En underbar vecka i sälen!

Tjenixen!

Nu var det allt ett tag sen. Känns som en evighet. Varje kväll så känndes det som att jag skulle sätta mig framför datorn och blogga, men ja hur gick de? Inte så bra! Vi har haft en underbar vecka uppe i Lindvallen. Vädret var inte bra första dagen, det var 23 minus. Och då går det inte att åka. Vi kunde åka 1 åk kanske 2 sen var man tvungen att gå in i någon värmestuga. Helt sjukt kallt! Men det la sig andra dagen, det gick sakta men säkert neråt. Alla andra dagar har det varit bra tempratur. Alla dagar så har solen tittat fram lite snyggt bakom molnen. 2 dagar så var det strålande sol hela dagen och det var underbart. Afterski, fyfan vilket drag! Underbart! Sedan har man också träffat på konstiga människor..? Ingenting som ska tas upp här, men ja. Ibland undrar man fan. Tack för en helt underbar vecka i Lindvallen! Jag låter bilderna tala lite extra.



Skicross, vem vann där då? haha


Afterski, draaag!


Soooool!


Undeerbart!


Lindvallen


Dans




Massa tack till alla!

PUSS

//Vendelahedlund


I'm in peace

I'm in peace!

Japp så sant! Imorgon åker vi! Har längtat som en galning. Känslan att åka ner för backen, lite nervöst men ändå så underbart härligt! Känslan att sitta på afterski och bara sjunga sönder sin röst och hoppa så man blir genomsvettig! Känslan att sitta i stugan efter en lång dag och bara mysa med lite chips, något att dricka, spel och mycket skratt!

Just nu håller jag på att packa förfullt! Lyssnar på musik och taggar för en veckas sportlov i Lindvallen! Känns som väskan redan är full, men jag har inte packat hälften än. Men så var det här med att packa Vendela!? Jag är usel på att packa. Jag tar verkligen med mig allting som inte är nödvändigt! Men det här året ska jag försöka bättra mig. Nu kom pappa precis in i mitt rum och sa att vi ska åka ner och handla lite food som vi ska ha med oss. Så jag uppdaterar lite senare idag. Kommer nog inte ha så mycket tid vid datorn today, I'm sorry!

PUSS

//Vendelahedlund

Today's pics








Skratt-attack!?


Whaat!? HAHA


Älskar bilden!


Ego pic..

Ha en bra kväll!

PUSS

//Vendelahedlund

Sportlooov

Tjeeeeniiixen!

Jag uppdaterar hemma hos Amanda! Vi drog hem till henne efter skolan. Vi har bara skrattat idag. Bara skrattat. Med Amanda skrattar man bara! I skolan var det ganska tragiskt.. Annas hund har avlditds idag! Anna, du är stark, vi finns här för dig! Fokusera inte så mycket. Jag vet att det är svårt men livet måste gå vidare ellerhur? Älskar dig! Nu är det äntligen sportlov(!!). Jag ska upp till sälen som jag har nämnt. Vi åker på söndag. Är borta i en vecka! Så då kommer det inte bli bra uppdatering! Men ni får ha en bra kväll, jag och Amanda ska ut nu.

PUSSS

//Vendelahedlund

Det var ett tag sen..

Tjeniiiiiiiiiixen!

Jag vet att jag inte har bloggat på ett tag, men jag har verkligen inte hunnit.. Läxor, grupparbeten, träning.. Men dagen idag har varit lång, började kl 8.15 - 15.30 så jag hatar torsdagar. Men dagen har faktist varit helt okej. Vi har skrattat som vanligt men väldig mycket idag! Och det som är sjukt är att vi skrattade åt saker som typ 5-åringar skulle tycka va skittråkigt.. Haha! När vi väntade på bussen idag så kom det aldrig någon skörby buss så jag och Anna tog hagviksbussen för att vara säkra.. Vill inte stå kvar där och typ frysafast i marken precis.. Så vi bytte vid stationen. Jag kom hem vid fyra, så då fixade jag något att äta, eftersom jag har träning kl sex på torsdagar. Så det blir snabba ryck på torsdagar. På träningen idag så var jag bara med på friståendet, jag är inte riktigt frisk ännu så jag skippade trampetten idag.

