High on life

TJAAaaAA!

Hemma från träning och det var UNDERBART skönt med styrka!! Mitt illamående försvann och så det var skönt! Imorgon har vi musik läxförhör men det är samma sak så vi säger prov. Och jag har pluggar bra tycker jag! Kan det mesta. Sitter med pappret i handen nu och läser lite mellan raderna när jag bloggar.. Nej, nu måste jag hoppa i säng, annars kommer jag inte upp imorgon.. Eller det gör jag aldrig! hihi. Hoppas ni har haft en bra dag! Pusss på er!


Från träningen!

Plugg pluggggg plugggggggg...

Åh, jag orkar inte!! Massa plugg känns det som om vi har, och det har vi! Fast egentligen inte.. Gick iaf hem tidigare idag.. Kände mig inte helt hundra.. Hade ont i huvudet och mådde lite illa. Annars så har dagen varit bra! Kallt som vanligt dock! Ikväll är det träning och jag vill gå men är väldigt trött och min huvudvärk vill inte försvinna.. Känns lite meningslöst att komma ner så kör man inget. Sen har jag läxor också som måste göras.. Men man kan alltid ta med sig boken och plugga lite när man inte orkar köra mer. Smart där Vendela! Nej, nu ska vi strax äta middag och jag skulle vilja slagga lite. Vi hörs senare! Pussss



''drömmer mig bort..''

I halsduken finns inga känslor, JAG DÖR!

Hahahaha, rubriken säger jävligt mycket! Anna kom på det idag när vi satt med våra halsdukar runt oss för det var så jädrans kallt i vårat klass rum '' I halsduken finns inga känslor..'' Jo, ni kan ju bara gissa.. Jag dör! Dagen har varit skitbra, även om jag inte har varit på topp.. Har haft en underbar huvudvärk och halsont! Men jag lever än! Var nära på att gå hem.. Kändes som om jag hade feber. haha, vänta.. Skrev jag att jag har haft en skitbra dag men har inte varit på topp? Eh, jag förstår nästan inte det där. Men true story, jag har haft en skitbra dag, men jag är förkyld så..

Slutade halv tre eller tre. Väntade på bussen med Anna och Jesper, mogna människor detdär..! Hem med Annapanna, hon hade glömt något hemma hos mig så hon hämtade de och sen bjöd jag på lite spagetti! Gotttt! Vi flirtade lite med mina polska byggare till grannar för tillfället.. hihi.. Dom dunkar alltid polsk musik, det börjar bli irriterande nu! Hoppas ni har det bra! Pussss


converse ligan..


'' i halsduken finns inga känslor... OCH!?''

Puss


Riktigt häftigt!

Helgens händelse hände idag, helt klart! Ni ska få höra hela storyn... Emilie fick något ryck, hon ville upptäcka våran skog som vi har bakom huset! Så vi tog på oss gummistövlar och drog ut. Vi gick förbi öknen, en kyrkogård, en flod, ett berg och en skog.. Yes, och det är fullt seriöst! Jag lovar. Det tog en halvtimme.. Och sen mitt i skogen så var det en stor plätt som det inte var högt gräs på.. Det var bara vanliga träd! Som om ett ufo-plan har landat där för tusen år sedan och sen har alla träden växt tillbaka..? Tänk om det är så.. Okej, inte för att jag tror på sånt.. Men ödet seriöst!

Sen så var det en stol som var i ett träd som den/det eller någon har spikat dit på massa plankor! Och det gick att sitta på den! hihi, vi undra varför men sen kom vi på att man kan jaga. Alltså man sitter därifrån och pangar alla djuren.. Och sen kom Emilie på en helt underbar idé som måste hända! Hon och jag ska ha halloween fest, sen ska alla vara utklädda och gå dit på kvällen när det är mörkt. Ta med oss ficklampor. ALLTSÅ kan ni förstå hur kul det skulle vara? Skulle skita på mig, men guuuuud vill göra det nu!! Sen innan ska vi ha fixat med lite lyktor som hänger i träden. Typ filtar man kan sitta på, vill göra det nu!

Nu ska ni få se bilder!


Redo


Hej, jag vet att det ser ut som om jag har koben..


Wild i skogen


Den kända stolen


Björnen uppe i trädet..


Underbara stolen♥


precis sådär ser det ut när en björn sitter och fiskar på en stol mitt ute i ingenstans.....


Ni ser bakom där det är massa gräs, alltså högt..
Så var det över allt men inte just där..


Vårat place, rör ni dör!!

Nu ska jag sova! Natti♥


I väntan på Emilie!

Här har ni lite senaste bilder! Mami hjälpte mig att fixa de.


En kväll ute med Matilda och massa andra!


I lördags kväll, ute!


På våran älskade musik lektion som pågår i 100 minuter....


En halv outfit bild igår ute med moppebellan!

Vi hörs lite senare!

Pussss


Om du vill att dina drömmar ska gå i uppfyllelse, får du inte sova för länge.

Tja!

Gud, jag är seg.. Måste strax fixa mig lite och sen blir det läxor... Sen träffa Emilie! Hoppas ni får en fin dag! Puss på er!


Vi alla har varit små..

//Vendelahedlund

Om du vill att dina drömmar ska gå i uppfyllelse, får du inte sova för länge.

Tja!

Gud, jag är seg.. Måste strax fixa mig lite och sen blir det läxor... Sen träffa Emilie! Hoppas ni får en fin dag! Puss på er!


Vi alla har varit små..

//Vendelahedlund

Rock to the beat

Tjenamittbena! Nu har moppebellan dragit hem. Och jag tror jag ska dööö... Är så trötttt! Men vill inte sova, eller jo det vill jag. Men jag orkar inte. Det är så rätt.. ''Jag är trött.. Men gå och lägg dig då..! Nej, jag orkar inte..'' True story. Vad har vi gjort? Jo vi har kört moppe fram och tillbaka ner till centrum. Hon hämta upp mig och sen drog vi ner till centrum för att köpa glass, sen hem till mig igen! Vi har tittat på film, eller vi såg bara lite utav den. Min underbart snälla lillebror kom och stängde av tv'n, och det var klart jobbigt att sätta på den igen. Så då hamnade vi framför datorn.

Och JA vi gick ut och skrämde grannen! Det var helt grymt kul.. Vi hade på oss stora svarta vinterjackor med stövlar.. Jätte fint var de! Sen så ställde vi oss i fönstret och jag skulle precis vinka och då tittade han ut genom förnstret och såg mig! Sen kuta vi hem till mig och dog av garv. Hoppas bara inte på att han ger igen. För då måste jag hamla på mental sjukhus... Skulle skita på mig! Ställa mig och skrika osv osv..

Nej, nu ska jag knata ner till min säng höll jag på att säga, men inatt ska jag inte sova i min säng. Utan det blir i allrummet! Det är ganska soft! - Imorgon är planerna att träffa Emilie, plugga och träna! Sov sött! Pusssss



//Vendelahedlund


HAHAHAH, VAFAN!?


