Kings of leon - Sex on fire

Lay where you're laying
Don't make a sound
I know they're watching
They're watching

All the commotion
"The kiddie-like play"
Has people talking
Talking

You
Your sex is on fire

Dark of the alley
The breaking of day
Head while I'm driving
I'm driving

Soft lips are open
Them knuckles are pale
Feels like you're dying
You're dying

You
Your sex is on fire
Consumed, with what's to transpire

Hot as a fever
Rattling bones
I could just taste it
Taste it

If it's not forever
If it's just tonight
Oh we're still the greatest
The greatest
The greatest

You
Your sex is on fire
You
Your sex is on fire

Consumed, with what's to transpire

And you
Your sex is on fire
Consumed, with what's to transpire.

You'll never reach it

Godmorgon!

Gud vad seg jag är på morgonen. Otroligt seg. Ja var ute med hundarna imorse, det var dom som drog mig.. Haha och så ska det inte vara! Idag hade jag, Anna och shannon tänkt att vi skulle sola, men det blir ist en pluggdag. Vi har två prov på tisdag, och jag känner att jag vill kunna dom! Men inte bara plugga idag inte, det blir träning kl halv sju till nio. Najs. Hoppas det går lika bra idag som det gjorde i torsdags. Men det ska gå bra, inte hoppas. Mina mål idag på träningen är att köra rondat flickis salto minst 5 gånger. Sedan flickis flickis. På trampett ska det bli fina sträckta och snygga bordhopp också!  Så nu ska jag bara göra det också, det är lätt att bara skriva men man måste uppnå målet också! Ha en bra dag!

PUSSS

//Vendelahedlund

The Script - The man who can't be moved

Going Back to the corner
where I first saw you
Gonna camp in my sleeping bag
I'm not gonna move
Got some words on cardboard,
got your picture in my hand
saying, "if you see this girl
can you tell her where I am"

Some try to hand me money,
they don't understand
I'm not broke, I'm just
a broken hearted man
I know it makes no sense
but what else can I do?
How can I move on
when I'm still in love with you?

Cause if one day you wake up and find that you're missing me
and your heart starts to wonder where on this earth I could be
Thinkin maybe you'll come back here to the place that we'd meet
And you'll see me waiting for you on the corner of the street
So I'm not moving, I'm not moving

Policeman says "son you can't stay here"
I said, "there's someone I'm waiting for
If it's a day, a month, a year"
Gotta stand my ground even if
it rains or snows
If she changes her mind
this is the first place she will go

Cause if one day you wake up and find that you're missing me
and your heart starts to wonder where on this earth I could be
Thinkin maybe you'll come back here to the place that we'd meet
And you'll see me waiting for you on the corner of the street
So I'm not moving, I'm not moving
I'm not moving, I'm not moving

People talk about the guy that's waiting on a girl
ohhh..
There are no holes in his shoes but a big hole in his world
ohhh..

Maybe i'll get famous
as the man who can't be moved
Maybe you wont mean to
but you'll see me on the news
And you'll come running to the corner
cuase you'll know it's just for you
I'm the man who can't be moved
I'm the man who can't be moved

Cause if one day you wake up and find that you're missing me
and your heart starts to wonder where on this earth I could be
Thinkin maybe you'll come back here to the place that we'd meet
And you'll see me waiting for you on the corner of the street
So I'm not moving, I'm not moving
I'm not moving, I'm not moving (x2)

Going Back to the corner where I first saw you
Gonna camp in my sleeping bag I'm not gonna move.




So where do we go from here?

Godkvällens!

Känns lite fel att inte ha bloggar på hela dagen, dålig uppdatering Vendela! Men tänker berätta lite om dagen. På morgonen så skulle Linus klippa sig, så jag hängde med och hjälpte mamma att handla lite. Träffade på Shannon och Anna nere i centrum. Sen åkte vi hem, åkte förbi huset. Vad snabbt det går, det går framåt! Längtar verkligen tills vi flyttar. Sen blev det lite brottom hem, Jesper sa att han skulle ta tio i bussen. Klockan var kvart i när jag sog de, så vi skyndade oss hem för att jag skulle fixa lite i mitt rum. Hade inte bäddat sängen innan jag gick. Efter en kvart så kom Jesper. Vi satt och pratade i en timme kanske? Sen sa vi att vi skulle hitta på något, så vi kollade upp vart Shannon och Anna var. Dom var fortfarande nere i centrum. Så vi tog första bussen ner. Där träffade vi dom. Vi pratade och skrattade åt en video från youtube. haha! Vi åt klubbor, vissa kinder ägg, HAHA! Sedan skulle Shannon, Evelina och Erika hem. Så dom tog första bästa buss hemåt.

Anna skulle också ta en buss, men den missade hon såklart. Eller nej, den gick inte den tiden, så var det! Så vi gick tillbaka till centrum. Vi satte oss vid lekplatsen utanför lekia. Skrattade sjukt mycket åt en bebis. Eller hon kanske var 3-4? Där satt vi och väntade på bussen. Mycket skratt åt dolda talanger. HAHA! Sen gick jag och Anna till bussen, och kan säga att det var nästan så att vi missade bussen. Om vi hade gjort det hade jag helt seriöst satt mig ner på marken och börjat as garva! På bussen så satt jag och Anna och visslade! Haha. Dålig humor vi vet. Så nu har jag berättat hela dagen. Så, nu kan jag slappna av! Ha en fortsatt bra kväll alla läsare!

PUSSS



//Vendelahedlund


New hair cut

Godkvällens!

Nu är jag hemma efter en lång tid hos frisören. Har klippt topparna och slingat. Blonda slingor såklart! Det tog 2 timmar.. Lite drygt. Kollade i en tidning och hoppades på att tiden skulle rulla på snabbare. Sen blev vi klara, och är nöjd med resultatet. Lite sur på längden men men, så är det alltid. Kom hem för 20 minuter sen kanske? Snart serveras det tacos här hemma. Gott! Har tänkt att bara ha en hemma kväll today. Ska kolla på tv och bara njuta av att det är helg. Nej, nu börjar magen kurra rejält, ska kolla om maten är klar! Ha en bra kväll, kommer kanske en liten godnatt hälsning senare.

