RUBRIIK..

Nu var det ett tag sen jag kom hem från barngympan!
 Dom var duktiga, fick lite avslappning på slutet också.
Tror att dom tyckte det var skönt! Många var välldigt svättiga..
 Nu ska jag plugga lite glosor tills imorgon!

Riktigt seeg..

Dagen var riktigt seg idag! Var nästan som om jag bara la mig ner så kändes det som att jag skulle somna. Ikväll är det barngruppen! Hoppas Emelie kan komma för det kanske blir svårt att bara jag ska ta hand om typ 25 stycket småbarn!

Gröna Lund med Ronja imorgon!

Hej, alla läsare!
Först var det skola sen var jag med Amanda och Linn! Egentligen så gjorde vi inte så mycket! Vi kanske skulle träffas ikväll men tror inte att jag orkar det för imorgon blir det en lång dag inne i stan! Ska ju på Gröna Lund med Ronja sötnos! Ska bli skitkul! Gud va vi kommer garva?! Sen ska vi väll äta middag ute någonstans i stan! Ska sova hos henne också! Sen på söndag ska vi åka någonstans! haah, ska med men kommer inte ihåg vart vi skulle. Så jag kommer ha fullt upp i helgen! Bara så ni vet är jag uppbokad ihelgen! hahha, synd för er! mohahaha! Hoppas ni får en bra helg iallafall, för det kommer jag ha, bästa hittils hoppas jag på :) GRÖÖNA LUUND HERE WEE COOMEE!

Mamma och pappa ska på bröllops fest imorgon,
så dom har gjort om texten på mamma mia! hahah :)
 Här är den!

1 vers:

Vi vill gärna få lov till att ropa Hurraa

Swahn har bjudit till fest, det är jäättebraa

Vilka är ni? Vi skall berätta, nu skall ni få

höra historien om er tvååå

Ni som tänder en eld i oss

När vi ser er hör vi klockorna slå

Fast än vi inte blev bjudna ändå, W-o-o-o-h

2 ref:

Jesper, Mirjam, har gått och gängat siig

Yeah, yeah! Det var kul att höra

Jesper, Mirjam, har gått och gängat siig

Yeah, yeah! Det var kul att höra

Åren har varit många

Barnen har blivit långa

Men, men, bättre sent än aaldrig

Mamma Mirjam, prinsen är nu häär

Nej, nej, han var ingen miljonäär

3 vers:

Mirjam är veterinär, hon har öppnat ett huus

Där man kan ta emot hundar, katter och muus

Lära sig gåå

Det var svårt då du i Bergen söp påå

Alla drinkar du tömde dåå

Fick dig a-at få svårt att ståå

Vad gör det? Det har nog aalla glöömt

Jasså - inte? När är ämnet ut-töömt? W-o-o-o-h

4 ref:

Jesper Swahn, du var full som faan

Yeah, yeah! Hamnade i finkan

Jesper Swahn, du var full som faan

Yeah, yeah! Hamnade i finkan

Haan fick stryk av snuten

Kunde ej hålla truten

Tro oss - det har faktiskt hänt en gåång

Mamma Mia, du är 40 åår

Nej, nej! Det-kan man faktiskt inte troo

5 ref:

Kära Swahn, både Hr och Fruu

Vi vill - gärna gratulera

Kära Swahn både Hr och Fruu

Vi vill - gärna gratulera

Tackar för goda minner

Vi-vet att vi flera hinner

Men, men, nu-får vi faktiskt sätta faart

Jesper, Mirjam, nu är det dags för skåål

Yeah, yeah! Vii vill haa mera båål

SKÅÅÅL!

Vad tycker ni? :)


Helg imorgon, så sköönt!

Imorgon är det helg och ska till Gröna Lund med Ronja på lördag eller söndag! Beror på  vädret, vill inte direkt åka om det spörengnar! Kanske ska sova hos henne för mamma och pappa ska på bröllop! På söndags kväll blir det också träning! Idag på träningen körde vi trampett och fristående! Vi försökte komma på lite nytt i friståendet så det blev mer pröva på nya övningar! Men det var kul, vi har hittat på en skitcool sak! Håller inte ni med mig om att veckorna går snabbt? Känns verkligen som om att det bara är typ 2 dagar sen är det helg igen!