Jag tycker han är läskig...................men det är kul! HAHAHAHAHAHAHAAHAH

//Vendelahedlund

Bruden är härlig!

tja, nu drog precis Soffan hem. Vi har haft det trevligt! Har inte gjort så mycket men kul att träffas iaf. Juste kom på att jag inte hade berättat att hon skulle komma. Hihi.. Men Soffan har varit här och det var asnice! Jag har varit allmänt seg.. Sminkade klart mig för en timme sen typ. Men inte så konstigt. Är seg sen igår. HAHA, det var sjukt kul nu innan hon skulle dra, vi har så att det är polska byggare som jobbar med ett hus precis utanför våran dörr. Och tror du inte dom dunkar polsk musik eller? Så jävla dåligt!! HAHA, sen så pekade jag åt det hållet en kílle satt fast mot soffan så hon trodde att det var någon bakom henne så vänder sig och sen dör vi av garv..! Jag lovar det var AS kul! Men det förstår bara inte ni.. hehe!

Pratade nyss med Moppebellan! Hon kommer strax hit och vi ska hitta på något! Jag vill skrämma grannen ikväll... Hoppas han inte läser dettta då blir det inte kul! Haha, så vi hörs senare! Simma lungt!


Lagom het bild

//vendelahedlund

Nic

Tja, kvällen igår var nice! Vi skulle åka och köpa godis, men sluta med att vi kom hem.. 10, sen ut igen vid halv ett. Sådär lagom jobbigt. Hade precis somnat jätte skönt! Fick sova i en timme, sen väckte dom mig. Men den timmen var rätt så underbar!! Vi träffade Lucas, Danne, Jonas och typ sen vet jag inte vilka det var.. Det var sjukt kallt! Sen så gick vi in. Pratade, åt godis. Sen sov vi. Somnade vid halv fyra.. Så är ganska sliten! Idag har jag inga planer. Får se vad som händer! Vickan har tagit massa bilder, så det kommer senare! Ha det bra! Pussss



//Vendelahedlund


Musiken under antiken..........

Åh, vad tror ni jag håller på med? Jo jag plugar.. På en fredag och det känns störande fel.. Vi har läxförhör på onsdag i musik. Jag har inte svarat på frågorna än så det skulle kännas skönt att få ha de gjort. Så sätter igång nu. Har gjort engelska och kemi också. Det är inte likt mig.. Det känns som vi har hundra saker tills på måndag, men egentligen är det bara tre saker. Och det känns som tio för att jag har inte börjat skolan än.. hihi jodå, men skulle inte sitta fel med några veckor till.. Nej, nu måste jag sätta fart, har ungefär 16 frågor som måste göras innan Sandra kommer! Ciaaaaaaaao ♥♥♥♥


Ge mig en bitch-clap så jag vaknar, det är helt otroligt att jag sitter och pluggar..

//Vendelahedlund

Ändra dina tankar och du ändrar din värld

Tja, har precis kommit hem från skolan.. Det gick sådär, men tänker inte gå in på vad som har hänt! För övrigt så har dagen varit ok. Men skolfoto........... Jag ser ut som att ha världens sämsta liv. Typ '' Hej, jag behöver hjälp!'' har aldrig blivit nöjd med skolfottot. Prutt på de. Nu när jag skulle logga in på facebook så står det att den har blivit hackad. Eller hackad och hackad. Men det stod att jag skulle checka lite saker, sen så står det klockan: 23.10 plats: USA.. Har din facebook blivit hackad, vill du byta lösenord? JA tack! Jag är helt lost.. Hur fan..? Skitsamma, jag har bytt lösen nu och hoppas på att det inte händer igen! Nu ska fixa lite saker här hemma sen kommer brudarna. Emilie kommer inte och det sugeR.. Sjukling! Hoppas ni har det bra! Pussss så länge.



//Vendelahedlund

Livet är för kort för att ha kul

BERGIS på att det här var den bästa träningen på länge! Har inte garvat så mycket på veckor.. Lovar! Vad var det egentligen vi skratta åt? Jo det var såhär att vi körde fristående hela träningen. Och ni som går på gympa vet att det blir jobbigt efter ett tag och det spårar.. Som idag.. Sofia behövde hjälp med att komma upp, så då typ gör jag något micheal jackson style och typ drar upp henne sen och hon dör av garv, sen när sofia dog så dog alla andra. (vi lever inte nu) hihi. Men guuuuud kors i taket för den här träningen. Det var klart värt att gå, för jag hade tänkt att stanna hemma. Är förkyld.. Men sen sa vickan något som jag verkligen DOG av.. Det lät ungefär såhär '' Det var en kille som skulle berätta sin historia när han badade i havet.. Han badade länge, sen kommer en fet jävla val och äter upp hela mig sen spottar mig ända till Irak.. (Sen pratar dom som han säger det till ett tag..) Kille ba: VADå!? Tror ni inte mig?! AHAHAHA, jag dör... Nu kom min dåliga humor fram, men det var ASkul!

Imorgon är det fullrulle. Det är skolfoto klockan 9.50 för att vara exakt sen hem och fixa lite till tjejorna kommer och ska sova här. Riktig tjej kväll! Mysigt ska det bli! Hoppas ni har det bäst! Puss på er!


Världens lyckligaste chey är jag

//Vendelahedlund


Like it was the first time

Tja, kom precis hem! Ovärd dag vill jag bara säga. Vi har haft EN riktig lektion idag. Dom andra med vikarie, satt bara och rita.. Sen hade vi håltimme i 75 min på morgonen. Så ovärt att komma till skolan så tidigt då. Kunde fått sovmorgon.... Men dagen har varit bra, väldigt kallt bara! Det är jätte kallt i skolan, det är anledningen till att jag är förkyld. Kan inte vara med så mycket på träningen idag heller. Jävla skitskola!

Har varit och köpt en logbok nu eller det heter allmänacka(?)! Och den är fett snygg. Turkos, den är bäst! Plus att jag har hittat, eller hittat och hittat.. Titta här nedan!


I'm still loving you like it was the first time,så jävla bra!

Nu måste jag kila, ska äta middag och sen träning! Tjaråå

//Vendelahedlund

Never leave you

Nu ska jag strax hoppa i säng, eller asså jag ligger i sängen, men har inte bäddat upp än. Och det hade varit jätte skönt i detta läge.. Men ska strax flytta på fläsket till badrummet och borsta tänderna. Idag ska jag minsann sova lite tidigare en halv ett. Det var en pina att gå upp imorse.. Just nu ligger jag och dunkar en ny låt, eller jag vet inte om den är så ny men hörde den första gången idag och den heter Tinchy Stryder Ft. Amelle Berrabah - Never Leave You  ganska bra faktist! Nej, nu ska jag sova! Börjar blir riktigt trött.. Ha det bra!


