Dag 30 - Ett sista ögonblick!

Mitt sista ögonblick för iår får nog bli en tävling! En viktig jävla tävling! Tävlingen heter RC (rikscupen). Detta år på tävlingen gick det hur bra som helst!! Näst högst poäng på tumbling båda dagarna tror jag att det var. Skitbra poäng i fristående. Men mindre bra poäng i trampett! Det var kvalet! Kändes så jävla bra! Fast ändå inte medtanke på våran trampett poäng. Våra tränare fick nästan tårar i ögonen. Så snyggt körde vi på tumbling. Det pirrar i hela magen när jag skriver de! Så jävla underbart!! Vi satt på läktaren som små möss som skulle dödas när vi väntade på resultatet typ... Vi kom sist in i finalen! Alltså tio lag kommer till final, vi var det tionde laget!!! Jag kan verkligen inte beskriva med ord hur lycklig jag var!!! Helt sjuuuukt!!

Kvällen innan finalen taggade vi verkligen till! Vi gick igenom varven, peptalk som satan! Sov klockan tio. Gick upp i tid fixade oss och bara fokuserade på det vi skulle prestera! Jag var så jävla taggad. Ville bara ut och skaka rumpa mot alla andra lag och peka fuck you VI SKA VINNA!! Vi gick ut på fristående som första gren, musiken hackade som fan men vi körde grymt iaf! Chockade över poängen blev vi eftersom musiken fick spel. Dålig stämning, men vi taggade till iaf! Nästa gren var tumbling, vi körde skitbra om inte bättre än dagen innan!! Glädje tårar!! Nu då, sista grenen måste vi sätta klockrent! Vad tror ni händer? Tror det var ett eller två fall? Där sjönk våran chans.. Kändes så jävla surt! Men jag var så jävla nöjd över laget!

Allt kan ju inte gå bra, vi stärker laget genom att göra missar. Vi ska fan vara stolta över det vi gjorde!! Allt satt nästan på plats. Nääästan! Lite surt är det ju att det alltid ska vara något som inte går rätt. Men fortfarande stolt som jag sagt hur många gånger i denna text! Massa kärlek till laget! Vi kämpar i alla lägen, right? Nu måste jag fixa migiigigigigi!












Lena<3<3<3<3


Fixat och klart!

Sådär, nu har Emelie fixat min header! Kände att jag behövde byta, det är ju nytt år snart, kul med förändringar! Vad tycker ni? Jag tycker den är superfin! Docks så reagerade Amanda lite förvånat.. hehe. '' Fyfan Vendela, jag är ju skitful på den bilden!!!!'' hehe sorry. Men det tycker ingen annan! NU ska jag fixa mig tills ikväll! Våra gäster kommer 3 sen drar jag vidare vid halv sex till min älskade Cornelia! Kika in lite senare då jag skriver om den sista dagen! Pusssss


Juste jag och Corny ska vara köttiga nästa år, träna hela tiden! Snart blir man FIT! Känns underbart!

Ny header på gång!

mmmmmmmmmmmmmmmmmmm....ums!


Corny här!

Hejsan nu är det Cornelia som sitter här bakom dataskärmen (igen), jag har egentligen inget bra att skriva men kände bara för att smita in här och klämma fram ett inlägg! För er som inte känner Vendela så ska alla veta att hon är en riktigt underbar vän!! Hon får en alltid att le och hon finns alltid för en! Massor av kärlek till dig!

Men i alla fall precis som alla andra pratar om är det nyårsafton imorgon, jag antar att dom flesta redan har en del planer och kanske en hel del nyårslöften också? Jag har inte kommit på något bra och kommer troligtvis inte att göra det  heller, men glad är jag ändå. Nu gäller det bara att tagga inför imorgon då vi ska fira att det nya året kommit, jag hoppas att mitt 2011 kommer bli ännu bättre än detta år även om jag haft ett otrolgit bra år med massa roliga minnen och nya människor, som t.ex. Vendela, vad fan skulle jag göra utan dig?!


Lyckan kommer till den som skrattar!!

Massor av pussar och kramar från världens bästa Cornelia!!

Written in the stars babe

Godkvällll! Är ni vakna? Jag är fast jag inte borde.. Det är ju nyår imorgon och jag måste vara utvilad känner jag.. Har noppat mina ögonbryn nu så the face är taggad tills imorgon! hehe! Hur är det mer er? Taggade inför imorgon? Fan detta år har gott så satans fort. Helt sjukt! Känns som jag snart ska gifta mig och skaffa barn. Nej kanske inte riktigt. Men det går ju foooort.... Nej nu ska jag ta en lugn dusch och sen sovaaaaa! Fyfan vad skönt! Love life! Puss!


favorit i repris

I loved you first

Hej! Hemma nu efter en lång dag! Jag och Cornelia åkte till Ida och försökte komma på vad vi skulle äta! Efter ett tag så hittade vi en bild i en tidning som såg riktigt god ut! Det fick bli kyckling med pasta! Mums! När vi hade bestämt oss så gick vi till cengan för att inhandla det vi behövde. Det var kaos när vi kom, vi mötte upp en som hade fått stå i kö i 30 min. Helt sjukt! Som tur så hade vi turen med oss och behövde inte alls vänta länge.

När vi hade packat ihop allt så åkte bara jag och corny hem till henne och packade upp allt sen städade hon lite. Vi brottades och jag åt middag där. Trevlig dag faktist! Men lång har den varit, fast ändå inte. Eh, nu förstod jag inte ens själv vad jag skrev... hehehheheh!


Känns som om jag måste börja göra dom övningarna jag har fått från kiropraktorn..... Min rygg säger ifrån nu! Helvete.


Maaaassa handla!!

Snart ska jag hem til corny för att sedan åka till Ida där vi ska planera vad vi ska äta tomorrrroooowww! Tror att det är ganska så smock fullt i cengan todaaay. Får väl se hur det går! Hoppas ni får en bra dag! Hörs senare! Pussssssssssssssss


One of us


Dag 26 - Mina rädslor

Eftersom det är hur många dagar kvar på listan så tar jag två till från den! Dom allra sista!

Min största rädsla är flygplan! Eller jag vet inte vart jag har fått det ifrån. Egentligen tycker jag inte att det är läskigt att åka flygplan. Bara det att så fort jag går på ett så blir jag snurrig och spyr. VARJE JÄVLA GÅNG. Det är så otroligt irriterande! Har åkt en gång utan att spy faktist men då hade jag tagit något jävla piller. Ambulans piller typ. Funkar på människor som aldrig slutar spy när dom är fulla t'ex.  Då trycker dom i den där tabletten och så vipps så slutar doms spy. Ganska så otroligt faktist! Men tillbaka till saken, jag tog en sådan tablett och det funka prima. Eller jag mådde lite halvt illa men jag spydde inte och det är de som är huvudsaken! Dock så var det bara en flygtur på en timme. hehe! Jag åker ju utomlands nu om två månader.. Lite spänd inför de.. Men då ska jag ta denna underbara tabletten så jag slipper allt. Och om ni ville veta så har jag spytt över 20 gånger på en resa för fyra timmar. Då kan jag säga att jag var helt slut på semestern. (Ni kanske tror att jag är åksjuk, men konstgt nog så tror inte jag att jag är de. Det sitter bara i huvudet, varje gång jag vet att jag ska åka så ställer jag in mig på att jag kommer må dåligt korkar nog. Men man kan säga att jag är van. HEHE!)
Finns en anledning varför my family inte drar till Thailand som alla andra. Skulle förmodligen spy 40 gånger då, om inte mer. Haha, vet ni vad mina föräldrar ha velat göra med mig när vi ska utomlands? Ta en spruta så man sover hela tiden! HAHA! Menar då under flygturen.

Nästa då! Det är blod. Fyfan säger jag bara!! Blir lite snurrig bara jag tänker på de.. Blod går ihop med sjukhus också. Därför har jag också ett stort hat av sjukhus. Mår illa när jag bara tänker på de. Ni behöver inte fråga vad som händer med mig när jag tar sprutor? Kan ni nog lista ut själva!

