What ever you want, shawty I give it to you.

Träningen gick  bra idag! Lite seg, men det gick bra. Vi körde mest trampett. Vi hade byggt uppbygnad så vi skulle kunna lära oss överslagskruv. Det gick ganska bra! Lite kul också. Sen körde vi skruvar. Några varv han vi med på tumbling. Sen styrka. Nu ska jag snart packa lite mera. Hinner inte göra det imorgon. Vi kommer hem på lördag. Liten tur blir det. Jag känner på mig att jag kommer lyssna sönder batteriet på mobilen.. Det tar ändå 6 timmar att åka dit.. Har några nya låtar. Känner också att dom kommer bli dåliga eftet ett tag.. Slutar kl kvart över två imorgon, så då kommer papi och hämtar oss vid skolan sen drar vi tror jag. Nej, nu känner jag att jag måste packa lite, och sen hoppa i duschen! Vi hörs på lördag! Massa bilder kommer jag ta! :)

Pussss





Ut i backen igen då..

Vi hörs på lördag!

//Vendelahedlund


One less lonely girl.

Tjeeena!

Dagen idag har varit bra, (tänker inte skriva att vi ha skrattat för det har vi inte.. HAHA!) Känns som om hela skoldagen har varit i en timme. Den har gått väldigt snabbt. Efter skolan så skulle Anna till stallet, så då tog hon samma buss som mig. Vi går av vid samma hållplats. Sen när vi hade bestämt att vi skulle vara en liten stund så säger hon '' Vi går hem till dig! HAHA! Vadå, ska vi tralla hem till dig nu eller!? Haha, dog av garv. Hon bor liksom i Hagviken, jag i Skörby. Skulle nog ta någon timme att gå dit för oss. Vi åt några mackor när vi kom hem. Sen har vi suttit vid datorn. Kollat dagens nyheter. Vilken sida tror ni de är? Jo, FACEBOOK. - Imorgon åker vi! Ska bli trevligt. Efter skolan åker vi. Så jag måste packa nu typ. Har träning sen. Är väldigt taggad på 1½ skruv!! Nej, nu måste jag sätta fart, annars känns det som jag kommer glömma hälften.. Kanske uppdaterar efter träningen. Förhoppningsvis.


OUTFIT

//Vendelahedlund


Look in my eyes

Tjenamittbena!

Nu har jag varit hemma ett tag sen jag har tränat dom små liven. Det gick bra, men vi måste fortfarande göra satt dom lyssnar lite mera! Annars har det gått bra. Har ätit middag, det blev korv och potatismos. Mumma! Vi åker till Bruksvallarna på onsdag. Jag hade fått för mig att vi skulle åka i helgen men nej, hah. Kom som en liten chock faktist. Ska bli kul, åka lite skidor med kussarna. Ni kan notera att det kommer bli mycket skratt! Jag ska också göra en liten hälsning från MATILDA ÅBÄKE ELLMAN!  Vi pratar på msn nu, hon ville att jag skulle skriva hur coooool hon är. Okej, pff.. Nu är jag varm! Är du berädd Matilda!? Du är suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper coooool! Gud det där var ansträngande! haha! Hoppas du är nöjd nu! Nu känner jag att jag snart vill umgås lite med familjen, känns som jag sitter instängd på mitt rum varje dag och poppar med musik. Stänger ute världen med andra ord. Haha. Ni får ha en bra kväll!

Pusss


Take me back.. When I was so happy with you. ♥

Let me tell you one time!

Hejhej!

Första skoldagen på två veckor. Det gick finfint! Massa skratt. Har saknat mina störda kamrater! (inge illa menat) Det har varit vanliga lektioner. På bussen hem så skrattade vi ganska mycket, det tänkte jag på nu.. Folk lär ju tro att vi skrattar oavbrutet.. Haha, ibland gör vi de! Nu kanske ni som läser min blogg tror att vi är oseriösa människor. Men vi kan faktist också vara seriösa. Bara det att vi gillar att ha kul. Man behöver inte dölja att skratta för att man tror att man är mindre cool då. Så är det inte! Man ska visa sin personlighet ellerhur? Folk som bara tittar snett på oss, verkar aldrig ha varit på glatt humör. Många ser säkert oss som omogna jävlar, men vi har faktist ett liv. Vi uppskattar de och har riktigt jävla roligt. Ni kanske borde testa de? Det är underbart roligt. Bara ett tips.

Ska snart på barngympan! Hoppas det går lite bättre idag en vad det gjorde förra veckan. Ja som jag skrev. Lite tårar hit och dit. Jag har märkt att våren är påväg! Så skööönt. Är så himla trött på snön nu.. Kan det inte bara försvinna!? Jag vill ha sommmmmmmar!   Nu hade jag snart tänkt att byta om sen ner till hallen!


OUTFIT

//Vendelahedlund

Träningen gick suuuper bra!

HEEEEEEEEEEJ!

Jag är skit glad! Träningen gick hur bra som helst!! Körde 1½ skruv på trampetten! Skitnöjd! Har ju precis lärt mig hel skruv. Så jag är väldigt nöjd också! För övrigt gick det inte så bra! Tumbling gick inte så bra! Var alldelles för trött. Fick inte in ansattsen heller.. MEN jag är jätte nöjd med träningen iallafall! Nu kommer jag somna med ett leende! Ska hoppa i duschen nu sen rätt ner i sängen. Vill inte vara heeelt död imorgon! Ha en bra kväll!

Puss

//Vendelahedlund


If I can turn back time and make you stay.

Godmorgon!