Imorgon är det fredag! Sista dagen innan sportlovet! Ska bli såå skönt att slippa skolan i en hel vecka. Familjen och några av våra kompisar ska följa med oss upp till sälen då. Ska bli roligt att få sätta på sig skidorna igen! Hoppas det kommer vara lagom tempratur. Annars är det bara jobbigt att åka när det är obehagligt kallt! - Vi åker på söndag  och kommer hem söndagen därpå. - Jag orkar inte lägga in bilder från dagen, är jätte trött verkligen. Ha en bra kväll!

PUSS

//Vendelahedlund


I want summer.

Tänkte bara säga hejdå innan jag lämnar datorn för idag! Ska plugga lite sen. Men ni får ha en toppen bra kväll så hörs vi imorgon! Puss på er alla!


Vill utomlands! Vill vara bruun..

//Vendelahedlund


Jag är absolut inte sugen på semlor!

Hejhej!

Dagen i skolan har varit.. vääldigt rolig! Tjejerna har skrattat så mycket att vi nästan dog. Anna,Shannon och Bella ska vara med i en pjäs i skolan, haha! Jag var reserv i en timme kanske, sen vägrade jag och hoppade av helt. Men helt seriöst! Tror dom jag vill skämma ut mig inför hela skolan? Svaret är nej! Pjäsen skulle tydligen vara i en halvtimme. Och bara det gör mig lite rädd. Plus att replikerna är inte så trevliga heller, så jag bangar faktist i det här läget! Ännu en till sak, dom spelar upp den någon gång här framöver och jag skulle inte vilja gå runt och skämmas i ett år! Hade varit okej  om det var i nian. Då hade man liksom inte behövt oroa sig för att typ bli nerskrattad.. haha..

När jag och Bella kom hem till mig så tittade vi in i kylskåpet och sa att det finns absolut ingenting att äta. Så vi bestämde oss för att baka kladdkaka. Det gick bra tills vi sedan ville bara äta degen, vilket inte var så smart eftersom nu mår jag inge vidare kan jag bara meddela. Så vi delade upp degen i två. Sen tog vi en varsin sked och grävde i oss massa.. Vi åt inte änns en 1/3 av allting. Så det blev lite misslyckat.. Känns som jag aldrig med vill ha kladdkaka. Har inte mått så illa på länge.

Idag är det semeldagen. Och om jag ska vara ärlig så är inte jag ett dug sugen på semlor! Fast jag tycker inte det är så himla gott som alla andra säger. Det är gott ibland. Känns som jag har tröttnat på de.. Hoppas ni vill ha semlor denna... fina tisdag hm?.. - Ingen träning ikväll. Inställd! Hade inte kunnat gå iallafall men hoppas verkligen att jag kan gå på torsdag. Känns som jag inte har tränat på evigheter.

Todays pics


Vinter..


Utanför kuratorn hänger vi..


Replikerna till den förbaskade pjäsen..


Jadu?


Ingen iller där inte!? haha..


Pösbyxor gånger 5? haha!


Bakning på G!


...


Inga kommentarer på denna bild tack!

Hörs kanske senare!

PUSS

//Vendelahedlund

Calling out

Hej blooooogggeeen!

Nu har jag varit hemma i någon timme. Träningen gick bra, vi hoppade trampett. Det tror jag dom tyckte var roligt. Ville inte gå och dricka.. Haha! När jag kom hem så blev det middag. Sen gick jag ut och sålde pocket böcker. Det gick ganska bra, tror det blev 4 böcker. Men vissa ville inte ha sen var det barnen skulle sova och blablabla.. Tar en sväng imorgon och på onsdag också! Imorgon är det tisdag och jag vet faktist inte vad jag ska göra, jo jag vet visst. Jag ska vara med Bella. Vi har fått något hemkundskaps jobb som vi ska göra. Vi har valt att jobba om skolans mat. Värkade lättast! (!!) Hoppas vi får något gjort. För det ska vara inne på fredag. Sen har jag och Anna ett engelska arbete som vi också typ får jobba med hemma, eller vad säger du Anna? - Nu kommer lite bilder!


Jag imorse!


Nuttiiisssar!


Wait a minute..

Hörs imorgon!

//Vendelahedlund

Barngympa

Hej bloggen!