PUSSS




Lägg märke till att Shannon och André ska kyssas!
That's very pretty!


Sudddddiiiig


Anna fokuserar på musik provet!


//Vendelahedlund



UPDATE

Hejhej!

Hann inte blogga igår efter träningen. Blev för trött helt enkelt. Men träningen gick super för mig, hade inte trott det eftersom jag var trött som tusan. Men det gick hur bra som helst. Just nu uppdaterar jag från skolan, vi har språk och jag har svenska engelska. Ska hitta lite fakta om islam och judendom som vi har i so. Ville bara säga att jag inte kunde blogga igår. Juste en sak till, jag ska klippa mig idag! Jag är glaad. Äntligen får jag göra något med mitt otroligt fula hår. Ska slinga och bara klippa topparna. Jag uppdaterar när jag kommer hem. Ha en bra dag!

PUSSS

//Vendelahedlund

Nananana

Hejhej!

Kom hem från skolan för ett tag sen. Tog en senare buss. Dagen har varit jobbig. Har haft ont i magen hela dagen.. Plus att det var typ slagsmål vid gul, hur orkar man? Det är träning idag vid sex, känner mig inte så taggad just nu, men det kommer väl? Pappa kommer snart och hämtar mig, vi ska åka till farmor och farfar. Vi ska äta där. Sen åker jag till träningen direkt. Så hinner kanske blogga sen när jag kommer hem. Måste plugga till musik förhöret imorgon. Men ha en bra kväll :)

PUSS

//Vendelahedlund

Jag gillar inte detta.

Hejhej!


Blää vilket väder det är ute! Inget är positivt med ett snöoväder. Vem vill ha de? Inte jag, det är för kallt för att stå i vinterjacka med luvan på, vinterskor och vantar!? Är det normalt? Det finns vissa som inte har vinterjackor, här står jag och nästan stelnar av kylan. Känns lite fel faktist. Hoppas att det går bort snart, känner inte någon glädje av det.. - Men dagen har varit bra, förutom att vi får äcklig mat i skolan. Blää, hur kan man laga något så äckligt? Hemskt.. Vi hade iaf vanliga lektioner, rasterna var okej. Men det positiva idag var att jag frös inte lika mycket som igår! Jag frös men inte lika mycket. Idag ska jag plugga lite på engelskan, lite på hemkundskaps provet som är imorgon. Och lite no. Mamma, jag kan hemkundskaps provet, så var lungn! haha! Nej ska sätta igång nu, blir inte något inlägg ikväll tror jag, bara om jag hinner! Ha en bra kväll.

PUSSS






Haha!

//Vendelahedlund

Be with you

Hejhej!

Nu är jag hemma efter en kalllll dag i skolan! Jag har inte frusit så här mycket på läänge. Det känns som det är lika kallt inne som ute. Det känns inte så bra dock.. Vi slutade vid 2 idag, skönt! Vi fick reda på att vi ska ha No läxförhör på torsdag.. Blää, då måste jag plugga ikväll. - Tittar på MTV, made. Haha, efterblivna? Nej, nu ska jag inte vara så dum.. Ikväll är det träning, blir att träna tills tävlingen som jag hoppas går fintfint! Imorgon är det onsdag, och vi har idrott. 'Vi ska ha innebandy. Vilket inte är så lockande.

PUSSS



//vendelahedlund

Paint it black

Hejhej!

Nu är jag hemma igen, jag ska inte ljuga. Men dom var lite för busiga idag tycker jag! Brukar faktist lyssna mer. Men så kan det gå. Vad har ni gjort hittat på idag då? Min dag har varit som alla andra dagar. Skola, hem(träning tisdag,torsdag och söndag) plugga och kompisar! Och så rullar det på så i veckor. Roligt va? Har fått reda på att det är en krock ute på E18. Illa! Tydligen så var det två lastbilar som hade åkt in i varandra. Mamma sitter i bilkön nu, haha tycker synd om dig mamma, du har nog suttit där i någon timme. Fast dom sa att det skulle börja rulla på vid halv sju. Så hon kommer nog snart hem.

Igår på träningen så fick vi reda på att vi ska på tävling om två veckor. I Lidingö. Grentävling. Så det är inte omöjligt att vi kommer hem med 3 medaljer. Det skulle sitta fint, kan ni påstå. Så det är bara att tagga, tagga, tagga. Ehh, vi tar hem det här, ellerhur? - Just nu lyssnar jag på musik. Ska snart få i mig något. Är lite småhungrig nu.. Ha en bra kväll!

PUSS


Snart så!

//Vendelahedlund

I'm not an actor

Hejhej!

Nu ska jag strax kila iväg till småbarns träningen. Den börjar kl 5 men vi måste sätta upp hinderbanan, plus att barnen kommer typ kvart i. Det blir hinderbana och lekar, deras favorit. - Dagen har varit seg, men bra! Det som är mindre bra är att vi har prov på gång.. HATAR prov! Ska byta om nu, vi hörs efter. Ha en det bra!

PUSS
//VendelaHedlund

Hatar söndagar!

Hejhej!


Nu har jag precis kommit hem från centrum, kom hem med en ny kofta och lite underkläder. Jag tror jag var i centrum i 2 timmar? Mötte Shannon när jag hade bestämt att jag skulle åka hem, men då stannade jag ett tag till. Dagen har varit väldigt seg. Okej, jag är alltid seg på söndagar, därför hatar jag dom! Är det någon som håller med? Men ikväll är det iaf träning. Det är bra på söndagar. - Just nu sitter jag och äter macka från ica. Mackan kom hem också, den såg så god ut. Jag tycker jag har haft dålig uppdatering idag. Brukar annars göra iaf två inlägg på en dag. - Nu poppar jag musik! Hörs ikväll!


Du har en speciell plats i mitt hjärta ♥

//VendelaHedlund

Love isn't easy

No, it isn't


Underbart skönt!

Hejhej!

