Prommis i höst vädret, blir det bättre?

GUUUUUUD vad skönt det var med en promenad. Det behövdes. Jag hade ont i huvudet innan jag gick. Tror ni jag har det nu? Nej det har jag inte! Super skönt. Alltid när jag får ont i huvud så tar jag en tablett, men ska fan börja gå på promenad då! haha, om jag har tid då vill säga!

Om en timme ska jag till en plats där jag trivs jätte mycket, mår verkligen bra av att vara där med underbara personer! Ni är guldvärda!! Gissa vart! Men iaf efter så drar jag direkt till Emilie! Sen sover jag där, upp tidigt imorgon. = Destination Didaktus! hehe!


gänget på vandringen

Out of line

Hej alla kära bloggläsare!

Är nu hemma efter en super bra dag! Har stått i kafét hela dagen. Vi hade idrott sista lektionen men hade ont i magen och inga kläder så drog hem. Nu sitter jag här i min ensamhet och lyssnar på musik! Ska strax dra mig ut på en promenad. Det är så underbart skönt på hösten. Luften är frisk! Huvudvärken släpper så fort man kommer ut. Så skönt!




Finito

Yessss, klar nu! Chill hela kvällen blir det nu. Sköööönt! Och imorgon står man i kafét med Anna, men hon är sjuk. Hoppas hon kommer för tänker inte stå själv! haha mobbad. Men jag vet att hon kommer ställa upp för mig! Vi pratar liksom om Anna. Hon kommer komma fast hon har feber. Okej.. Det vet jag inte! hahah!


wannabe the ring cheyen..

Belive me

Jevlar vad kallt det är ute....... Höll på att frysa ihjäl! Var nämligen ute på promenad med Jesper. Eller promenad och promenad. Jag följde han till träningen! Sen när jag skulle dra därifrån så var det en snubbe som stod bakom en buske. Jag fick råpanik. Trodde han skulle våldta mig. Men sen när jag hade gått förbi så titta han på mig och typ skratta. Han såg nog att jag var lite rädd.. haha!

Alldelles strax så ska jag skriva klart min reflektion på datorn. Ska vara inne imorgon. Så bäst jag sätter fart! Har ni haft en bra dag? Min har varit super. ELLER inte när jag fick målarfärg på jeansen. Jävlar vad lack jag blev. Och nu när jag vet att det inte kommer gå bort så dampar jag ännu mer..! Puss


you got it

Lack...... Har fått målarfärg på mina jeans. Snacka om ovärt att måla för att få de på jeansen. Så jävla lack! Vi har verkligen bara målat, målat och målat idag. Plus att vi hade skoljoggen som jag sagt, haha! Jag gick tre varv, eller gick och gick. Jag genade två och gick ett HELT varv sen. Stolt! Idag ska jag plugga lite. Sen chiiiiillllll! Ni då?


rätt bild

I sing without sound

Godmorgon! Nu har jag fixat mig.. Fram med mjukiskläderna! Idag är det skoljoggen! Taggad som fan. haha, nej det är jag inte alls. Jag ska knalla runt där helt för mig själv tänka på blommor som lyser i en fin sommardag. eh, naj! Men mina girls kommer väl antagligen kötta så får jag gå där själv. Och nu ska ni få veta två anledningar till att jag inte kommer springa. Nr1 Jag har typ en blåsa längst bak på tungan, men det är jag inte säker på. Kan vara halsont också. Nr2 jag vill inte löka.  hiiiiihiiiii måste kila! Pusss


köttig träning

Har precis duschat efter en super bra träning! Vi har fått gropmattan nu och skydden till tumbling golvet. Och det är AZ nice! Vi körde förövning för överslag volt! Och det är en sådan härlig känsla när man kör de! Flyger så jevla högt liksom, det går ba inte att ba förklara ba tiiep! Naej, nu orkar jag inte skriva mer. haha.. (den här meningen slutade jag alltid med förut, det lär ju vara tråkigt att läsa när man bara ''orkar inte skriva mer.. tjarå!'' Skulle jag tycka iaf. Tur att jag har slutat med de då! hehe!)


ey, you


Angel

TJA BLOGGEN!

Trevligt att fika med girlsen! Det behövdes, var länge sen! Nu är jag hemma, har precis käkat middag. Åt nästan ingenting.. Är så jävla mätt efter den där satans chokladkakan.... Inte värt att äta den om jag blev så jävla mätt... heeehe! Hur mår ni då? Jag mår prima! Har massa energi.. Träning ikväll! Super! Glad chey här.