Dagen har varit bra, vi har skrattat mycket. Vi hade praktist prov idag på hemkundskapen. Jag fick jobba med  Linus i klassen. Vi gjorde köttfärs och pasta. Man fick ta lappar där det stod vad man skulle laga. Hoppas det gick bra! Inget annat speciellt idag har hänt. Förutom att jag och Anna har skrattat i princip hela dagen. Ni vet, ibland får man bara skrattattack av precis ingenting och det inträffade idag! hah.. Anna mådde illa hela dagen, men ändå så hoppade hon runt som en stuttsboll.. Det var lite roligt! Nu vid halv så ska jag dra ner till hallen för att träna småbarnen. Eller vi börjar hel men alla kommer vid kvart i så då känns det konstigt om dom kommer före alla tränare.. Så jag ska lägga ifrån mig datorn nu och strax sätta mig i bilen! Men vi hörs ikväll. Då kommer det bilder!

PUSS

//Vendelahedlund

Ha en bra alla ♥ dag!

Hejhej!

Nu har jag varit vaken ett tag.. -  Jag och Sofia hade otroligt kul igår inne på stan. Haha, Sofia skämmde ut sig som vanligt! '' Sofia, Har det varit kul idag Vendela? JA! HAHAHAH! Ni fattar säkert inte men det var skitkul. Kan berätta lite så ni fattar något. Vi åt på donken. Jag skulle beställa, Hon frågar snällt '' något mer? Jag: NEJ! Jag svarade med värsta rösten och Sofia står och langar värsta garvet till mig. Och jag kunde inte hålla mig.. Sen när vi skulle äta så har Sofia kommit på något helt sjukt. När man ska ta ut sugröretur pappret så ska man tydligen bita av toppen och sedan blåsa och då drar den åt piiip. Haha, jag fick min nästan i ögat! Ja sen på tåget hem så var det en kille som satt bredvid oss som skulle ringa någon. Han säger '' Hallå? Hallå! Sofia: HAAAAAAALÅÅÅÅ! Han tittar snett på henne och börjar skratta. Det värsta var att Sofia tänkte inte alls på att hon sa så.. Sen började han prata med oss bara sådär from nowhere.. Haha! Det bästa var att vi hade kul tillsammans. Tack Sofia för en bra dag!

Jag fick hem mig lite kläder igår också! Äntligen lite shopping inne på stan, Det var ett tag sen. Fick med mig ett par jeans som jag sa var vääligt nödvändigt! Svarta från Vera moda. En T-shirt/Tunika från Gina. Tjocktröja från Bikbok ORANGE! Me like. Sedan en oversize tröja från Weekday.


Oversize tröja - Weekday


T-Shirt/Tunika - Gina


Knappar vid axlarna


Jeans/Leggings med fickor - Vera moda


Tjocktröja Bikbok - Orange

PUSS

//Vendelhedlund


Stan med Sofia idag!

Godmorgon!

Nu har jag varit vaken i en timme, har bara suttit framför tv på morgonkvisten sådär.. Jag orkade inte blogga efter dom hade gått hem. Jag hade världens huvudvärk och var jätte trött. Somnade runt tolv. Idag ska jag och Dofia åka in till stan en sväng. Det ska bli trevligt! Vi har inte varit på ett tag.. Så vi vill in till stan och shoppa lite! Jag har bestämt mig för att komma hem med ett par jeans! Så är det bara. haha! Vad ska ni göra en sådan här lördag som inte är så solig? Hoppas ni får en bra dag! Det ska vi ha! Vi hörs när jag kommer hem!

PUSSS

//Vendelahedlund


Play - Famous

Hej bloggen!

Har varit i skolan idag, Känner mig piggare nu. Efter skolan gick tjejerna hem till Bella och vi gjorde ingenting. Vi tittade på tv. Pappa hämtade mig hos Bella runt 6, sedan åkte vi hem. Hjälpte pappa att sätta in alla varor han handlade på vägen hem. Jag kan inte blogga så mycket för jag ska hinna med halv bussen ner till centrum för att möta upp Jesper. Ska äta innan så har lite brottom nu.. Men jag bloggar antagligen när jag kommer hem! Ha en bra kväll! Juste glömde säga att bästaste Anna sitter här också! haha, vi båda hälsar att ha en bra kväll nu, det är HELG!

