Play the simple game with all your broken rules!

Blev inge pluggande med papsen idag, han hade inte tid. Men det blir imorgon!! Min söta lillebror har varit ledsen nu på kvällen.. Det är ju ett äckel som kör runt vid skolor och dagis och försöker få med sig barn i sin bil. Han är lite rädd över det, och jag är förbannad på sådant. Jävla äckel säger jag bara!! Skaffa ett liv istället för att ta barn. Barn är allt!!!!




Älskar dig av hela mitt hjärta lillskit!!

Älskar mina små barn!

Alltså jag blir lika glad varje gång jag är nere i hallen och tränar mina små älsklingar! Dom sprider så mycket glädje. Jag var sjukt glad innan jag kom dit. Är gladare nu! Hm, någon himla happy-day idag eller? Det är måndag!? Ska man inte vara bitter och seg då? Tydligen inte! Nu ska papi hjälpa mig med matten.. Jag suger i matte och kommer alltid att göra. Men plugga måste man.



träffade Emilie idag när jag väntade på FARSANA ASSOOOWW. As nice att träffa den bruttan! ♥


Tuta och kör!

Idag fick vi nämligen våra lösen till antagningssidan där man söker. Det börjar närma sig nu, känns som om vi snart börjar på gymnasiet. Det är en bit kvar, men det känns ändå som att det inte alls är långt kvar! Mami och jag ska sätta oss någon dag framöver och skicka in. Hur känner ni inför valet? Stressade?

¨
color

Baby we can do it all night!

Tjeeenaa! Är på satans bra humör, vet inte varför! Vill träna, träna häcken av mig. Sjukt taggad nu när jag är frisk!!! Skolan har varit asbra, allt har varit asbra! Skönt, keep it up! Hur mår ni? Är ni på topp som denna brud? Skulle inte tro det va? hehe. Vid halv sex ikväll är det barnträning, wiho!

Var hos tandläkaren vid två, snygga tänder man har! Fick beröm, dom frågade om jag hade blekt mina tänder?! haha, suuuuper! Vi hörs blogggen!


SNARTTTT

Godnatt!

Nu har jag sett solsidan och om jag ska vara ärlig så var avsnittet inte så bra. Eller asså, bra och bra. Men hade högre förväntningar! Men nu ska jag plugga vidare, ha det bra! Sov gotttt! Puss


min älskling!

Gud vad illa, Ove i en låt!!


jag vill spy! hahhaaaaaaaaaaaa

Dagen består av..

...massa plugg!! Jag orkar verkligen inte, men måste! Vi har HK prov imorgon och är inte taggad. Men kan jag häftet kan jag frågorna, så antar att det bara är att nöta. Nöta, nöta, nöta! Sen sitter det som i huvudet, förhoppningsvis! Juste tror att det är hockey klockan två idag nere i ishallen. Vill titta.... Det är riktigt nice att kolla!


Låten äger apa!!!

Skrattattack gånger 10 på denna


HAHAHA gubben AHHAHAHAHA

Skrattattacker

Heeeeeeeelt sjukt hur mycket vi skrattade igår! Allt började med att vi pratade hur alla skrattade och när man tänker efter så blir det sjukt kul! Det märktes att jag hade varit inne en längre tid, jag lovar på allt att jag inte har garvat så mycket på länge! Men vi hade det jätte trevligt! Det blev kött inlindad med bacon och klyftpotatis! Gott!

Vi körde kuddkrig, tittade på Kommissarie späck och solsidan! Jag drog hem ungefär vid 2? Kommer inte riktigt ihåg, var väääldigt typ radiostryd när jag skulle gå. Hade kram i magen för att skratt. Haha, tack för kvällen underbara vänner!




TVÅ bilder, TVÅÅÅ. Hur fan lyckas man? Jag glömmer alltid att kameran är med.

Redo!

Nu är jag redo för att åka hem till Mattan! Hoppas ni får en bra kväll! Massa pussar!!!

Kvällen räddad!!

Nu har jag duschat och är taggad för en kväll hos Mattan men Fellan och Eric! Vi ska göra middag och mysa. Nu återstår bara sminket och kläder sen är jag färdig!


Flickan från det blå

Alltså denna dag.. segt! Det positiva är att jag har pluggat lite, vi har prov på måndag... Nu håller jag på att damsuga mitt rum. Sen blir det duschen. Vad händer efter de? Jo vad bjussar denna lördag på tro?


Friends, lovers or nothing!

Godmorgon! Jag mår bättre idag än igår! Sjukt bra, men jätte pigg är jag inte.. Får se om det blir något ikväll eller om jag bara ska vara hemma ikväll igen.. Nu har förresten mamma blivit sjuk också. Hon ligger med 38 graders feber.. Jävla influensa, men måste faktist säga att det är bättre det är feber än magsjuka. Pepper, peppar!! Tycker inte ni också de?

Gud vad fint väder det är ute!! Kanske ska ta en promenad? Känns som jag har legat i soffan och degat dom senaste dagarna. Men tackar fan för de, kunde lika gärna ligga med körtelfeber om jag hade tränat... hehe!


Så jävla snygg!!

haha, känns som om jag aldrig har något vettigt att säga när man bloggar mycket på en dag.. Men jag mår ganska bra, eller bättre en vad jag gjorde imorse. Hoppas jag är tillbaka imorgon iaf, så att inte hela helgen är rubbad för att jag är liite förkyld.. Vore surt!

Jag måste bara säga att du är sjukt snygg! Seeeeee you theeeeereeee!


sådär stopp i hjärnan

Nu har jag tittat på filmen, traditionen. Lillebror på tjuvjakt i mitt ♥! Pappa hyrde tre filmer, I rymden finns inga känslor. Har ni sett den? Jag har inte det så hoppas den är bra. Sen var det någon till som jag inte kommer ihåg vad den heter. Just nu tittar jag på handbollen, det går inte så bra för svenskarna... Kom igen nu då vafan!!

Juste rubriken, måste ju berätta varför det står sådär. Jo men jag vill skriva om något, vad som helst! Kom med tips!!♥


Never easy this way

Hej kära blogg! Vad har jag gjort denna fina dag? Jo degat vid fina rullar.. Bland annat Trubbel i paradiset och Get over it! Dock så kunde jag inte se på Lillebror på tjuvjakt.. Dom hade stängt, men han ska kika förbi senare! Håll tummarna för den tittade jag alltid på när jag var mindre, alltså varje gång jag var sjuk! Tradition hehe!

Sitter här med en rulle toapapper.. Näsan barar rinner.. Tro mig, ni vill inte vara sjuka!!


jag vet att mina ögonbryn ser enorma ut, men har ingen ork att göra något åt detta problem just nu.
Detta får duga.

Segt att vara sjuk på en fredag!!!!!!

Godmorgon alla friska! Här sitter jag med täppt näsa och en jävla smärta i halsen... Suck... Det är fredag och jag är sjuk!? Illa, illa som fan! jaja, hoppas ni mår bättre än mig! Pappa ska hyra film till mig, det blir lillebror på tjuvjakt! ÄLSKAR DEN! hehe, vi hörs! Puss

 
här är den!!! Om ni inte redan har sett den så dags att göra det nu!!

Sjuklingen här...

Tjenatjena igen!! Jag måste meddela en riktigt tråkig nyhet... Jag ska vara hemma imorgon! Jag som hade planer för kvällen, skulle träffa maggan och käka pizza... Fan sur jag blir! Jaja, jag vill inte vara sjuk på lördag, så bara att hålla sig inne då... Hoppas ni gullungar mår bättre än mig! Vi hörs imorgon, massa sjuka pussar till er! :)


förresten, roligt att så många gillade denna bild som jag har på facebook! Tack så hemskt mycket för era fina kommentaroooos! Puss nu väntar sängen!


Varning för känsliga tittare!!!