Har varit uppe ett tag nu.. Linus kom in och klappade hundarna så sängen skakade. Inte alls ovanligt! Om jag ska vara ärlig så vet jag inte hur mycket klockan är nu.. Ska man dra bak eller fram? Haha, ingen aning fakist.. Idag vet jag inte vad jag ska göra. Kanske ringa Fanny? Vi hade bestämt att vi skulle vara för ett tag sen. Men det blev aldrig av.. Får se! Ikväll är det iallafall träning!! Längar till tusen. Är så himla taggad för att köra nya övningar!

Om 8 dagar fyller jag år! Det har jag glömt att säga.. Lite dåligt där.. Får se om jag får något fint! Men jag älskar mina päron iallafall! haha! ♥ På påsklovet ska the hole family till Bruksvallarna! Ska bli trevligt. Lite skidor, men mest snöskoter! (?) Ha en bra dag, så hörs vi om ett par timmar! :) 

Puss

 

//Vendelahedlund

EARTH HOUR!

Glöm inte att släcka lamporna!! 20.30-21.30  

Myyys i mörkret nu!

Puss

//Vendelahedlund

Är faktist riktigt nöjd!

Hej!

Tävlingen idag gick bra! Vi hade några missar.. Jenny landade bra i handvolt 1½ skruv men fick sedan för mycket fart och ramlade.. Veronica landade i nerslagsbädden och körde salton jätte låg. Men vi fick bra poäng iallafall tycker jag. På trampett satt verkligen 1½ skruvarna som en smäck. Seriöst så klockrena! Jag var med i friståendet och jag tycker det gick bra! Lite osäker i vissa tillfällen men det gick riktigt bra! För övrigt så hade vi riktigt kul tillsammans! Truppen är helt underbara! ♥ Har faktist nästan precis kommit in ur dörren. Vi stannade och åt på donken. Vääldigt trevligt! Vi fick ingen medalj, men vi har gjort en riktigt bra insatts!! Vi har kommit ett steg längre upp och det är skitkul!

Imorgon är det söndag och ja vet inte riktigt vad jag ska göra! Får se helt enkelt. Kanske ska prata med Matilda? Vi kunde aldrig vara när vi skulle vara, hon blev sick.. Träning imorgon också! Träning på våruppvisningen? Det blir det säkert. Ha det toppen så länge. Så  hörs vi kanske senare ikväll!


HAHAHAHAH! Klockren!


Jensan på topp!


Rätt tillfälle! HAHA

Bilderna jag tog, hade inte tid, allting gick så jädrans fort! Kommer säkert bilder lite senare. Kan få lite bilder av Jensan eller Linda på msnnnnnn.

Puss

//Vendelahedlund

NU KÖR VI, ALLT ELLER INGET!!

Hejhejhej!

Idag är det täääääääävling! Jag ska vara med på alla varv. Friståendet också. Maggan får inte köra för att hon körde in i väggen i tisdags så hon får inte träna på ett tag. Och då betyder det att jag ska köra hennes plats i friståendet. Kommer bli kul! Vi ska också tävla på USM-regler. Ska bli skiiiitkul! Hoppas verkligen att det kommer gå bra!! Jag vaknade vid 7 imorse av att det var så ljust i mitt rum. Jag orkade inte dra ner (ni vet vad) när jag kom hem igår. Kom hem vid halv 12. Vi kollade på film, och pratade och skrattade! Trevligt om ni frågar mig! Emelie kommer och hämtar mig vid 10 idag. Dåå drar vi till Katrineholm. Kommer säkert komma hem ikväll. Det tar ju en stund att åka också. Menmen..  Kommer förmodligen uppdatera när jag kommer hem!




Jag älskar er, nu visar vi vad vi går för!!


Kämpa rocky ger aldrig upp!


TAGGGGGGGAAAAA!!!!!

//Vendelahedlund


Så otroligt hemskt..

Jag har precis tittat på uppdrag granskning. Och det handlade om en 14-årig flicka som hade blivit våldtagen på skolans toalett. För det första är det helt sjukt att man kan göra något fruktansvärt på skolans toalett.. Och att gärningsmannen hyllades på skolan. Hon så kallade Linnea som är offret i denna händelse blir ett hot på bokstavligen hela skolan. Hennes egna kompisar vänder ryggen mot henne efter händelsen. Alla tror att hon ljuger. Ljuger för att få uppmärksamhet. Men i själva verket är händelsen så jävla sann. Folk säger att dom inte tror på henne för att hon berättar olika till olika.. Men hon förklarar till några med andra ord och några helt andra med andra ord. Alltså samma händelse, fast i andra ord! Hon Linnea får så många rykten att hon tvingas byta skola. Hennes familj flyttar från staden. 50 mil bort.. Ska offret få skulden för allt detta? Nej, om det är någon som ska straffas så är det självklart gärningsmannen.

Hennes så kallade vänner tror inte på vad hon säger. Linnea förklarade med ord och tårar, men ändå fattar dom inte att de hon säger är helt sant. Detta är inte vänner. Vänner som betyder så mycket för en ska stå vid änns sida när sådanna fruktansvärda händelser bryter in. Dom ska hjälpa en! Inte bara vända ryggen för att dom tror att hon ljuger.. Men vem F*n skulle ljuga om något sådant!? Veckor går och Linnea har inga vänner kvar. Tillslut kommer skolavslutningen.. Gärningsmannen är inte bjuden på avslutningen i kyrkan. Men prästen släpper in honom iallafall.. Han ger blommor till hans klass kompisar. Han hyllades i kyrkan. Men som tur var inte Linnea på plats när detta hände. Folk filmar gärningsmannen ''Oscar'' när han delar ut blommorna. Flickorna i klassen kramar honom som tack. Och börjar därefter tro på honom istället. ''Han har inte gjort så. Det skulle aldrig kunna vara Oscar. Han är så omtänksam..''