CIAO


Stort leende, mycket skratt!

Skoldagen var bra idag faktist, mycket skratt! Efter skolan så var jag med Amanda och Linn, vi hade grädd-krig! HAHA, låter kladdigt? Det kan jag säga att det var också! Sen kokade vi makaroner, men dom vart överkokta så då var dom skitäckliga! Vi körde också makaron tävling! Det innebär att man ska stoppa in många makaroner i munnen utan att spotta ut dom! Jag förlorade för jag höll på att spy för det var så äckligt! Sen åt vi äpplen från Amandas träd.. Sen var det såklart mycket skratt som vanligt. Du går inte ifrån dom utan att skratta, jag lovar!!

Guud vad sööta dom är!

Nu är jag tillbaka hemma igen! Asså jag måste bara säga att alla var så underbart söta! Dom tyckte att det var jätte roligt. Hoppas alla fortsätter, det var typ 13 flickor och 1 pojke! Och pojken heter William (`?) Och han nöjer sig med sina ljud efekter, så han tycker nog attt det är lite kul med bara flickor! För hans skull så hoppas jag att det kommer en till kille.

CIAO


Barngruppen!

Skoldagen idag har varit bra! Nu har man äntligen kunnat planera lite i sin nya almanacka! Vi har kommit igång nu med nästan alla ämnen! Känns skönt. Ikväll blir det barngruppen! Ska bli riktigt kul! Vi ska köra lite hinderbana och lite lekar. Man kan verkligen inte pressa dom nu, så det blir lite lekar och sånt kul! Vi tränar kl 17.00 - 17.45
Nu ska jag städa Mollys bur! Så jag måste skynda mig nu!

CIAO


Uppslags-lägret var bra!

Hej igen!
Lägret var kul! Jag körde '' rondat flickis salto '' idag på tumbling, och det är bra med tanke på att vi inte har kört det sen italien! Så jag har ett *HappyFace* . Sen hade jag och Fia jätte kul, as usual! Imorgon blir det skola igen, bara och kämpa! Vet ni? Jag sattsar MVG i idrott och VG i alla andra ämnen! Det tycker jag är nasj liksom! haha Abooo :)
CIAO


Nu blir det träning i 3 timmar kanske?

Hej, ska snart gå och träna nu! Vi har ett uppslags läger(?) Så det ska bli kul. Emelie kommer snart och hämtar mig! Så jag ska snart gå och sminka mig nu, vill inte se för trött ut :)

CIAO

Håbo festdag!

Hej alla läsare!
Idag är det Håbo festdag, och jag ska passa ´Linus tills typ 1 kanske,, Känns inte så kul just den här dagen, men jag får 100 kr så jag tar gärna imot dom! Senare idag ska jag ner till centrum med Bella och Shannon! Vi ska gå runt och kolla lite. Ikväll kanske jag ska vara med någon, hoppas jag iallafall! Vill inte bara sitta hemma och inte göra någonting.. Känns lite meningslöst på en lördags kväll!  Men ni får ha en bra dag så kanske vi ses sen i centrum! ;)

Puss på er :)


Panik, skolfoto imorgon!

Hej alla mina vänner!
Skoldagen har varit helt ok. Men det som jag tyckte var surt, var att  jag måste vänta i typ en hel termin innan min grupp får ha hemkundskap! Det är orättvist! Jag har längtat ända sen i femman.. Vi måste istället sitta i 2 timmar och bara göra ''egetarbete''. Weird! Efter skolan var jag med Bella. Vi gick hem till henne och åt lite mellis och kollade på tv, Mer hann vi inte för om jag skulle ha sjutts(?) hem så skulle jag åka med mamma hem kl 4, och vi slutade kl halv 3 typ men egentligen kl havl 4, men våran lärare var sjuk! Hade träning ikväll! Gick inte så bra, känns som min kropp inte vill det som jag vill så allting blir helt kompliserat..  Styrka är så skönt säger jag bara! Imorgon är det skolfoto som vi fick reda på idag! Lite sent ute tycker jag. Förut fick man liksom informationen en vecka innan! Men puss på er, känner att jag måste gå och lägga mig nu! Kroppen måste också vila!