Jag har fått feta blåmärket på benet... Trillade av stolen häromdagen.. Satan vad ont det gjorde!!! Det ser mindre ut på bilden men jag LOVAR att det är större in real. Promise!!! hehe!


Sjuk?

Nej inte nu!!! Det är helg, jag får panik om jag är sjuk på helger!!! bajs,bajs,bajs!! Ska till skolan imorgon, så är det bara! Sådärja, nu fick jag ut lite ångest! Tack!

Ehm.. dagen! Den har varit förjävla seg, inte vanligt seg utan SJUKT SEG. Längesen det var så segt.. Vi kom till skolan, fick titta på en film. Andra världskriget, den var hemsk oså men TRE TIMMAR!? Jag dog. Sjukt jobbigt att sitta på ett bord, kramp i rumpa och rygg.. Sen har vi typ inte haft värda lektioner heller, eller inte för mig. För ''riktiga'' lektionen vi hade idag var SO och den somnade jag typ på.. Jag har ont i kroppen, känns som om jag har feber.. Men har bara 37?! En halvgrad kanske? Suck inte nu.


titta vilken fin bild corny gjorde till mig idag! Älskar dig sötnos, mer än du anar! Pusssss

JAG VILL GRÅTA!!

Tänkte precis klicka hem två bikinisar.... Som är skitsnygga! Vad tror ni jag läser då? JO ATT DOM SKULLE KOMMA V.8 NÄR VI ÅKER. Jag vill fan skrika! Fan i helvete... Ska jag sola naken eller? FAN

Min framtida väska!!!!!

Alltså jag dör, dör, dör!! Jag vill ha den nuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! 899 kr är väl inte så mycket?! Eller? Säg bara nej det känns mycket bättre då.. hehe!

http://www.modekungen.se/se/handvaska-med-nitar-undertill-5999


Bcjf, bra skola!

Tjena, hemma nu! Jag vill säga det igen. Bcjf, jävlar vilken skola! Lätt att jag ska gå här i Bålsta, enkelt! Förmodligen så blir det SP. Har ändrat mig när det gäller HT, det verkar helt lame. Typ 2-3 st som kommer söka.. Lite så det känns! SP verkar asbra! Många från futurm ska söka dit, kommer nog bli bra detta tror jag! Skönt! Hur tänker ni angående om gymnasievalet? Är ni osäkra?



Värd dag?

Snacka om att ha en värd dag... Vi hade en två lektioner sen vid tio skulle vi ha bild men vi hade ingen lärare så vi hade håltimme i tills ett och det var bara en lektion sen slutade vi.. Gick du hem? Nej.. Varför? För att jag är duktig i skolan.. Var det inte jobbigt? Jo som fan.. Vad gjorde du under dom timmarna? Jag hängde med Sarah i cafet och åt lunch med Corny. Var inte det trevligt då? JO SOM FAN!!

Vid sex ska jag på öppethus på Bcjf, ska äta innan! Så vi hörs efter! Massa pussar!

 
Dom här ska jag klicka hem senare, apsnygga!


Goooodnatt

Snart ska jag sova, för imorgon ska jag till skolan och göra ett matte prov sedan öppet hus på Bcjf. Inte något man missar! Så vi hörs imorgon då blüggen! Sov gott!!!


härlig bild amanda fick till..


552 timmar kvar!!!

Har precis räknat ut att det är 552 timmar kvar tills vi åker! haha, desperat! Nejdå. Sen har jag klickat hem en bikini från nelly.com! Niiiiiiiiiiiiiiiice!

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/wonderland-116/sandie-bikini-bottom-116111-14/


Vem fan bryr sig!?

Allltså jag orkar inte plugga!! Hatar matte, varför ska man lära sig de? Blir så förbannad ibland! Vi som tycker att matteboken ska växa upp och lösa sina egna problem! Den meningen kommer alltid upp när det är matte det gäller om!



Min uppsats


stekig framsida


right now


min framtid


tankar


Mycket privat


heeemligt!!!


Id burn up in your atmosphere

Godmorgon kan man säga.. Idag är jag hemma! Kände mig inte så pigg imorse. Haha, visst det gör jag ändå inte men kände mig konstig i halsen sen så har jag typ ihålighosta.. Jobbigt! Men imorgon är jag i farten igen, lovar! Vaknade elva och sedan dess har jag tittat på film, just nu ser jag typ ingenting.. Hela min bild är suddig.. Men det brukar bli så när jag tittar på tv för länge, kanske dags för brillor? haha! Det brukar gå bort ganska snabbt men inte nu.. hm!

Hur mår ni? Är ni helt friska? Hoppas på de! Hörs snart om min uppsats!


klockrent att den här bilden kommer upp på google om man söker på mitt namn..... hahaha!

Dom band som binder mig

Har duschat i 45 min... Måste ha varit underbart va? Jahaaduu!! hehe, ska strax lägga mig i sängen! Nu håller vi tummarna för att jag kommer kunna somna tidigare än igår... Sov gott mina fina! Vi hörs imorgon!


Man kan inte bli sur!


Det går inte, även fast småttingarna kan vara bråkiga och inte lyssna alls så går det inte att blir arga på dom. Dom är ju så underbart söta så man skulle få ont i magen av att säga åt dom på skarpen.. Det var nämligen så att dom inte lyssnade så mycket idag, och och Empan sprang runt och jagade vissa, haha inte alls okej!! Men annars gick träningen finfint!

Nu har jag pluggat lite matte som vi har prov i på onsdag..... Suck! Verkligheten rusar förbi nu! Sista terminen nu, bara att kötta!! Juste, är det någon som vet om det BLIR någon bal iår? Kanske har nämt det tidigare, men vafan.. Min fråga är inte besvarad än... Blir besviken om det inte blir de!


3 veckor kvar tills värmen!

Dör av längtat just nu... Det är så fruktansvärt kallt ute så jag vill lägga mig under täcket och vänta på bättre tempratur.. Men jag lever! Alltid kul att längta så antar att jag ska njuta. Dagen idag har varit sjukt seg.. Huvudvärk istortsett halva dagen, irriterande om ni frågar mig!! Ikväll ska jag träna småttingarna sedan plugga lite och i säng TIDIGT! Kan ju inte gå som ett lik i skolan.


In Your Atmosphere!

Hej babes! Nu är jag klar med två uppsatser! Känns hur skönt som helst! Nu är det bara engelskan då. Det hinner jag lätt!! Taggad för en ny vecka i skolan? Såklart! Räknar nästan ner dagarna i grundskolan, hehe! Nu ska jag sätta fart med engelskan sen sova! Värt att sova tidigt när man har kört spinning. Köttigt! Massor av pussar!


min älskling

llllllllllllllllllllllllllllllööööööökig

Alltså jag svär på allt att jag ALDRIG har lökat så mycket som jag gjorde på spinningen! Oh herregud! Sjukt jobbigt, fick mjölksyra i benen... Nu är det bara skönt men då var det ett helvete! Visste att det skulle vara jobbigt men inte såååååååååå jobbigt! Riktigt bra träning!

haha och vet ni? Jag glömde mina skor... Fick låna utav personalen... Gulligt! Nu ska jag duscha innan maten sen blir det att skriva lite mer på svenskan! Puss


Ungefär en timme innan Soffan byxor gick sönder... R.I.P

Nu blir det spinning!

Dags för en paus i allt pluggande, strax drar jag och Matilda ner för en skön spinning! Ska bli sjukt kul! Vi hörs efter! Massa pussar!


den här bilden är med i min svenska uppsats, hehe najs!

Första världskriget......... .. .

hejåhå! Nu har jag skrivit klart min SO inlämning! Super skönt! Nu återstår bara svenskan och engelskan. Fast det är bara en text och glosor i engelska men ändå jobbigt! Det är ju inte så långt kvar nu tills spinningen! Känns underbart! Vad har ni för er? Pluggar?


Här ska det pluggas!!