Med dig klarar jag allt

//Vendelahedlund

Det är meningen att det ska vara en rubrik här..

Tja, skolan idag har varit helt okej. Hatar vårat schema......... Vi har 100 minuter musik och jag hatar musik verkligen! Sjukt jobbigt! Tog också hagviksbussen hem idag, men slapp vänta på min buss. Hatar att åka skörby bussen! Man är bara osocial där..... Ikväll kommer Anna, Bella och Shannon och deras föräldrar! Lite snack blir de! Hoppas ni har haft en bra dag. Puss


VILL ÅKA UTOMLANDS NU!!

//Vendelahedlund


Är det bara jag som blir inspirerad av låtar?

Eh, hej igen.. Jag fick kli i fingrarna.. Måste skriva något! Så jag har en fråga.. Är det bara jag som blir inspirerad av underbara låtar eller har jag fel i knoppen? hihi! När det är lugna låtar så blir låten helt plötsligt vacker. Eller det beror helt på vilken text det är! Men man blir rörd, vissa låtar är som gjorda för en.. Känns som texten har en handling i mitt liv. Vissa. Sitter och blir helt förvånad..? Sen lyssnar man om och om igen, så man går helt enkelt ''in'' i låten med andra ord.

När det är lite mer fart i låten så sitter jag och typ rör mig, eller så ställer jag mig upp och kör mina moves.. hihi! Och här har jag en till fråga. Är det fullkomligt normalt eller måste jag kolla upp de? haha, nej så seriös är jag inte.. Haha, jag ska visa lite låtar som är nice!!


Den här är klart vacker!! Låten gör så man blir rörd, även om det inte existerar en text..
Den är bara för fin!


Och den här låten med Shakira så vill man bara ställa sig upp och dansa loss..



Need you now. Den är ju för underbar..! Det här är också en låt som går in i hjärnan och sitter där i timmar.

Puss

River flows in you♥

Tja!

Nästan bloggfri dag idag! Men det har inte alls varit meningen. Efter skolan idag så gick jag hem och PLUGGADE!? Hör ni? Vendela Hedlund pluggade MATTE. Kors i taket för de.. hihi. Men vill ni veta dagens mest ovärda färd? Jag skulle vara snäll och åka samma buss som Matilda! Och det var jag FAST Skörby kom före.. Men jag satte mig på den bussen, sen efter ett tag så kom vi till stationen. Sen går jag till skörby bussen. Och tror ni inte jag får stå där i en kvart och vänta på den jädrans(?) busssssen....! Det var sjukt trygt och jag var sjukt hungrig och jag hade sjuuuukt ont i huvudet. Hoppas att ni inte missade att det var SJUKT mycket sjukt....

Skolan gick finfint! Trött bara, men det är jag alltid och hoppas att jag inte är själv om de. Men det kan jag gissssa! Träningen idag var gryyymt skön! Stykra in my heart. Typ första gången jag säger så, men idag var det äckligt skönt!! Ni får ha det bra så hörs vi imorgon! Pusss


Skulle kalla det lovekiller.

Nu är jag hemma från barnträningen. Shit, många blev det.. Typ 30 st och hälften lyssnar på vad man säger.. Sådär lagom irriterande! Men det var faktist kul! Har kvar några som gick förra terminen och deras glada ansikten. Så söta! Så söta dom små liven! Just nu sitter jag i soffan och checkar lite på tv. Ska strax duscha cyklade ner dit och fick alla små flugor i käften. Så känner mig skapligt skabbig. Men vi hörs imorgon! Puss



♥♥♥♥♥

//Vendelahedlund

Said I wouldn't call but I lost all control.. I need you now

Nu är jag hemma! Skönt att få sluta en timme tidigare! Idag har vi haft vanliga lektioner.. Det gick faktist bra! Har  bara lite uppgifter att göra i matte sen så! Dagen har varit bra. Igår var det den sämsta dagen på länge..... Men däremot så gick träningen super igår. Första efter sommarlovet! Det var hårt men det gick bra!! Ikväll ska jag på barngympa. Hoppas dom är lydiga! Haha, men nu har vi bara tjejer tror jag. Så nu ska det nog inte bli så mycket bråk! Hoppas ni har haft en bra dag!

- Juste mami ska hjälpa mig med att lägga in bilder från nya mobilen till datorn. Det funkar inte när jag försöker så snart blir det nya bilder! Puss på er!

- som jag hade dig förut -



//Vendelahedlund

Det är svårt ibland

Nu känns det här jätte fel att skriva, eftersom jag just skrev om hur jag ser på livet! Livet är helt underbart, det håller jag alltid fast vid. Men just idag, kanske skulle lagt mig tidigare inatt? Är trött och alla tankar kommer fram. Om allt. Morfars död, kärleken, skoltrött. Åh, känner bara att jag måste få tänka igenom det här och ta nya tag. För jag ger inte upp, jag är fortfarande världens gladaste chey, men just denna timme har varit jobbig. Tar en bloggfri dag idag. Vi hörs imorgon.

Puss

//Vendelaheldund

Alla händer upp i luften.. PARTY!

Godmorgon!

Skrev aldrig igår eller det var inatt jag kom hem. Men jag skrev inte hur kvällen hade varit! Jag kom på att jag var tvungen att skriva om hur jag ser på livet, så! Men gårkvällen var suuuper trevligt! Var med Amanda, Isabelle, Felix, Eric, Matilda, Lisa, Cornelia, Matilda och Frida! Det är roligt folk de! Vi gick runt på stan och sjöng, ''Alla händer upp i luften... PARTY!'' Dock så var det kallt, men jag är inte sjuk idag så det var klart värt de! Vad gjorde ni igår? Hängde med trevligt folk? Hoppas jag, ingen ska sitta hemma ensam!

Nu måste jag kila iväg, ska träffa Fanny! Det var verkligen tuuuusen år sen.. Och det blir inte sålänge heller.. En timme! Men det gör inget, bara vi får träffas och snacka! Hoppas ni får en super bra dag, så hörs vi senare!

Puss


This is my life.

//Vendelahedlund

Hur jag ser på livet, livet är för bra för att vara sant!

Ibland känns livet pisst.. Och det har alla varit med om, alla mår inte bra hela tiden. Det finns alltid något som är fel. MEN, då har man sina underbara vänner som finns där för en! Utan mina vänner är jag ingenting. Absolut ingenting. Men jag hade varit lika tacksam för livet även om jag inte hade vänner. För jag har fortfarande ett liv och en familj. Sen irriterar jag mig på en sak också. Det är alltid vi som har det jätte bra, men vi blir sura så fort vi inte kan göra något. Medans andra som knappt kan gå, har cancer! Vad som helst! Dom blir bara glada så fort dom får komma ut, jag beundrar verkligen dom. Tycker synd om dom så mycket, men dom är starka! Jävligt starka. Dom klarar mycket utan att klaga.