Det är dom största rädslorna!






FYFAN

Don't stop the pop

Godmorgon!! Imorgon är det nyår! Fyfan vad skönt! Nytt år snart! Känns som om jag måste göra en sumering om året men jag orkar faktist inte! Kan beskriva året med tre ord. Svårt, förjävla kul och bäst! 

Har alla en stressig dag inför nyår imorgon? Känns som om alla ska ner och handla.. Men det jag ska göra innan nyår är att fixa en spotify lista med massaaa bra låtar! Är det någon som känner att dom är bra på låtar så skriv i kommentarerna!


Right?


Live my life

Tjena! Hemma nu! Riktigt bra film!! Rekomenderas starkt! Hem fick jag med mig en blus, ett armband och en ring. Bytte ut en tröja mot smycken! Kändes skönt! Är väldigt trött.......






We R who we R

Easy A

Wiho! Kvällen räddad! Bio med mamsen och Corny i kista klockan 18.30! Middag där innan också! Skit nice! Ungefär vid halv fyra drar vi härifrån! Så lite av dagen är räddad också! hehe!


It's like a dream, no end and no beginning

Dag 12 - I min handväska












Bara massa skit

New daayyyy

Godmorgon, har ni sovit gott? Själv så gick jag och la mig väldigt sent inatt, duschade vid ett tror jag? Väldigt trött idag kan man säga! Vid tolv idag skulle hela min familj och Cornelia till kista för att gå på bio. Men det blev inte så och då får jag och Cornelia samma problem! Vad ska man göra idag då?! Har någon några bra tips? haha... Kommer väl antagligen sluta med att vi åker skridskor! hehehe!




SKÖN VINST!!!

Woho, det blev skridskor igen! Jag, Matilda, Cornelia! Vi som bor i skörby åkte ner typ halv nio? Sen åkte vi hem typ halv elva! Det var sjukt kul att köra match! Brudarna vann stort!! Riktigt skönt! Men Fellan du var också duktig. Men vi var bättre!! Det var riktigt skönt att det blev någonting av denna kväll, det var riktigt kul! Vill åka ner så snart som möjligt igen!




Lucky House

Jag sov hos Cornelia så kunde inte blogga hennes dator var lite knäpp.. Men nu är jag tillbaka igen! Jag har ätit bufé på Lucky House idag med Ida och Corny! Vi planerade lite om nyår, ida hade med block och penna. Vi skrev upp vad vi skulle äta. Sen dog listan för att Ida klottrade ner hela anteckningarna. Men vi kom ju typ inte fram till något som vi inte redan visste. Haha, bra planering! Men det var riktigt mysigt!

När vi var klara med maten så gick vi till cengan för att köpa paket till corny. Så nu har vi fått paket av varandra! Fick ett armband och ett halsband! Tack så hemskt mycket du! hihi! Ikväll ska jag vara med Cornelia och Matilda. Men vi vet inte vart, vill inte vara hos mig. Så boring!


Duktig jag är!!!!!

Dag 11 - Mina syskon (lillebror)

Jag har bara ett syskon och det är min lillebror och han heter Linus! Han är nio år och bäst! Jag kallar honom för Nunis för att när han var mindre och inte kunde säga sitt namn så sa han Nunis istället för Linus. Så hela familjen kallar honom för det! Vad mer ska jag skriva? Love him!


snygg


Dag 10 - Det här hade jag på mig idag!


Faktist samma som igårkväll! hhih

Dag 9 - Min tro

hahahahahahahah, tror inte på något! He he he he he he he he he he he he he he he he he ehe e

Middag med brudar!

YES vi har ett liv!! Ska strax iväg på middag hemma hos Cornelia med Fanny och Matilda! Mys! Hoppas ni får en bra kväll! Puussss




Asså det är skrattretande!!!!!

Jag och Cornelia har inga vänner, inget liv! Vi har ingen jävla aning om vad vi ska göra. På riktigt nu, våra liv passerar. Vi gör ju inget.. När vi väl gör något så tittar vi på solsidan. KUL. Men det var ju trevligt att åka skridskor iallafall. Lite kallt om stjärten bara!


stjärt nummer 1


stjärt nummer 2

Tiiidigt!

Godmorgon, ställde klockan på tio och det var riktigt segt att gå upp.. Men nu jävlar ska vi kötta Corny. Tror fan att hon sover.. Illa! Kommer och hoppar på dig om du inte vaknar snart, vi bor ju ändå ganska nära. Akta rygg!!


Tummen upp för att det fortfarande är lov, längtar verkligen inte tillbaka till skolan........

Köttiga brudar!

Vet ni vad?! Jag och Cornelia ska åka skridskor tidigt imorgon! Väldigt köttigt om ni frågar mig! Så det är nog dags för mig att hoppa in i duschen och sedan sova! Godnatt världen, sov gott!!


Kaaooos

Heeej! Snacka om att världen är bra liten, allla är ju förfan på bikbok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Blir ju galen! Men dagen har varit riktigt lyckad! Fick med mig hem ett par jeans, två bar stickade tröjor och underkläder! Sköönt! Om jag ska vara ärlig så kommer jag faktist inte ihåg när vi kom hem. Men när vi kom hem så la vi oss i soffan och tittade på solsidan hela säsongen, igen! Jag tittade hela igår.. Hehe! Men snacka om att man inte har något liv? Vi har ju förfan lov!? Och vi sitter inne? Nej jag vet inte hur jag ska ta mig till.....




Vore det inte TYPISKT Cornelia att köpa Hello Kitty tofflor?!?  Hon har ju nämligen bara strumpor som det är hello kitty på.. hehehehhehehehehe! Puss vännen och tack för dagen! lovveeeee

Mellandagsrea!

Godmorgon mina kära! Vid tolv ska jag och Cornelia till stan för att shoppa lite nu när det är rea! Så jag måste sätta fart nu! hihi, ni får ha en bra dag! Pussar!!


Tös med klös redo för ös!


hihihi nejdå, här blir det lugna puckar! Ha en trevlig kväll!


Dags att fixa sig, 15.35

Nu har jag chillat för mycket vid min kära dator, dags att ta tag i livet! Ska fixa mig nu, gäster om någon timme! Pusssar!


mitt allt

Mussee

Han är också rätt så ball.


///////////////////////////// Rasmusss

Dag 8 - Ett ögonblick

Ett ögonblick i mitt liv som jag inte kommer att glömma är nog Italien med laget! Vi hade otroligt kul! Alla träningar som man lökade sönder på och alla knäppa servitörer på hotellet. Haha! Jag var ju inte med sist eftersom min morfars begravning var på dagen vi skulle åka.. Plus att jag hatar att flyga, så det var väl lika bra de. Fast det var skittråkigt att se alla bilderna när dom kom hem! Men nästa år, då jävlar!!!!






Dag 7 - Min bästa vän

Oupsi, glömde visst en dag! Men då får ni dubbla idag då!

Min bästa vän heter Emilie Olofsson och är helt underbar! Jag började känna henne genom gymnastiken faktist! Det var sen BGK och Håbo gymnasterna slogs ihop. Det var då jag mötte min lilla älskling!! Haha, dom första blickarna på varandra var bitchiga, hahah åååhh kommer ihåg det så väl! Men tro det eller ej, vi började snacka mer och mer. Sen träffades vi och vi blev kära.. Nej men hon blev min bästis! Den som jag hängde med i somras var DU. Hela tiden, all the time! Man kan säga att vi bodde hos varandra. Vi var som syskon, bråkade lite då och då. Men det hör till! hihi!

Åh, saknar sommaren så mycket! Alla våra videos som vi gjorde, alla nattbussar vi missade, alla biosar vi gick på, allt chips vi åt och det bästa av allt var att jag fick vara med dig, just dig! Jag har aldrig älskat någon vän mer än dig! Jag kan inte uttrycka mig med ord hur mycket jag älskar dig Emilie, det är helt sjukt! Hatar att vi inte träffas ofta längre, eftersom du har börjat i gymnasiet nu och vi båda har fullt upp! Men du ska veta att jag älskar dg lika mycket för de!!