Godmorgon! Idag är det söndag och som vanligt så är dom riktigt sega.. Så jag tar en pluggdag idag! Har två inlämningar som ska vara klara den här veckan så tänkte skriva klart dom idag fast dom kan vara inne på fredag. Det vore ju super skönt om dom blev klara idag, då har man liiiiite mer fritid i veckan!

Det blir spinning för mig idag, och det är på min träningstid! Men nu tar jag denna chans, det ska bli sjukt nice och bränna fett klockan halv fem senare!! Wiiiihooooo


redo för att pluggga häcken av mig!!!!!!!!!!

Bordshockey!

Alltså vill bara börja med att säga att jag och Matilda spöade skiten ur Felix och Eric i bordshockey, TVÅ MATCHER!!!!! Så jävla underbart, vi ägde! Sura var dom.. haha! Iaf vi tittade på en skräckis och den heter The house of the devil. Det var den sjukaste filmen jag någonsin sett i hela mitt liv. Det var bara blod... Plus att den slutade helt konstigt. Man såg liksom inte klart huvudet varför oså.. Drygt som fan! Räddast var nog Matilda ändå! hehe, kvällen har varit riktigt bra faktist! Tack så mycket! Nu kallar sängen! Imorgon BLIR det spinning för min del! Puss


EXAKT såhär gick våran taktik till!

Filmkväll hos mig!

Det blir mys hos mig ikväll! Vi ska titta på film, vara lite nyttiga och äta vindruvor. Tror att det kommer bli mysigt! Dom kommer vid nio så måste fixa lite innan! Hoppas ni får en bra kväll, vi hörs senare! Massa pussar (gud vad ni får pussar från mig :SSSSSSSSSSSSSSSSSSS)


hur jag ser ut ikväll, med andra ord en outfit eller en halv..

I wanna burn tonight

Hemma nu, det blir en snabbis tror jag! Ska äta lite sen ska jag, Mattan, Eric och Fellan ses! Har ingen aning om vart men det ordnar sig säkert. Matchen var förresten väldigt bra, dom vann! Otippat, neee! Juste, har velat köra spinning på träningshus1 och jag har typ alltid haft träning när dom har det... Lite drygt, det är spinning imorgon, vet inte om det är på min träningstid med om det är de, känns det dumt att dissa sin egen träning för lite spinning i en timme? Jag tycker ändå att jag har varit på alla träningar riktigt ofta så varför inte  bara ta den chansen imorgon då? hm... Men det är ju fotrfarande inte säkert att det är på min träning men ändå! Vi får se helt enkelt!



nyår ägde! EEEIO CAPTAIN JACK!!

Lapphelvetet är klart!!!

Tjeena! Nu har jag och Corny delat ut lapparna! Inte alla, men dom jag skulle dela ut är jag klar med och det känns SÅHÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR skönt! Ni förstår inte. hhe! Nu vid tre är det handbolls match som jag, Cornelia och Matilda ska titta på! Kommer bli nice! Vi hörs senare! Puss


taggar inför någon tävling, har inge minne om det gick bra eller dåligt. hehe

Finally see what it means to be living





















You got what you want, but not what you need



Grymt skönt att knäcka tillbaka ryggen! Vilken skillnad!!Haha, jag tänkte på den där bilden jag la upp i förra inlägget när han skulle dra i nacken.. Fy blev lite rädd! Men det gick bra! Planerna för dagen är att dela ut bgk lapparna sen vet jag inte än! Något blir det iaf! Hur mår ni förresten? Jag mår prima! Lördag idag, äääääändå skönt!

 
3 veckor kvar!!!


Taggad för kiropraktor!

Godmorgon!! Det är snart dags att börja vakna till lite, ska vara där nere 10.30! Känner mig inte så taggad till att min nacke kommer att dras ur led 40 gånger om och om igen. Nej men... Det känns ju bra konstigt! Känner att jag kommer ha en jävla huvudvärk efter, hade det sist. Sjukt jobbigt! Men vi hörs när jag kommer hem! Puss


sådärja, nu snackar vi kiropraktor!!

Tjeeeeeeeeeenare mannen!


Hemma nu, ska snart ut igen. Klockan sju drar vi brudar till Matilda för en filmkväll med massa skratt och egen glass. Alltså vi ska göra egen glass. Sist jag och corre snorre gjorde så blev det gooottt! Så vi hoppas på det ikväll också! Dagen har varit nice, fredag!!! Sjukt skönt! Lika glad varje gång! Imorgon klockan 10.40 ska jag till kiropraktor.. Mindre kul sisådär på morgonen! Men jaja, hoppas på att ryggen samt nacke blir bättre nu då! Men ni får ha en bra kväll och dessvärre så kommer jag inte blogga mer today, när jag kommer hem, kanske! Så kika in på natten vettja! pussar!!


min rygg är död

heeejjjj! Hemma från träningen nu, det gick bra! Men i slutet så orkade inte min rygg jobba längre, kändes som om den var gummi typ. Inte skönt, så kanske ska till kiropraktorn imorgon, typ akuttid eller något! Imorgon är det fredag och planerna för kvällen är filmkväll med brudarna! Känns underbart! Nu måste jag springa in i duschen. hihi, hörs imorgon! Massa pussar!


ser underbart ut!!!

Frusennnn

Fryser som satan!!! Men nu blir det träning! Svettet ska rinna! Wohooooooooooooooooooooo!


Bcjf

Tjaaa! Dagen idag har varit otroligt bra!! Vaknade med ett bra humör, vilket är skitbra! Vi hade bara NO och SO innan vi skulle besöka Bcjf. Vi fick sluta lektionen halv 12 så det var skönt! Brudarna drog ner och käkade lunch i cengan och för att sedan samlas på skolan klockan ett. Vi fick en snabb genomgång om skolan i aulan. Sedan gick vi i grupper och tittade på två program. Jag tittade på SP samhällsprogramet och ES estetisk ööö typ aminition?!!? Frågan är hur fan hamnade jag där!? På estetiska programmet? Hallå, något har gått snett. Nej men jag skulle kolla på HT hotell- turism programmet men det var så att INGEN skulle titta där. Så det skulle vara mobbat att dra dit då. Så jag gick till estetisk men inriktning bild som dom bara har där. Det verkade sjukt tråkigt. hehehe!

Men däremot så verkade SP så jävla bra, var typ döö glad när jag gick därifrån! Elever från trean gav oss information om hur programmet fungerar. Bara positiv kritik fick skolan av eleverna och det känns skitbra! Så förmodligen SP nudå, haha HT verkar tråkigt nu.. hehe. Öppet hus nästa vecka så!


fiiinis<3<3<3<3<3


Björnen


Nu säger björnen godnatt.


Kvällshumor

''Dude, she called you fat............. OH HELL NO, HOLD MY CAKE!!'' Hahahah asså......




hey sexy

Here we go

Nu har jag pluggat matte och so samt damsugit i mitt rum. Cred till mig mina vänner!! Ska sova tidigt idag. Senast halv tio! Jag har seriöst varit döööööööööd sen jag kom hem från skolan! Imorgon klockan 1 till halv 3 ska klassene, eller snarare alla nior på futurum ner till BCJF och kolla lite. Nice! Sen vill jag bara säga att jag typ bara räknar ner dagarna till att sluta på futurum. Vill börja om på nytt, ny skola liksom. Vore helt underbart!


älskad låt till tusen, njut!!

Spelade på Facebook när sonen drunknade!?!?





Har ni läst detta? Heeeeeeeelt sjukt! Hur fan kan man lämna ett barn som förtusan är 13 månader i ett badkar fullt med vatten!? Jag får typ världens jävla cp utbrott på händelser som denna. .......... .. .. . 

Nu riskerar Shannon Johnson 48 års fängelse

Den 34-åriga mamman lämnade sin 13 månader gamla son ensam i badkaret så hon kunde spela Facebook-spelet ”Café World”.Nästa gång hon tittade till sonen låg han med ansiktet under ytan och ”gurglade”.