Nu har jag äntligen varit ute och sprungit. Det var ett tag sen, kom bara på tanken att göra det! Det var en bra tanke. Så otroligt skönt efteråt! - Jag är så otroligt trött idag, men det är inte så konstigt. Kommer bara vara hemma idag. Skönt det också! Tappade min mobil i golvet. Jag fattar inte hur jag klarar av att göra det hela tiden. Det är helt sjuukt hur mycket jag tappar min mobil.. Blä, inte bra heller, den är ny! Ska bli ändring. Ikväll är det Robinson Karibien. Missade förra programet, det ända jag vet är att Anders åkte ut. Dåligt, för han har humor!
Allt för nu.

PUSSS

//Vendelahedlund

A walk to remember ♥

Godmorgon för mig!


Nu är jag hemma efter att ha sovit hos Anna! Haha, vi tog massa kort och kollade på film. Vi somnade typ 5? Sen sov vi till halv 2, så jag är ganska sliten. Tänkte berätta lite om gårdagen. Efter skolan drog vi hem till mig och åt mellis, packade lite också. Sen gick vi till stallet. Anna fixade det hon skulle göra. Vi märkte att bussen kom om 2 minuter, Anna hade inte änns bytt om. Så hon bytte nästan om på bara sekunder. Men vi han med bussen, hahah vi sprang Anna tappade mobilen, (hon märkte de på bussen) fast tur så märkte hon de innan hon skulle betala. Så hon sprang och hämtade mobilen! Guud vad jag inte kunde hålla mig för ett asgarv! Sen på bussen ner till centrum satt vi bara och garvade!

När vi väntade på bussen så kom Bella O och Evelina! Gud vad jag har saknat dom. (bytt skola) Haha, då berättade vi om våran långa bussresa i torsdags. När vi kom hem till Anna, så var det inte mycket tid kvar tills en *** till Anna. Så vi hade lite stressigt. Sen så ja kom natten, vi satt bara och kollade på film, först så kollade vi dumpa honom som den heter på svenska sen A walk to remember. Den är sjukt bra! Kanske ska ta en liten tupplur? Ha de bra!






Lite bilder!

//Vendelahedlund


Fantastic 4

Hejhej!

Nu har jag och Anna kommit hem at my place. Jag ska packa lite saker, ska sova hos henne! Innan vi tar bussen så ska vi gå till stallet, Anna skulle fixa lite.. Men nu måste jag börja packa och äta något innan jag döör av hunger!

HAHAHAH Bella och Shannon FANTASTIC 4 here we come!


NAJS! Så här vill vi absolut se ut! :):):):):):):) hahahahahaha


PUSSSSS

//VendelaElvisHedlund & AnnaRödbetanKarlsson


When she smile

Hejhej!

Har inte hunnit blogga sen jag kom hem efter skolan, vi slutade kl halv 4, fast idag kvart över 3. Men dagen har varit bra idag, (gud va possitivt) alltid bra! Jag har tänkt att berätta i ganska så mycket detalj om dagen, eftersom den här dagen har varit helt sjukt roligt! Vi blev ganska trötta efter lunchen, det var då allt roligt hände. Vi blev allmänt fnittriga, gick och as garva åt ingenting! Allt sådant. Haha, på bussen Anna! Ni vet att det finns en ''låda'' framme i bussen? A, Anna trodde att det var en toalett idag!? Asså jag vet inte hur mycket jag garvade. Seriöst, ska man typ krypa in då och gå på toaletten då eller? Haha hon är sköööön i huvudet!

När vi hade slutat så väntade vi på skörby bussen, men den kom inte efter så vi typ chansade bara och tog hagviks bussen för att vara säkra, om den inte kommer blir det bara jobbigt! Så vi tog hagviksb. Och det var ett bra val. För en annan busschaför(?) sa att skörby bussen hade fått något problem.. Så TUR att vi tog rätt buss! Men när han gick fram och sa de, så gick vi in till centrum och köpte klubba. Jag hade träning idag kl 6 och kom hem vid 5! Lite paniik, buss helvetet. Nu har typ jag och Anna pratat om privata saker på telefonen i kanske typ 20 min. Haha,´men vi hörs imorgon!



PUSSS

//Vendelahedlund

Ny header

God kvällens!

Nu har Emelie fixat en ny header! Tack så jätte mycket! Vad tycker ni? Ny text och allt, hatade texten som var innan.. Nu är den snygg! - Just nu gör jag ingenting. Ska snart skriva brev till mormor och morfar. Dom bor i Norge, dom vill gärna veta hur vi har det här hemma! Mamma ska åka dit imorgon och kommer hem på söndag! Så då passar hon på att ge brevet. Vill också följa med, morfar har en sjukdom, och jag vill träffa honom mycket! Nu måste jag packa upp mina saker ur väskan, vi hade idrott idag på skolan. Handboll..

PUSS



//Vendelahedlund

I never gonna let you go

Hejhej!

Idag slutade vi kl 2.  Det var ganska skönt! Eftersom vi slutar halv 4 imorgon.. Dagen har varit bra. - En kurator på skolan som heter Stina, kom till oss tjejer i 8b på gul förra veckan och sa att varje vecka på onsdagar ska vi samlas och prata! Jag vet inte varför men iaf. Varje gång ska någon göra något speciellt, och idag hade Shannon med sig sockerkaka som vi skulle äta. Men hon var sjuk idag så då fick jag,Bella,Anna och Shannon en sjuk idé. Vi skulle äta sockerkaka på skolanstoalett, haha det låter inte så najs men vi gick bara in dit för att ingen annan skulle se oss! hahhah. Gud va ont jag hade i magen jag hade efter..

- Efter skolan så gick jag, Bella och Anna hem till mig, vi gjorde inte så mycket. Dom kollade igenom min garderob som alltid! haha. Sen efter en timme kanske? Så gick Anna till stallet, bor väldigt nära. Och nyss så gick Bella till bussen! Och nu sitter jag här igen.. Jag och Madde har bestämt att vi ska vara på fredag. Ska bli najs! Vi har planerat att vi ska åka in till stan och kolla på Avatar! Hoppas den är bra! Ha det bra nu :)

PUSSS


Gick inte att ladda upp någon bild, så ni får klara er nu! :)

//vendelahedlund

I like music

There's nothing left to say
Don't waste another day
Just you and me tonight
Everything will be okay
If it's alright with you?
then it's alright with me
Baby let's take this time
let's make new memories



I said, brr It's cooold in here

Hejhej!