Samma kväll på avslutningen drar ett gäng till en strand för att fira sommarlov. En tjej som heter Jennifer följer med. Han Oscar frågar henne snällt om hon vill följa med till ett omklädningsrum. Och tänker inte efter och säger ja och bara går med. Direkt när dom kommer in i omklädningsrummet så drar han av hennes kjol och hoppas på henne. Gör samma sak som på Linnea. När han är klar går dom ut sammtidigt och låssas att ingenting hänt. Men Jennífer berättar för sina kompisar och ännu ett rykte drar igång.. Samma händelse har hänt på en annan tjej. Men Oscar är fortfarande inte gärningsmannen enligt föräldrar och ungdommar..

Det fanns videoklipp på Oscar när han gav ut blommor till klassen, som lades ut på youtube och andra internet sajter. Där är det mycket kommentarer om detta.. Folk skriver hotande kommentarer som leder till en stor diskution på internet. Vilket inte är så bra! Oscar har varit i både tingsrätten och hovrätten. Han nekar till våldtäkt på Linnea. Men efter flera förhör kommer sanningen fram. Oscar ersänner tillslut att han har våldtait Linnea på skolans toalett. Han berättar varje detalj. Han berättar också att han sa förlåt till henne innan han gick ut. Hon svarade ''det är lungt, men stäng dörren efter dig!''

''Poliser'' blir inblandade i det här och dom vill plasera Oscar på en annan skola. Men då protosterar hela skolan och går i strejk! Så ska det inte behöva vara. Folk tror fortfarande att han är oskyldig. Det är bara Linnea som ljuger, blablabla.. Det är så hemskt att jag ryser.. Folk är idioter, det vet vi alla men i en sånhär situation kan man faktist slå ihop sina kloka huvuden och tänka efter lite.. Tack o hej!

//Vendelahedlund


Äntligen! Helg, slut på prao. Kan det bli bättre?

Haaalllååå!

Nu har jag varit hemma ett tag. Precis när jag kom in så stod det ett par 2 söta hundar som var så glada att jag kom hem! Så jag gick ut med dom direkt. Så nu har jag lekt lite med dom också. Och nu sitter jag här. Sista dagen på praoen idag!! YEES! Jag har nog aldrig längtat så mycket till skolan som det här.. Men seriöst. Skolan är mycket bättre!! Sandra kom och hälsade på mig på praoen idag. Mycket trevligt! Vi gick till hennes ex och hämtade lite saker som hon hade där. haha, lite stelt av honom, eller vad tycker du Sandra? haha! Sen gick vi till bussen. Hennes mamma skulle komma med hagviken och jag skulle med skörby.

Ikväll ska jag till Bella som jag skrev i förra inlägget! Vid åtta drar jag dit och jag vet faktist inte vad vi ska göra. Men dom får mig alltid på bra humör så det blir kul oavsett om vi inte vet vad vi ska göra eller inte! Imorgon är det TÄVLING! Så det blir inte sen kväll iallafall. Så långt vet jag. Kanske lägger in ett inlägg när jag kommer hem? Men det är bara kanske. Jag måste packa också. Tänker göra det ikväll för jag orkar inte göra det imorgon. Plus att då behöver jag inte gå upp tidigare bara för att packa! Bra där Vendela. Du tänker till för en gångs skull.. ;)


Dagens..


Iskall..

//Vendelahedlund

FREEEEDAG

Hejhejhejhejhejhejhej, idag har ni en glaaad Vendela!

Sista dagen på praoen. YES!! Seriöst det har varit såå tråkigt.. Skönt med fredag också! Suuper skönt! Jags slutar eventuellt kl 4 idag. Kanske tidigare om man får hoppas.. Sen tror jag ska ta en sväng till centrum och köpa saker till tävlingen imorgon. Sen ska jag antagligen hem och ruttna tills kl halv 8. För då ska jag till Bella. Shannon kommer också vara där! Anna dissar oss för en värktablett.. ( haha, nu fattar ingen utav er, men haha!) Och om man dissar oss mot en värktablett så är det riktigt illa, Anna fortsätt läs!! Riiiktigt illlaaa.. Nej, nu måste jag äta frukost så jag hinner med bussen. Ha en toooooppppppeeeeen dag! Puss


Jag ser... läskig ut på bilden (!!) ..

//Vendelahedlund


Träningen gick bra!

Hej allihoppa!

Nu har jag kommit hem från träningen. Eller den slutade vid halv nio, sen har jag bara kollat på lite bloggar varit inne på facebook, msn osv.. Träningen gick faktist bra idag! Oväntat bra.. Trodde det skulle bli en väldigt seg träning eftersom jag har varit väldigt trött idag. Känner mig väldigt taggad inför tävlingen på lördag!! Hoppas vi köttar sönder. Just nu är det bara 3 st som kör varven. Några stycken har gjort sig illa nu träningarna innan.. Liiiite surt.. Det är nu man behöver alla som mest. Alla måste kunna prestera bra ifrån sig! Men jag hoppas verkligen det kommer bli bra! Nu tänker jag hoppa i duschen. Vill lägga mig i tid todayyy! Puss på er alla.


Linda, kom igen nu!! Visa vad du går för chilliga unge! Puss på dig!


Rocky-gäng. Vi är bäääst!


Kommer ni ihåg känslan efter att ha samlat ihop tre guldmedaljer?
Den känslan är obeskrivlig. Vi måste kämpa!