Shannon Johnson.
illa


core-pass???

Har svårt att välja.. Gå på bandet hemma eller core-pass??? Hjäälp!!!


After a hurricane comes a rainbow

Tjeeena!! Hemma nu efter en bra dag, vet inte vad jag ska säga. Seg som vanligt men höll mig iaf vaken på lektionerna. Tuur! Fick sluta halv två, det var väldigt skönt! Tog hagviksbussen helt själv för att det kom ingen skörby buss..... Så kom hem typ en timme senare! Tjänade inte ett piss. Men nu är jag hemma och är sjukt trött. Ska strax dö lite med skolböckerna sen vid åtta blir det core-pass! I nuläget så blir det ensamt.. Men det är nu, det är ju ändå typ 5 timmar kvar! hehe...


vad är detta för himla köttar bild?

White light moment

Träningen idag gick super! Skönt! Men vet ni!? Jag skulle hoppa över en fet låda i slutet av träningen och som vanligt så händer det ALLTID något som går fel. Jo det är såhär att jag har sträckt min armhåla....... Hur lyckas man? Är det bara jag? Aja, kunde iaf köra styrka så jag ska inte klaga.. Det är nog bättre imorgon för då blir det core-pass. Någon snäll chompis som vill hänga med? Någon som känner för att förbränna lite fett? Häääng med vettja!! Nu ska jag sova, wohooo en timme tidigare än igår = piggare imorgon. Höll på att somna när vi hade genomgång i so idag.. hehe


grymt bra låt!!

Emilie på besök!

Hon kan gå och bajsa! Snacka om att vara brun...... Jag har träffat emilie!!! Det var tusen år sedan!! Vi hade så kullllllllllllllllll! Love you babe! Ska strax på träning. Känner att bloggen har blivit dissad senaste tiden. Men kan säga redan nu att jag uppdaterar när jag har tid. För denna vecka blir lite seg uppdatering. Plugget först ni vet! Nu ska jag strax byta om! Massa pusssaaar!


TJAAAAAAAAAAAAAAA


Heartlesssss


Tjena, asså ja uppdateringen. Förlåt, förlåt, förlåt! Jag har gjort något hela tiden. No time at all.. När jag kom hem från skolan så pluggade jag i någon timme sen direkt till barnträningen, jag och Emelie planerade träningar lite framöver så kom hem senare. Precis när jag kom hem fick vi besök! Så jag har pratat med Elin väldigt länge! Så har inte suttit vid datorn på hela dagen!!! I'm impressed!!


Soovvaaa

Nu måste jag sova! Är sjukt trött! Vi hörs imorgon! Massa pussar!


jag och nunis för åratal sedan

Solsidan om cirka 23 min

Taggar inför säsong 2 på solsidan som börjar strax!!!!!



<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Kul att det inte funkade....

Funkade inte att ladda upp.. Får kolla upp det sen!


hahah asså faiiiiiil

Maatchhh

Tittade på match idag klockan halv ett så har inte kunnat uppdatera så bra.. Bålsta vann med 8-0 grattis!!! Jag är sjukt trött och har träningsverk i rumpan och baksidalår.... Sjukt irriterande! Ni ska få upp videoklipp från igår här strax.


Träningen i Sollentuna

Igår var laget och tränade i Sollentunas hall. Det gick inte så bra i början men bättre lite senare, det är då man kommer igång! Vi gjorde inget som var så speciellt, egentligen så skulle vi kunna köra det som vi gjorde nu i våran hall. Vi tränade väldigt mycket på banan! Ja nu undrar ni vad fan en banan är men det är ungefär som en flickis. Om ni nu vet vad en flickis är. Men ni ska få ett videoklipp på det lite senare! Jag köttade iaf på det väldigt länge, och klarade det själv ett antal gånger!

En bild säger mer än tusen ord, så häng med nu!










sjuk




Helt slut!!!!!!!!

Hallllllllloj! Ligger på en madrass just nu och ska sova, träningen gick skitbra! Skriver mer om det imorgon, nu ska jag och soffan sova! Vi hörs!!!!!!!!!!!! Godnaaaaaaatttttttttt

Kämpa rocky genom åren!








klockren landning av soffan!!


dålig kvalite




lääänge sedan! Vi har verkligen förbättrats!!

All of the lights

Godmorgon. Min fråga till er nu är om ni verkligen förstod det jag skrev inatt? Jag var sjukt trött men kände för att skriva av mig allt och om jag inte hade gjort det inatt så hade jag inte orkat idag! Så det var väl lika bra de! Idag skulle jag egentligen åka skridskor med Cornelia och ida! Men det blir inte så för att jag känner mig lite trött och vill vara pigg tills vi ska till Sollentuna för att träna i tre timmar! Väärsta hallen har dom där, så då kan man ju inte vara trött! Vi ska åka runt tre kanske? Träningen börjar fyra och håller på tills sju! Så det ska bli kul!

Vid ett åker jag till Sofia för att hennes pappa ska köra dit! Sedan min hämta! Men vi hörs snart!


tycker att det blev lyckat, men kulorna levde sitt eget liv...


Dålig uppdatering

MEN! Jag har haft hur galen dag som helst! Bra start på helgen! Ni ska få varenda lite detalj!! Skolan var som vanligt rolig och så. Efter skolan så tog jag och corny bussen hem, vi lämnade våra väskor hemma och gick till bussen igen. Vi tog tåget klockan hm.. Kommer inte riktigt ihåg.. Men iaf så satte vi oss på tåget! Då chillade vi bara, snacka lite! När vi är på centralen så ska vi gå till tunnelbanorna för att komma till (glömde bort vad det heter.. men nära globen?) När vi var framme så gick vi till salongen där dom gör piercingar. Hon skulle ju bara kolla hur läget var med lilla naveln. Jag hade förväntat mig att hon skulle gå in på ett rum lägga sig ned och typ låta dom rota i hennes navel. Men icke sa nicke, det tog 3 min. Hon tog bara på sig en handske och kollade lite. Sen var det klart!!

Efter det gick vi till Mc donalds! Vi köpte mat, garvade lite lätt. Sen när vi ställer oss i kön för att köpa ''efterrätt'' så börjar vi plötsligt asgarva, ni vet när man VERKLIGEN INTE kan sluta? Det var typ en i kön framför mig och när jag skulle beställa så kändes det som att jag: Hej, hehehehe jag skulle hehehe vilja ha en heeheheh milkshake tack! heheheheheh! heheheehhe! A men typ så! Sen såklart så ställer hon min milkshake på en bricka. Jag tar med mig min bricka och har min lilla milkshake där. Corny börjar ASgarva för att det ser så roligt ut.. När hon börjar, börjar jag också.. hehe!

Hon hade köpt en äppelpaj! Så sa hon det precis innan jag frågade vilken smak hon hade tagit. Då dog vi igen! hahaha, asså folk måste tro att vi är dumma i huvudet typ.. Sen garvade vi lite av allt. Vi gick till tunnelbanorna för att åka till centralen, och på tunnelbanan dör vi igen! Vet egentligen inte varför, men det bara blev så. När vi väl va i centralen så stod jag och drack min älskade milkshake och helt inne i min egen värld. Sen hör corny attt det börjar ringa på min mobil. Så hon tar tag i min arm och ba: DET RINGER! Jag får typ värsta skuttet och lägger ner min älskade milkshake på marken. Svarar och asgarvar..... Sen stod hon och smsade så skrämmer jag typ henne och hon börjar slå mig i huvudet och skriker: TAPPA HJÄRNCELLER, TAPPA HJÄRNCELLER!!!!! AHAHAAHHA asså då dör jag gånger 10. På riktigt dör. Folk tittar på oss.. Vi garvar ännu mera... Och så håller det på tills vi är i bålsta.