Kom precis hem från Shannon, Bella var också med. Vi pratade lite, dansade också faktist! haha inte seriöst då om någon tror de! Dom skulle ha någon konfa träff idag, så åkte hem tidigare. Skoldagen har varit bra, matteprovet tror jag gick bra! Vi hade 80 min på oss, jag var klar efter halva.. Så hoppas det gick bra! Just nu gör jag ingenting speciellt! Bloggar, facebook, msn, bdb. - Jag hatar att det ska vara så himla kallt i skolan, där ska det vara någorlunda bra värme! Det tycker jag iallafall. Har jätte kalla händer och fötter.. Okej, det har jag annars också men ändå. Det blir inte precis bättre! Nu tänkte jag lägga upp lite bilder från dagen!

Ha de bra! :)















<3

PUSSS


//Vendelahedlund

Svenska uppgift

Vi har fått en uppgift i svenskan, man ska hitta på en historia! Här är min (bara påhittat)

Tur/Otur i kärlek!

Otur i kärlek är inte kul. Det har hänt mig en gång. Jag ska berätta lite om det. Jag hade gillat en kille i nästan 1 år. Vi pratade mycket på facebook och lite i skolan. Vi pratade om nästan vad som helst! Men efter några veckor kände jag att varje gång jag mötte honom i korridoren eller bara pratade med honom kände jag den där känslan som kommer när man är kär. Det är en otrolig känsla som kommer i magen. Går inte att beskriva.

 Nu har jag massa frågor: Vad tycker han om mig? Känner han samma känsla? Allt sådant! Sådana frågor ställde jag till mig själv varje dag.. Jag ville veta vad han tycker om mig. Han kanske bara ville vara kompisar,då funderade jag på hur jag skulle förklara mig. Ska jag fråga, ska jag inte?

Flera veckor gick och jag bara tänkte och tänkte.. På lektionerna i skolan kunde jag inte koncentrera mig. Bara hans namn ploppade upp i mitt huvud hela tiden. Några dagar gick efter jag hade funderat och jag ville verkligen få reda på vad han tycker om mig. Jag samlade till mig mod för att kunna gå fram till honom i skolan dagen efter och säga the real truth. Morgonen där på var nervöst. Men jag gick fram till honom honom och frågade hur ham mådde och allt annat. Sedan tog jag ett djupt andetag och sa vad jag kände. Han blev lite chockad men han blev glad, han sa att han tyckte om míg som kompis, inget mer! Han tyckte jag var snäll och rolig. Jag gick därifrån med ett leende, med tanke på att vad han hade sagt. Snäll och rolig är inte precis fel? Men jag hade hoppats på kärlek. Men sånt är livet tänkte jag. Sådant händer varje dag! Vi pratade inte på en hel vecka efter de, vi är väl fortfarande kompisar? Nu dök frågorna upp igen!

Han svarade inte på sms eller telefonen. Vart är han? Jag trodde det värsta, har han lämnat mig? Men dagen därpå svarade han entligen på mitt sms. Det stod: ''Förlåt för att jag inte svarade på alla sms och samtal, har legat inne på sjukhuset i 2 dagar! '' Ramlade på cykeln. Han hade precis köpt en mountainbike för 1 500 kr, vilken otur! Det måste ha vart riktigt illa om han fått åka till sjukhus och stanna kvar! Jag tyckte synd om honom, och plötsligt kom jag på att då har han inte lämnat mig.. Jag rös till av glädje! Skoldagen därpå var bra! Jag såg honom hoppa runt på kryckor och lite bandage här och där.

Vi pratade om det att jag trodde att han hade lämnat mig, han svarade: ''Varför skulle jag lämna dig? Du är helt underbar!'' Jag har tänkt på det du sa, och jag gillar dig också. Vågade bara inte säga det! Han gav mig en kyss och såg mig rakt i ögonen och sa: ''Du är min förevigt!'' Jag log mot honom och kramade honom hårt! Alla började applådera åt oss, dom hade tjuvlyssnat på allt! Det var en fantastisk känsla som jag aldrig kommer glömma i hela mitt liv!

Vad tycker ni? :)

//VendelaHedlund


Barngympan

Hejhej!

Nu är jag hemma från barngympan. Duktiga, höga förväntningar hade dom! Kul att se att dom gillar de. Alla hade längtat under lovet! Vi körde hinderbana, kul! Nu har jag ätit middag, och sitter framför datorn med facebook uppe. Ska snart börja med matten, prov imorgon! Suger! Jag har faktist inte så mycket träningsvärk idag, överlycklig! Juste, idag fick vi nya scheman, och vi slutar halv 4 varannan fredag!? Seriöst vi går redan till halv 4 2 gånger, snacka om att plåga oss! Bläääää..  - Imorgon kommer jag lägga upp en outfit. Ska börja med de nu här på bloggen! Ska försöka så gått det går :)

Jason Derulo - Whatcha say Acoustic Version (Är bäst!)

wha- wha- wha- wha- what did you say
Mmmm whatcha say
Ooh that you only meant well?
Well of course you did
Mmmm whatcha say
(Jason Derulo)
Mmmm that it´s all for the best
of course it is

So let me in (let me in) give me another chance (another chance)
To really be your man

Cause when the roof caved in and the truth came out
I just didn´t know what to do
But when I become a star we´ll be living so large
I´ll do anything for you
So tell me girl

Mmmm whatcha say
Ooh that you only meant well?
Well of course you did
Mmmm whatcha say
Mmmm that it´s all for the best?
of course it is
Mmmm whatcha say
Ooh that you only meant well?
Well of course you did
Mmmm whatcha say
Whatcha say (whatcha say)
wha- wha- wha- wha- what did she say?

