Øvernattning hos trevliga mænniskor!

Æntligen kan jag nå internet! Har gått och pratat om det hela tiden næstan! Vi har hittat på massa saker efter jag gjorde ett inlægg sist. Vi har gått på fjællvandring, badat, shoppat och såvidare! Jag har ganska mycket klæder nu sægar jag bara!


Hoppas vi får tid!

Sofia och jag sa i Italien att vi skulle træffas under sommarlovet, men det har alldrig blivit av.. Och nu ær jag ju i Norge så blir det lite svårt! Vi får væl se vad som sker! 
Juste, nær ni ændå ær inne och læser min blogg kan ni inte komentera då också? :) Det var ett tag sen jag fick komentarer!  haha, :)


Raftingen var skitkul!

Hejhej!
Idag var det ju raftingen, det var verkligen jætte roligt! Vi kørde normal raftingen. Næsta gång blir det extreme!
Vi var ungefær borta i 4 timmar! Åkte i 1 timme kanske? Ikvæll blir det grill, god mat och mys! Imorgon fortsætter vi vår resa, 4 timmar i bil. Men dom fyra timmarna ær vært allting. Eller ja alla 14 timmar ær vært allt! Om ni åker till Norge så kommer ni sjælva mærka att det ær verkligen vært det. Det tråkiga ær att jag saknar Shannon, Anna, Bella och Ronja skitmycket! Ville att ni skulle følja med mig! Men det ær redan førsent! haha, sofia sa att jag ska børja blogga varje dag! Ska førsøka men det kommer nog inte att gå nu nær jag ær borta, før nær vi åker imorgon kommer jag inte ha tillgång till data! Lite surt.. Men efter semestern kommer jag børja gøra det!  Ja, det kanske blir sista inlægget på 2 veckor! Fast jag kan nog gøra ett inlægg imorgon om jag hinner.. Kanske ska lægga till en bild på raftningen? :)
CIAO,

ja, så dær såg det ut! Jag rekomenderar verkligen att ni prøvar, skitkul sæger jag bara!


Imorgon blir det rafting!

Idag var jag. pappa och Linus ute och paddlade kanot! Det var skoj! Vi trillade inte i som tur var før då hade det blivit kallt! Kanske var 13 grader i vattnet.. Senare på dagen blir det också bad! Såklart på dr. holms hotel! Det ær jætte mysigt dær. Sen blir det lite firande hær i huset! Pappa fyllde ju år i måndags! Så det blir væl lite fika och kaffe som vanligt! Men før mig ræcker det, kænns som jag har ætit till ett år framåt! Men imorgon blir det rafting! Før dom som inte vet vad det ær. Du åker på en gummibåt ner før en fors! haha, jøtte kul! Sen ska några filma nær vi åker ner! Så dom som stor och kollar ska filma så man sen kan køpa som en film! Det ær ju alltid kul med minnen! Right? Yes! Jag uppdaterar så fort som møjligt efter åkturen! Ha det bra!


Ær i Norge nu! :)

Heej!
Æntlingen framme till hotellet! Det var skønt att komma fram! Imorgon fortsætter vi vår resa mot bergen! Men først ska vi stanna i Gelio, mammas bror bor dær! Men iallafall så ska vi snart gå till ett køpcentrum hær i nærheten! Trevligt, trevligt! får se om det blir något jag får med mig till hotellet igen! hah, førfånar mig inte om jag gør det! Men nu roppar Linus på mig att vi ska spela playstation, Det ær typ snowbording! Faktist ganska kul! Men jag kan gøra ett inlægg innan vi drar imorgon!
En norge puss från mig! :)


Snart blir det en lång bilfärd!

Godmorgon!
Snart ska vi åka! Hoppas att jag har fått med mig allting! Men det tror jag eftersom jag har typ med mig hela garderoben, hha, som jag sa! Men ni får ha det trevligt i Svergie nu så har jag det bra i Norge!


Vi ses AMIGOS! :)


Åker till Norge imorgon (:

Hej! jag vet att jag inte har skrivit på länge, det beror verkligen inte att jag har tappat intresse men jag har bara velat njuta av sommarlovet för det går ju så fort!? Jag vill vara ledig ännu längre, kunna sola och ta det lungt!
Just idag kommer jag bara packa, städa rummet och bara vara hemma!  För imorgon åker vi till Norge! Vi kommer stanna på ett hotel! Vi kommer sova  där i 2 nätter! På onsdag ska vi gå på * Tusenfryd*  det är som gröna lund ungefär bara det att det är i Norge!  ´Kul! Just nu håller jag på med min packlista, Seriöst jag kommer ha med mig hela garderoben känns det som! aja, vi får se hur det går! Men hörni sluta inte läsa min blogg bara för jag inte har skrivit på länge! Som ni redan vet så kankse jag inte kommer skriva på några veckor, men det vet ni ju varför!
Pusshej(:


Ses!


Ska vara med Shannon och Anna ikväll(:

Hej! (:

Har inte bloggat på ett tag känns det som? Men har bara inte orkat* 
På förmiddagen har jag varit med Shannon och Anna, kl 3 skulle Anna till stallet så då hämtade annas pappa oss, han körde hem oss till Shann! Men vi har bestämt att vi ska vara ikväll!  Och se på Twiligth. Jippi säger Shannon här som sitter bredvid mig! hahahah. :)  Men nu ska jag vara lite social här:)
CIAO


Barnavakt och hundvakt idag!

Idag har jag haft det fullt upp! Gått ut med hundar, lagat mat, städat, passat små barn! Trevligt, trevligt! Så jag ahr relaxat i duschen! Najs najs (: Imórgon får vi gäster! Hoppas jag kan vara med någon imorgon för jag har verkligen bara varit hemma typ i några dagar nu. Inte kul, måste hitta på något! Men nu ska jag äta vindruvor :D
Ciao (:


Ska följa med mamma till hennes '' nagel sak''.

'ska snart åka med mamma och fixa naglarna! Orkar verkligen inte skriva något speciellt!


S2

Jag och Vickan ska sova hos Emilie idag!

Åker snart till centrum och hämtar upp Viktoria sen åker vi raka vägen hem till Emilie sötnos! Vi kommer ha jätte roligt! Och jag fattar inte att det är första gången jag är hemma hos dig! Konstigt! Men måste packa det sista nu!
Kanske kan få blogga hos henne! Får väll fråga!
Kramar!:*


Bilder från Italien!


På väg till Italien!


Veronika och Emilie!


Viktoria!


Stranden är så fin!


Efter morgonspromenaden första dagen!

Kommer mera bilder från Italien, men har bara inte lagt in bilderna från kameran! Tappade mobilen ju första dagen i havet! Klumpigt! :O


Hemma nu:(

Hej,
ITALIEN var verkligen BBÄÄSSTT!! Finns verkligen inga ord för den underbara resan! 
Idag har jag varit på Gröna Lund med Amanda och Matilda! Var kul. Vi åkte uppsjutet ( eller ja, katapulten som den heter nu) 7 gånger och bergodalbanan 9 gånger, och det var bara för att vi köttade MAMSEN! hahahah :) Men nu ska jag sova, vi kom hem kl halv 2 och vaknade kl 8 imorse! Sen grönan hela dagen så vill nog sova nu!
GODNATT.

SAKNA ITALIEN!

RSS 2.0