Det var tio min kvar tills busen skulle gå. Vi var tvunga att köpa lite saker tills kvällen så vi kutar ner, in i butiken och jag skulle ta choklad och marshmallows. Jag hittade ingen stor choklad så tog tre små. Springer till corny och kollar om det var ok. Då hade jag tagit fel det skulle vara en HEL choklad, stor! Aha.. kutar till marshmallowsen tar en påse, det var fel! Vi springer runt där på ica som idioter. Ställer oss i kön, får inte fram pengarna vi panikar. Tittar på klockan och den var inte så mycket. EFter ett tag ser vi bussen stå där och vi får genast panik. Corny ger mig påsen med varorna i och jag på något sätt lyckas att ha påsen upp och ner. Så vi tappar kaffegrädden(?) innan tunneln. Sen tappar jag chokladen som jag märker att jag tappar precis vid bussen.

På bussen så märker vi att vi saknar grädden... Corny panikar och säger: VI KAN INTE GÖRA NÅGON GLASS OM VI INTE SPRINGER TILLBAKA OCH HÄMTAR DEN!!!! Så då gick hon fram till chaffisen och frågade om han kunde vänta på henne för att hon tappade en sak. AHAH alltså jag ligger längst bak i bussen och typ hyperventilerar av garv. Och det första hon säger var att hon hade sträckt sig i benet! HHAHAHAH dör mer! Hela dagen har varit så jävla klockren, exakt ALLT! Har garvat som aldrig förr..

Sen när jag kom hem fick vi gäster. Matilda och Eric kom! Jag och corny gjorde (GJORDE, alltså SJÄLVA) glass och marshmallows med smält choklad över som fika! Det var underbart gott! Vi har spelat buzz och kört hockey spel hela kvällen! Nej fyfan det känns som om jag bara skriver och skriver mitt på denna underbara vinternatt.. Nu måste jag sova! Vi hörs imorgon! Simma lugnt!!






ser gott ut va???

Been there, seen that, done that

Tjenispenis! Har inte bloggat mycket alls idag.. Men jag känner mig väldigt duktig! Gick hem satte mig vid datorn en snabbis sen pluggade jag. Vi har fått en inlämning i svenska som ska vara inne v.4! Är inte det duktigt att typ nästan skrivit klart allt redan?! woohoo! Har haft träning också! Riktigt kul var de! Nu har jag duschat och nu blir det sängen. Imorgon är det fredag och jag ska hänga med corny in till staden för att kolla hennes piercing! På kvällen.. hmmm... Det tar vi imorgon! Sov sött!!


Verkligheten har hunnit ikapp, hej läxor!

Tjena, kom hem för en stund sen.. Har ätit mellis och spelat lite nude runner på facebook! Dagen idag har varit bra! Lite trött men det är nice! Nu hade jag tänkt att göra lite läxor som är tills v. 4! Visst är det köttigt att börja med det nu!??! Men jag lovar att om inte jag sätter mig och börjar på det nu så kommer det sluta med att jag sitter kvällen innan och stressar ihjäl mig. De får inte hända!! Träning ikvällllllllllllllllllllllllllllllllll


dageeeeens

I want you to take over control

Tjeena! Nu har jag tränat och både duschat! Fit for fight till sängen nu snart! Träningen gick super!! Det var bålen som man fokuserade mest på. Fyfan vad det sved till ibland! Men nu efter. Känslan går inte att beskriva! Så underbart! Nu ska jag strax hoppa i säng! Vi hörs imorgon! Massa pussar!


Vi kör på dagens lista också

Mycket dagens det blev men wtf!!

Dagens humör: Glaaaaaaad
Dagens borde:
Dagens frisyr: Utsläppt
Dagens klädsel: Stickad kofta, svarta jeans och smycken
Dagens planer: Köra core-pass
Dagens saknad: Emilieeeeee
Dagens vill ha: Sommar helt klart!!
Dagens längtan: GRAN CANARIA 5 veckor kvar!!
Dagens fundering: Varför man fan ska lära sig matte.
Dagens tråkigaste: Trötttt
Dagens roligaste: Mitt fallll
Dagens tidning: hehehe vet inte
Dagens låt: http://www.youtube.com/watch?v=-Fe4dk0Jtcw


Dagens fall

Gjorde dagens fall också! HAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHA  bokstavligen dör!!!!!!!!!!! Vi skulle precis gå in på cornys uppfart. Det var skit mycket snö och jag skulle gå först för att göra spår åt henne för att hon bara hade converse.. Dum som jag är så skulle jag jävlas.. Hoppade runt på tå så att hon inte kunde gå i hålen så tar jag en lite längre hopp precis över is och bara DYKER ner på marken... Jag som skulle vara tuff och jävlas så failar man så jävla hårt!!!! Om vi hade filmat............... HAHAHAHAHAH


liiiite finare tror jag att jag lyckades med..

Dagens dummaste fråga

Idag fick jag till de. Brudarna satt i matsalen och åt.. Vi kom in på kycklingar! Vet fan inte varför!? Sen så bara klickade inget.

Frågan var: Varför heter det höna OCH tupp??????????????

Ibland undrar man.................


höna


tupp

Nu vet jag varför. Man och kvinna liksom......

Mitt knä lever!!!!!!!!!!!!!

Vaknade upp imorse och upptäckte att det inte alls gjorde ont i mitt knä!? Blev helt chockad! Men guud så skönt! Nu kan jag ju gå på core-passet iaf med Ida! Niiice! Dagen idag har varit bra, hade bild i 100 minuter som jag trodde skulle vara mycket tråkigare. Men det kanske blir det efter ett tag.. Dom som hade innan verkade tycka att det är svårt. Längtar inte!

Efter skolan gick jag hem till corny och vi tittade på eva & adam. Chill. Somnade lite.. Mindre chill. Känner mig seg nu! Men taggad som fan för träning!!


Skador...... alltid jag...alltid!

Fan träningen gick super tills vi kom till frivolt delning.. (man kör en volt och delar så att man kan köra rondat flickis efter. För er som fattar!) Men iaf jag sprang gjorde volt landade helt konstigt och knät åkte bakåt!? Blev mest chockad första sekunderna... Men sen insåg jag hur ont det verkligen gjorde så nu har jag bandage(?) på.. Fan blir så sur över att det alltid är jag? Är man dålig om man alltid gör illa sig? Då klassas jag som tönt, verkligen!! Men what to do? Jag lever, det är iaf viktigt. Men har ju core-pass imorgon.............


hata hata hata hata....

träning om 45 min

Taggad för första riktigt träningen (gymnastik) på året!!!!!!


bild i rörelse hehhe

Glädje som aldrig förr!

Jag vet inte vad det är.., Men jag har märkt att jag är förjävla glad!? Det är ju skitbra men undrar varför? Skolan har ju börjat nu och så då ska man väl vara lite deppig. Eller? haha, kanske träningen som man blir glad av? Jag åker ju utomlands om 5 veckor, det kan ju också vara så att det är därför! Hm... Får nog ta och tänka lite!!


face

Första skoldagen!

Tjena, hemma nu från första dagen i skolan! Känns faktist bra, inga läxor änsålänge! Sköönt! Dagen har varit bra! Men Annis gjorde illa sig på idrotten... Hoppas det blir bättre snart!! På hemkunskapen så fick vi göra falafel! uäääk.. Det var inte gott... Ikväll är det träning, taggad som fan!


tummen upp för dagen!

träna,träna,träääänaaaa

Nu har jag tränat i typ 35 minuter! Känns underbart! Gick på band i 20 min och sedan egen styrka på 15 min. Kom på att jag kommer träna 6 gånger i veckan om jag fortsätter som jag gör!