Jag är så tacksam att få vara din vän Emilie, det är jag verkligen! Du har en speciell plats i mitt hjärta och kommer alltid att ha! Jag vet att man inte ska säga föralltid, men du kommer fan finnas för mig även om vi slutar prata. Jag vet med hela jorden att du finns för mig vad som än händer!! Dom sista orden nu då som ingen någonsin kommer att förstå hur mycket dom betyder. Jag älskar dig av hela mitt hjärta!!!










Bara för er läsare!

Pics

Sådärja, nu har jag fixat in bilderna på datorn!










Tomte!!!

Vigggoooo

Han är cool.



/////////////////////////////////////////////////// Ellman


Fina julklappar!!!

Tack så hemskt mycket för alla julklappar! Jag har inget mer att säga en att julafton är lika underbart som vanligt! Man blir som ett litet barn igen, så förväntansfull! Hihi! Nu har farmor och farfar gått och jag vill titta på solsidan eftersom pappa har fått filmerna av hela säsongen. Sjukt nice! Vi hörs senare era babes!

Jag håller på att försöka lära mig hur min kamera fungerar....... inte lätt!!


Är väldigt sugen på att tävla... Sitter och lyssnar på tävlingslåten!!

GOD JUL ALLA MINA FINA!!

Idag tänker jag inte sitta vid datorn. Kommer inte blogga under dagen! Det får bli senare ikväll isfåfall! Men jag hoppas ni får världens bästa julafton!! Jag kan inte vänta med paketen... Dom ligger och väntar på mig.. Jätte jobbigt! Farmor och Farfar kommer vid ett och innan dess så ska jag ha duschat. Bäst jag sätter fart! Jag brukar vara ganska seg.. Med detta önskar jag er alla en underbar dag! Massa julpussar från mig!!!!!


nu kör vi


Bingo suger

Alltså hur kommer det sig att man ALDRG vinner på bingolotto?! Jag blir så arg på de! Snart är det ju inte värt att köpa en jädrans äckel lott........ Var skit nära på att få bingo på en resa till Sri Lanka! Hur nice hade inte det varit? hehe! Jag är väldigt trött.. Men jag ska hålla mig uppe så länge det går! Hoppas ni har en mysig kväll!


haha, mösssannnn

Dag 6 - Min dag!

Min dag idag har varit sjukt rolig! Träffade ju Sandra, Vickan, Emilie och Sofia nere på centrum klockan ett. Vi hade verkligen jätte trevligt på fiket. Folk måste ha tittat snett på oss, vi garvar ju som jag vet inte vad... hehe! Vi satt där i timmar, åt en sallad och ett winerbröd. Super gott!! När vi var klara så gick vi till bussen och åkte hem till Sandra där vi låg i hennes säng och ba tjillllade galet liksom! Åkte hem vid 6 ungefär tror jag. När jag kom in så gick jag ut med Bess direkt (huuunden). Sen hjälpte jag bror min med låtar på hans spotify. Dagen hittills! Ikväll blir det uppesittar kväll med familjen. Underbart!! Imorgon är det julafton!!! Längtar läppen av mig.


Emilie, Vickan och Sandra!


Min grymt snygga vän vid namn Sofia och jaaag!


Hej sexi, kan man få ditt nummer ellläääähh?!



Ha en bra dag!

Nu drar jag mig ner mot centrum! Hörs!!


Santa Claus, I have been very good this year

Imorgon är det julafton!!! Wihooo! Fast det känns som att man inte har hunnit längta rikigt.. Vet inte varför! Men det ska bli riktigt skönt att få öppna dom där snygga paketen under julgranen! Har nog petat lite på dom ja... hihi! Idag ska jag möta upp Sandra, Vickan, Sofia och Emilie vid centrum klockan ett! Det ska bli mysigt att träffa dom brudarna, det var ett tag sen! Men nu ska jag fixa mig, ni får ha en bra dag! Så hörs vi när jag kommer hem! Pusssar!!


Vad kan detta vara!?


AHAHAH DÖR!!

Svinkall jävla cpdag

Fyfan säger jag bara!!! Jag hatar den här äckel kylan så det inte finns! Jag och corny kom inte ens in till kista pågrund av denna underbara VÄRME!!! Vi kom till jakobsberg sen hittade vi inte bussen till kista. Så vi åkte till barkarby för att vi trodde det var lättare att hitta bussen där, och det gjorde vi. Det stod ''kommer om 11 min'' Vi väntar där och håller på att frysa ihjäl. Sen när det väl va 1 min kvar så blir det 5 JÄVLA MINUTER! Då orkade inte vi mer. Vi gick in till en spel-butik och tog av oss skorna och klämde på våra tår. Jag tror seriöst att jag ALDRIG i hela mitt liv har frusit så mycket om mina älskade tår.... Började nästan gråta för det gjorde så ont..

Men iaf sen så ville vi åka hem, men då kändes det så ovärt att ha betalat 24 timmars kort.. Så vi åkte tillbaka till jakan och åt där istället. Tack gode gud för att det finns hus!!! Sen när vi var mätta så tog vi tåget hem igen. Men tror ni inte tåget måste stanna i kungsängen och alla måste gå av!? Nästa tåg gick om 40 minuter!? Är dom helt dumma i huvudet eller? Men som tur var så träffade vi Isabella Hägg och hennes pappa kunde hämta oss!! Tack så hemskt mycket!

Ja nu fattar ni rubriken, cpppppp dag så det finns inte. Otur också!






söttttttt hos frissaaan

Kärlekens tunga

Nu har jag städat mitt rum super noga, så nu ska det nog gå att vara här inne. Ska strax dra mig mot Corny eftersom hennes pappa kör oss till stationen,  sen tar vi tåget till jakan sen buuuuussss. Vi hörs senare! Pussssssssar!


STÄDAAAAA

Nu ska jag verkligen städa mitt rum! Det behövs som in i norden! Cornelia har precis gått och om ungefär två timmar ska vi in till kista för att ta en fika och fönstershoppa hiihihi! Men som sagt så måste jag städa innan och vi någonsin ska kunna komma iväg måste jag nog sätta fart nu.. Men vi hörs innan vi åker! Pussar!


Dag 5 - Vad är kärlek?

Kärlek är något helt underbart, alla måste få uppleva de! Vad vore en familj utan kärlek? En torr familj eller ingen familj alls. Kärlek är inte något som växer på träd, det är något som man måste kämpa för att få fram. Egentligen vad vore en värld utan kärlek?!? Nej gud kan inte ens tänka tanken...








Vi lever!

Godmorgon! Vi leeeever! Höll på att dö igår, hela kroppen var typ störd. Mina ben ville inte röra sig någonstans!? Usch! Nu vill inte jag mer se den filmen, blir bara äckligt rädd. Vi kunde iaf sova igår så det var skönt! Idag vet vi inte vad som händer...? Vi vill inte var hemma iaf.. Då känns det som om man bara tar lovet för givet, det är nu man ska ut och ha skoooj! hihi! Men vi får se vad som händer, vi tar det som vi kommer!


Bild från uppvisningen med dom underbara barnen! Vi sitter i dom blåa dräkterna!

Paranormal Activity

Yes, Corny har inte sätt denna film så nu ska vi titta på den! Kommer inte kunna sova på ett par dagar......


blek plus niggaa

Dag 4 - Det här åt jag idag!

Idag åt jag köttbullar med stuvade makaroner! Mums!


FAST VÄNTA LITE NU....... Jag hatar ketchup, så tänk inte på det röda eheheh

FOTAT




Det finns flera bilder, men dom ska ni få se sen!

JULLOV

Nu har det nalkas jullov för hela tjocka tomten... hiih! Fyyyfan vad underbart!! Kan ni tänka er att vi inte behöver gå i skolan på TRE veckor!? Wiihoo! Avslutningen idag gick bra, var så jävla nervös över mina betyg, men jag är faktist nöjd!! Jag och Corre har hängt hos frissan i typ 2 timmar idag. Hon klippte sig och färgade! Visst är jag snäll som som följde med henne? Jag satt bara och glodde, men det var faktist intressant hur hon jobbade, visst man ser ju hur dom gör när man sitter där själv och blir klippt, men nu när man satt bredvid var det på ett annat sätt!