// Vendela

Första skoldagen avklarad!

Hejhej alla läsare!
Idag var et första skoladagen och et var helt ok! Men det som var det skönaste med hela dagen var att vi inte behövde jobba något! Men imorgon blir det som vanligt. Ikväll är det träning! Wiie ;)  Jag fick just reda på att Emeilie har fixat en nt blogg, trevligt! Den heter throughmyeyees.blogg.se

Haha, håller med dig Ronja, den äger!


Jag kan bara inte sluta skratta, sa jag ju för faaan! :)

New Pic.

Jag åkte iallafall till Shannon idag! Bella och Anna var också där. Vi läste Frida tidningar! Sen garva vi typ hela tiden! Nu ska jag snart gå och kolla på tv! Men ha en fortsatt bra kväll så hörs vi imorgon!
xoxo



You are my sunshine.

Bloggade inte igår bara för att pappa sa att jag inte fick! Han sa att jag har suttit vid datorn hela sommarlovet tyckte han! Men det har jag ju inte, eller? A, men iallafall så var jag med Emelie Eklund igår! Det var kul eftersom vi inte har varit på ett tag. ´Så det var mysigt! Vi bakade kladdkaka!  Oj, juste igår var det första träningen efter Italien, eller inte för några, för det har varit en träning efter Italien men den kunde inte jag gå på. Så igår var det första träningen för mig! Och det var skit kul! hahaha, asså Sofia utan dig blir träningarna inte lika kul! AHAHAH! Idag har jag bara slöat, måste chilla nu lite innan skolan börjar imorgon! Ska bli kul, men ändå jobbigt!

Nu är det dags för te!

När det är sånt här väder tycker jag att det passar perfekt med te! Jag och Ronja har precis fixat vårt goda te. Jag har forfarande lite ont i halsen så jag tror faktist att te't har hjälpt mig lite på vägen! Vi kollar på MTV, just nu är det ''Room raiders'' Men efter det är det The City! Wiie! Det känns som jag har börjat bloggaflera gånger omdagen men då lär ju Sofia vara glad! hhaha:)


/ V


Godmorgon/GodLunch, hahah!

Godmorgon höll jag på att säga! Men kl är ju redan 15.30! Idag är jag väldigt trött. Vi kanske somna kl 2! Men jag är ändå skit trött. Dagen spenderar jag väll med mig själv hemma i mitt hus! :) Ska typ gå och lägga mig  tidigt idag! Tycker inte ni att sommarlovet har gått snabbt? Det tycker jag, det känns som det bara har varit sommarlov i 4-5 veckor typ! Fast jag tycker fortfarande att det ska bli skönt att börja skolan igen, skönt att komma in  i det normala igen..
Men vet ni vad? Jag tycker fortfarande att ni ska komentera! ;)


Jakobsberg var najs!

Det var mysigt med Bella i jakobsberg! Vi måste göra om det.
 Ge mig tillbaka sommar!

Bella :)

Jakobsberg!

Inköp!

Inköp!


  • Linne: H&M
  • Kjol: H&M
  • Rosa armbandet + 2 andra: H&M
  • Nit armbandet: Kappahl
  • Kedja armbandet: Glitter

Jakobsberg idag med Bella!

Godmorgon alla läsare!
Idag blir det jakan, lite shopping igen då! Det är najs. Vad ska ni göra? Ikväll blir det också filmkväll hemma hos mig! Med tjejerna! ´Trevligt som vanligt!
OUTFIT

 

 

Idag var det oväder!

Kl 2 idag cyklade jag till skolan för att möta Ronja och Anna! Vi cyklade sen upp till  pia, dom ville ha glass men jag ville vara lite nyttig så jah köpte loka vatten ist. Vi cyklade väll runt lite.. Sen så skulle anna hem så då drog jag och Ronja också hem, så när vi var hemma fixade vi te! Sen satte vi oss i min säng och lyssna på åskan(?) och regnet! Myys!
Snart ska hon hem, sen kommer Bella, hon ska sova här! För vi ska till Jakobsberg imorgon och shoppa lite tänkte vi. Imorgon kväll blir det lite filmkväll hemma hos mig i lusthuset såklart! Så det ska bli kul. Blir väll skräckis! Älskar skräckfilmer! Sen på Söndag har vi träning men vet inte om jag kan gå för jag är fortfarande inte så helt piggelin! Suck, för jag har längtat så länge! Men nu ska jag äta! Pussis!