PUSS

//Vendelahedlund


You are so beautiful to me

Godkvällens!

Sitter och hostar sönder min hals just nu.. Det kliar oavbrutet. Väldigt irriterande! Det ända jag har gjort idag är att kolla in varenda liten blogg. Har läst jätte många bloggar, har fått några favoriter. Jag älskar fannystaaf.se hon skriver bra! Ikväll har jag bestämt att jag ska gå och lägga mig i tid, så det blir väl en varm säng runt 9. Vill verkligen inte vara hemma imorgon. Hoppas förkylningen har lagt sig då.. Hatar att vara förkyld! Japp nu har jag och Sofia bestämt att vi ska åka in till stan på lördag, så hoppas jag kommer hem med något fint i min överfulla/stökiga garderob. Säger godnatt nu!

PUSSS

//Vendelahedlund

Jag måste köpa nya jeans

Passar bra för mig att säga godmorgon!

Jag har faktist sovit i en halvtimme nu.. Det var skönt, känner mig betydligt bättre i princip. Jag hatar att vara hemma, blir så otroligt trött av ingenting. Har suttit och kollat på tv hela dagen. Fast jag har varit inne på datorn mer. Jag har tittat runt lite på youtube, facebook, bilddagboken, bloggar osv. På mtv just nu går det made. Det är en tjej som vill bli boxare. Men det går inte så bra! Jag har precis skickat ett sms till Sofia, vi ska vara på lördag. Undrade om vi skulle ta en tur in till stan. Det var ett tag sen jag var där, och sen behöver jag shoppa känner jag. Vill ha nya jeans.

Bilden är från Cypern 08. Älskar dig bror!


Havet är kristall blå, syns inte mycket på bilden men det är det!


KÄRLEK!

PUSSS

//Vendelahedlund


I don't wanna be sick now..

Hej bloggen!

Nu har jag varit hemma sedan kl 9. Vaknade imorse med en fruktansvärt huvudvärk. Jag tog en tablett och gick till skolan. Men huvudvärken försvann aldrig, det bara gjorde ont hela tiden. Efter ett tag började jag känna mig febrig. Anna sa att jag blev blek i ansiktet. Så jag gick hem.. Känner mig inte alls så pigg. Jag känner inte alls för att vara sjuk nu! Men jag är inte lika varm nu. Så hoppas det går över tills imorgon. Jag orkar verkligen inte vara sjuk på en fredag! Vill inte.. Jag har iallafall bestämt mig för att gå till skolan imorgon. Tänker ta tabletter så att jag känner mig piggare, för jag är inte hemma på en fredag. Men här hemma har jag tittat på två filmer redan. Kollade först på en film från gymnastik föreningen. Det var 05. Gud vad alla har förändrats och blivit bra! Det var ganska kul att se faktist. A, men själv var man inte så snygg! haha.. Sen kollade jag på Mean Girls. Det är en typiskt tjej film. Och det gillar jag! - Och bajs på förkylning.. Missar träningen ikväll också! Jag tänker faktist visa lite bilder från Cypern 09:


Blir såå glad av värme!!


Vi var på en resturang precis över gatan.


Min älskade mami och jag!


The whole family!


Nissi Beach!


Taggad för disco!

Jag uppdaterar lite senare! ♥


//Vendelahedlund

Just leave with me now save the word and we'll go

Hej bloggen!

Dagen idag har varit sjukt trött och seeg. Men med lite skratt från dom andra så blev jag i princip mycket piggare. Idag alltså onsdagar så har vi massor med ap tid. Det är egetarbete. Ibland är det skönt. Precis som idag. Idag var det bara skönt att ha det! Vissa ondsdagar är bara blää. Ikväll är det ingen träning så jag ska passa på att plugga lite so. Har so prov imorgon på Islam. Har pluggat ganska mycket på ap. Så nu ska jag bara plugga ihjäl mig på islam här på eftermiddagen. - Igår så skrev jag här på  bloggen  att jag var taggad till tusen. Det var jag också. Men första varvet på tumbling så knäcktes min handled och det gjorde on så fort tyngden kom på den.. Det var väliiigt surt eftersom jag näästan var övertaggad! Jag har lite ont idag, så hoppas det är över imorgon. Jag slänger in ett inlägg lite senare också. Så kika in då! 