Dom som har sjukdomar samt fel i knoppen dom ser livet på ett helt annat sätt! Livet för dom är som en dans på rosor, typ. Dom blir överlyckliga för små ting, som om vi ''vanliga'' människor vinner en miljon! Det gör mig glad, att dom har det bra! - Livet är heelt otroligt härligt!! Att ha tråkigt hänger med. Det måste man ha för att någon gång ha riktigt jävla kul! Om man aldrig hade tråkigt hade det intevarit kul. När man har tråkigt så inser man hur bra man har det när man har kul! 

Livet kan vara ett helvete. Och helt OTROLIGT härligt! Och många har kännt att man inte pallar med det längre. MEN VAFAN!? Vem tusan ger upp? Vem slutar kämpa när man mår dåligt? JAG skulle aldrig sluta kämpa. Aldrig, för dyrt för att mista ett underbart liv. Det är klart värt att leva tills det absolut inte går med! Livets mening. Sluta aldrig kämpa, det finns alltid hopp! Lova mig att fortsätta när allt är pisst, precis allt suger, inget går bra, ingen vill ha mig! Det finns inte på den här planeten. Lova mig att aldrig ge upp!

Livet är för bra för att vara sant! Puss, ta hand om er!


Bra musik!

Tja!

Sitter hemma hos Amanda nu och vi har precis fixat pommes. Dagen har varit jätte trevlig! Har varit med underbart folk och hört på skitbra musik! Blir dagen bättre eller? Ikväll ska vi ut och ses! Ingen speciell tid men vi tar det som det kommer! Hoppas ni har haft en bra dag, så hörs vi senare! Pusssss


Amanda har vart i Thailand! SÅ AVUNDSJUK!!

//Vendelahedlund

Häng i Bålsta idag..

Godmorgon!

Idag är det håbofestdag och det betyder att det kommer bli ''bålstahäng''! haha! Jag tänker gå ner med Amanda, men ska träffa många! Tror det kommer bli ganska trevligt! Hoppas vädret är fint.. Har liksom inte tittat ut än.. Ska strax börja fixa mig, vi drar ner ganska tidigt! Vid tolv ungefär! Kommer inte ihåg vilka artister som skulle komma. Men fick med mig att Darin skulle komma. Yeah.. Hoppas vi ses där nere, om inte, ha en bra dag!! Pusssss



//Vendelahedlund

I wonder if a ever cross your mind?

Sliten...

Nu är jag hemma efter en trevligt kväll! Hos kusinen var det full rulle, haha. Nejdå! Det var lungt! Jag och Tobias gav varandra sällskap när vi skulle träffa vänner! haha! Jag drog till Amanda, Linn dissade.. Så vi hängde i hennes bil och sjöng jätte vackert, ringde folk och sjöng otroligt vackert! Sen när resten av familjen skulle hem så drog jag också hem! Så nu sitter jag här med lurarna i öronen och lyssnar på Melissa Horn! Hon är bäst!

Okej, vad har hänt i skolan today? Jo, vi har gjort övningar.... Så ovärt att gå till skolan!! Vi har suttit i ring och haft lappar i pannan, så ska man snacka! Vi har gått på plankor, sen sa det pang.. Då var du död. Innebär att då var man ute ur leken....... Totalt stört, vad är poängen med de? Jävla nötter.... Sen massa annat, snackat om värdegrunds skit som jag blir så irriterad på! Nej, nu ska jag nog stänga av datorn och sova! Imorgon är det håbofestdag, så det blir ner och kolla! Hoppas vi ses! Puss på er, sov sött!!

Ni kommer få se gamla bilder nu här i bloggen ett litet tag framöver. Det är nämligen så att det går inte att ladda min gamla mobil, så jag har en annan nu, och då går det inte att lägga in bider.. Men min ska in på lagning nu hoppas jag så ni får hålla ut! heeeeeeeehehe


Bild från i vintras!

//Vendelahedlund


Need you know

Nu har jag brottom vill jag säga.. Skolan idag gick finfint, kan inte ta det just nu! Men efter så hängde jag, Amanda, Linn, Matilda och Felix. Till halv sex ungefär från två.. Vi har bara snackat massa och nu ska vi åka och fira Andreas! Kusinvitamin!! Sen ska jag dra till Amanda, så vi hörs senare ikväll! Ha en bra fredag!! Puss



//Vendelahedlund

Vill skriva något som kräver mycket..

Har ni några förslag på vad jag kan skriva? Jag älskar att skriva på bloggen, jag vill skriva om något som intresserar folk. Spelar ingen roll vad, bara jag får skriva! Det kliar i fingrarna på mig. Ut med språket bara!!

//Vendelahedlund

Som jag hade dig förut

Tja bloggen!

Idag var det en såndär jätte tråkig dag.. Vi var i skogen, andra dagen! Känns fel att bara '' Nej, nu ska vi ut i skogen och ha skoj...'' Dock så var det inte wohooooo! Men vi fick sluta halv ett och det behövde mitt liv! hehe! Myggen biter upp en ute i vildmarken, bara irriterande! Men efter så kämpade jag och Matilda till bussen, men bussen kom aldrig. Så vi fick tillslut ta hagviksbussen, och byta i centrum! Men det gick ju fint, vi hade tid eftersom vi slutade tidigt! Vi gjorde makaroner direkt när vi kom hem. Sen satte vi på en film. Det var vi värda! Sen har vi pratat, och det var skön          T! Hahahah.. Hoppas  ni har haft en super dag!!

Och sen vill jag bara säga att jag kommer inte vara den bästa på att uppdatera nu när alla läxorna drar igång, för nu ska jag sattsa som sakt, men ni klarar er med ett inlägg per dag, hoppas jag! Men jag ska göra mitt yttersta för bloggen, heeeeeeeeheeee! Puss


Saknar dig lovisa!

//Vendelahedlund

Kärlek


John Mayer

Gosh.... han är sååå snygg. Behöver alltid ett papper till att torka lite runt munnen! Okej, det där lät så skarrigt men true story. Värsta armarna och åhhh! Han är helt enkelt en klar nia. Tjejvarning!!!!!!!


Justin Bieber

Han är så söt, men jag har tappat själva greppet om honom.. Alltså, jag komt över '' OMG!! HAN ÄR SÅ SNYGG JAG DÖÖÖR!!'' Ja, ni förstår.. Han sjunger bra, men det är inte WOW längre.. Fråga mig inte varför! Still cute!!


Matilda Ellman

Assså, den bruden. Visst är hon het? Lite kort om henne då. Hon älskar Lars Winnerbäck! Lika som mig, JUST därför skriver jag detta nu, haha nejdå! Hon förtjänar bara att vara här, hon tillhör detta samtalsämne! Snyggggggggggo! Hon får en klar tia!