Godnatt!

Har precis druckit upp mitt te och läst mailen,
ska snart gå och lägga mig..
Ha en fortsatt bra kväll!

Vendela

Kevin Borg, ''Paint it black.''


Var med Sofia, abbooo!

 Dagen spenderadeds med Sofia, vi hade kul! När jag kom gick vi in på datan! Vi snakkade lite med Linda på msn, Sofia kompå att hon skulle hämta en mobil hemma hos Linda så vi cyklade dit, så bestämde vi oss för att ta en powenap! Så vi gick och la oss i Lindas mammas och pappas säng och sov! Efter typ en timme ringde sofias pappa och sa att vi måste hem för sofia passade Calle ( bror ) Så vi skyndade oss hem! Sen typ bakade vi rulltårta, vi har fimlat hela bakningen men sen när vi skulle lägga ut videon på youtube så funkade inte nätet såklart! Så den kom alldrig ut på bloggen, men vi får se kanske. Om intenet inte cpar sig igen så kommer den såklart ut på bloggen! Men jag måste bara påstå att rulltårtan var skitgod! VI gjorde ett bra jobb bruttan min! Ikväll blir det lungt! Men har fortfarande ont i halsen! 


Hösten är på väg!

Dagen spenderades med Bella och Shannon, trevliga människor det! Denna gång var vi hos mig, men nästa så blir det inte hemma hos mig tack! Borsan är så jobbig när jag har kompiar här, han öppnar alltid dörren med vilja för att irritera mig, då blir jag såklaart skitsur. Sen öppnar han flera gånger bara för att säga konstiga saker! Är det någon som håller med mig? Dessutom har han lärt sig nya fula ord.. Inte bra! Men egentligen så är det inte så konstigt att han har lärt sig nya ord, många går ju runt och säger det till dom små!

Nu tycker jag att hösten är på väg! känner att det börjar bli lite kyla i luften! ohh, jag som vill ha sommar! Inte kul.
Idag fick jag veta att träningarna kommer igång nu nästa vecka! Det ska bli jätte skönt! Har längtat som in i bomben!
Imorgon kommer Sofia kl 12! Jag har längtat efter min gamla pant! :) hahah!


Knock you down.

Ronja är här nu! Och hon har fixat mitt hår, jag kans´ke ska fixa hennes också :) Skriver kanske ikväll :)

When I´m in your arms, im in heaven.

Känner mig lite bättre idag! Men fortfarande ganska trött, eller ja kl är ju ändå 09.37 haah! Jag mår nog bättre under dagen. Fick mail igår från Helena, vi skulle tydligen träffas innan terminen börjar och det låter bra! träningarna blir förmodligen på ´måndagar 18.00  Jag ser fram imot att bli tränare faktist! Har velat det en längre tid!


CIAO.

''visa intresse, eller förlora mitt.''

Im sick today! 
Fast jag har varit med Ronja idag iallafall, orkade inte bara sitta hemma och ha det tråkigt! Men ´vi har typ bara kollat på film och  varit inne på datorn! Ikväll ska jag bara ta det lungt. Skulle ha varit  med Sofia imorgon men hon kommer hem från Dalarna då! Så det blir på tisdag, Ska bli kul! Imorgon hade jag tänkt om jag mår bättre vara med Ronja, Shannon, Anna och Bella! Inget är bestämt än, men kanske? Jag har längtat till träningarna ska börja hela sommaren! Hoppas dom börjar snart!

CIAO.


Borta bra men hemma BÄST!