How could I live with myself
Knowing that I let our love go (love go)
And ooh what I do with one chance
I just gotta let you know....
I know what I did wasn´t clever
But me and you we´re meant to be together

So let me in (let me in) give me another chance (another chance)
To really be your man

Cause when the roof caved in and the truth came out
I just didn´t know what to do
But when I become a star we´ll be living so large
I´ll do anything for you
So tell me girl

Mmmm whatcha say
Ooh that you only meant well?
Well of course you did
Mmmm whatcha say
Whatcha say (Whatcha say)
Mmmm that it´s all for the best?
of course it is
Mmmm whatcha say
Ooh that you only meant well?
Well of course you did
Mmmm whatcha say
Whatcha say (whatcha say)
wha- wha- wha- wha- what did she say?

Girl tell me what to say I (say I)
I don´t want you to leave me
Though you caught me cheatin´
Tell me tell me what to say I (say I)
I really need you in my life
Cuz things ain´t right girl

Tell me tell me what to say I (say I)
I don´t want you to leave me
Though you caught me cheatin´
Tell me tell me what to say I (say I)
I really need you in my life
Cuz things ain´t right.....

Cause when the roof caved in and the truth came out
I just didn´t know what to do (i just didn't know what to do)
But when I become a star we´ll be living so large
I´ll do anything for you
So baby whatcha say!.........

Mmmm whatcha say
Ooh that you only meant well?
Well of course you did
Mmmm whatcha say
Mmmm that it´s all for the best
of course it is
Mmmm whatcha say
Ooh that you only meant well?
Well of course you did
Mmmm whatcha say
Whatcha say (whatcha say)
wha- wha- wha- wha- what did she say?
(deluga heights)


//VendelaHedlund

Träningsvärken är obeskrivlig!

Godkvällens!

Imorgon är det skola, och jag har träningsvärk. Och då menar jag riktig träningsvärk har nog aldrig haft såhär ont! Men iallafall jag tänkte inte sitta och prata om min träningsvärk utan jag ville bara säga att jag bara säga att Anna är lättlurad, sitter och driver med henne på msn, om att... Haha! det får ni inte veta :) Men det här blir sista inlägget för idag så jag säger godnatt nu!

PUSSS

//Vendelahedlund


Helgens as garv!

Linda och Sofia har alltid så knäppa idéer, så den här helgen hade dom skakat hand om att dom skulle stoppa huvudet i en snöhög. Här får ni se videon. Asså hur länge garvade vi åt det där?! HAHAHAHAHAAH! Chillare!



HAHAHA, jag kan inte skratta. Har så mycket träningsvärk! HAHAHA!

Hemma efter många timmars träning och skratt!

Hejhej!

Nu är jag hemma efter många timmars träning och skratt. Det har varit ett bra tränings läger, vi fick hjälp av några tränare, haha kommer inte änns ihåg vad dom heter! Men dom är iallafall på SM nivå och dom tränade oss i 5 timmar kanske? Sedan de sista två timmarna tränade vi själva, fast jag var så död satt jag, Vickan och Linda somnade mitt i hallen! haha, ganska skönt faktist. Orkar inte berätta allt i detalj, men vi tränade ungefär som vanligt fast lite hårdare och blev helt plötsligt mer taggad än vanligt! Vid kvart över sju så gick vi alla in i omklädningsrummen och duschade och fixade oss, eller vi tog på oss mjukis kläder, ingen orkade vara snygg! När vi kom till Scoutstugan så fixade vi luft madrasserna och bäddade.. Sen blev det middag! Evas kyckling gryta är otroligt god! Sen blev det massa lekar och mycket skratt! Alla kanske slocknade vid 1 halv 2? Upp igen vid halv 11. Packade ihop sakerna och bar oss hem igen, kom hem för 45 min sen. Så är helt dööd!


Ikväll kommer ingenting hända. Kommer säkert lägga mig vid 9? Är så himla trött och träningsvärk sen aldrig förr! Har ont i hela kroppen, bokstavligen hela kroppen. Inte skönt, det är bara skönt om det är lite, men nu är det bara irreterande.. Ska snart ära lunch nu, det blir tacos eftersom familjen åt de när jag inte var här.. Men får det nu istället. Dagens låt är Shut it down - Pittbull Featuring Akon, den är bra!

Ni får ha en bra dag nu, så hörs vi kanske ikväll om jag orkar uppdatera.

PUSSS


Innan jag slocknade till.. Vickan och Linda!


Jensan!


Emelie, Sofia, Linda och Madde!


Avslutar med en chillig bild på Linda! hah :)

//VendelaHedlund

FREDAG

Gomorgon!

Nu är det entligen fredag igen, fredagar är bäst i skolan. Man blir glad när det är fredag! Jaja, just nu sitter jag och sminkar mig, ska snart klä på mig kläder. Dagen hoppas jag att den blir bra! Efter skolan vet jag inte vad jag ska göra, måste hitta på något iallafall! Imorgon  är det träningsläger i Västerås! Ska bli nice. Ha en riktigt bra dag nu!

PUSS


//Vendelahedlund

Träningen gick super!

Hejhej!

Sorry, för dålig uppdatering. Slutade halv 4 hade träning 6. Jag satt vid datorn men hade ingen lust eller ork för att blogga då! Har precis kommit hem från träningen, gick bra! Styrka i slutet. Nu är det underbart efter styrkan! häärlig känsla! Dagen idag har varit bra, mycket skratt och skämt från Annas sida, haha! Så underbart rolig Anna! Ja, snart ska jag hoppa i duscha! Packa tills imorgon, har idrott! Imorgon vet jag inte vad jag ska göra, får i hitta på något!

I'M IN PEACE


//Vendelahedlund

Cafét idag!

Hejhej!

Idag var jag och Bella i Cafét som jag sa igår. Vi hade jätte roligt, skulle kunna spola tillbaka tiden! Vi satt i nästan 5 timmar! Och mycket gick åt, på morgonen var det inte alls många men efter lunch, det är då alla har lunch rast nästan samtidigt! Så då kommer alla ner dit (finns ingen annan plats att vara på) så det blev lite stressigt faktist, men annars vad det kul! Och jag måste bara säga ett STORT tack till PATRIK! Han gav oss 100 kr i dricks! Plus att vi fick av andra också. Så det blev totalt 175 kr! Årets rekord, men hur många dagar har det gått sen skolan började? haha 2! Men vadå 175 är bra! Efter skolan så har jag varit med Bella. Vi har bara suttit framför datorn! Hon åkte precis! Nu tänker jag visa en bild, för dom andra funkade inte (:S)

haha det fanns kepsar man kunde låna, men dom var föör fula för ossss!