//Vendelahedlund


TORSDAG

Hejhejhejhejhej igen!

Nu har jag kommit hem från en låång praodag! Har ungefär gjort samma sak idag som igår, fast nu var Markus frisk.. Lite mindre blev det då. Imorgon är det sista dagen på praoen. Vääääldigt skönt säger jag bara! Orkar inte sitta och puttsa bestick, orkar inte dammtorka golvet varje morgon, orkar inte tvätta banorna, orkar inte det här något mer! Blä, varje dag när jag har kommit hem så har jag varit sur av trötthet. Och de leder till bråk med mamma och pappa. Så ta mig där ifrån! Så det ska bli skönt med sista dagen imorgon. Alla andra tycker det är tråkigt eftersom dom har det väldigt chilligt på sin prao.. Men det har inte vissa andra. Jag sitter faktist helldre och jobbar än att vara städtant! Punktslut..

Ikväll är det träning. Eller ja, om en timme ungefär. Sista träningen innan tävlingen.. Hoppas verkligen att det går bra. Annars känner man sig så pressad när man inte står på varven så blir man faktist nästan lite osäker när man väl står där på golvet och ska köra.. Fast jag vet att jag kan! Man blir helt enkelt onödigt mycket mer nervös än man redan är.. Jag har faktist varit så nervös satt jag var nära på att spy, men det var jätte länge sedan. Ni får önska mig en riiiktigt bra träning idag, haha! Ha det braaaa!


Amanda är i Thailand nu!! Guud vad avunsjuk jag är.. Speciellt när man ser en sånhär bild också.. Men om du läser detta så hoppas jag att du har det heelt underbart. Sola lite för mig också! :)

ONSDAG

hejhejhejhejhejhejhejhejhejhej

Gud jag har jobbat häcken av mig idag på praoen.. Marcus var sjuk, så jag fick ta allt själv. Jag har tvättat golvet, dammtorkat golvet, gjort hamburgare till 28 st, skalat 45 potatisar. Närmare 50 st. Plockat undan all disk, dammsuit mattor. Ja, och det var vääääldigt jobbigt må jag säga.. Slutade kvart över 3. Lite tidigare, hah som jag sa! Jag mötte upp Anna på centrum sedan. Vi tog en fika på cafét. Myysigt! Mycket skratt.. Som vanligt! Sedan gick vi till bussen skrattandes.. Sedan fick jag något ryck i huvudet.. Jag tar nästa buss!? Hah, Anna ba: Du kan ju inte vara seriös nu!? Haha, jo. Det var jag! Väldigt bra där Vendela. Frös typ ihjäl.. haha! Så när jag kom hem så satte jag mig i sängen med datorn i knät, inlindad i en filt.

Idag blir det bara en hemma kväll. Mys med familjen. Linus har blivit frisk så nu känner jag att jag kan visa mig här i huset! hah! Hoppas ni får en toppen kväll och en toppen dag imorgon!


Haha, jag garvar fortfarande..


*ASgarv*


Anna kör en Shannon!

Ha en bra kväll alla!

Pusss


Godmorgon

Hej och godmorgon!

¨Nu har jag gått upp och plattat mitt hår och klätt på mig. Ska alldelles strax sminka mig också! Pappa kommer och kör mig till praoen idag vid 8. Eftersom Linus är sjuk och mamma ska vara hemma med honom. Så då kan inte mamma köra, ja väldigt onödig information menmen.. Idag slutar jag 4, men som vanligt så kanske jag slutar tidigare, eftersom det har vi gjort nu i några dagar. Vi har bara gått till 4 en gång. Satt ska inte lova att vis alutar fyra idag. Efter skolan ska jag vara med ÅBÄKE! Det var ett tag sen vi sågs så vi tycker det passar skitbra nu! Ni får ha en toppppppen dag idag, så hörs vi om ett par timmar!



Puss från mig!


Träningen..

Hej allesammans!

Har kommit hem från träningen för ett tag sedan. Träningen var... seg.. Tror alla kände så! Vi körde tävlingsvarven. Och jag som hade lovat mig själv att komma runt i handvolt helskruv, men det gick inte så bra! Kändes heelt fel varje gång jag skulle vrida kroppen. Så jag tror jag kommer köra handvolt halvskruv istället. Känns mycket bättre! Vi körde dessutom fristående idag. Det gick mycket bättre en redskapen. Jag tror det kommer gå bra på tävlingen på lördag. Bara alla taggar till så kommer det gå bra! Vi brukar tagga till hårt innan, då sitter det som en smäck! Nu ska jag hoppa i duschen. Sängen kallar!

Puss


Jag vill ha vääääärme!

Heej!

Praoen idag gick bra, vääldigt irriterad bara! Vissa människor asså.. Det är faktist lite tråkigt på min prao.. Vi får bara ändå städa överallt. På lunchen så åt jag med Shannon. Vi har bestämt att vi ska luncha varje dag nu innan praoen är slut. Känns annars lite fel att äta på Bcjf själv. Alla stirrar ut en! Imorgon sa dom som jobbar där att det kommer bli jobbigt.. Dom ska tydligen få in mycket nya varor. Och det skulle tydligen bli rörigt också.. Haha, juste jag och Shannon gick till ica på rasten för att köpa pucko. Men båda ville ha så då delade vi på en stooor! Haha, lite roligt att gå runt och bära den.. Fast vi orkade nästan in halva, vi var väldigt mätta!

Ikväll är det träning! Måste tagga. Tävling i helgen! På USM nivå. Ska bli skitkul!! Hoppas bara att vi står på alla varv. Det är det viktigaste och att ha kul såklart! Måste taggaa till ikväll! Mitt mål är att stå på handvolt helskruv! Hoppas verkligen jag gör de!

