kollar på TV .  Typ på TV 4 sport XD
Japp så senare ikväll ska jag på träning :D Hoppas att vi ska göra något kul :)

Nej nu måste jag verkligen gå ut och gå någonstanns :) Det e så fint väder ute.

Så jag ska klä på mig och gå ut nu :)


Later <3




RSS 2.0