PUSSS

//Vendelahedlund

Älskar mina converse!

Godkvällens på er!

Precis nu slutar min träning, jag ville inte gå för att jag har varit sjukt trött idag, det är ju första dagen idag. Så inte så konstigt.. plus att jag har ont i halsen! Men i helgen blir det att kötta, vi ska till Västerås och ha läger där. Vi ska sova över i en scoutstuga, vi har gjort det tidigare så det kommer bli kul! Imorgon vet ni vad som gäller för min och bellas del? Kafét :)

My babies! :)



Dröm sött:)

//Vendelahedlund


Första skoldagen!

Hejhej!

Nu är första skoldagen avklarad! Ska berätta lite hur dagen har varit! När jag kom till skolan så var det inga där. Men dom kommer bara minuter efter (många kommer med samma buss). Sen blev det snabbt till första lektionen, det var SO, men om jag minns rätt så jobbade vi aldrig. Berith hade bara genomgång.. Sen blev de MA, samma där genomgång! Vi har lektionerna alltid i 40 min. No blev det sen, entligen får man göra lite. Vi labbade om alkohol. Fick lukta och annat. (Nu menar inte jag ren sprit som någon kanske tror! haha) Sedan hade vi ENG, då fick vi reda på att vi skulle få en ny lärare i SVE.. YES, säger jag bara. Dock så var hon också tant.. Men förhoppningsvis har hon vätt i skallen! Vi hade henne på ENG bara för att vi behövde en vikarie, då var hon där. Sen var det lunch, fiskbullar, jag haatar fiskbullar!! Min aptit blev inte bättre av att man säger att det är pungkulor!? haha, gud va kul vi hade!

Sen blev det dags för KG, för er som inte vet vad det är så är det kontaktgrupp ( lärarna har delat upp eleverna i olika grupper, man samlas i den gruppen någon gång i veckan!) Sedan till sista lektionen, NO, där pratade vi bara om det vi gjorde tidigare idag! Kanske 40 min. Det var alla mina lektioner idag, imorgon ska jag stå i kafét med Bella! Hela dagen. Jag slipper idrott, språk, massa egetarbete! YES! Vi kommer ta bilder så ni får hålla utkik på bloggen guys! :)


Här är en bild på Bella idag på NO lektionen!
 Denna underbara tjej ska stå med mig i kafét imoron,
glöm inte det!


HAHAH! :)

//Vendelahedlund



Idag måste jag lägga mig tidigt, annars blir första dagen i skolan ett helvete!

Godkvällens!

Nu har jag packat ner nödvändiga saker i väskan tills imorgon.. Böckerna hittade jag ganska snabbt. Jag har gått och tänkt på det idag. Varför tog jag med mig böcker hem på jullovet? Jag hade inte änns tänkt att plugga en ända sekund! Så vad var meningen med de? Ibland undrar jag varför jag bara tar hem saker fast jag inte har någon användning till det! Ojojoj.. Jag undrar om vi ska köra pang på i skolan imorgon eller blir det lite andpauser? Tror faktist vi kör på lite, men jag vill helst inte ha så många läxor nu den här veckan! Nu ska jag hoppa i duschen, hörs imorgon!

PUSSS



Langar den coola bilden på Linda från Italien! HAHAHAHAHAH! :)


//Vendelahedlund

Mitt motto i livet!

Mitt motto här i livet är att få människor att inte gråta över
saker som dom inte har, istället för att sitta och gråta
kan man sitta och vara glad över saker som man
har. Var tacksam för de, tänk er vissa har inte
mamma eller pappa, dom får klara sig själva!
Med inge mat.. Jag blir tårögd när
jag hör att barn får drabbas av de!


Men det var inte bara det jag skulle prata om, jag är hundvakt idag! Älskar dom små söta liven! Har faktist ingen aning hur länge dom kommer vara här, det är skola imorgon så jag tror dom åker hem med farmor som har varit här och fixat lunch till oss! Tack underbaraste farmor, du är bäst! Just nu så sitter Linus och hans kompis Jessica, farmor och jag och tittar på Lotta på bråkmakargatan! haha jag tycker hon är så sööt! Riktig bråkstake..

Här kommer en bild på hundarna!
Från vänster: Titti och sen Bessan :)

Underbara!

Ha de bra!

//Vendelahedlund

Update

Godmorgon!

Här på morgonkvisten har jag bara dräglat framför datorn, som sakt har aldrig något annat att göra! Nu ska jag inte säga ''får se vad som händer sen'' blablabla, nu mååste jag hitta på något. Kan verkligen inte sitta såhär framför datorn hela tiden, man ska ta vara på dagarna istället för att bara vänta på bättre tider! Det ända jag vet att jag måste göra idag är att hitta alla böcker jag tog hem när det blev lov, haha jag tog hem böcker men jobbade inte något, har inte änns öppnat dom! Nu ska jag göra den här dagen till något roligt! Ha en bra dag!

PUSSS




På stranden i Italien! Längtar så mycket tillbaka, vill ha sommar nu!!


//Vendelahedlund

Snart slut på lovet!

Hejhej!

Nu har jag kommit hem från mötet om barngrupperna! Det gick bra och fick bra information. Nu sitter jag här hemma framför datorn igen.. Blir så när man inte har något att göra, men lillebror kom in alldelles nyss och frågade om jag ville spela kort med honom, så I guess. Imorgon har jag inget planerat, har ringt Amanda ett antal gånger men ingen verkar vara hemma tyvärr. Får kolla upp det där imorgon! På tisdag är det skola som sakt. Jag känner verkligen inte för att börja få läxor nuu.. Helt okej att gå till skolan men läxorna tar bara upp massa tid till andra saker. Haha! Fast med tanke på att om 1½ år så går ju jag i gymnasium så då är det nog ganska bra att få läxor nu, annars blir de väldans liv! Nej, nu ska jag gå och spela kort med Nunis ( han kallade sig själv för det när han var liten!) GULLIIIGT!