När hon var klar så åkte vi hem till henne och nu sitter vi här helt arbetslösa tänkte jag säga.. Men menar såklart döda. Nej men jag är ganksa pigg det är corny som wainar.. Vid halv sju ska vi till ledaravslutningen, det ska blir trevligt! Sen direkt till godishjärtat för att hyra paranomal activity, hon har nämligen inte sätt den och det är ett måste. Älskar att bli rädd, gör inte ni?!??!


hej jag har inget ansikte


varför alltid pussmun på bild? Jo det kan man undra

inget liv

Livet rullar på, har inget att skriva hörs senare tjarooooooooooo


Dag 3 - Mina föräldrar!

Ja vad ska jag säga om mina föräldrar? Dom är det bästa som finns!! Dom har stöttat mig hela mitt liv, sen jag föddes. Min pappa heter Anders Hedlund och min mamma heter Eli Telle Hedlund! Mamma är halvnorsk och det innebär att jag också är de.. hehe! Okej, jag är för trött för att skriva detta.... Men jag älskar mina föräldrar mest av allt! SOVGOTTTT!!!!!!!!!!!!!!


Imorgon är det avslutning i kalmar kyrka! SEN JULLOV!!!!!!!!!

BAAAAAJS

Hej hopp lingon snopp! Nu är det Cornelia som sitter här bakom skärmen, jag är jävligt glad efterom att jag har jullov och det känns helt underbart!!! Det som känns lite mindre bra är att jag ska gå upp väldigt tidigt bara för att titta på Vendelas skola avslutning, dock är ju hon lite sämre som inte har lov som oss andra! Men vi tycker om henne ändå! Imorgon ska jag även till frissan känns toppen!! Men har inget mer att skriva så med det säger jag god natt eftersom jag har en tidigt morgon som väntar!! PS kall pizza stinker (N)

"Lyckan kommer till den som skrattar!"

Massor av kramar Cornelia

Corny på ingång


snigggg

Snart nalkas det lov!!!!

Tjena bloggen! Idag är jag lycklig!! Sista skoldagen idag, fast man kan inte kalla det för skoldag!? Vi lallade ju fan bara omkring... Det som var behövligt var att städa lådor och skåpen. Sen gick vi bara runt. Sen fick man inte veta vad man skulle göra heller, lärarna bara sa att vi skulel vänta och se. Men kan man inte bara säga till direkt att man får gå hem? Jag kunde åkt hem innan lunch.. Jaja, skit i det nu! DET ÄR FAN LOV SNART!? Så underbart! Livet leker som tusan! Wihoooo!

Juste jag, Linnea och Anna drog ner till centrum sen och tittade på julklappar! Vi gick in på ica och dog av garv.. ehehhehehe! Bilderna avslöjar allt!






HAHAHHHAHAH ÅH ÄLSKAR ICA!

Varför rubrik? bläää

Nu är jag hemma efter en lång dag, eller en lång tid att sitta ner! Jag har tittat på både match och träning! Matchen var lätt för dom! Det blev 26 - 1, hur bra? Grattis till vinsten! Efter matchen åkte vi hem snabbt för att Corny skulle byta om till sin egen träning, sen åkte vi ner igen! Där satt jag på läktaren i typ timmar kändes det som... Nu låter det som jag hade skittråkigt men det var faktist ganska kul, men det blev jobbigt att sitta still så länge. Så sen la jag mig ner och typ sov.. h3h3h3h!

Imorgon, imorgon SISTA FUCKING DAGEN innan lov!!!!!!! HUR UNDERBART!!!?!?! ÄLSKAR LIVET TJARÅÅÅ


en otroligt gammal bild, och jag ser deprimerad ut? HALLLÅ vad hände?

Slut på mys

Nu ska jag klä på mig och snart dra ner till ishallen för att se på match med cornelia, kanske eric också! Har ingen aning om när jag kommer hem! Men det blir senare iaf, hoppas ni får en bra dag!! Pussssarrrr!!




Dag 2 - min första kärlek

Om jag minns rätt så var min första kärlek när jag var..... 7-8 år? Och om jag minns rätt igen så heter han Anton! Och det var ju inte ett seriöst förhållande då utan nu pratar vi om att vi gjorde slut ena dagen, sen blev tillsammans igen dagen efter. Jag lovar er att det höll på så i typ 3 veckor. Tycker att vi höll fast vid varandra ganska bra. Alltså vi fortsatte att kämpa.... Kan man säga så? hihihi! Vad mer ska jag skriva? Det var ju bara han hela tiden! Jag tror faktist att vårat '' förhållande'' höll i i typ 2 år? Nej, det lät mycket! Skitsamma, nu vet ni min första kärlek också, grattis!!!!


''Jag har ingen kontroll''

Godmorgon bloggen! Nu är jag vaken, eller uppe. Det var segt att gå upp ur sängen... Ville ligga kvar hela dagen. Nej..... nu ljög jag! Hur kommer eran dag att se ut? Själv har jag ingen aning................


denna nalle ger oss turen! KÄMPA BJÖRNE!!!

I wanna free fall out into nothin

Hellloo! Hemma nu efter en underbar kväll! Vi har haft det så mysigt!! Fick lite med mig hem! Fick en mascara, två nagellack, en stor ögonskugge grej och massa örhängen! Tack så mycket! Ni ska få bild på outfiten, men har redan bytt om och ser helt sliten ut i ansiktet. Har brottats med min lillebror i tobias säng. hih busigt.. Sen hoppade man på honom också. Då fick man ju lite stryk.. hehehe! Men ni ska få en bild sen när jag orkar, det är ju ändå julavslutning med skolan på tisdag, ska se ut så som jag gjorde ikväll då. Så håll utkiiiik bree! Ska strax sova, först chilla lite! Imorgon skriver jag om min första kärlek, wohoo!


älskar er, åh saknar er så mycket!!!!!

Nuså

Nu sticker vi till faster!! Hoppas ni får en bra lördag! Vi hörs när jag kommer hem! Pussssar!!


tror jag att jag är cool eller? HAHA


Dag 1 - om mig själv!

Som ni vet så heter jag Vendela Hedlund och är 15 bast. Jag lever livet i en liten stad som heter Bålsta där jag har bott i hela mitt liv. Jag har flyttat 2 gånger inom Skörby, där jag föralltid kommer bo. Nejdå, men jag älskar Skörby, det är lugnt och tryggt! Jag har gått igenom svåra perioder i mitt liv, men tänker inte gå in på varför, det stannar utanför bloggen känns bäst så.

Jag älskar mitt liv och har världen bästa familj, släkt och vänner! Utan mina vänner hade jag inte varit den jag är idag. Jag har varit så långt nere och piss på allt. Men mina underbara vänner har hjälpt mig upp, att ta kontrollen! Tack så hemskt mycket!!

Det ni faktist inte visste om mig det är att jag har det tufft i skolan. Jag har alltid varit den som måste läsa en text 40 gånger om och om igen för att komma ihåg de. Jag har haft så hela min skoltid. Jag har bara helt enkelt svårt att lära in, svårt att komma ihåg det man måste för att få bra på prov. Jag har faktist G i alla ämnen förutom i idrott där jag snart har MVG. Och på gränsen till VG i svenska! Och ni ska veta att jag är överlycklig över mina betyg, för jag måste fan kämpa för att det ska gå bra. Och dum som jag är så jämnför jag mig själv med alla andra, deras betyg. Mina fina vänner har jätte bra betyg och kan bli skitsura över ett VG på ett prov, förlåt men jag blir väldigt sur över de, jag sitter och kämpar för att få ett G liksom.. Så sitter ni och nästan gråter över ett VG. Jag pekar inte ut någon nu, men det känns tungt för mig då. Jag sätter en sån stor press på mig för att få lika bra men lyckas aldrig. Men det börjar gå bättre och bättre för mig nu och det är skitskönt!

Åh herre nu kommer tårar! Nu måste jag fixa mig! Pussar


Vi kör på en lista som alla andra!