Idag har vi börjat pimpa vårat klassrum! Vi ska ha vaniljvitt på alla väggar förutom en där ska det bara brunt med carpe diem på. Med vitt då alltså. Tycker det kommer bli fint! Men alla våra geek killar ska klaga hela tiden. MEN ÅHHH JAG VILL JU HA POKEMON PÅ, VARFÖR FRÅGADE NI INTE OSS FÖR!!?!? Men matha F, vi gjorde ju de.. Nej, nu måste jag kila, har träning snart! Pussis


hahah juste, vi körde typ det här på skolan idag. Jag var grym! lol

Don't let them fuck with your dreams

Äntligen så kommer det en studiedag!! Det var länge sen, den kommer på fredag. Men eftersom jag ska vara med Emilie då så tänkte jag pff... Varför sitta hemma hela dagen och inte göra ett skit när jag kan hänga med bästavännen till skolan? Jag väljer såklart att följa med henne. Ni vet carpe diem? Inte blir det att fånga dagen av att sitta hemma.. Nej precis!


te amo baby


24 seven

Alltså ni vet det här gymmet i centrum? Och nu för er som bor i Bålsta. Har ingen aning om jag har någon läsare utanför Bålsta men jaja. Ni vet de? Det verkar asbra! Och jag vill verkligen börja där. Men min mami tycker det räcker med tre gånger i veckan men jag vill gymma. Det verkar så nice, och eftersom det är så billigt så vill jag haffa hela gymmet med detsamma. hehe. Jag och sofia ska hänga där en gång eller två i veckan. Räcker med en för mig. Mami, please?


liksom, titta bara dröm kroppen.... HAHA världens sämsta skämt

Only girl in the world

Riktigt värd dag! Har hunnit med mycket! Bland annat köpa skydd till mina handleder, gått i skolan, pluggat, köpt strumpbyxor, lärt andra (barngympa, sant faktist!) och sist men inte minst skrattat. Och det gör jag varje dag, tackar fan för de. Förlänger ju bara livet! Super! hihi pusss


plutten, hoppas du blir frisk snart!


Kul soffis!

Kul att du hade skrivit ''Jag är världens snyggaste tjej'' riktigt kul! Nej, jag glömde faktist skratta om jag ska vara ärlig.. Tyckte det va något som inte skulle vara där, men nu är det borta! hihi

Always on your mind

Ida skrev nyss till mig på facebook att det blir fika med brudarna imorgon! Det ska bli mysigt! Efter skolan drar vi till centrum och tar en fika. Länge sen vi alla träffades tycker jag. Eller var det så länge sen? haha! Puss


Why forget when you can remember?

Tjena!

Kaalllllll dag! Det blåser som tusan ute och det är skitkalllltttt. Skoldagen har varit hyffsat chillig. Vi har hälso vecka den här veckan. Så det är najs, några lektioner slipper vi! Promenad varje dag, skönt! Och ännu bättre känns de efter att ha sätt super size me jävlar vad fet man kan va. Tackar fan för promenader nu alltså!


det gick inte att fixa sladden... håll ut!

KLAR

Skööööööööönt, då slapp jag sitta med de i veckan! wohooo! Nu ska jag hoppa i duschen. Ska hoppa så huset dunkar. Huset kommer ramla, jag får sova ute! Nääää inte riktigt så va? hihi jag vet inte änns vad jag pratar om. Somnar vilken sekund som helst. Somnade ju trots allt halv tre........ Så vi hörs imorgon! PUSSSSSS


b-rudar


Måste bara dra ett..

skämt innan jag drar mig in i helvetet..

Det var en gång två älgar som flög......

Älg nr1: Du har en bulle i örat!
Älg nr2: VAD SA DU!?
Älg nr1: (höjer rösten) Du har en bulle i örat..
Älg nr1: VA?!
Älg nr2: DU HAR EN BULLE I ÖRAT!!
Älg nr2: Jag hör inte vad du säger, har en bulle i örat..!

HAHAHAHA!

yes, nu ska jag ta tag i helvetet

Så sant. Nu ska jag sätta mig och renskriva engelskan som jag har skrivit! Den ska vara inne på torsdag men det skulle vara skönt om den var klar innan de. Så den ska bannemig bli klar idag! Dock så kommer middagen krossa min fina arbetsro..



Jag vill vara en skitunge..






IGEN!

-

Om du ska gå bakom min rygg kan du passa på och kyssa mitt arsle när du ändå är där.


Helt död

Nu är jag hemma efter en super helg! Tänk att helgen redan är slut..!? Jag förstår inte hur det kan gå så snabbt.. Men nu är iaf helgen slut, eller snart och jag tycker den har varit super bra, fullspäckat schema och det gillas. Annars sitter man bara hemma och ruttnar! Hoppas eran helg har varit skitbra!

Igår hade jag och Sofia väldigt stressigt. Vi segade till typ ett. Sen kom vi på att vi skulle ner till centrum och köpa present till Veronica och eftersom centrum stänger vid tre eller inte ica men allt annat stänger vid tre så då blev vi lite smått stressade. Men vi kom dit och tittade lite sen så köpte fia bland annat slingpaket till håret. Så jag har slingat håret på soffis. Det visste ni redan! Det blev bra, men hade kunnat blivit lite ljusare bak över huvudet.

Sen blev vi klara och drog hem till mig för att käka sen drog vi direkt till hallen. Det var skitkul verkligen!! Massa lekar bland annat Maffia(?)  Det är skitkul, även om jag inte har fått in helt hur man ska göra. Gjorde bort mig sist vi gjorde de så.. Vi såg på Italien 10 filmen, när jag såg den så var det som om jag ville spola tillbaka tiden och åka med. Men morfars begravning var samma dag, så det hade inte gått ändå!