PUSSS

 
Här taggar vi för fullt! ♥

//Vendelahedlund

72 bilder på en dag?

Hejhej!

Gud nu har jag och Anna virrat runt i Bålsta efter skolan ett tag.. Vi fick reda på vilka veckor vi skulle ha prao i skolan så jag och Anna fick en kick i röven och ville helt plötsligt praoa på Shell? Men gud vad tänkte vi med egentligen? Shell. Herregud. Vem vill praoa där? Tydligen vi i typ 2 timmar. Vi tog bussen ner till centrum efter skolan och bytte, så vi tog Skokloster eftersom vi ska åt det hållet. När vi hade klivit av bussen så blev vi osäkra. Så vi gick bara in och köpte en cola och en chips påse som vi delade på. Gud vad jag mådde illa efter! Men sen fick vi lust att praoa på Intesport. Men där var det fullt. Så sen väntade vi på skörby bussen i en halvtimme. Gud vad trött jag är nu.. Jaja, men vi har iallafall försökt.

Ikväll är det träning! Yes, säger jag bara! Är taggad till tusen. Hoppas vi kör tumbling. - Juste jag har tagit 72bilder idag. Haha, jág sa att jag skulle bättra mig men kanske inte så mycket bilder per dag? Lite mycket kanske? Jag ska snart sätta mig ner med so'n. Prov på torsdag igen. Tänkte lägga in lite bilder nu, inte alla. För då kommer ni sitta i timmar och kolla.. Haha!















Wait a minute.. 

PUSSS


//Vendelahedlund


Party with yoouu

Godkvällens!

Har precis ätit middag. Träningen med dom små var bra. Vi körde airtruck. Nu undrar säkert vissa vad det är? Men det är en matta med luft i. Man låter den blåsa upp av sig själv sen kan man hoppa och stuttsa på den som man vill! Det tycker dom är roligt. Så hoppas dom har roligt på träningarna, annars känns det meningslöst eftersom vi lägger ner ganska mycket tid till det. Men vi tycker också det är roligt. Så tro verkligen inte att vi gör det bara för pengar.. Just nu sitter jag faktist och drömmer mig bort till Italien. Guud vad jag längtar. Minnen från Italien kommer alltid finnas kvar! Det är något av det roligaste jag har upplevt i mitt liv. 2010 ska ett annat lag från bgk vara med också, så det ska bli kul. Men jag hoppas jätte mycket på att bara vårat älskade lag kan en mysig tid tillsammans själva också. Just nu håller vi på att sälja böcker för att få in pengar till resan. Så vi är redan igång. Eller ja, vi har varit det en längre tid.

Imorgon är det tisdag, och det betyder träning. Jag vill träna idag, är sjukt taggad redan nu. Vet ni, det går bra för mig nu på träningarna! Innan har det varit lite tveksamt att köra osv. Men nu kör jag på bra, och det gör verkligen en skillndad. Om ingenting funkar så är gymnastik riktigt tråkigt. Och ni som går på gymnastik förstår vad jag menar! Det är några tävlingar på gång nu. Jag älskar verkligen tävlingar. Det är en helt obeskrivlig känsla när man står ute på golvet och är riktigt jävla taggad på att köra. Helt sjukt galet!! Ni får ha en bra kväll så hörs vi imorgon!

PUSS




Keep it going louder - Major Lazer

//Vendelahedlund

Keep it louder

Hejhej!

Har varit hemma ett tag nu. Har bara inte orkat uppdatera. Vi hade So prov idag. Jag tror faktist att det gick bra! Vi hade provet på sista lektionen så vi fick sluta när vi var klara. Väntade på Linus som hade mellis. Men sen så visade det sig att han hade rast så han var ute. Missade bussen då också så jag fick ta bussen som kom efter.. Dagen har i princip varit helt okej. Jag och mina underbara vänner hade typ något slags krig.? Vi ruffsade till varandras hår. Så jag såg typ ut som ett troll. Idag vid lunchen så blev det slagsmål. Om det var någon som undrade! Nu vid halv 5 ska jag träna små barnen! Emelie har planeringen så jag vet inte vad vi ska hitta på. Blir förmodligen hinderbana och någon lek. Jag har fortfaranade inte släppt att vi vann tre guld i lördags!? Helt sjukt kul var det, längtar tills nästa tävling kommer! Då ni, då ska vi sattsa lika hårt! Vet ni, jag har faktist ingen intressant bild att lägga upp nu.. Har inte tagit så mycket bilder på sista tiden. Dåligt. Måste fixa det! Nu ska jag byta om till dom små liven. Jag uppdaterar senare idag! Vi hörs ♥

PUSSS

//Vendelahedlund


You'll se a side of love you never know

Hejhej!