Dag 1 - Om mig själv
Dag 2 – Min första kärlek
Dag 3 – Mina föräldrar
Dag 4 – Det här åt jag i dag
Dag 5 – Vad är kärlek?
Dag 6 – Min dag
Dag 7 – Min bästa vän
Dag 8 – Ett ögonblick
Dag 9 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

 


Duschen<333

Älskar att duscha.. hihi! Nu är jag freeeesch för lill jul idag! Så fort mitt hår har torkat så ska jag fixa deeeeet sen spackel sen kläder sen humöret! hihihih, redo för jul!!!!


pepparkakshuset </3


Min fina vän!

När jag skulle sova igår fick jag ett urgulligt sms från Cornelia! Ni måste få veta vad det stod!

Jag måste bara säga att du är en sån underbar vän och att man verkligen blir glad av att se dig:) Och att jag verkligen är tacksam över att jag lärt känna dig så otroligt bra, och det menar jag verkligen!! Men bara så du vet, jag älskar dig! Men godnatt gulleplutt och sov så gott!!<3<3<3<3

Åh Cornelia jag blir så glad när du skriver så! Jag älskar dig av hela mitt jävla hjärta! Helt otroligt!


love youuuuuu

Tidigt

Godmorgon! Är redan uppe.. Men jag ställde faktist klockan på nio för att jag ska hinna duscha osv innan vi drar. Vi kommer åka runt tre! Längtar faktist, det ska bli mysigt att få lite klappar! Hur kommer eran dag att se ut? Ska ni bara njuta av att det är helg elller ska ni jujhandla? hihi, vi hörs senare! Pussar!


rädd jävel

HAHAHHAHHA


Anna, vi fick oss ett gott skratt! HAHAHA ändå kul!!

Rensa huvudet på moln

Nu är jag hemma! Jag och Cornelia spenderade resten av kvällen i hennes säng och tittade på mamma mia! Det var riktigt länge sen jag såg den. Man blir så lycklig, filmen sprider verkligen kärlek och glädje!! Det har faktist varit riktigt skönt att bara chilla denna kväll. Fast vi har ju varit ute också, som små barn. hihi, ska strax duscha tror jag om jag orkar, annars blir det sängen nu och duschen imorgon. Hm... Nu blev det svårt...


minnen som man bara inte glömmer!

Brrrrrrrrrrrrrrr cold

Fysatan vad kallt det är ute!! Eller egentligen inte.. Men det blir väldigt kallt när man ligger i snön i typ en timme och tittar in i ett hus där em tant bor. Alltså jag dör lite bara jag tänker på henne. Hon är så läskig! Men ändå så får jag lite ont i hjärtat av att hon bor själv. Ingen ska behöva vara själv. Usch! Vi har haft väldigt roligt ute iaf. Vi gick in efter typ en timme och åt. Sen dess har jag och corny bara degat i hennes rum. Social är vi inte heller.. Jag sitter med hörlurar i öronen vid datorn. Hon ligger inlindad i hennes täcke i sängen och tittar på tv. Trevliga vänner vi är! Men man blir ganska slut av att springa ute med 100 kilos kläder på sig... heheh eller?

Hur har eran kväll varit hittills?


sliten med jete fina kläder...

H E L G

Tjenaa!! Cpade bara blogg.se för mig igår eller?! Jag kunde verkligen inte logga in och frustrerad som jag blir höll jag på att koka över.. Men nu funkar det.. Jag är hemma hos corny nu och vi tjillllar lite! Asså vi har bara bakat våra pepparkakshus idag.. Jag hade precis gräddat alla mina bitar, skulle precis sätta ihop dom. Vad tror ni händer?! Jo ena biten delade sig i två bitar.. Då tänkte jag, men eh, det går att limma.. Så fortsatte jag att få ihop dom. Tror ni inte flera bitar går sönder? Jo.. Men nu ska ni få höra.. Jag la alla mina bitar på golvet och HOPPADE på dom. Det lättade från hjärtat. Jag orkar fan inte hålla på med det där längre.. Ni borde pröva, det var verkligen skönt efter! Ni ska få se bilder sen.

Men trots all frustiation så har dagen varit riktigt bra!! Nu är det helg och vi cheyer väntar på svar! Ett svar som är viktigt. De vill ni allt veta va? Nej men vi ska nämligen ut senare och köra snöbollskrig, vi vill ha lite meeeeeeera vänner att ha skoj med. Så vi har kollat med Matilda och Fanny! Får se om dom hänger på! Nu ska jag lägga mig på Cornelia och bita henne i rumpan hihihihi... Vi hörs senare babes!!




slaggarn eller?!?!?!

Leave this world for a while

Tjena blüggen! Hemma från en super bra dag! Jag har haft så jävla roligt med klassen! Nu börjar jag känna glädje igen, det var länge sedan de.. Men nu jävlar har vi blivit tajta igen. Det är jätte skönt! Kommer faktist sakna klassen när vi alla går åt olika håll. Lite sorgligt faktist! Mina små pojkar! hehe! Vi har iaf varit i stan som jag sa tidigare! Vi var och tittade på strindbergs museumet! Det var ganska intressant. Efter vi hade varit där så trallade vi från längst upp på drottning gatan till typ gamla stan. Köttigt!! Eller jag tror fan det var längre bort än gamla stan, men iaf så åt vi på ett ställe! Och på samma ställe så kunde man titta på pepparkakshus utställningar, passade perfekt eftersom vi håller på med pepparkakshus just nu!

Efter det var vi klara, då gick vi hela biten igen, fast till centralen! Och på vägen dit fick jag för mig något att vi skulle envisas med folk. T.ex om ett par går och nära varandra sen möter man dom, då ska man jävlas och gå igenom. Det var ASklul! Tror jag har garvat för ett år frammåt! Plus att vi har gått fram till helt okända människor och babblat på! Tror jag är känd nu asså.. Det roliga var att två stycken var från bålsta. Där blev det pinsamt! hihi! Kom hem nyss! Är helt slut i benen.... Har ni haft en bra dag!? Bilder kommer upp senare! Pussar!


Jag blundar inte för verkligheten

Nu har jag en fråga till er läsare!

VARFÖR får man tårar i ögonen när man gäspar? Jag vill inte höra ''för att man sätter igång tårkanalen'' eller vad det heter. Det är ingen förklaring. Det måste ju finnas en annan anledning. Tack på förhand!

På återseende.


Lovisa!

Lovisa min fina! Jag saknar dig så otroligt mycket!! Det ska du veta, jag hatar att du ska flytta! Jag och Emilie kommer ner till dig och hälsar på dig! Älskar dig hjärtat!!!!


Hur små saker blir stora på närahåll




Mario kart love song

Jag lever! Nu är jag hemma och har knäckt ryggen. Är lika stolt som sist jag var där! Då var jag ju dörädd men nu så var det som en dans på rosor. Gjorde lite ont bara när han tröck på höfften, men jag överlever!! Wohoo! Dock så får jag inte träna på en hel vecka, helst inte under julen heller. Bajsa på de! Men jag går ju faktist till kiropraktor för att bli bättre i ryggen, inte bara för att bli bättre för stunden. Så nu får jag bara ta de han säger!

Hur mår ni annars då? Förkylda?


ändå rätt så söt med frippan

I'll pause this game

Tjena världen! Nu har tittat klart på ''en galen jul'', den är så mysig. Man blir lycklig av den! Har bara slappat, väldigt skönt! Behövde de! Ligger just nu i mamma och pappas säng. Mysig plats för att titta på film. Skulle först sitta uppe i allrummet, men dvd'n var inte där så fick hämta den och försöka koppla in den, ja och hur gick de då? Super bra, just därför jag är i deras säng va? hihi! Hoppas ni har haft en bra dag hittils! Imorgon är jag på ben igen, då ska klassen in till stan för att gå på Strindbergs museumet. Ganska trevligt faktist!