NUUU! Måste jag checka en sak!

Hare bra!

//Vendelahedlund


SEeeeeeeeeeeeEEeeeeeg

Asssssså hur orkade jag ta mig upp imorse? Tydligen så gick det och jag var hyffsat pigg i skolan, men nuuuuuuu.. Jag är döende.. Det dunkar i mitt stackars huvud och jag är cptrött. Skulle vilja sova, men då kommer jag aaaaldrig kunna sova ikväll. Alltså uppstår det stora problem imorgon! Annars då. Dagen har varit helt okej, men helt ovärt att gå till skolan när man inte gör något? Okej vi gick igenom saker, fick jobba i grupper om frågor, springa runt hela skolan för att fråga en lärare. Det var bara jobbigt! Efter så drog jag och moppebellan hem till henne och slagga i hennes soffa, typ! Sen hem. nu sitter jag här och STÖR MIG SOM FAN PÅ VÄRLDENS SÄMSTA SKOLA SOM SKICKAR HEM VÄRDEGRUND om att man inte får mobba.. MEN ******************   ****! ÅHHHHHHHHH

//Vendelahedlund

Dagens händelse... En kines inblandad!

Hemma, ellllller det var ett tag sen! Emilie kom vi snacka masssa som hänt under tiden vi inte kunnat träffats, lite sådär ''ta igen'' snack! Sen drog vi ner till centrum för jag skulle köpa busskort, sen vänta vi på bussen i en timme fick värsta skrattattacken åt en kines. Ni ska få höra hela historien exakt......... NU!

Det var såhär att jag och Emilie kom precis från centrum. Hade precis köpt mitt busskort, vi ska vänta på bussen inne i vänterummet. Sen helt plötsligt kommer en kines in, alltså en kille! Redan då garvade vi, han såg ut som en gorilla, kändes som om han helt plötsligt skulle komma till mig och pilla i mitt hår.. Okej kanske inte, men han var lik en, hihi! Sen sätter han sig ner, lite chilligt och med stil. Armarna rätt ut och lägger dom på bänken. Sen sätter vi oss exakt likadant. Samtidigt också.. Sen tittar han på oss för vi blev knäpp tysta.. Eller han gav oss värta blicken! Sen började vi asgarva för då typ byter han, fafan ska man säga.. Alltså han sätter sig mer normalt! Och typ blir generad. Sen kan vi inte sluta garva...! Ni känner väl till när man verkligen INTE kan sluta skratta åt något.. Så var de och vi sprang ut därifrån och sen kommer vi tillbaka, har samlat oss lite.. Sen direkt när vi öppnade dörren och såg honom så dör vi igen! Omg, va kul de va!

Vi kör på en gammal bild!



//Vendelahedlund

Taggad till tusen.......

Tja bloggeeeen!

Väntar fortfarande på Emilie, men hon slutade tydligen senare än vad hon trodde att hon skulle göra. Men det gör absolut ingenting, bara jag får träffa henne så! Och jag vill inte att skolan ska dra igång nu, eller alltså det ska bli skönt att få in alla rutinerna och att träffa alla. Resten kan ju bara ta sig. Men ändå så ska jag sattsa nu, vill ha bättre betyg!! Det är väl bara att göra det bästa av situationen antar jag! Nationella... ÅH, vill inte.. Hoppas ni har det bra så hörs vi senare! Puss på er underbara människor!


Gammal bild.. Men snart blir det kallt ute....!

//Vendelahedlund

Forever we will stay, like a pyramid

Tja!

Lagom kall kväll igår.. Är det bara jag som tycker att det är kallt på kvällarna nu? Hade halsduk på mig och det är inte okej.. Vi hade iaf trevligt igår! Jag och Amanda drog till Linn och där hängde Alexander och Love. Sen drog vi ut, sen bara blev det så att vi tralla runt lite.. Sen kom vi hem klockan halv tolv? Sen åkte Amanda hem vid kvar över tolv halv ett? Sen direkt i säng, annars kommer jag ALRDIG klara av första skoldagen.. ÅH, jag vill ha sommarlov!!!!!!! Det har gått alldelles för snabbt.. Fast ganska skönt med rutiner!

Idag kommer Emilie!! Gud jag har saknat dig hjärtat! Hon ska först till skolan, slutar vid tolv så det blir perfekt! Sen ikväll blir det lungt! Ut och springa ska ske. Ha det bra!



grymmmmmmt


Nu ut och springa!

Tänkte slänga in ett snabbt inlägg nu! Snart, om fem minuter drar jag ut och springer. Sen blir det duschen såklart! Sen ska jag träffa Amanda, det känns som det var år sen.. Haha! Emilie kunde inte komma och det suger äpple! Men vi hörs ikväll! Njut nu av dom sista dagarna, puss


Härlig bild.

//Vendelahedlund


Jävla nötter

Tja! Nu känner jag hur stressen bara drar igång.. Jag vill göra massa! Packa upp mina kläder skulle vara en god gärning. men det gör jag snart, för det känns som jag måste göra tusen saker innan de, men det är inget.. Hur kommer de sig? Jo såhär är det.. Jag får panik när jag inte har bloggat på ett tag.. Och det beror på att jag har en vana, att blogga hundra gånger om dan för mig är en vana. eller inte hundra men nu på sommaren så har det varit några stycken om dan. Så nu när det var ett tag sen så får jag lite smått panik..

Men nu iaf så är vi hemma efter en lång resa hem. DRYGT att sitta i bil. Emilie kommer kankske lite senare. Om inte så vet jag inte vad jag gör, för jag känner INTE för att sitta hemma dom två sista kvällarna på sommarlovet! Never. Och dom som är jävla nötter det är förarna som kör lastbil punkt!

Alla berg... Lika inponerad varje gång!


Nice bild




på stan




balkongen


en riktigt mysig kväll




stek

Jag har inte alls tagit mycket bilder.. min mobil dog efter några dagar...
Men vi hörs ikväll, nu känner jag för att fixa lite så stressen drar ivääääääääg ba

Puss

Nu drar vi hem!

Tja, skulle bloggat igår innan vi drog ut men hann inte.. Vi var på Akebrygge...? Akerbrygge? Vet inte riktigt hur det stavas men iaf. Det var skiiiiiiiiiiiit trevligt! Vi ær i oslo. haha, det kanske ni førstår om vi har varit dær, haha! Idag ska jag vara med Emilie, så jag vet inte om det blir någon uppdatering då. så hejdå!

Where did a go wrong?