When I text you, that means I miss you.
When I don't text, that just means I'm waiting for you to miss me.


haha, så charmigt!

Bålsta.. De du inte vet om dig själv, vet alla andra..


URsnygg!

Puss

I feel so alive

Hej!

Har varit hemma ett tag nu sen jag har tränar småbarnen. Det var ganska rörigt idag.. Folk trängdes, ramlade, grät och var lite smått sura. Men vissa träningar är så. Det vet vi alla. Händer sådant för mig också, man känner sig inte riktigt på topp och är väldigt trött. Så kan man låta sur, fast man inte menar något illa.. Imorgon är det träning! Hoppas jag inte är lika trött som i söndags. Men det är inte så konstigt att kroppen ville en sak och huvudet en annan.. Grät i timmar den dagen. - i helgen är det tävling! Poängjakten heter den! Det gäller att samla på sig så mycket poöng som möjligt.. Så hoppas verkligen der går bra, vi sattsar väldigt bra nu tycker jag! Hoppas ni får en bättre kväll än mig..

Puss


I can't forget you.. ♥

Where just friends, what are you saying?

Hej, förlåt för att jag inte har bloggat på någon dag.. Men det har hänt en sak, vill inte ta upp det här. Kärlek, you know? Men jag ska inte börja skriva om det för då kommer tårarna fram.. I lördags var jag med Anna som jag har skrivit. Och vi var hos Matthias. Skrattade sönder åt ett skämt. '' Anna, hur skrämmer man en thailändrare? Hahahah... Man.... HAHAH! Gör VÅGEN! HAHAHAHAHAHAHAH. Jag hade så himla ont i magen efter allt skratt. Det var bra att vi gick till dom Anna, jag lovar. Du fick mig på andra tankar! I söndags var jag bara hemma. Sedan ner på träningen på kvällen. Haha, afro-dans till uppvärmning. Hörs kanske ikväll. Får se om jag orkar. Kärleken tar på min energi just nu.. ♥ 

Puss

I'm so sorry, the pain is gone.

Liten ändring i planerna för ikväll! Ska sova hos AnnaRödbetanMähäKarlsson istället! Vi ska vara med Matthias så då drar vi hem till henne sen efteråt. Slipper farmor hämta mig sent. Nu har jag duschat och klätt på mig. Ska fixa mig hemma. Faster ska handla så då kör hon mig hem, sen kommer Anna lite senare, efter stallet blev de! Så vi fixar oss tillsammans! Imorgon kommer mami och papi hem. Hope you have fun! Linus sitter bredvid mig och spelar något spel på en annan dator. Jag sitter bredvid honom med en anna dator. Haha! Han har hörlurar på sig. Vi ser ut som '' Hej, kom och lana med oss? ''


AAAAAAAAAAAAANNNNAAAAAAAAA


Kunde ta bilder jag redan har laddat upp! :)

Puss på er! Hoppas ni verkligen får en toppen lördag!

//Vendelahedlund


LÖRDAG

Hallåå i stugan!

Måste bara börja med att säga att jag är jätte trött.. Vi har sovit tre i en dubbelsäng inatt. Plus 2 hundar som ligger på en.. Det låter väldigt bra! Vi hade väldigt trevligt igår, mycket skratt! Men dock inget kortspelande.. Vi var för trötta. Vi la oss i säng vid 11. Vaknade vid halv 7 när min lillebror ligger och pratar med en utav hunden? haha.. Dagen idag ska spenderas med Anna (min korv). Vi ska träffa Mathias. Annas (snart) pojkvän! Vad ska ni göra idag? Ska kanske sova hos faster igen, men bara kanske! Vi får se helt enkelt. Nu ska jag snart hoppa i duschen och göra mig klar! Vi hörs senare. Puss

//Vendelahedlund

FREDAG

Heej!

Dagen idag har varit bra! Mycket städ blev det idag.. Lite tråkigt! Men vi fick sluta tidigt idag. Halv 3. Spelade lite bowling innan jag gick också. Sedan promenerade jag hem till Farmor och Farfar. Har ätit lite sen jag kom hem. Lite senare ska vi hem till Faster. Tacos blir det där. Väldigt trevligt! Vi kommer spela kort, det vet jag att vi kommer göra, det är som en tradition! Blir borta hela helgen som jag har sakt. Kommer hem på söndag. Träning på kvällen då också. Längtar! Har inte tränat på 2 gånger och jag måste verkligen kunna friståendet! Jag får helt enkelt öva,öva och öva. Vad ska ni göra en så trevlig fredag? Hoppas ni får en bra fredag och helg! Kan inte lägga upp bilder nu under helgen, men hoppas det räcker med att jag uppdaterar iallafall! Vi hörs kanske senare ikväll, puss på er!


//Vendelahedlund

Besök hemma hos Farmor och Farfar

Hejsvejs!

Första dagen på praoen idag. Det gick bra! Vi fick ta hand om disken, cafeterian och banorna. Och såklart bowla också precis innan vi fick sluta! Det var ganska kul. Lunchade med Shan och Calle. Trevligt, trevligt! Fick sluta halv fyra idag. Skulle egentligen sluta fyra, liiite sent enligt mig! haha. Jag promenerade hem till Farmor och Farfar efteråt. Ska nämligen sova hos dom i några dagar! Mamma och Pappa har åkt till Wien. Väldigt svartsjuk är jag.. Ikväll sover jag hos farmor, imorgon hos Faster, sen har jag ingen aning! Imorgon är det freeedag. Väldigt skönt må jag säga. Nu serveras det mat här, luktar väldigt gott! Hörs imorgon! Ha en bra kväll! :)


PUSS

//Vendelahedlund


If we ever meet again

Hej blogggggen!