Måndagar: Egen träning på band, sedan styrka!
Tisdagar:  Gymnastik träning!
Onsdagar: Förhoppningsvis core-pass om någon chhhhompis vill följa med!
Torsdagar: Gymnastik träning!
Fredag: Ledig (promenad skadar inte)
Lördag: ledig samma!
Söndag: Gymnastik träning!

Grymt om jag håller allt!!!


vad fan gör jag uppe?!?! Jag skulle sova klockan tio hade jag bestämt.....
Ouuuppppsii tränade visst för länge! tiiiihiiiiii

Springa vs gå?

Känner att isen vinner för denna gång... Om jag skulle ut och springa nu skulle jag seriöst bryta nacken för att jag kommer runt i en vurpa hastigt. hehehe! Det låter inte så mysigt så går inne. Haha det där lät som om jag går runt i huset. Men nepp, vi har gåband! Ganska soft fakist! Så kör på de då. Hoppas som fan att isen spricker under veckan, jag vill inte gå på bandet..... Återstår att se mina vänner! Dags att sätta på sig träningskläder Ha en fin kväll mina fina! Pussar!


det roliga är att jag spänner inte min arm här, wtf?

Träning, tumbling!


Hittade denna videoklipp på youtube! En träning för hundra år sedan typ...
Vi kör mycket snyggare nu!!!! Jag är sist om ni ville veta!

Möte sedan spriiingaaa

Klockan sex ska jag på möte hos Gunilla! Sen blir det en joggingtur och isen tillåter...


galen


Naglar

Tjena!! Nu känner jag mig riktigt freesch! Vi började med att sätta på ansiktsmask två stycken! Den första luktade man. Sjukt gott! haha, den andra luktade inte så speciellt! Vi hade inte gurka..... Så vi tog morötter! haha, såg galet ut. Vi åt iaf lunch med masken på, det var ganska skönt! Efter maskerna blev det klämma finnar... Haha myys! Men det behövs! Efter de noppade vi ögonbryn, sen målade vi tånaglar och naglarna! Känns skönt att vara lite fresch tills skolan börjar nu! Hoppas ni har haft en skön dag nu. Taggade för skolan?!




Jag vill suga på dom.. Färgerna är ju som på en klubba..
Kanske suger när jag blir hungrig.. hehehe

En riktigt bra låt sålänge


Andreas, snyggggg

Redoooooo

Nu är vi redo för myys! Fixa naglar och allt! Ansiktet ska bli freeesch! Bra såhär innan skolan nu! Vi hörs när jag kommer hem! Har ett till möte ikväll också.....


I just had sex


hahahhah fan vad klockren låt! Tycker fan att den är bra!

Godmorgon!

Herre vad jobbigt det var att gå upp klockan nio... tänk er imorgon........... jaja! Livet är chill iaf! Hur mår ni? Idag väntar en skön dag! Bara koppla av innan all stress börjar om på nytt igen. Ska serisöst gå och lägga mig klockan nio idag. hehe! Vi hörs lite under dagen! pussar!


Skön låt!

Open up your heart, what do you feel?

Känns som om jag börjar bli sjuk!??! Har ont i huvudet och känner mig jätte seg.. Kanske bara behöver sömn? Ska sova tidigt ikväll! Imorgon blir en mysig dag med Corny! Vi ska fixa lite spa nu innan skolan börjar... Fyfan vad jag blir deppig när jag säger skolan! Vill bara gå ut grundskolan nu och gå vidare förfan. Men imorgon ska vi iaf ta hand om oss! hihi, vi hörs imorgon! Massa pussar!


Piiiccc




Klädsel

Idag har jag på mig en skitball tröja från bikbok som är soffans! Take a looook




gillar att man ser mitt faaace


Döööööööööd

Heeeej jag heter Vendela och vill spy på långa möten...... Har suttit på en stol i tre timmar nu. Helt jävla död! Varmt var det också, kunde inte andas. Fick syrebrist typ! Men fick information så får väl utgå från de! Hur har eran dag varit tills nu? Juste har köpt en backless bh nu! Så sjuuukt sköön! Fast det känns som om man inte har någon på sig.. Men det är jätte skönt! Snyggt också när man inte ser bhn!! Nu ska jag fan ta och vila lite. Vi hörs senare! Pussar!!


blev frulle i cengan imorse!!!!!!


Facebooth<3333333

Sitter hemma hos soffan just nu! Faster bor ju precis vid henne typ så varför inte kika förbi liksom? Det var jätte trevligt hos henne, god mat var det också! Trevlig kille hon har träffat! Grattis till dig!!!! Jag och Soffan har precis fått veta att det är fekkke hos min granne! Haha nice! Just nu väntar vi bara på att mina föräldrar ska åka därifrån så vi kommer hem! Hon ska stanna över natten också! Myyys!

Imorgon blir en lång dag! Vi ska upp tidigt för att hinna dra till cengan för att köpa en bh och fixa naglarna innan tolv. Sen vid tolv blir det möte med klubben tills typ klockan tre... Sen ska jag hem och träffa Corny! HA DET BRA!! Haha juset jag och soffan garvar ihjäl oss varje gång vi kör facebooth! HAHA så jävla ful man kan bli....Blir nästan lite rädd. 




snygga brudar (speciellt Sofia www.soffan.webblogg.se)

 



Nu drar vi

Ha en bra kväll nu alla! Vi hörs när jag kommer hem! Massor av pussar!!!!!


galen


Konsten att gå lös med brills

Jag frågar mig själv. Hur fan kom brillorna fram? Det är vinter, KALL jävla vinter och jag tar fram mina brillor och drömmer mig bort typ. Ibland förstår jag inte..


Började lugnt


sen blev det för mycket.... sorgligt att jag tror att jag steker...


Shit vad mycket sol det blev..


Har bränt mig tror jag..



Saturdayyyy

Tjenixen igen! Vad har ni för er? Jag sitter på mitt rum och dunkar lite musik! Har det ganska så soft. Gäster har jag också. hehe, har precis fikat........... Nu vill jag ut och springa. Men så får det inte bli. Det får bli sent ikväll isåfall! Klockan 5-6 ska vi till min faster för att äta middag. Hon har träffat en ny kille så vi ska hälsa på honom också. Kulkuuul! Vi hörs!!!


Just chilliiinnnnn

Inside the box

Har fipplat med mitt rum hela förmiddagen så nu ska ni få se bilder!


Det nya är Carpe diem och det under!
Känns skönt att det är uppe nu, har bara legat och dammat på mitt golv..


Vad tycker ni?


Minnen sitter som ett tuggumi i huvudet


Laget städa bros soptipp för att samla in pengar till Italien!


Vi fick ihop alla pengar och vi kom till ITALY!!


Bakade en dag med Sofia och hennes älskade lillebror! Kalle<333333333


Har åkt frittfall som var sjukt kul!


Var på rocky-kväll hos familjen Norrman!


Skitrolig träning med bara lekar!


Påväg till skolan, trubbel blev det...


Har suttit på möte med Emelie, det ser ut som om hon tycker att det är kul!!


tog en jävla massa ego bilder på skolans toalett? Motivera någon?


Har varit på idol 2009 tror jag va? Visst var Tove med 09?


Vad ska man göra av denna dag?

Godmorgon! Har ni sovit gott? Det har jag, men känner att jag måste börja lägga mig i tid nu om jag ska kunna komma till skolan på tisdag. Kommer ALDRIG orka en hel dag om jag går och lägger mig sent nu dom sista nätterna på lovet. Usch, känns hemskt att säga så. Lovet har gått otroligt snabbt, för snabbt! Man hinner inte njuta av ledigheten, nu är vi tillbaka igen. Till verkligheten! Känns så sjukt jobbigt med alla prov och läxor. Vill spy på allt. Snart inser jag väl att det kanske är ganska skönt att börja igen, kommer ju in i rutinerna rätt bra då!

Nej jag vill fan ha sommarlov! Tänk er en mysig kväll med vänner runt en eld.... Bara hänger runt vid stranden. Nej, tillbaka till verkligheten Wendy! (eheheh fast jag drar ju om dryga 2 månader! Sug på den ni!)