Tja! Hur mår ni? Jag mår super!! Tro det eller ej men idag har det det varit fruktansvärt varmt här i norge.. Jag ska inte klaga men jag höll på att dö när vi kikade i butikerna... Gosh.. Det varmt.. Typ kors i taket för norge idag.. JAG BOKSTAVLIGEN HATAR NÄR ALLT MAN SKRIVER ÅKER BORT... SÅ dryyyyyyygt... Men jag har iaf shoppat mycker här i norge, eller mycket och mycket.. Det är väll några plagg. Idag har vi varit i ett center och kikat, hittade ett par jeans från weekday, najs! är hos några vänner nu, vi har spelat fotboll för hela slanten!! Skit kul, man kör verkligen på liv eller död... Hihi! Nu sitter vi och kollar på en film som vi har hyrt, den heter meet the fokers, verkar skitbra! Nej nu gutter och jenter nu ska jag dissa bloggen ett tag(som jag redan gjort nu i några dagar.....sorry!) och vara lite social! Så vi höres! Pussssssssssssss. Y hihi.. Torrt inlägg jag vet men kan inte lägga in bilder.. Haha!

Hihihih, en IPad

Tjena! Nu sitter jag med en IPad i famnen, lite grymt coolt! Sitter med Stine, Lotte och Linus! Nu ska vi ut, så jag skriver senare! Pusssss

Oh yes, en dator

Tja!

Nu har jag æntligen fått tag på en dator! Ær just nu hos ett par kompisar och ska strax fika. Vi har kækat middag och nu sitter jag hær helt proppmætt.. Kan berætta lite som hænt sen jag bloggade sist. Det ær inte så mycket.. Vi åkte vidare vid elva i måndags, hehehe, det var igår! Det tog fem timmar att køra, plus stanna och kæka mat. Sen måste jag bara berætta en sak som var hemskt.. Vi stannade vid ett stælle dær det fanns ett vattenfall! Jætte fint stælle bergen ær høga och allt ær så fint. Kommer inte ihåg vad det heter.. Sen kan man gå ut på bergen, alltså till kanten. Och det går verkligen rææætttt ner dær. 100 meter rætt ner. Så sjukt høgt. Och flera stycken har ramlat ner dær.. Vissa har hoppat før att ta livet av sæg andra bara ramlat. Dom kan ha snubblat två tre meter innan men ændå ramlat utfør. Kan ni førstå hur jobbigt det måste va att se en ramla ner dærifrån? Jag skulle bokstavligen storbøla om jag såg något liknande.. Att inte kunna gøra något måste kænnas værst.. Pappa har tagit bilder på den platsen ni ska få se nær jag kommer hem! Går inte att ladda øver filer just nu, på ett bra tag!

Återgien till vad jag har gjort! Sen fortsatte vi våran åktur. Sen nær vi var framme så packade vi upp alla saker sen gjorde vi middag. Sen bara myyyys framfør tvn. Idag har vi varit i ett køpcenter. Sjælv har man spenderat 849.50 spænn! hehe, førsta dagen. Smart chey.. Men jag har mycket pengar kvar så det ær lungan! Sen direkt efter de så drog vi hit! Hoppas ni har det bra! Så hørs vi nær vi hørs! Puss på er kæra!


Fyra timmar återstår

Tja!

Nu hær på morgonkvisten sitter jag fixad. Eller har satt på ig lite klæder sen lite puder i ansiktet och håret i en knut. Snart så rullar bilen återigen. Och den hær gången ær det till Bergen. Ni kanske tror att vi ska bo mitt i bergen. HAha, men det ska vi inte. Staden heter så bara! haha, fast ganska logiskt. Det ska vi ju.. hehe! Hoppas ni mår bra! Så hørs vi nær vi hørs helt enkelt. Det kanske blir någon gång under veckan men tror inte de. Puss


vi kør på en bild som redan visats. Men ær før ful før att visas just nu.. hehe

Puss

Sliten chey..

Hur trøtt kan man vara? Jag skulle kunna somna hær mitt på min stol. Skulle inte vara så skønt, men kanske før stunden! Som sagt så kommer det inte alls bli bra uppdatering.. Synd om er.. hehe. Nej, men jag måste också få ha lite semester, eller? Vad gør ni? Sjælv sitter jag och lyssnar på musik och irriterar mig på bokstæverna.. Sjukt jobbiga.. Hoppas ni har det bæst. Kommer sækert hinna med ett inlægg imorgon innan vi drar vidare. Så puss på er!










hehe lite seriøs på slutet, tanken som ræknas.. hihihi

pussy høll jag på att sæga.. hehe


Feel like the DJ is my body guard

Tja!

Hemma, eller hemma och hemma.. Haha hemma hær! Det har varit en lång dag och mycket sol. Først åkte vi till ett hus som var jætte gammalt. Det var jætte gulligt, vi kikade runt lite dær. Sen træffade vi på några får. HAHA, kan bara sæga att min pappa e kicken nær det gæller djur.. Haha! Sen åkte vi vidare før lite lunch! Och gissa om det tog tid att åka............ Vi åkte upp på berget sen ner før berget. Kanske tog 45 minuter innan vi såg ett hus. Fattar inte hur folk kan stå ut med att bo dær. Helt øde. Jag skulle dø.

Hur ær vædret dær hemma då? Det kan inte ha varit bættre æn vårat idag.. Shiit! Såhær varmt har det inte varit på långa vægar.. Kanske 23 grader i solen? Det ær mycket før norge. hehe. Liksom nær vi kom hit var det bara 10 såååå.. Det blir grillning hær idag. Sen kortspel hela kvællen! Mysigt! Pusss


grym

And every step we take, we grow.

Godmorgon!

Sovit gott? Det har jag. Eller iaf sådær.. Vaknade några gånger av att jag næstan inte kunde andas før att jag var så tæppt i næsan.. Jobbigt! Idag lyser solen utanfør fønstret! Så idag ska vi åka till någon gård.. Haha, vet inte vad det ær egentligen. Men jag hænder gærna på! Skulle næstan kunna betala før en åktur runt vid bergen hær, så jævla fint!! Vad ska ni hitta på idag då? Hoppas ni får en superbra dag! Før det ska jag ha!

Bara så ni vet så kommer jag inte blogga så mycket idag. Kanske ett eller två inlægg till.. Før vi kommer inte vara hemma lika mycket som vi var igår.. Och imorgon åker vi till Bergen! Mormor har ingen dator. Jag kommer bara kunna blogga nær jag ær hos mina vænner dær, haha tro det eller ej men jag har vænner dær.. Haha rolig cheY!

Pusssssssss


trøøttttttt


Over and out


Fet tumme ner.

Kør på en fet tumme ner før førkylning.. Det rinner i næsan och kliar i halsen som satan. Vill inte vara sjuk nu... Får væl knarka halstabletter dårååå. Dom andra i detta hus sitter nere i kællaren. Alltså det ær varmt dær nere om ni undrade! Vi ska væl alldelles strax hoppa i sæng. Imorgon ska vi hitta på något så man vill ju inte sova bort hela dagen! Just nu vill jag bara sætta mig i en bil och åka i timmar. Lurarna i øronen och bæsta musiken på. Kænns så lockande!! Musik ær bæst i bil, så ær det bara.