Ja, sa ju att jag skulle sitta vid datorn hela dagen.. Nu är jag vääldigt trött. Kanske ska ta en p-nap? Har lyssnat på musik, varit inne på facebook, bloggat, lyssnat på Justin Bieber, bloggat, skrattat och ja. haha! Det jag vet är att ni har haft mycket roligare än vad jag har haft. Men imorgon så blir det PRAO! Äntligen så får jag komma ut i den fria luften. Jag har faktist fått i mig lite mat idag, hade inte ätit sen 11 igår morse.. Och då för någon timme sen tyckte jag att det var en bra idé att äta något! Okej, det var faktist inte jag det var pappsen som tvingade i mig en macka! Men det var gott. Vet ni, jag ska faktist försöka sova lite nu, men vi hörs säkert lite senare!









(ASGARV åt Linus på denna bild)




Vill verkligen till värmen!  Skulle sitta prefekt.

//Vendelahedlund

Justin Bieber ♥

Jäklar vilken röst! Ursäkta mitt språk, men seriöst. Har suttit i en timme och tittat på varenda videoklipp på youtube! Jag vet inte vad jag ska skriva, han sjunger helt underbart bra! Om han skulle komma till sverige vet jag inte vad jag skulle göra? JUSTIN BIEBER














ONE TIME

Det här inlägget tog mig 45 min att göra.. Kanske för att jag fastnade vid hans videoklipp!
haha!

//Vendelahedlund

Magsjuka är rena helvetet!

Hejhej!

Ja, som ni kanske har märkt så bloggade jag inte igår som jag sa att jag skulle göra. Men jag blev nämligen magsjuk igår natt.. Väldigt jobbigt! Men natten till idag så har jag sovit hela tiden, och vaknáde med ett leende på läpparna. Känner mig betydligt bättre idag! Det som är mest irriterande är att vi har prao nu. Och då vill inte jag vara sjuk.. Men om jag mår bra idag så ska jag dra mig mot praoen imorgon! Tror familjen Bellinder har smittat mig? haha! Som ni vet så var jag och tränade med Sofia i måndags. Och hela hennes familj har varit sjuka så, det skulle inte förvåna mig om det kommer där ifrån? haha! Men på andra sidan så tränar jag småbarn också. Och dom drar och hänger i oss hela tiden. Så man ska inte vara så säker!

Eftersom jag mår bättre idag så poppar jag med lite musik! hah.. Dagen idag känner jag redan nu att den kommer vara långtråkig.. Men huvudsaken är att jag blir frisk! Fick en dålig nyhet igår av Shannon.. Tänker verkligen inte ta upp det här. Men jag vill bara att du ska veta att jag finns för dig, och kommer alltid att göra! ♥

Kommer antagligen sitta vid datorn resten av dagen, men då blir det flera uppdateringar! :)


Justin Bieber - Baby

Han är sååå söt!

//Vendelahedlund

Riktigt underbart skönt!

Tjenixen igen!

Nu har jag kommit hem för ungefär 25 minuter sen. Cirkelspasset var otroligt kul, och jätte jobbigt. Kändes som att jag inte missade en ända liten bit av kroppen. Haha, jag och Sofia har skrattat lite! Haha.. Om saker som inte jag vill ta upp här.. hhaha! Imorgon är det ''första'' dagen på PRAO'N. Ska bli trevligt! Vi får se hur det går, skriver när jag kommer hem! Ha en bra kväll och sov gulllllllllligt!


Är det bara jag som är trött på denna sega vinter? Jag är sjukt trött på att behöva ta på sig vinter jacka.. Jag vill kunna gå ut barfota och springa runt i det gröna gräset! Längtar sjukt mycket på sena sommarkvällar! 

PUSSS

//Vendelahedlund


CIRKELSPASSSSS

Hejheeeeej

Har precis kommit hem från barngympan. Gick skibra, fick sms av Sofiiiaaa. Hon ville att vi skulle köra cirkelspass idag på brandstationen. Så jag gör väl de då! Kl 7. Känner att vi kommer skratta av något, känner också att vi kommer vara löökiga dock.. Haha, vi hörs när jag kommer hem! Puss


Anledningen till ett så dåligt uppdaterande.

Heeeeeej.

Det var ett tag sen nu! Men jag har en anledning till det också. Det var nämligen så att för drygt en vecka sen så skulle hela klassen till brandstationen. Då gick Shannon, Bella jag och Anna hem till mig och åt lunch. Sen så orkade jag och Anna inte gå dit. Det kändes helt meningslöst.. Men det fick vi reda på sen att det inte var.. Mamma fick såklart reda på detta och tyckte inte alls att det var bra! Det var skolk.. Det håller jag med om att det var, men i det läget kändes det inte som de! Peter (läraren) ringde hem och sa att vi aldrig dök upp.. Och saken blev inte bättre. Så det jag försöker komma fram till är att mamma och pappa tog min mobil och data i en heeel vecka! Så det är anledningen till att jag inte kunnat blogga! Tänker berätta lite hur veckan har varit!

Måndag: Den dåliga dagen.. Skola, brandstationen som aldrig blev av. Mobil och data tagen.. *Man lär sig av sina misstag*

Tisdag: Skolan, väldigt lång och trött dag. Hem efter skolan sen ner och träääääna.

Onsdag: Kort dag. Om jag minns rätt var jag med Anna? Vi övade på Engelskan.