Nu är man äntligen hemma igen! Skönt och komma in i det normala igen, om man tänker efter så är det skönt att ha rutiner! Nu ska jag snart packa upp lite kläder, haha eller ja *massa* kläder.. Köpte verkligen mycket!  Fick nästan inte igen resväskan! Ikväll åker jag till kusinen, han fyller 20 idag så det blir väl lite party ;) Fick reda på det imorse så jag vet inte riktigt vad jag ska ha på mig men jag hoppas jag tar på mig något fint! Imorgon vet jag inte vad jag ska göra men på tisdag ska jag vara med söta Sofia! Myys! 
Jag tror jag kommer lägga ut lite bilder från Norway men inte just idag för jag har verkligen ingen lust till det!

Fick reda på i förrigår att jag ska bli tränare! Ska ha 4-5 åringar med Emilie! Jätte kul ska det bli! Vi får hoppas att ingen behöver gå på toa under träningarna för jag vill helst gärna inte torka dom i rumpan! :D hahah! För dom är ju ändå 4-5 och jag tror att jag inte kunde torka mig så bra då! haah, nog om rumpor Vendela!

CIAO.


A summer to remember.

Adjø, nu blir det inte inlægg på ett tag!
Italien ær sommaren man inte glømmer.  <3

Ska jag fixa om min blogg?

Jag har funderat på att gøra om bloggen, men vet inte ænnu hur jag vill ha det! Ær det någon som skulle kunna hjælpa mig? :) Emelie søtnos kanske?(:  Du som ær så duktig på sånt!
Jag skulle faktist vilja ha lite gympa bilder i designen, och bilder på mig sjælv såklart! ;)

Jag vill också sæga att jag saknar ITALY whit the best girls! That  was the BEST! Hoppas verkligen att vi kan gøra om det næsta år! Vill så gærna tillbaka!! Ær det någon som håller med mig? :) Det tråkiga ær att jag inte kan vara inne på internet, jag stør mig jætte mycket på det! Jag blir så irriterad! Jag som ska førsøka blogga varje dag, så går det inte tills på lørdag eller søndag! B A J S K O R V . Hoppas jag kan blogg nu nær skolan børjar, alla sæger ju att åttan ær værst! Vi får hoppas! Saknar alla søta vænner dær hemma! Længtar så mycket till at få komma hem i rutinerna! Kænns så konstigt att inte gøra det man ska varje dag, hær i Norge har jag ju bara slappat, shoppat, ÆTIt før ett helt fotbollslag måste jag påstå! haha, jag kommer rulla fram till træningarna! OJ illa! :|
CIAO.

Sunshine (:

Igår var det ett till fjæll vi gick upp før! 3 fjæll i år! Happy:)
Det har varit en ganska slapp dag. Kl 3 åkte vi till Vibeke(mammas kompis) tills nu så har jag typ varit barnens favorit! Det kænns så underbart! (om man bortser från att dom bara skriker och grinar før allt!) haha :) Vi ær væll hær några timmar till sen åker vi hem till mormor igen! Imorgon blir det storhandling! Mat før det mæsta! Men det blir också lite shopping, har faktist 250 kr kvar! Længtar tills att få træffa Sofia! Har saknat søtnosen før mycket! :( Ska høra av mig så fort jag ær hemma! Nu serveras det mat hær.
CIAO.


Sofia Bellinder!

I must have been born

under a lucky star.

To find a friend as

nice as you are.

I will follow you to

the rainbows and even longer

if you promise

to always be my friend, because you make me stronger.


Bergsklættring*

Hej igen!
Idag var vi ute och vandra! Vi åkte upp till 'Ulriken' med något* haha.. Ulriken ær ett berg, det høgsta i Bergen faktist. Så jag ær stolt! Jag kom iallafall ner! *HAPPYFACE* Nej men berget ær høgre en efeltornet(?) Så det så! Jag kallar det før bergsklættring før att det var så brant(?) Man var tvungen att hålla i något slaks stål? Det var också ganska bløtt på stenarna så då gled man lætt. Det gjorde jag en gång och det var inte kul! Nær vi var næstan nere joggade jag in det sista! Jætte stolt! Men tro det eller ej, men jag har joggat varje dag + att jag har vandrat 2 eller 3 gånger! Det tycker jag ær bra! Nu ropar næstan alla på mig och sæger att det ær efterrætt! Mums! Men jag gør ett inlægg så fort jag får tillgång till data!
CIAO!

RSS 2.0