Gud va fint väder det är ute idag. Det lyser upp min söndag! Pappa har fixat lite mysigt på tomten utanför med en liten eld och några stolar. Vi ska grilla korv. Man måste passa på nu när solen skiner och det är snö ute. Det är mysigt då! Träningen är inställd idag. Vi alla kännde på tävlingen igår att vi hoppar över idag. Men jag skulle ändå inte kunna gå på träningen. Så ganska skönt att dom ställde in.. Men ni får ha en bra dag! Vi hörs senare!

PUSSS

//Vendelahedlund

3 guld, världens bästa lag!

Gomorgon!

Gud vad glad jag är idag! haha konstigt. Vi vann 3 medaljer igår så det är inte så konstigt. Men gud va bra vi va! Så jävla klockrent! Tävlingen gick som planerat. Vi hade jätte kul tillsammans! Förträningen gick sådär, men förträningen ska gå dåligt för det är då det går som bäst på tävlingen! Det gick bra på tumbling, men för mig gjorde det ont! Det gick bra men jag landade fel på näst sista varvet! Det var i handvolt sträckt frivolt. Landade med raka ben vilket inte är så bra! Det känndes som knät vek sig bakåt.. Plus att mitt jumsk(?) benet åkte upp i ryggen! Aj, det gjorde ont. Men annars så överlevde jag bra! Trampetten gick bra för oss! Jag gick inte in och körde 110 med tanke på knät. Friståendet var fan BÄST! Det var Felfritt med stort F. Ja, och hem kom vi med tre guldmedaljer! DET är skit bra! Vi vann precis allting! Men ja, om man vinner så är det fan värt smärtan!!
Nu kommer bilder!


Vi var två lag från bgk. Vi är dom vit blåa! Det gick bra för dom också!
Grattis!


Vi är bääst! ♥






PUSSSS

//Vendelahedlund


Snart drar vi till Lidingö!

Hejhej!

Nu är jag så taggad så att jag spricker!! Vi ska verkligen ta hem det här. Vi kan, det vet vi alla! Vi måste bara kämpa tills det inte går mer! Lita på varandra, och det viktigaste ha kul! Älskar er underbara människor! Ni betyder enormt.
Nu fan lite anamma! VI KAN!!

//Vendelahedlund


Tävling idag - tagga, tagga!

Godmorgon!

Nu har jag hoppat upp ur underbaraste sängen. Kom hem sent igår. Kom hem runt kvart över elva från Shannon. Mamma och pappa var hos dom som förmodligen ska köpa vårat hus. Vi blev alltså bjudna på middag hemma hos dom! Så jag promenerade till dom. Det var ganska läskigt eftersom vi precis hade kollat på skräckis. Men det gick bra, hittade fram sen efter ett tag. - Igår hos Shannon var det trevligt! Vi åt middag pratade, kollade på skräckis, pratade och skrattade. Det var en bra kväll underbara vänner! - Idag är det tävling, så det betyder att man måste vakna och redan börja taaggaa! Önska oss lycka till! Vi kan komma hem med tre fina medaljer. Och det är inte omöjligt!!

Lite bilder från kvällen.
















Ni är guldvärda!! ♥

//Vendelahedlund


Tjejmiddag hos Shannon ikväll!

Hejhej!

Nu har jag och Bella fixat oss för en kväll hemma hos Shannon! Vi ska dit klockan 6. Vi ska äta tacos. Gott! Tänker inte skriva vad hon ska få, men det blir lite små saker! - Dagen har varit bra! Vi fick sluta kl 1. Och det var inte helt fel. Vi hade matte läxförhör så vi fick gå när vi var klara! Nice. Efter skolan drog jag, Bella och Anna ner till centrum för att försöka hitta en present till underbaraste Shannon! Present, CHECK! Imorgon är det täävling!
Tagga, tagga, tagga!