Torsdag: Lång dag, slutade halv fyra. Hem snabbt sedan ner och trääna.

Fredag: School, sedan hem till shannon. Ut och träffade Jesper, Eric och Matilda. Vääldigt trevligt!

Lördag: Hemma. Eller va det lördag vi träffade Jesper, Eric och Matilda? Jag och mitt minne.... (!!)

Söndag: Ledarträff på Aronsborg, väldigt trevligt! En riktigt rolig uppgift fick vi! Hem liten stund sen åkte hela familjen till Åsen och träffade några. Sen hem och for till träningen.

(idag:) PRAO, men blev tillslut en studiedag! haha, fråga mig inte..

Goodbye people!

//Vendelahedlund


Kvällen var bra!

Hejhej!

Förlåt jag bloggade inte när jag kom hem. Vi satte oss vid datorn vid 1 kanske? Vem vill läsa min blogg då? Men jag tänker berätta lite om igår. Vi drog från Anna vid halv 7. Sen mötte vi Joel och Jesper vid stationen, bussen hade redan gått så vi fick vänta ett tag. Väldigt kallt! Sen kom bussen, vi var tvungna att ta den som går via hagviken och vi skulle till fånäs, satt det blev lite längre.. Vi hoppade av vid infra park, och visste inte var vi va typ efter ett tag. När vi var vid fånäs så mötte dom oss efter typ en timme känndes det som.. Men sen var vi tvunga att vänta på Shannon och Bella i typ en timme.. Då var det vääldigt kallt! Men vi hittade dom tillslut.

Vi satt i hans, inte lilla med det känndes som de eftersom vi var 10 st typ några timmar. Sen kom det någon till och stannade ett tag sen gick dom igen, hah. Hängde inte med så mycket. Vi drog hem vid 11. Som tur var kunde Bellas mamma köra mig och Anna hem, annars hade vi typ frusit sönder våra tår.. När vi kom hem så fixade vi hennes säng, sen satte vi på en film. The proposial. Väldigt bra! Vi somnade vid 4.. Så är lite trött. Nu kommer bilder!


Anna var äntligen klar!


Okej?


Glaaaaad cheeeeeeeeeej


I väntan på bussen


LALALLALALA


Ännu en glaaaad cheeeej


How to be a ninja, right?


..


I'm sorry, youu losee! hahahaha

Hörs ikväll!

PUSS

//Vendelahedlund

Update

Hej bloggen!

Nu är vi entligen hemma hos Anna, det tog ett tag. Vi väntade på bussen som aldrig kom, så vi gick tillbaka så körde mamma oss! Jag köpte mitt busskort, så nu slipper jag betala hela tiden.. När vi kom hem till AnnaPanna, så gjorde vi några mackor, vi var väääldigt hungriga! Och nu har hon hoppat in i duschen. Så hon kommer väl ut om någon timme, haha. Nejdå! Jag laddar lite med musik, Ridin' Solo - Jason Derulo Som sakt hoppas kvällen blir nice. Men vi hörs när vi kommer hem, kan inte säga en tid. För jag har ingen aning.. Ha en super bra kväll alla och ta det lungt ute!

PUSS


Anna, älskar dig!


//Vendelahedlund

Hoppas kvällen blir bra!

Hejhej!

Gud jag har inte duschat än, jag kom på att jag var tvungen att städa mitt rum innan AnnaPanna kommer. Hon ska sova här. Nice! Nu har vi kanske pratat i tele i 20 minuter och bestämt hur dagen och kvällen kommer se ut! Anna ska först till stallet en sväng, sedan kommer hon till mig. Ville ta något ur min garderob tydligen, sen ska vi ta bussen till stationen och så ska jag köpa busskort som jag måste ha nu! Sen tar vi bussen hem till Anna så ska typ hob duscha och jag typ dö vid hennes dator. Haha, nej då kan jag fixa mig lite också. Sen vet jag faktist inte vad vi gör, vi kanske ruttnar hemma hos henne ett tag. Vid sju drar vi ner till stationen och byter buss återigen och drar oss mot fånäs. Vi ska träffa några stycken hemma hos Matthias. Så jag hoppas kvällen blir lyckad! Nej, nu måste jag hoppa i duschen, ska hinna torka mitt hår också.. Innan Anna kommer runt 2. Men vi hörs hos Anna när vi är där. Ha en bra dag!

PUSS



//Vendelahedlund

Heeeelg

Godmorgon!

Gud vad tidigt jag vaknade idag.. Somnade vid 2 igår och vaknade av att det var jätte ljust i mitt rum och klockan var 7.. Somnade om i kanske 30 minuter, så jag känner mig ganska nyvaken! Planerna för idag vet jag inte faktist. Jesper kanske tittar förbi senare idag. Anna kommer säkert också! Ikväll ska vi till Matthias, har ingen aning om vad vi ska göra, får väl hitta på något. Jag kom på att jag måste ringa Anna lite senare.. Vad ska ni göra ikväll? Känner att dagen kommer bli bra, men vi får se! Juste vi fick gäster igår, Elin och Denise. Våra gamla grannar. Det var trevligt! Nu ska jag snart hoppa i duschen. Vi hörs senare under dagen! Ha en jätte bra dag och njut av att det är heeeelg!



HAHAHA, asså hur kan man filma sådant och lägga ut det på youtube. Heelt sajkad!