Nu vid tre ska jag till kiropraktorn, kul att jag har glömt att göra mina övningar....... Han kanske blir arg, och plus att han lär ju märka eftersom allt jag tänkte på när jag var där, sa han att han visste, alltså min smärtgräns. Galet mystiskt.. Men det ska bli skönt att knäcla ryggen, jag erkänner! Det var inte så läskigt som jag trodde. Det kändes skönt efter! Helt klart värt de!! Vi hörs!


man undrar ju ibland...


Sjukling heeeeeeeer

När jag gick och la mig igår så bestämde jag mig för att inte gå till skolan idag. Det var länge sen jag faktist accepterade att jag var förkyld och måste vara hemma och vila. Så nu är jag hemma och tar det lugnt! Mamma väckte mig imorse innan dom skulle åka till skolan. Så jag har inte sovit bort dagen! Men vila måste man göra, tror jag strax ska stänga av datorn och sätta på en film! Låter mysigt! Sen får vi se om man orkar fixa lunch sen eller om det bara blir mackor.. Vilket i-lands problem alltså..


Äckelfinne

Kul att jag publicerade mitt inlägg nu.. Hade precis skrivit klart de, sen tittade jag på klockan och det var 33. Bussen går halv från stationen så jag kuta till Corny sen kuta vi båda. Vi hann med bussen som tur var, men det hade inte gjort något för vi fick typ vänta i 40 min iaf.. Men det var faktist kul att titta på lucia tåget. Dom var duktiga! Sofia ägde juuuu! Har gjort klart engelskan nu också. Så nu kan jag ta det lugnt resten av kvällen! Ska sova tidigt idag känner jag!  Hoppas ni har haft en bra dag! Så hörs vi imorgon! Juste, jag har fått en äckelfinne rätttttttttttt i pannan. Hur tacksam är jag över de då?!?!?!


skulle jag passa i brillor?

She's all laid up in bed with a broken heart

Just nu sitter jag med mina stekar brillor, dom är två gånger större än mitt eget huvud typ. Känns jätte bra!! Men nu ska jag sätta fart med engelskan! Tjarå bruds! OCH grabsssssssssssss


And history books forgot about us

Tjena! Nu är jag hemma efter en skön dag! Känns som denna vecka kommer vara väldigt skön! Vi har bara två saker denna vecka. Engelska tills imorgon och matte på fredag! Ganska chill! Vi hade lucia tåg i skolan idag som jag sa, och det var mysigt! Söta småbarn det finns! Min lillebror var med, han var klart sötast! hhiihi! Sen pysslade vi tills lunch. Då passade jag på att göra ett julkort till min älskade mormor! Jag älskar henne så mycket!! Hoppas hon får en fin jul!

Efter skolan så kom Cornys pappa och hämtade oss, sen hem till henne och äta mellis! Efter det fick vi klippa ut bilder! Nu ska hon på barngympa så jag är hemma och passar på att göra min engelska läxa för klockan sju ska vi på lucia i BCJF. Treeeeeeeeeeevligt! Tror det är första gången jag är på håbo lucia. Eller?


VAD I HELVETE!?!?!


HUR DUM I HUVUDET ÄR HON EGENTLIGEN!?!?!?!? JÄVLA FAN! BLIR SÅ JÄVLA SUR PÅ SÅNT HÄR. KAN MAN BARA INTE FÖRSTÅ HUR ILLA DET ÄR? Helvete alltså........................

Lucia på skolan imorgon!

Imorgon är det lucia på skolan, direkt när man kommer så ska man sätta sig på en stol och invänta lucia tåget. Det ska bli mysigt! Sen är det ju lucia i centrum också va? Har ingen aning om tid eller vart? Så ni som vet kan skriva i kommentarerna tack! Så kanske ses vi där? Sov så gott så hörs vi imorgon! Pussar!!


Bokstavligen död

Tjenare bloggläsare! Vilken otur med uppdateringen jag har haft denna helg.. Eller förra veckan var inte heller så bra.. Men skolan går före som sagt och vi hade tusen prov. Men nu är jag på ben igen. Eller? Faktist så är jag riktigt död. Har haft juluppvisning idag. Det gick väldigt bra! Våran djungel fekke blev lite fail men whatever.. Kul att skämma ut sig lite! Igår när vi var i kista så hade vi det jätte trevligt! Jag fick med mig hem en nyårsklänning, ett par boots och en ring! Nöjd chey här bakom skärmen!

Direkt när vi kom till bålsta så drog vi hemt till Elin och Denis för lite käk. Jag trodde ju att jag skulle hinna hem innan, men så blev det inte och det var anledningen till att jag inte hann blogga igår. Imorse var det stressigt med att packa alla saker, direkt efter uppvisningen så blev det middag hemma hos farmor och farfar. Dom kom hem från Thailand för några dagar sen! Hur skönt!? Så jag har verkligen inte haft tid denna helg. Ingen tid alls till att andas. Ville stanna upp tiden och ta en p-nap ett tag där men det kunde jag dock inte.. Men det har varit ganska skönt att ha fullt upp, då känns det inte som att man kastar bort tid.

Nej nu ska jag plugga vidare till låten ''Summer of'69'' NICE!!






snigga



On the first page of our story

Godmorgon blüggen! Sovit gott? Jag har sovit som en jävla apa. Seg som pip är jag! Men jag lever och är uppe på ben. Idag väntar en spännande dag, det ska inhandlas ganska mycket känns det som.. Men det är bara en nyårsklänning, ett par klackar och om jag hittar något tigeraktigt så måste jag nog köpa de.. Ska vara tiger och elefant. Men jag blir nästan arg om jag inte får köra på airtrucket.... Jävla ryggfan!! Meeen hopppas ni får en suuper bra dag! Vi hörs efter! HEEEEEEEEEEEEEEEEEEELG jag är lycklig!!!


fett sniggaaa

Sjukt trevlig kväll!

Tjena, nu har dom gått och jag har fixat undan alla saker och duschat! Kvällen har varit helt underbart rolig! Vi kom i tunnan sen! Det var 41 grader och heeelt underbart!! Vi har haft två olika ansiktsmasker, ansiktet andas verkligen! Man känner sig så ren! Jätte skönt! Vi har pratat skitsnack och det har varit så mysigt! Matilda, Ida och Cornelia var riktigt modiga och rullade sig i snön, det gjorde inte jag dock.. Ville inte riskera att bli sjuk.. Har ju varit de så länge nu. Skulle vara trist om jag blev det igen! Så jag skippade!

Gud en sådan kväll som denna måste göras om snarast! Hoppas ni har haft det lika mysigt! Vi hörs imorgon innan vi sticker in till Kista. Ha det bra! Pussar!!


saknar dig så mycket min fina vän!♥


Vi är på gång!

Tjena! Nu sitter vi här i garaget och laddar inför att gå ut och hoppa i badtunnan. Vi har försökt säkert 4 gånger men det sticker i fötterna, det gör så otroligt ont... Så det måste svalna lite. Men vi sitter i bastun och väntar. Haha, tro inte att jag sitter i bastun nu, då skulle min dator brinna upp typ. Men vi har ett rum i garaget som är typ ''spa'' ganska chill faktist! Snart ska ansiktsmasken på och hårinpacknng sen blir det tunnan. Hoppas ni får en bra kväll! Pusss

denna sitter på väggen, ganska coooolt

HELG

Åh herregud vilken bra dag! Allting har bara varit helt perfekt! Man behöver sådana dagar som jag hade igår. Men nu lägger vi det bakom oss. Nu är det helg!!! Hur underbart? Helgen är ju fullbokad som  ni redan vet! Jag och Cornelia ska strax börja fixa här hemma. Vi ska ta första doppet i badtunnan också, pappa håller på att värma den! Sen ska vi ha hårinpackningar och ansiktsmaks, freeeessshhaaa brudar!! Imorgon drar jag och Corny till kista istället, det är ju så förbannat kallt ute så varför inte bara gå inne och kika efter snigga klänningar? Låter skönare, nu blir det en lite powernap! Tjarråååå hörs senare!


döööösnygg!!!

Bad day....