PUSSS


Bild från håbos klubbmästerskap! 09

//Vendelahedlund

You look up to the sky

Godmorgon!

Nu är det entligen fredag! Ska bli skönt att få sova ut imorgon. Vi tävlar på eftermiddagen. Så då hade jag tänkt att sova ut lite. Har kännt mig väldigt trött den här veckan! Kan säkert bero på att skolan har varit frustrerande sista tiden.. Men idag så ska jag vara pigg har jag bestämt mig! Ikväll drar vi tjejerna till Shannon på en mysig middag. Så min kväll blir väl bättre en bäst! Hur ser eran dag/kväll ut? :)
Ha en bra dag!

PUSSSS

//Vendelahedlund


Det känns som vintern kommer stanna ett bra tag till.

Är det bara jag som inte vill att det ska snöa? Snön var roligt ett tag men nu är det bara irriterande. Ramlar hit och dit. Hur kul är det på en skala ett till tio? Inte kul om jag får säga det! Jag vill ha sommar! Vill kunna gå ut med lite kläder på mig och i sandaler. Usch, jag orkar bara vintern om man åker skidor! Annars så är det inte kul.. Sommaren 2010 kommer bli bäst i Italien!

PUSSSS

//Vendelahedlund

In my head

Hejhej!

Nu har jag kommit hem från skolan för ett tag sen. Har redan hunnit koka nudlar. Gott! Dagen har varit skit jobbig! För det första så har jag varit trött i princip hela dagen. För det andra så gillar jag inte när Peter ska klaga på att man inte får ha INNEskor på sig. Jag har tvättat dom.. Men han vill ju inte förstå det! Jag och Shannon protosterade. Vi sa varför ska lärarna få ha INNEskor då? Det gäller samma där.. Men vem vill egentligen gå runt och säga till folk om sådant? Jag skulle aldrig göra det!

Orkar inte skriva mer om den irriterande saken.. Men annars så har dagen varit okej. Ikväll är det träning! Sista nu innan tävlingen. Så det ska gå bra idag! Är taggad! Imorgon är det fredag! Yes. HELG! Imorgon ska tjejerna hem till Shannon eftersom hon fyllde år veckan. På lördag är det tävling hela dagen. På söndag kanske träffa någon? :)

Just leave with me now say the word and we'll go,
I'll be your teacher I'll show you the ropes.
You'll se a side of love you've never know,
I can see it goin down, goin down.

Kungsberget!

Nu är vi hemma från en härlig skiddag. Vi har haft det bra med vädret. Lagom kallt och mulet. Jag tycker att backarna var bra. Bussresan började 7 imorse och vi kom fram vid halv 10? Då hyrde dom som behövde. Inte jag hade allting! Sedan var det bara att köra på så mycket som möjligt. Vi hade 5 timmar på oss att åka. Så vi hade lite tid. Klockan 12 blev det lunch. Vi fick hamburgare och pommes. Sen så var det bara att köra på igen. Jag åkte mest med Bella. Vi har är lite kunniga på att åka skidor, så vi passade på att ta dom svarta backarna. Sedan åkte jag med Amanda och Linn. Haha, gud vad jag skrattade när Linn fastnade i en snöhög. HAHA! Tiden gick så fort satt sedan var det bara att lämna in alla saker och dra hemåt.

Bussresan hem gick finfint. Filmer, skratt och soooova. Det blev också godis krig. haha! Jag hoppade lite runt i bussen på platser. Satt med Bella, Amanda och Linn. Så vi bytte lite. Juste Linn ville sitta på golvet så hon satt på golvet i nästan en kvart? Vi var hemma i Bålsta vid kvart i 6. Så det har varit en lång dag idag. Så jag är inte bara lite trött just nu.. Fattar inte hur jag orkade sätta på datorn och börja skriva..? Ikväll ska jag sova tidigt. Men innan dess så måste jag plugga lite engelska. Vi har läxa tills imorgon. Nu tänkte jag visa lite bilder.




























//Vendelahedlund

14 år till salu

Hejhej!