Ha en fortsatt bra kväll :)


Emilie kommer döda mig nu,
 men visst är hon inte ful på den här bilden!?
 Lilla gumman.. :*


//Vendelahedlund

I'M IN PEACE - JUSTIN NOZUKA




ÄLSKAR LÅTEN!!


//Vendelahedlund

Lalalala

Hejhej,

Bloggade inte igår, men jag tror jag inte har varit så trött på läänge! Orkade knappt hålla ögonen öppna.. Men jag var bara hemma, fast vid 12 så åkte hela familjen till Kvik i Barkaby för att kolla på ett ungefär hur vi ska ha de i vårat nya hus. Ja, för er som inte visste så ska vi flytta nu i sommar! Fast det blir verkligen inte långt! Kanske 3 min med bil? Inte änns de? Onödigt? Nej, faktist inte. Vi har för litet hus, så där har ni en god anledning. Jag längtar verkligen tills vi flyttar, huset är underbart stort!? YES!

Idag ska jag inte göra något spec.. Mamma får sin jobbar-(kompis) på besök idag, men jag behöver inte vara hemma! Fast jag vet inte vad jag ska hitta på.. Jag har tänkt på en sak, jag har varit hemma vääldigt mycket under lovet!? Det är faktist ovanligt.. Jag brukar alltid sova hos någon! Haha. Jahapp, skolan börjar på Tisdag.. Suck! Fast som sakt skönt med rutinerna! En sak till bara, jag var ute med mamma och pappa och gick i 40 min igår! Sköönt :) Nu måste jag hitta sminket!

Ha en bra dag!





//Vendelahedlund


''I wanna do bad things whit you''

GODMORGON!

Idag ska jag  vara med Bella, kanske Shannon också. Det beror på vilken tid hon kommer hem från sin mormor! Bella tar iallafall 12 bussen från lasse åberg. Så hon kommer kanske vid 12.20? Vet inte vad vi ska göra, hundarna är fortfarande här, så vi ska väl antagligen gå ut med dom då och då! Som ni vet så ska vi få gäster ikväll, så försöker hitta på något!

''I wanna do bad things with you'' Det är från True Blood. Jag älskar True Blood, den går på någon kanal, men jag följer den genom att ladda ner från tankafett. Fast jag har aldrig gjort det hemma, bara hos Emilie! Men jag var ju där i nästan 3 dagar så vi han se mycket. Men bara så att ni vet så har jag skrivit ''I wanna do bad  things with you'' , för att i låten som spelar innan avsnittet börjar så sjunger dom de i texten. haha!

Ha en bra dag, massa pussar från mig!




//Vendelahedlund


GODNATT!

Rubriken säger mycket.


I'm in peace

Hejhej!

Nu är jag hemma efter två dagars tid hemma hos Emilie! Det var otroligt roligt att få träffa henne igen, det kanske ni såg på bilderna? haha!  Men iallafall nu är jag hemma, och de är skönt. Man kan ju inte vara borta hela tiden! Ni vet borta bra men hemma bäst! Right? Nu har jag varit på träning och det var skönt att få träna, på loven ligger man bara inne och glor in i väggen, så träning är riktigt skönt! Det gick bra, en tvekan bara men sen gick de bra! Lite styrka också! Undeerbart.

Imorgon är det fredag, vi får gäster. Små barn har dom bara så jag behöver inte vara hemma. Äta måste jag men inte vara hemma sen! Så jag får se vad jag hittar på då. Just nu sitter jag i sängen, har bytt lakan och överkast o.s.v, Mamma har köpt nytt täcke och kudde. Nu är de duntäcke hade ett oskönt täcke innan! Lyssnar också på I'm in peace - Justin Nozuka. Man blir glad av den! Älskar den! Det här kanske låter konstigt men jag längtar lite tills skolan börjar, då kommer man in i rutinerna! Skulle aldrig kunna ha lov hela tiden, skulle bara kännas konstigt! Ha en bra kväll nu :)

PUSSS




//Vendelahedlund


Fortfarande med Emilie!

Hejhej!

Idag vaknade jag cch Emilie vid kl 12? Sen har vi inte gjort så mycket. Jag har tänkt att jag typ om någon timme åka hem för att det är träning ikväll kl 6-8. Imorgon vet jag inte vad jag ska göra! Snart börjar skolan igen.. Lovet har gått fort! Nu vill jag bara att det ska bli sommar! Tänk när man bara kan sätta på sig ett par sommar skor och gå ut! Nu måste man ha flera lager på sig när man ska gå ut.. Jobbigt! Det var allt jag ville säga! Ha en bra dag!


PUSSSS





//vendelahedlund

inte pigggggg



Ojoj, ganska trött!

PUSSSS

Bara för Emilie, TEEEEHEEEEEE! HAHA!

//Vendelahedlund

Jag och bruuuuden!

















HAHAHAH!

Snygga bilder? Jag sa att vi skulle lägga ut bilderna inom 10-15 min, men det tog betydligt längre tid! Plus att vi åt mat också! Vi åt köttbullar och pommes.. haha, låter inte gott men det var de! Vi är kockar! Jag ska sova hos denna underbara brud igen :) Ha en bra kväll!

PUSSS

//Vendelahedlund

Sleeeeeeep over is great!

Godmorgon är det för oss!

Nu på morgonkvisten har vi inte gjort så mycket! Ätit frukost och gått ut med hundarna. Dansat lite också.. Just nu målar Emilie sina naglar. Min tur om ett tag. - Vi kommer antagligen göra som vi gjorde igår, sitta och kolla på Nigahiga! hahha.. Ni måste kolla in hans videor på youtube. Gryymt skön kille! Emilie och jag har suttit och tittat på hans videor i två timmar kanske? Han har så många! Idag ska vi bara ta det lungt.. Nu ska vi börja fixa oss. Kommer bilder om 10-15 min.

PUSSSS

//Vendelahedlund

At Emilies place!

Hejhej!