//Vendelahedlund

Kör på en dagens



Kofta - Bikbok
Linne - Bikbok
Halsband - var länge sen.
Klocka - Ur&Pen
Armband - Lindex

//Vendelahedlund

Vad skulle jag vara utan er? Det är ni som är så otroligt snälla, verkligen bryr sig. Det är ni som har visat att jag kan lita på er, jag hade inte varit den jag är utan er! Jag har haft många ''bästa kompisar'' många är kvar några har gått bort för evigt! Ni har visat att ni är mina ''bästa kompisar''. Jag älskar allt med er! Precis allt! Ingen idiot ska få komma emellan oss. Vi fyra, föralltid har jag lärt mig att man inte ska säga men man kan alltid hoppas! Jag kan tänka mig hur sommaren 2010 kommer se ut! Det kommer se underbart ut. Tänk er vi på en strand bara njuta av sommaren och livet. Fyfan, vad jag längtar! Vi har så jävla många underbara minnen!I really love you!
























Ni är guldvädra!  ♥ ♥ ♥ ♥

//Vendelahedlund

Riding solo.

Hej bloggen!

Nu har jag  gått upp. Jag har sovmorgon idag! Jag följde nämligen med niorna till statsteatern igår, Bella följde också med! Vi hade kul tills teatern spelades.. Hamlet var det vi kollade på. Och ja det är lika tråkigt som det låter. Vi åkte från bålsta station med tåget ungefär något vid 3 och vi kom hem vid 10. Så när jag kom hem kollade jag på tv. Jag var väldigt trött. Gick och la mig vid 11. Idag börjar jag kl 11. Väldigt skönt! Slutar vid halv 2 idag, så det blir en kort dag. Jag ska vara med Jesper idag! ♥  Men jag har extra träning ikväll.. Känns lite sådär på en fredag, men vi har tävling snart och jag måste verkligen lära mig friståendet!

Lyssnar på Jason Derulo just nu, Riding solo. Den är bra! Hääääär är den.




Här är bara en liten del, det gick inte att ta hela låten. Nöj er med den! PUSS

//Vendelahedlund

This is my life my friend, and I can't be no one else.

Hej bloggen!

Dagen har varit heeelt galen! Det var riktigt länge sedan jag skrattade så mycket. Anna är bara för rolig. Hon är min hobby! Efter skolan var jag med Emelie! Guud vad länge sen det var.. Tråkigt faktist. Vi planerade lite om barngympan, men det blev inte så mycket! Vi satt lite vid datorn och checka lite. Vi tittade på gamla minnen! Fy fan vad jag saknar det!! Sen jag kom hem från Emelie så har jag bara suttit framför datorn med magont.. Har också lyssnat jätte mycket på en jätte fin låt!! Älskar den! This is my life - Anna Bergendahl ♥
Ha en bra kväll sötnosar!





//Vendelahedlund

Träningsvärk? JA!

Gaaah!

Nu har jag kommit hem från träningen. Det gick bra, körde bra varv på tumbling. Blev ingen trampett. Men det gick bra tycker jag! Vi hade styrka efter.. Jag säger bara. Oj! Jag kommer inte kunna gå imorgon. Sofia hade kört exakt samma och hon sa att man inte kan gå i trappor, gå på toaletten, springa.. Och allt var det var!? Jag vill kunna röra mig.. Haha, får se hur det kommer gå iallafall. Men det jag älskar med styrka, det är att gå och lägga mig sen när man är klar för natten. Jag bara älskar det! Hoppas ni andra kan gå imorgon, tyck synd om mig!
Säger godnatt nu.

PUSS

//Vendelahedlund


Har bara gått och väntat..

Hej bloggen!

Dagen idag har varit bra. Helt vanligt, slutade kl 2 och det var ganska skönt! Fick ett tråkigt samtal idag.. Pappa skickade ett sms under min lektion. Han sa att jag skulle ringa upp när jag hade slutat. Jag gjorde de och fick ett tråkigt besked.. Molly har dött. (min hamster) Hon blev 2½ år. Och det är ganska länge, så jag är glad att hon har levt väldigt länge. Hamstrar lever inte så länge.. Så vi har bara gått och väntat på att det skulle hända. Känner mig lite nere. - Har träning idag! Ska bli skönt. Vi ska förmodligen köra tumbling och trampett. Sen ska vi ha ''peptalk'' också! haha. Snart serveras det mat här i huset, ha en bra kväll allesammans!

PUSS

//Vendelahedlund

Haha..

Heej bloggen!

Första dagen i skolan, helt okej. Men Anna livar alltid upp allting! Kan berätta vad som hände idag. haha.. Vi satt vid kuratorn och skrattade som vanligt. I ett rum precis bredvid satt några lärare från varje färg och hade ett stort möte. Jag hittar en fluga på golvet som typ inte kan flyga, Anna tittar jätte nära den. Den typ ser död ut, men sen helt plötsligt så flyger den in i Annas face liksom. HAHA! Anna gallskrek verkligen i 5 minuter! Och som jag sa så var det där stora mötet i rummet precis bredvid! hhahaha. Guud vad vi skrattade.. Haha, nu kommer våran dåliga humor upp igen.. haha, gud jag sitter och skrattar när jag skriver det.. Nej, seriöst nu då.

Dagen har varit bra. Jesper följde med hem idag! Blev inte så länge eftersom jag har barngympa idag. Det var inte många som kom.. Säkert magsjuka eller något? Jag vill inte bli sjuk. - Imorgon ska jag och Anna förmodligen vara. Vi har ett engelska arbete som ska vara klart på fredag och vi är inte klara.. Sen på onsdag ska jag vara med Emelie, som var tuusen år sen.. Vi ska planera lite om barngympan! Men hörni ni får ha en bra kväll så ska jag göra något åt min vidriga magont!

PUSS



//Vendelahedlund

RSS 2.0