Nu har jag precis kommit innanför dörren. Har varit hos Shannon, Bella var också med. Vi körde dom till konfan idag. Vi åt lite cheesecake, dom hade lite kvar sen hennes släkt var där igår. Så det var smaskens. Idag hände det en skitrolig sak i skolan, jag och Amanda satt bredvid varandra på en bänk. Sen så sa hon att hon skulle gå till någon lektion. Så då fick jag bara för mig att dra fram foten för att se vad som händer! Och då såklart snubblar hon på den, och faller rätt på magen och knät. Haha, vi brister ut i skratt i säkert 10 min efter. Haha, det kanske inte låter så himla roligt, men det var de! Ja, det var den roliga punkten idag.

Ikväll är det träning. Ska bli skönt, jag och Linda har bestämt att vi ska kötta lika mycket som vi gjorde sist! Så det kommer bli najs. Vi har bara två träningar kvar tills tävlingen. Så det måste gå bra idag!! Imorgon åker vi till Kungsberget. Gud vad jag har längtat. Jag och Bella kommer typ irritera alla för att vi kommer vara så trötta. Fast tror det kommer bli jobbigare när vi drar hemåt. Då kommer alla vara övertrötta. Juste ja, jag har börjat läsa enbok som heter ''14 år till salu''. Började läsa på den igårkväll. Och fortsatte lite idag på en lektion när vi hade vikarie. Alltså gud, den är hemsk. Jag har bara läst 39 sidor och hon har redan blivit våldtage två gånger! Helt sjukt.. Boken har 300 sider kanske? Ska bli spännande att fortsätta. Nu ska jag packa lite tills imorgon. Vi hörs kanske imorgon kväll. Det beror på om jag orkar blogga..
Ha det bra!

PUSS

//Vendelahedlund

GRATTIS SHANNNNNNNNON!

Hejhej!

Förlåt att jag inte jag bloggat tidigare, men vi har prov imorgon och jag har varit på småbarns träning. Det gick bra för dom. Vi har fått lite nya saker nu. Två tunnlar och en fallskärm. Det tror jag dom uppskattar. Idag har jag skrattat för mycket känner jag, när jag klev innanför dörren och satte mig soffan med några mackor så kännde jag att jag var helt slut! Lite mindre skratt imorgon kör jag på. Juste på onsdag ska vi åka till Kungsberget. Najs. Hoppas det går bra, känns som om jag kommer skämma ut mig för alla typ! Men jaja. Idag fyller min söta Shannon år!! Grattis med ett stort G. Älskar dig kvinna. Om jag skulle skriva allt som är bra med dig skulle ta åratal. Så jag ska försöka korta ner det litegranna.

Shannon. Jag har bara kännt dig i 2 år kanske? Och vi är som bästavänner, vi gör nästan allt ihop. Jag kommer ihåg när ni skulle börja i våran klass, jag kommer så väl ihåg att jag sa '' NEJ, inte dom!'' Första dagarna var nästan ett helvete. Vi ville inte lära känna varandra. Vi ville visa hur coola vi var, fast egentligen så fanns det två söta små flickor bakom allt. En veckas tid gick och vi blev kännt med varandra. Vi hade verkligen kul tillsammans. Men sen så kom du in i den där hemska depritionen som gick över mig rejält. Jag mådde så otroligt dåligt över det som hade hänt. Kunde inte gå på träningarna, bara för att jag inte ville något hemskt skulle hända.. Jag blev så orolig satt jag gick hem från skolan. Det var otroligt jobbigt för oss båda. Men vi klarade oss bra. Vi stöttade dig, och nu mår du bra. Jag är tacksam att vi hjälpte dig i tid. Annars skulle du kanske inte stå här idag. Det hade varit en mardröm. Kan inte föreställa mig det! Nu har det gått ett par år sen vi träffades. Jag är så lyckligt lottad som har dig som vän. Det är inget jag bara säger för att vara snäll, utan det här är sanningen. Alla minnen med dig går inte att skriva upp, all text och papper kommer försvinna för gott. Du är alltid ett stöd för mig när allting bara är skit. Du finns alltid och det kommer du alltid och göra. Det är inte bara jag som tycker det här. ALLA andra som du känner tycker precis som jag. Shannon jag vill att du ska veta att jag är så otroligt glad över att du är min vän. Jag är lyckligt lottad. Jag älskar dig! ♥

Nu kommer lite bilder på min sötnos!













LOVE YOU! ♥

//Vendelahedlund

RSS 2.0