Hej bloggen! Den här dagen har verkligen inte varit bra! Usch har varit ledsen hela dagen. Jävla bajsritning.. Kom till skolan happy över att jag var klar med mina ritningar! Gick in på lektionen och berättade att jag var klar. Sådär lagom stolt över mina skissar. Det första hon säger var: Dina mått stämmer inte. Jag: Men va i helvete! Inte skissen heller. Jag: Men vad i helvete! Du måste tyvärr göra om dina ritningar, förlåt men det är helt fel. Jag: Men vad i helvete!!! Jag bröt ihop totalt. Låter som en nolla men ritningarna skulle vara inne idag och om inte jag skulle göra om ritningen snabbt som attans så skulle inte jag få något betyg i teknik!?!?!

Men vill ni veta vad jag gjorde? Ringde pappa i högsta förtvivlan och grät.. Hans förslag var att jag skulle gå hem under lunchen och göra om mina ritningar. Det gjorde vi, pappa hämtade mig och vi köttade järnet här hemma med tårar. Idag är en sådan dag som jag bara vill lägga bakom mig. Ingenting har varit positivt idag. Och förlåt alla som har varit i min närvaro idag. Hemskt ledsen!

Sen ska ni också få veta något HELT OTROLIGT!?!? JAG VENDELA HEDLUND gick till kiropraktorn idag!!! Kan ni tänka er? Jag är fan i chocktillstånd. Grät innan och grät efter! Dock så var min rygg sne. Han sa att oftast så behöver man känna på ryggen om den är sne, men han tittade på min rygg direkt och verkligen påpekade att min rygg var sne. Jag blev skiträdd. Trodde jag skulle dö. Men när han väl knäckte så var det skönt!

Om jag hade gått tidigare efter att jag landade på huvudet så skulle den inte varit så sne som den är nu. Ska dit om en vecka igen................ Tack för att jag årerigen fick waina i inlägget. (tror att jag blir såhär över alla bajs prov som är denna vecka. LACK! Vi hörs imorgon med ett leende på läpparna. Puss


hih lite rolig ändå

Äh, du måste känna lite smärta

Nu ska jag strax hoppa i säng! Behöver sömn känner jag! Pussar mina fina!!


corny my lover girl


Helvetes ryggjävel

Nu har jag fan tröttnat på att gå runt och ha ont i ryggen... Det är så irriterande. Smärtan går ner i benen efter ett tag. Obehaglig känsla, måste boka tid hos en kiropraktor. Jag är bomb säker på att det är något i min rygg som inte sitter helt rätt.. Känns som om min höft sitter två steg längre upp en vad den borde göra.. Iaf vänstra sida. Åh blir så lack över detta. Tack för att jag fick tillåtelse till att waina i detta inlägg. Peace!

    

Helgen fullbokad

Wihoo! Helgen är fullbokad! På fredag kommer brudarna hem till mig och vi ska basta och hoppa in i badtunnan kanske. Myyys! Papi ska försöka fixa den på dagen så kan vi använda den! Sen ska vi såklart rulla oss i snön också. Underbart! På lördag så ska jag och Corny in till stan för att kolla på nyårsklänning! Sen på kvällen blir det middag hos Elin och Denise! Myys! Och på söndag är det uppvisning! Heeeeelt fullbokat. Så för er som ville boka något, ni får ta en nummerlapp.. hihi!


misse

I know what's on your mind

Tjena! Som vanligt så skyller jag på att min internet inte ville samarbeta med mig igår. Fast jag ljuger faktist inte, internet cpade totalt igårkväll efter min träning och det gav stora besvikningar. Jag som skulle plugga på alla låtar som vi hade tills provet idag.. Fick ettt rätt på de..... lol. Tack underbara internet, tack!!!

Dagen idag har varit bra! Nu är det bara ETT prov kvar denna vecka! Så jävla underbart! Tror att det är sista också nu innan lovet! Underbart!! Ikväll hade jag tänkt att gå på affrodans, men corny kan inte dissa sin träning... Någon som vill gå med mig? Jag vill helst inte gå själv! Annars blir det ju inget.. Hoppas ni har haft en bra dag, vi hörs senare! pussar!


coldieee

Köttiga brudar!

tjena!! Är hemma hos corny och vi båda håller på att plugga tills musik provet som jag har imorgon och hon på torsdag! Det ör väldigt skönt att vi har samma häfte så vi förhör varandra. Ska aldelles strax ta mig hemåt för min träning börjar snart! Vi hörs efter träningen, nu blir det djungel fekke jaao!!!


någon random bild hon hade på sin dator


Behind your lies

Herregud, nu orkar jag inte plugga mera. Har fan köttat sönder! Uppvisningen med småttingarna gick super bra! Dom var jätte söta i dom små dräkterna!! Stolt tränare här! Jag var nog lika nervös som dom faktist, det var ju huuur mycket folk som helst. Kommer ihåg att det var lika många förra året också, lika nervös då med. hehe! Men det gick ju bra!

Hoppas ni har haft en sjukt bra dag och chillat lite! Hoppas ni förstår att jag inte dissar denna grymma blogg. Men måste kötta det sista nu, skolan går ju före allt. Vi hörs imorgon, nu måste jag sova! Puss sötisar!


Men glöm inte att livet leker, bara det att proven kan ta sig.

Brådis!

Tjena! Lite snabb uppdatering här, kom precis hem och ska snart iväg igen.. Vi har lucia uppvisning med småbarnen idag. Så vi måste vara där ett tag innan. Bilen går härifrån klockan kvart över fyra. Så måste byta om nu och strax börja gå. Den här veckan kommer vara så stressig. Jippi, längtar som tusan! Vi hörs senare ikväll för jag ska fan plugga halva natten idag.. Suck.. Hörs! Pussar!


We're smiling but we're close to tears

Halloj! haha, vilket misstag.. Jag som trodde vi började halv sju idag.. Men sen frågade mamma när träningen var så svarade jag halv sju..!? NEJ VÄNTA!! HALV FEM!?!?! Tittade på klockan och den var 16:20.. Då satt jag i pyamas och helt inne i mina ritningar.. Hoppade upp och fixade mig på tio min.. Det var väldigt stressigt..

Träningen var riktigt roligt! Vi övade inför uppvisningen, herregud ni kommer garva läppen av er!! Vi fick fika av Erica på träningen också! Hon ska sluta vilket är jätte tråkigt!! Vi kommer sakna dig Erica, hoppas du kommer ner och hälsar på oss på träningarna!! - Efter träningen så har jag bara suttit med dom jävla ritningarna. Blir irriterad när jag ser dom.. Usch! Sen har vi tre prov denna vecka! UNDERBART!!!!!!!!!!!!!!!!!



haha, detta var roligt!

Håller fortfarande på..

Som rubriken... Jag håller fan fortfarande på med den där skit ritningen... Vilken tid det ska ta då.. Fast jag är ju ganska noga eftersom att det är ritningen som kommer på betyget nu innan jul. Själva huset kommer senare! Jag jobbar ju själv med detta och hoppas på MVG så varför inte lägga ner lite tid till de då? hehe, skriver innan träningen! Pussar!


Arbete

Håller på med mitt NO arbete just nu.. Vi ska bygga pepparkakshus! Ganska mysigt faktist! Men ritningarna är skit svåra dock.. Det ska vara bajs noga.... Jag slängde min första ritning, eller två var det faktist. Jag hade ritat ett slott vilket jag insåg att det kommer bli tufft. Helldre att man gör typ ett vanligt hus och dekorerar det fint, så det liksom blir klart och fint! För jag kom också på att jag skulle faila totalt om jag skulle göra slottet... Så nu har jag börjat med min andra skiss. Sååå nu är jag igång igen! Köttar järnet här, hoppas ni också gör de, hehehehhe!

dekorera
såhär ska det se ut, hur snyyyygt!??!?

You got what you want

Godmorgon bloggen! Hur mår ni? Jag mår prima, lite trött bara men jag överlever! Gårkvällen var riktigt mysig! Vi handlade mat i centrum sen gick vi hem till Ida och lagade hemgjord pizza.. Mycket gott! Till efterrätt blev det fruktspätt(?) men smältchoklad på. Underbart gott! Vi planerde lite tills nyår, men det gick inte så bra! haha.. Sen körde vi en tävling.. Vem som kunde ha vindruvor i näsan längst.. Mogna brudar eller? hehe! Vi kom iaf hem typ vid kvart i ett. Då var man trött....