Snygg och sur.

Nattiii



Istället för att sjunka till din nivå, hör av dig när du kommit upp på min.

That's it.


Life is no fucking nintendo game

TJA!

Måste bara børja med att det kænns konstigt att inte blogga. Typ som om något saknas.. hehe! Nu ær vi i Geilo! Tio timmar i bil ær inte så kul. Men det var skønt nær det var mørkt.. Somnade då, vi hade høg musik. Sååååå chilligt! Vi kom fram vid ett kanske? Så var trøtt då. Vi åkte vid tre kanske? Lyssnade på musik hela vægen. Satt och tænkte på allt mellan himmel och jord, typ. Sen har jag faktist bestæmt mig før att jag tror på att det finns ett liv efter døden punkt slut. hehe.

Vi har precis kommit in efter en tur på stan. Små stånd fanns de. Inte fina saker vill jag sæga.. Typ gammalt skit. Ikvæll ska vi bara vara mysa i detta hus bland alla berg. Fint att titta ut! Imorgon vet jag inte vad vi ska gøra! Men imorgon kvæll ska vi till ett hotel som ligger næra hær och ta en drink.  Och på måndag fortsætter vi till Bergen. Dær allt ær bæst! MEN VET NI?! Det ær typ 10 grader hær bara......... VART ÆR SOMMAREN?!?!? Hoppas ni har det bæst hemma i Sverige och att ni får varmt och fint væder sista veckan innan skolan børjar.... Puss på er!



Vi kør på en outfit också!


Tummen upp før Norge!

Vi hørs lite senare!

//Vendelahedlund


Adjö då

Klockan ett börjar bilen rulla mot norge, och jag har inte packat.. Så därför blir det här sista inlägget på länge. Eller det kanske blir ett ikväll! Ni får ha de så bra! Så hörs vi när vi hörs! Puss på er alla!


Adjö

//Vendelahedlund


Norge idag

Godmorgon!

Orkade inte blogga igår när jag kom hem. Klockan var väl runt elva. Hade så ont i huvudet. Hela dagen också. Sjukt jobbigt! Men vi kikade i butiker och fick hem en väska från staduim och en svart långklänning. Tycker den var skit cool! Så snyggt utomlands! Filmen vi såg var.. bra! Faktist den var helt okej. Inception, väldigt lååång bara. Typ tre timmmar! Lite för lång för min rumpa kanske? Hade ingen känsel..hehe.. Vad ska ni göra idag då? Är det sol? Har inte kikat ut.. Själv ska man sitta i bil i nio timmar... ÅH, jag orkar inte de!! Blir så rastlös. Sammanlagt är det 13 timmar, först åker vi till Geilo. Där mammas bror bor. Där sover vi i två nätter sen forstätter vi fyra timmar till då är vi i bergen. OCH DET ÄR VÄRT! Fattar det inte själv, men det är de..

Jag vill åka, men gud vad jag kommer sakna alla. Hallå det är en vecka och några dagar Vendela, men det känns fortfarande jobbigt. Sen när jag kommer hem så börjar skolan.. ORKAR inte skolan. Bajskorv. Måste bara tillägga också. Det blir nog dålig uppdatering där, men ett litet kanske. Iaf hos mammas bror så ni kommer få inlägg dom senaste två dagarna, tror jag! Puss





Dösnygg

//Vendelahedlund

Stockholmmmmmmm

Tja!

Uppe tidigt idag.. Jag, Emilie och Amol drar ju in till stan idag och ser på bio. Det ska bli sjukt nice och kika lite i butiker också! Emilie och jag måste hinna med 12 bussen från arnö så det är bäst jag sminkar mig nu. Ha det asbra tills jag kommmer hem. JUSTE jag drar till Norge imorgon..



ASsnygg..

//Vendelahedlund

KLAR!

Tja bloggen, sorry för dålig uppdatering men har faktist fixat mitt rum för hela slanten. Har lagt ner fyra timmar tror jag. Så nu ser det bättre ut! Garderoben är uppe och lite kläder är i. Såååå skönt att ha fixat de nu! Slippa se lådor är skönt! Hoppas ni har haft en roligare dag än mig iaf, det har varit jobbigt vill jag lova.. Har precis kommit ut från duschen. Har badat i poolen också! Så nu ska jag snart fixa mig och sen ut och träffa Emilie! Vet inte vilka som är med, hehe! Bilder på huset kommer här nedan.


mitt rum nu


Min tapet


Min och lillebrors sida


Allrum uppe


Trappa, våran hhehhehe


Liten del av köket, hallen


hallen


Från hallen till tvättstugan. Där det lyser är de mami och papis walken blabla..


Från hallen ungefär!


köket


vad är de här? hahah


(pratsoffa)


En till trappa


köket från en annan vinkel


Ute, våran sida


Baksida


balkong

Nästan allt! haha ha det bra! Vi hörs!

Puss

//Vendelahedlund

If you wanna make the world a better place, take a look at your self and make a chance.

Tja!

Hur mår ni? Jag mår bra, har bara lite ont i huvudet och lite seeg. Men inte mer än vanligt.. hehe. Har inte gjort så mycket idag. Följde bara med mamma när hon skulle lämna linus hos en kompis. Satt i bilen och lyssnade på musik. Är det bara jag som tycker att det är skönare att lyssna på musik i bilen? Man ska ha hur hög musik som helst sen ska man vara många och sjunga. Det är underbart. Spelar ingen roll var det är för låt. En gammal, blir plötsligt skitbra! Haha, pröva!!

Väntar på ett sms från Emilie. Hon sover, eller om hon ska sova om en timme eller något..? (HAHHAHAHA, eller något! Gud jag dör) Men hon är lite seg. Men då förstår jag också varför jag är seg. Har en förklaring.. - Pappa ska snart hjälpa mig med min garderob. Vi ska äntligen sätta upp den, så när den är klar! Dåååå, ska ni få se bilder på huset! JAG LOVAR!


Exakt sådant väder har vi idag, tyvärrrrr.

//Vendelahedlund

Två myror och en stack.

Godmorgon bloggen!

Hann inte blogga igår efter att ha fikat med några bruttor! Vi möttes nere vid centrum klockan tre sen satte vi oss och fikade. haha, satt väldigt länge och pratade! Vi gick ut och pratade sen, kikade i butiker. Anna köpte världens snyggaste väska! omg.. Det var jobbigt att inte ha pengar i det tillfället.. Idag skulle vi till gröna lund. Men det regnar idag så det blir inget. Men jag hade inte följt med iaf. Imorgon ska nämligen Amol och Emilie gå på bio så jag hänger med dom ist. Får pengar till de också! Perfekt!