Nu är jag hos Emilie, okej jag har varit de ett tag nu men ändå! Vi har inte gjort så mycket, vi har kollat på ett anvsnitt av True Blood! Den serien verkar bra! Just nu så sitter vi och gör absolut ingenting! Vi har laddat ner A Walk To Remember. Det är kanske 4 eller 3 timmar kvar tills den är klar! Har ingen aning om vad vi ska hitta på nu, höhö.. Hahhahahah, heheheh, hihiihi! Ha en bra kväll!

PUSSSSS


//Vendelahedlund

Drar till Emilie idag, ett nytt försök!

HejHej!

Idag vaknade jag kl halv nio. Hade ställt klockan.. Jag behöver göra det ett tag innan skolan börjar, annars vänder jag på dygnet totalt! På morgonen har jag inte gjort så mycket. Kollat på tv. Och väntar på svar från Emilie! Jorden anropar Emilie Inga Sofia Oloffson! Haha. Hon sover säkert! Jag har ingen aning om vad vi ska hitta på då.. Vi tar det som de kommer helt enkelt. Ska iallafall sova där! Trevligt. Ha en bra dag!

PUSSS


//Vendelahedlund

Home again.

Hejhej!

Nu har jag kommit hem från Amanda! Vi har haft jätte kul. Vi har skrattat,pratat,skrattat och åkt pulka! Amanda kom ungefär vid halv 12 tror jag, hon hittade inte hit så lätt! Men när hon kom så bestämde vi oss för att gå ut och åka pulka.. haha, gick inte så bra, pulkorna funkade inte dock.. Men vi fortsatte på bra där! Vi kanske var ute i 1 timme, sen gick vi in och åt Tacos till lunch. Vi gick hem till Amanda strax efter vi hade ätit lunch! Vi gick igenom skogen, så de tog 40 minuter. Skön promenad! När vi kom hem till henne så spelade vi ett snowboard spel som hon har på sitt playstation. Det är jääättee roligt! Jag kommer så väl ihåg när vi spelade de när vi va så små. Hon kommer typ inte ihåg någonting sen vi var små. Jag kan sitta och garva för mig själv när jag tänker på vad vi brukade göra när vi var små! Sen bakade vi choklad-muffins med After-Eight i! Dom blev jätte goda. Sen blev det middag strax efter.. Jag kan säga att jag var inte hungrig.. Sen kom mamma och hämtade mig! Tack Amanda för dagen! Hoppas vi snart träffas igen:) - Imorgon ska jag vara med Emilie! Om hon inte vaknar med feber dock.. haha! Ska sova där, det var ett taaag sen! Nu ska jag ta en välbehövlig dusch! Ha en bra kväll!

PUSSSS

//Vendelahedlund


GODMORGON!

Hejhej!

Snart kommer Amanda hit, kommer snart antar jag. Är alldelles strax klar, kläder måste på först sen är jag klar! Det här blir ett snabbt inlägg, men jag ville bara visa att jag fortfarande lever, höhö jag vet att jag bloggade igår men nu skriver jag det här bara för att fröja ut texten lite! höhö.. Ha en bra dag, för det ska jag och Amanda ha ute i snön! (Y)

PUSSSSS





//Vendelahedlund

Emilie var sjuk idag!

Hejhej!

Det blev ingen dag med Emilie idag, hon vaknade upp med feber! Usch jag hatar att ha feber, så jag tycler synd om dig Emilie! Krya på dig. Men som igår så gjorde jag absolut ingenting tills pappa frågade om vi skulle ta en prommis till nya huset och kolla lite, och vem tackar nej till de? haha jag! Men jag ville tillslut. Huset är verkligen jätte stort och fint! Längtar tills vi flyttar! Imorgon har jag och Amanda K Bestämt att vi ska hitta på något! Det var hur länge som helst sist vi var.. De är lite tråkigt, för vi har skit kul när vi väl träffas! Hon kommer komma runt 11. Så får se vad vi hittar på. Nu ska jag alldelles strax hoppa i säng. Godnatt!

PUSS :)

//Vendelahedlund

Drar till Emilie idag!

TJATJA!

Skrev inenting igår.. Men jag hittade aldrig på något. - Idag ska jag vara med Emilie! Det ska bli kul, var ett tag sen nu! Lite tråkigt! Vi ska vara hemma hos henne. Eller det blir nog så för hon sa att det spelar ingen roll så då betyder det att jag får välja! haha. Hemma hos henne! YES (Y)  Smsade henne för någon timme sen, inget svar. Men är jag förvånad? haha NEJ! Men hon sa igår att hon skulle sova till typ tre? Det skulle sitta fint om man skulle kunna sova så länge :) Liten bra början på det nya året, EMILIE!! haha. - Jag känner att jag måste shoppa. eller kanske inte behöver men viljan finns alltid kvar! Ha en bra dag!



PUSS


//Vendelahedlund

Hemma och är trött som tusan!

Hejhej!
Tänkte berätta lite om natten.. Vi hade såklart bestämt oss för att slå rekord på att vara uppe! Men lyckades inte så bra! Jag ville ja coola för att hålla mig vaken, men var det  någon som ville hämta den eller?! Nej.. Jag orkade inte heller. Hade precis lagt mig i sköna sängen! Men tillslut sa jag att jag orkar inte sitta med fingrarna och trycka upp ögonen för att hålla mig vaken. Så jag somnade direkt efter jag sa att jag ville somna. Otroligt att man kan somna så fort? Kanske somnade på 3 min? Idag har vi inte gjort så mycket spelat gitarr hero! Halva dagen, det är såå kul! Sen vid 2-halv 3 kanske vi började packa alla saker och åkte hem. Vi kom hem vid ungefär halv 7. Men vi var tvunga att ''storhandla'' på vägen hem.
Oj nu blev det inget om nyårs-kvällen! Men jag kan ta en snabb förklaring. Vi gick ner till sjön vid ungefär kvart i 12. Tröck ner den stora bomben i snön och sedan sköts upp i luften, det var härligt att kolla på! Det var jätte fint vid sjön där. Brygga med lampor är fiint! Nu serveras middagen här hemma! Blir toast.
2010 ska bli bääst!

PUSS

//Vendelahedlund


RSS 2.0