Nu på morgonen så har jag bara chillat.. Ska ta tag i mina läxor nu.. Vi hörs under dagen! Pussar!


Bästa!!


Duktiga brudar som fixa detta! Tack för kvällen älsklingar!

Dansarna

Tjena!! Nu är Emilie här och vi har dansat runt i mitt rum med låten ''Dålig mat'' så jävla skön så jag håller på att dö! hihi, bloggar inge mer än det här innan jag drar till Ida. Just so you know liksom..


oupsi............


For the first time

Nu ska jag fixa mig lite.. Sitter och ser ut som en apa.. Nej men aa! Ni försår antar jag! Vad har ni för er en lördag som denna? Tjillar ni lite eller? Vid sex så ska jag möta upp drudarna och vi ska handla mat och sen hem till Ida och göra hemlagad pizza, nice! Vi hörs senare! Pussssssarr


sexy mamas brills

In the getto

haha, var bara tvungen att skriva det där lite snabbt helt torrt och tråkigt. Men det var ju faktist live med henne så vad gör man? hihi, hon skulle gå och äta nu! Guuud vad jag är avis... Men snart är det min tur!  Men iaf så är jag hemma nu och nöjd med håret. Det är mycket blondare nu vilket var meningen!

Vid tre kommer Emilie hit! Goooosh, har saknat dig vännen!!!


Wallaa


LIVE MED ISABELLE

Sitter och pratar med Isabelle på facebook chatten! Helt otroligt att hon är i Thailand nu. Jag är skit avis!!!!!!!!!!!!!!!


Fullspäckad dag väntar!

Godmorgon! Har ni sovit gott? Det har jag, bara det att Bess ska riva en i ansiktet när man precis har somnat. Anledningen till att hon gör det är för att hon vill att man ska klappa henne... Hehehe dryyygt! Nu är jag iaf redo för att gå till frissan och fixa mitt bedrövliga hår.. Anna kör mig vid kvart i tio! Vi hörs under dagen! Pussar!


Lan på g

haha, tjena igen! Alltså jag har bara suttit vid datorn denna kväll. Men väldigt skönt att chilla faktist. Brukar annars vara ute och röjja, nejdå! Imorgon klockan tio så ska jag slinga mitt hår, ska bli sååå skönt! hih blondie! Sen på dagen så ska jag träffa Emilie, myyys! På kvällen blir det tjejmiddag. Myyys! Älskar helger! WIHOOO

Vänersborg, taggning på GGGGG


Jay Smith!!

Alltså han är ju för grym.... Även fast jag inte tittar på idol så är han äckligt bra! Hoppas fan att Minnah åker ut ikväll.. Vart tar världen annars vägen då?!

Hey boy

Nu har vi käkat och datorerna är igång. Vid åtta börjar idol och vi ska titta på de, typ tredje gången jag tittar på idol sen det började? Otroligt att man satt fast klistrad i soffan när man var mindre, det är ju typ inte ens kul nu? Bar uttagningarna, då dör man av garv och finalen. Men sen är det ju dö trist. Känns som om det bara är jag i hela universum som tycker så dock..  hihihi Hur ser eran kväll ut då?
Nämligen så att min lillebror har hackat upp sig på händelsen som hände den 11 september med world trade center.. Han sitter och söker på bilder när crashen hände.. Är det normalt? heheh, men det kan jag också för det är otäckt och då blir det intressant..

Lauring

hheheh, det blev inget bak idag inte.. Det var meningen att vi skulle baka hos mig eftersom jag passade Linus.. Så Corny gick hem till henne och hämtade baksaker. Sen så hade tydligen inte hon köpt in det hon skulle ha så det blev inget av med de.. Men sen sa jag att vi kunde baka bara för att det är kul! (ja, juste vi skulle baka för att hon ska sälja det imorgon eller vad det nu va?hehe) Men såklart så vet jag inte hur ugnen funkar så det kvittade..
Men nu är jag iaf hos faster och både jag och min bror sitter vid varsin dator i knät och är helt osociala..Hur schysst mot bästa faster liksom?! Njaaaa... Inte så värst va? Det doftar tacos i detta hus och magen börjar kurra.. NAJS!
only you

Här ska det bakas

Tjena, anledningen till att jag inte bloggade igår var för att mitt internet cpade verkligen. Försökte och försökte med det gick inte... Men idag så funkar det prima! heheh, jag gjorde inte tsuka igår med det var bara lena som tränare där och jag vill ha två.. heheh min anledning... Eller? Men iaf så övade vi på lucia uppvisningen som är nästa söndag. HAHA, läängtar!

Idag är det fredag vilket betyder att det är helg!!! Hur underbart? Kom precis igenom dörren. Cornelia ska strax komma och vi ska baka. Vid halv 6 kommer Anna (faster) och hämtar mig och min lillebror, vi ska nämligen tillbringa natten där. Mamma och pappa är ju borta så det ska bli mysigt! Sen får man ju bara hoppas på att kusinen är hemma och ger sällskap. Hoppas ni har haft en toppen bra dag! Vi hörs senare! Pussss


CORNY<3<3<3<3<3


Dags att plugga?

Låter bra, nu har jag chillat för länge, dags att ta tag i böckerna och kötta järnet. Även om det kanske inte går så bra så är det alltid tanken som räknas! Eller?


the only person I think about is you

Hat är bara brist på fantasi

Hej på er! Har precis checkat in här hemma. Så fort jag har låst upp dörren så hoppar jag in och smäller igen dörren för att det är så jävla kallt.. hihi jag skriver alltid att jag tycker det är förjävla kallt hela tiden, men jag kan ju inte ljuga liksom? Idag har jag seriöst gått runt och tänkt på den där jävla tsukan.... Hur ska detta gå?! DET KOMMER GÅ SKITBRA VENDELA!!!! Hur avundsjuk är man inte på Bella som åker till Thailand imorgon. Slippa detta kalla väder vore ju helt underbart, men det gör ju jag också... hihih, 3 månader är väl inte så länge? eller?


give me nigga baby


Tobias Lundh


Ändå ganska grym?!

Tanke-övning

Jag fick en läxa utav Lena på träningen igår, och det var att jag skulle tänka i huvudet att jag ska köra en tsuka. Jag ska alltså tagga för att gå runt i tsuka imorgon på träningen... Jag tänker på det hela tiden och varje gång efter så blir tanken ''tänk om jag landar på huvudet!?'' HATAR sådana tankar som gör en rädd bara. Men wtf, jag ska fan klara detta. Det behövs bara tillräckligt med fart för att jag ska komma runt iaf, oavsett hur den ser ut så landar jag inte på huvudet.


hitta ingen bättre, men såhär ser det iaf ut!

Messenger 2011

Japp, hur fan funkar de då? Jag har ju laddat ner skiten men den vill inte stanna tydligen.. Hur gör jag?! Ska jag behöva klara mig utan msn på denna dator eller? Skulle inte funka, sorry.. Får nog fortsätta med detta mysterium imorgon för jag orkar inte fippla med det nu. Vill bara njuta av att jag snart får ligga och sova i min varma säng.. ihihhi


1 december

Tjaaa! Jag kan inte sluta kommentera att det är svinkallt ute... Sen bara för att klaga lite till så är det svain kallt i skolan också! Vad är det här för skit?! För kallt, äckligt kallt, irriterande kallt.. Usch! Dagen idag har varit bra! Tror jag klarade matte provet vilket är skönt! Maten var äcklig dock, men jag lever på knäckebröd iaf. So what to do? hihi. Slutade 2 och missade bussen, fick ta halv tre ist. Hur har eran dag varit?

Juste, igår fick jag mammas gamla dator. Rosa! I love it! Så kvällen kommer gå åt till att föra över allting till den.. Lite surt... JA fast NEJ! hihihiihihiihhiihihihihihiih


Här är skissen på sportlovsveckan!

RSS 2.0