Idag ska jag vara med Emilie. Hon har varit uppe hela natten, så det lär bli senare! Vet inte vad vi ska hitta på, ingen aning. Men ni vet våra spontana idéer så..  Och tack för fikat igår! Anna, Evelina och Erika! Tack!

Ha en bra dag i regnet...!


Gustaf och Lovisa, kom tillbaka!!!

Puss

//Vendelahedlund

Give peace a chance

Jag driver bara.. Länge sen verkligen.. Jag menar.. Jag vill inte sitta inne. Jag ångrar mig nu. Ångrar allt jag skrev, hehe vill itne vara hemma. Men jo, det är faktist skönt. Ibland. Anna frågade om vi ska ta en fika i centrum vid tre, såklart! Så ingen hemma dag.. Sååååååååååå, vi hörs sen antar jag? Pussssssss

Over and out!



Something good can work

Idag blir jag hemma. Jag orkar inte pallra mig ut. Ska iaf köra lite styrka innan duschen. Det är bestämt! Vi får ändå gäster klockan 6, så ovärt att fixa sig i en timme och sen ut i två timmar sen hem igen, typ.. Så jag blir hemma. Tänker ladda min ipod lite och fixa nya låtar. Sen kommer jag väl dö framför datorn och någon film.. Men man behöver sådanna dagar. Man kan inte alltid vara ute och göra något, även fast det är svårt att ta in. hehe, iaf för mig. AS tråkigt att sitta hemma. Kommer ihåg när man var 11. Då satt man glatt framför tv'n varje kväll tittade på idol. Man var skitglad bara för att man fick följa med mamma och handla. Haha, den tiden. Egentligen, fett skönt!

Vad ska ni göra idag? Sitter just nu och dunkar Justin bieber och Usher - Somebody to love Remix. Heheh!
HA EN BRA DAG!


SAKNAR DIG LOVISA!!!!!!!

//Vendelahedlund

En tripp till Bro blev de..

Godmorgon!

Orkade inte skriva igår när vi kom hem. Vi kom hem runt ett och då somnade vi nästan direkt.. Vi tog en tripp till Bro igår kväll. Vi mötte upp Jossan och Elin. Trevliga tjejer det där! Vi snacka bara skit, men vi hann inte vara så länge. Dom skulle hem, så då åkte vi till bålsta igen. Vi mötte Eric, Matilda och Felix vid stationen! HAHA, monika.. jag dör! - Sen tog vi bussen till vivo och gick till Viktor. Där var Wille, Viktor, Marcus och Assar. Vad gjorde vi? Jo vi trallade runt lite. Och vet ni?! Jag gjorde världens misstag igår. Jag skulle nämligen vara tuff och gå upp på en sten med rakt ben och sedan komma över.. Men det var liiite för hög för mig. Så jag ramlade över den. Det låter inte alls så illa, men det var de! Gjorde jätte ont i mitt knä och handled.. hehe, clever chey.

Idag är en dag som jag inte vet vad som kommer hända. Emilie tror jag ska åka till Marcus. Och jag vet inte om jag ska träffa bruttorna? Vi skulle prata. Och jag kan bara den här dagen tror jag.. Ikväll ska vi få gäster. Så hemma kväll.. Känns lite konstigt. Hoppas ni får en bra dag! Puss så hörs vi lite senare!


En bild när familjen var i stan


Emilies outfit igår!

Puss

//Vendelahedlund


Plocka spik..

Tja!

Nu är jag och Emilie hos mig. Vi kom hit ungefär vid kvart över fem. Sen dess har jag plockat spik på framsidan.. Sjukt drygt och inte vänligt för ryggen! Ett uppdrag från pappa sååå vad gör man? haha! Jag ska snart duscha. Igen.. Sen så vet jag inte vad vi hittar på ikväll. Får se vart kvällen tar oss. Har lust att göra något riktigt najs! Kanske blir en roligt spontat idé..? Ni ska bara veta våra spontana idéer.. hehe! Nej, nu blir det dusch. Vi ses ikväll kanske? VEM VET?!


Bild från fridays igår.

Puss

//Vendelahedlund

Jag förstår ingenting.

En mening och det räcker.

Fan va besviken och ledsen jag är på er.


Ingen är perfekt

Kan inte direkt säga godmorgon.. men vi vaknade nyss! Somnade runt fyra imorse däremot så somnade Emilie vid sju. Jobbigt läge. Jag vet inte hur min dag ser ut idag, tar allt som det kommer! hehe! Vad ska ni göra? Emilie säger TJAAAAAAAAAAAAAAAA BLOGGEN! (gäsp) Såååklart. Nu ska ni få veta en ganska skön sak. Inatt eller ja imorse så sov jag och började plötsligt prata i sömnen. Emilie hade inte somnat då.. Så hon hörde allt och började ASgarva! Det lät ungefär såhär: ''Nej,nej,nej,nej..... Jag ska döda dig.... Shhhhh,shhhhhhh!!'' Haha, det kanske inte låter så kul men om man är tillräckligt trött så är det ganska roligt! hehhehehe.. Ha en bra dag!


Så rättttt

//Vendelahedlund

Nu säger vi godnatt till världen


blekfis


Godnatt pussssss vi hörs imorgon!

//Vendelahedlund

Trevlig dag i stan med familjen

TJAAA!

Dagen har varit asbra! Helt perfekt. Vi drog in till stan vid ett kanske sen var vi vid bålsta klockan 9. Vi har haft bra väder också! Men tycker det har varit lite kyligt.. Vi såg på shrek nu och föralltid i 3D. SKIT coooolt! Sen åt vi på fridays. Sjukt god mat!! Nu sitter jag hos Emilie och lirar facebook. Har garvat sönder åt ''den smutsiga sanningen'' HAHA, sjuk humor! Nu ska vi göra något men vet inte vad hehe. Vi kommer höras under kvällen! Om jag har något att skriva om! Pussssssssss




HAHA


COOLA CHEYER

//Vendelahedlund

Vi kör på bilder, har brottom. Stan väntar på mig!


Saknade Lovisa när vi grillade hamburgare för sista gången..


Bästa


Gulliga


Emilie lyckades med att lyfta Gustaf. OTROLIGT!


Farliga..


Vem vann?


Vickan och Emilie


Sötisar


Bästa bruttor på plats




Peace. Nu måste jag sticka. Har brottom, ska in till stan med familjen.
Se på shreck och äta! Mysigt! Vi hörs när jag kommer hem!

Puss


//Vendelahedlund


En gris en ko en converse sko

Tja!

Dålig uppdatering på högnivå. MEN jag har inte orkat.. Vill liksom vara lite social mot dom man är med. Jag orkar verkligen inte berätta vad vi gjort nu så vi tar det imorgon. Men bilder och allt! Uppdatering: NU VILL JAG SOVA! Mamma, ta mig hem!

Vi hörs imorgon. Puss

//Vendelahedlund

RSS 2.0