Cypern 2009?, outft


3 dagar kvar på detta lov...

Tjena bloggen! Hemma nu från cornelia! Vi gick hem till henne efter våran underbara pulka åkning som blev med Matilda och Fanny också. Vi tvingade ut dom... hehe! Vi hade det iaf väldigt trevligt! Körde en rulltävling! Vill ni veta hur den går till? Ja såklart ni vill!! Man tävlar mot varandra två och två, rullar ner för backen tills en viss gräns där en person står och säger att man får springa upp. Alltså ska man rulla ner till gränsen och sen försöka komma först upp igen. Man springer som om man hade levt på shots i timmar. Nej men det var vingligt! Kul var de!! Pröva vettja!

Nu är jag iaf hemma. Väldigt seg.. Tittade på film hos corny. Det blev ''Vi hade iaf tur med vädret, igen!'' Den är bra! Skön film! Nu ska jag sova. Vi hörs imorgon bloggen! (kul att jag börjar inlägget med bloggen och sedan avslutar med bloggen. Ganska soft!)


chey redo för sängen!!!!!!!!!!

Kvällspulka på ingång!!!!

Tjena blüggen! Förkåt höll jag på att skriva men menade förlåt såklart! Förlåt för att jag har dissat bloggen! hehe! Som ni redan vet så har jag fotat mig sjölv i en automat som var helt konstig... ehehe! Blev helt misslyckad på bilden. Lol! Efter det så tog jag och Cornelia en fika. Endast loka för mig!!!!!!! Corny tog en semla. Här ska det köttas! Juste vi planerade lite om hur kvällen skulle se ut, vi kom inte på så mycket och då var mitt förslag att träna. Men det ville inte hon... Känns lite köttigt att JAG sa så!?

Men nu har vi kommit på vad vi ska göra. Rubriken kanske avslöjar allt? Men japp vi ska iaf ut och köra en sväng nu såhär på kvällen när det är SVART ute!? Det är tänkt att Ida ska med men hon svarade inte på smset så vad ska vi utgå ifrån? Vi vill ju ut nuuuuu uu u!!

FAN VAD JAG HATAR ATTT DET INTE GÅR ATT LADDA ÖVER BILDER FRÅN MOBILEN!!! VILL JU VISA ER BILDER SIST VI VAR OCH ÅKTE PULKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Corny bloggar

Hejsan alla glada människor som läser Vendelas underbara blogg!! Nu så har jag fått den stora äran att skriva här (igen), min natt har spenderats här i Vendelas fina hus och idag så får vi se vad som händer, vi ska i alla fall ner och fota Vendela för att hon ska skaffa ett ID-kort. Men nu så sitter hon och fixar sin frilla och jag ska snart springa hem och fixa mig (vi bor dryga 150 meter ifrån varandra, hur underbart?!!). Men snart är man tillbaka i skolan också, känns inte alls bra, men vad ska man göra? Bara tuta och köra och det är bara en termin kvar!! Men nu finns det inget mer att skriva för stunden, men inom snar framtid kommer vi höras igen!
 

"Det är inte ett problem fören du själv tycker att det är det!"

Massor av pussar & Kramar

Tiden har jagat oss in i en våg

Tjena guzzar! hehe! Nu är jag hemma och jag kan lova en bättre uppdatering nu! Tiden med sofia har varit sjukt rolig! Har skrattat oavbrutet. Ni kanske får lite detaljer någon gång med just nu hinner jag verkligen inte! Ska ut och springa nu plus lämna ut alla bgk lappar.. Sen ska jag förbi corny och titta på eva & adam filmerna. Så lite brådis nu!

JUSTE Märta...... Jag råkade dra av snöret innan jag lagt mig.. Sen orkade jag inte knyta tillbaka den.. hehe bättre lycka nästan gång! Man tackar!! Nuuu uu u uuuu  uuuu uttttttt!!!!!!!!!!!!!!!


Klädsel


nuuu ska viii baaaaaaaaaaaakaaaaaaaaaaaa

Årets första träning!!!!!

Tjenamitttbeennnaaa!! Pulkan idag var super niiice! Men kallt var det när man vurpade.. hehe! Vid fyra så åkte jag hem packade lite saker sen ner till årets första träning! Såklart så gör man illa sig.... hahah, jag har bara skydd på mig när jag kör.. Båda handlederna och för ryggen.. Typ hej kom och hjälp mig.. Just nu är jag hos sofia och stannar över natten. Vi chillar lite, eller iaf jag. Hon är sjuksyster just nu.. Vi ska kväva min leverfläck!!!!!

haha, okej det där lät verkligen skit äckligt. Men det är såhär att jag har en utåtstående leverfläck som jag mer än gärna vill få bort UTAN någon kirurgisk ingrepp... hehe så hon håller på att kväva den med tråd just nu.. Så när jag vaknar imorgon så MÅSTE den vara borta. Vi ger dig ett namn underbara leverfläck. Gå och DÖ Märta. Såja! Nu ska jag kila iväg till soffffan! Tjaråå!


så sjukt gammal bild

Pulka!!!

Snart kommer cornelia hit och fixar frillan på mig (fläta som vanligt) sen är vi redo att dra oss ut i backen! Det blir jag, cornelia, matilda, felix och eric! Peeeerfa! Ska försöka hinna träffa Sofia innan våran tidiga träning ikväll. Klockan fem börjar den! Ska bli så skönt attttt få träna igen! Ska kolla med soffan om jag kan sova hos henne ikväll! hehe, hoppas ni får en bra dag! Puuuusssaarrr!!




så 2010.......


Sjuuukt vad mycket sjuukt det blev?!

Godmorgon! Som jag tänkte gå in på igår är att jag och Sofia har bestämt en lagkväll nu! På fredag nalkas den! Ska bli så sjuuuuuukt kul att få träffa laget! Det var sjuuukt länge sedan vi hade en sådan underbar kväll och det var sjuuuuukt länge sen vi tränade alla tillsammans! Så det ska bli sjuuuuuuuuuukt kul att träna ikväll! Taggad som fan!

Vi har kommit på maaaaassa lekar vi ska köra! Kan inte skriva här vilka lekar det är eftersom några läser bloggen min. Men ni ska få veta på lördag! Lovar! Filmas ska det göra. Upp på bloggen, dela lite gläjde!


Himlen är oskyldigt blå

Tjena sisådär mitt i natten för andra gången! Hur står det till? Här är allt bara bra!! Kom precis hem från en kväll med soffis i kista som ni redan vet.. Men vi har haft det jävligt roligt. Man kan inget annat än att garva med bruden, herre.. Skratten bjussar ju på lite magmuskler också! Hur nice?

Till filmen nu då. Jag har verkligen svårt till att gråta för filmer. Men denna kunde jag inte motstå att få fram några floder.. När det är barn som får se med egna ögon när föräldrar misshandlar varandra gör inget annat än ONT i hjärtat att se. Att barn ens ska få behöva uppleva den förjävla situationen. Helt sjukt! Barn betyder ju allt!

Iaf en film som rekomenderas för människor som gillar att gråta, helt klart. Var lite rosig om kinderna när man kom ut. Men inte så förvånande att man sedan börjar asgarva eftersom man är med soffan. hehe, you make me smile babbbeee! Nu väntar sängen, vi hörs imorgon!!







JAG TOG REKORDET! EIIOOOO

Live from kistan!!

Tjena nu ligger jag här igen.. Nej men nu sitter vi på ett kafé och chillar lite. Skönt att denna gång gick bättre än sist.. Hihi! Jag och corny gav ju upp sist vi var påväg till kista på egen hand. Men nu sitter jag här med min alldeles egna soffa och inväntar bion. Hoppas ni får en bra kväll, vi kommer hem sent. Så vi göres då bloggen!!!!!!!!! Simmmma luuungt!

Nu händer det grejer!

Told you, jag sa att jag skulle komma tillbaka och det gjorde jag! Nu sitter jag här och skriver som jag aldrig gjort förr. Planerna för tonight är att åka till Kista för att kolla på bio, Svinalängorna. Kanske blir lite att kika i affärer också och en och en annan fika. Mysig kväll! Nu blir det åka av! puss/ S

Världens sötaste


Kör en dagens även på Vendelas blogg. Blus från Vendela, byxor från salt, kavaj/jacka från London, fettigt hår från smörpaketet! Ciao

Soffan, skribenten själv

Oj, fick en fin start där på ett väldigt fint inlägg. Jag Sofia Bellinder har fått äran att skriva ett inlägg på hennes mycket fina blogg. Därför tänkte jag dela med mig av något som jag själv skrev om på min blogg eftersom det är såååå himla hemskt.

Igår fick min far hem ett blombud där det stod skrivet på en lapp ``Du är en mycket bra chef, när jag har det jobbigt!´´ Lite smågulligt. Kanske någon som skilt sig eller något liknande, tänkte jag. Däremot när jag fick veta den verkliga innerbörden blev den där buketten och det kortet så mycket gulligare och finare. Pappa berätta att denna människa fann the love of his life men som tog slut redan efter fem år eftersom hon snabbt dog i cancer. I sitt sörjande får han veta att även hans far är döende i cancer. Men där är det inte slut utan även hans två systrar är döende i cancer. Hans pappa orkade inte då mer så han väljer att ta livet av sig genom att hänga sig. På kort tid har denna människa blivit av med the love of his life, hans far OCH hans två systrar, allt som betyder något.

I skrivande stund undrar jag vart man finner kraften och hoppet att gå vidare? Man är trots allt bara människa. Därför vill jag ge en stor eloge till denna människa som ens har kraften att skicka en blomma till min far och tacka honom när det inte ens det är han det är synd om. Såna här stunder får en att värdesätta allt i livet på ett annat sätt. Dont you think so?
/Sofia (jag kommer med fler grymma inlägg snart! shulululu)

man kan inget annat än att älska henne!

Finner inga ord


Jag menar det verkligen, finner inga ord hur underbart detta skulle vara!! Fy i helvete vad taggad jag blev på det här. Jag SKA fira nyår i New York innan jag dör. Om inte bli det ett stort misstag! MIN DRÖMSTAD, ÅHHHH!

I'm backkkk

Godmorgon! Nu är jag tillbaka på ben igen. Igår var jag så förbannat trött. Somnade vid datorn som står på mitt skrivbord. Låter jätte skönt.... Så la mig i sängen och sov lite och så rullade det på. Tog lite p-napar lite här och där. Då blir man jävligt seg! Men nu är jag tillbaka pigg och glad!

Idag ska jag träffa Soffan, känns som om det var hundra år sedan. Så det ska bli mysigt! Bio ikväll med henne! Min älskade, har saknat henne mycket!! Hoppas ni får en bra dag. Vi hörs lite senare! Pussssar!!!


En låt att döda för. Så sjukt bra!!

Hey now

Heeeeeeej! Ikväll kommer brudarna hiit! Myys! Jag har inget att skriva idag sorry. Har ingen lust heller. Men jag är tillbaka imorgon! Ha det bra sålänge! Massa pussar!!!


Nattuggla

Tjenixen såhär mitt i natten.. Hur mår ni? Själv mår jag prima!! Kvällen har spenderats med underbara brudar! Tack som fan hörni!! Nu måste jag sova... Ska upp tidigt imorgon!


pussis

Middag hos farmor och farfar!

Det var mysigt med brudarna, nu ska jag hem till farmor och farfar och äta middag! Efter det blir det brudarna igen förmodligen! Ha en trevlig kväll! Puss!!


we're just bleeding for nothing

Godmorgon! Ställde klockan på 10 men vaknade halv 12. Suck! Hatar att gå upp så sent! Får lite smått panik. Dagarna bara rullar på nu så man hinner ju inget om man inte går upp i tid. Ska strax fixa mig för att jag och några brudar vid namn Cornelia, Fanny och Matilda ska luncha i cengan! Haha, har inte kollat med F och M än. Men det bara måste funka! hehehe! Vi kommer höras ganska så dåligt idag. Men skriver senare! Så kika in då! Pusss


SNAAAAAAART!

Promenad också, herrregud!

Kom precis hem efter en timmes promenad med Cornelia! Vi gick inte hela tiden, stannade och pratade med Fanny i typ 20 min haha! Men det var friskt och skönt! Alltid skönare att vara ute och gå på natten. Vet inte varför.. hihi, ska sova snart tror jag! Måste få lite extra sömntimmar känns det som. Vi hörs! Pusss



All I need is youuuu

Sitter här i min ensamhet och väntar på bättre tider. Nej verkligen inte! Jag tar det lugnt och väntar på Corny. Nu blev det rätt.. Sitter och funderar på vad vi ska göra.. Kanske ta en promenad? Skulle vara skönt!


haha asså? vad är detta?

Fyfan vad underbart!

Alltså måste bara säga hur stolt jag är över mig själv! Att jag ens går ut och gör det frivilligt?!?! En gång på miljonen trodde jag. Men nej, här sitter jag lökig och stolt! På en lördag också, wihoo! Vi var ute i 40 min och körde lite fys samtidigt plus styrka här hemma! En riktig workout! Ska strax hoppa in i duschen och sedan fixa mig! Eller vad ska jag fixa mig till? Kanske blir en chillig hemma kväll efter gårdagens ståhej? Låter mysigt! Men ändå inte. Vi får se helt enkelt!!


Corny spårar, den bruden alltså! Älskar henne så mycket!!


Skaka fläsket!!!

Snaaart ska vi ut och skaka rumpa! Innan det så blir det mat såååååå ni får ha en bra kväll så skriver jag senare! Wihoo. Skaka rumpa... skaka rumpa... Wihooo


på med kläderna, nu kör vi!!

Nyårslöftet!

Sätter igång direkt! Mitt nyårslöfte var ju att jag ska bli värsta köttaren på att skaka fläsket så sätter redan fart med det ikväll. Ska ut och springa med Matilda L! Länge sen vi träffades! Så det blir ju perfekt!! Vad är erat nyårslöfte?


Mäktig kväll!!

Tjena, nu känner jag att jag kan blogga lite. Satt vid datorn imorse vid halv fyra.. Kände att jag var tvungen att sova men nu är jag taggad för att beskriva min kväll igår!

Jag kom till Cornelia vid halv fem, tror jag att klockan var! Vi fixade det sista sen kom alla vid 6! Fick drink och sen satte vi oss och fick förrätt! Gott! Sen rullade middagen på och mätt som fan var man.. Efter maten satt alla och snackade i väntan på Matilda och Felix!

När dom kom så fick dom lite fika, vi dansade runt, tog massa bilder! Sen blev det tipsrunda! Frågor om oss! Så jävla klockrena! En var såhär: Vem får lättast sex? Matilda L? Julia? Vad förväntar man sig då? Jo sex. Men sen skulle man bevisa detta och då skulle dom slå på en tärning. HAHA, så jävla bra!

Efter leken spårade det lite och vi hoppade runt! Hattarna på!! Dansaaaar järnet! Sen var klockan kvart i tolv vi fixa glas och dricka sen drog vi ut! Massa bilder tog vi! Skålade för fullt! Kan säga att mina händer har aldrig varit så kalla förut?!?! Helt sjukt.. Men det var så värt de!! Helt underbart att den snöade precis vid tolv också! Så glad över att nyår spenderades med dom bästa! Massa kärlek till er alla!!!





























klockren!!


2011 here we come!

Skriver imorgon, satan vad sliten man är efter paaaartaaaayyy!

RSS 2.0