Vi somnade strax vid halv tre. Sen upp vid åtta. Det var väldigt jobbigt! Sen vid kvart i tio så körde vi igång med friståendet. Och det gick bra, väldigt seg i början men det gick över efter ett tag! Jag kom hem vid halv två? Nu har jag packat ut och chillar. Idag ska jag plugga häcken av mig. (Jag ska också försöka fixa sladden till mobilen så ni ska få lite nyare bilder snart, hehe)

Pusss


gympa iaf.


operation färga Sofias hår!

Sofia som skriver nu, Vendela försöker slinga mitt hår. Får se lite hur det går... Jag kan berätta för alla som vill veta att jag är hur SNYGG som helst just nu, kan inte bli så mycket bättre. Slingmössan sitter som den ska, den gör sitt!

Vi har varit ute på mycket hemliga uppdrag idag och nu färgar vi håret som sagt samtidigt som vi dunkar musik. Högtalarna gör också sitt. Snart bär det av till Vendela för att käka, fixa lite och sedan är det hallen som gäller och världens bästa lag! Vi läääääntar!

Peace out på er! /Sofia (och en mycket fokuserad Vendela!)
Gå in på noonelikeus.webblogg.se om ni vill se hur jag ser ut just nu....


här är Vendela i somras hemma hos mig!

Veronica 17 år!



GRATTIS TILL LARS-OLOF! HOPPAS DU FÅR EN SUPER BRA DAG OCH KVÄLL MED OSSSSSSS!

You are worth it

Godmorgon! Nu har jag och Soffis vaknat, vi upptäckte då att vi slaggat i kläder och smink hela natten.. Jag har funtat på de ett tag nu och jag förstår inte hur det kunde hända. Det ända jag vet är att om inte Soffan hade somnat så hade vi förmodligen inte somnat med kläder och allt. Jag var nämnligen döende igår, somnade hela tiden. Sofia ba: NEJ!! när hon såg mig blunda. Jag ba: FLÅT. Och då dog vi av garv.. Det blev så fyra gånger kankse... HAHA!

Hur mår ni denna fina morgon? Jag mår prima! Fullspäckad dag väntar, kvällen kommer bli bäst, har längtat så mycket!



is that how you want?

Sofia kommer komma till mitt place så fort hon är klar! Sen hänger vi här hela kvällen antar jag.. Sen drar vi till henne och slaggar där! så i helgen sover jag inte hemma någonting eftersom imorgon sover jag i hallen. hihi, men det är alltid trevligt!


nehe, nu blev det ändring på de. Drar till soffis! Hej cykel! lever du?

te amo


Ignore that

Duschen var underbar! Nu känner jag mig fresh! Ska strax sminka mig lite. Sen blir det middag, sen sofffffis! Ha en underbar kvälll! FREDAG!!


Day N nite

Vid åtta träffar jag Soffis! Hon slutar sin killträning vid halv åtta så det blir super! Tog en p-nap i 45 min lite tidigare. Det var super skönt, behövligt vill jag säga! Hur mår ni denna fredag? Jag mår skit bra, sliten men inget annat! Nu väntar duschen på mig, måste fixa mig! GUUD vad skönt det ska bli att duscha, har inte orkat pallra mig till duschen sen jag kom hem! hhi. Vi hörs efter jag har duschat! Puss


höst babe

Helg är underbart



HELG! Ska bli så skööönt! Ledig kan man ju inte säga att jag är. Har många planer inför helgen! Ikväll ska jag vara med soffan, imorgon på dagen vet jag inte vad som händer sen på kvällen blir det rocky-kväll i hallen! Ska bli sjukt nice! Det var år sen och vi behöver ha en kväll tillsammans för att komma igång med peppp. Ska bli jätte trevligt!! Vi sover i hallen och 9-13 kommer jag vara i hallen på söndag! Då blir det träning på friståendet, vill fan banka in alla steg i huvudet så jag inte glömmer bort dom. Men det går inte att göra, så får fan kötta då! Hoppas ni får en underbar helg, puss på er!


Vandring, stendöd

ÅHHHHHHHHHH, hemmmaa!!! Så jävla skööönt! Gud va kul vi har haft de, trodde inte det skulle bli såhär kul! Fyfan vad värt det var att sätta på sig skitiga skor och knalla i ett par timmar för det här! Trevlig kväll med alla igår! Ett riktigt minne. Vi låg precis vid vattnet, jätte mysigt. Tänker berätta allt i detalj någon annan gång. Orkar verkligen inte nu, har så jävla ont i kroppen, speciellt ryggen. Har bärt 8 kilo i några timmar.....


HEHE

Nu har jag och Empi kommit hem efter en lång dag båda två. Min dag har varit super, Emilies med. Fast det sög att vänta på henne i en timme.. Satt i vänterummet i en timme. Jag dog.. Men vad gör man inte för att träffa bruden liksom..!? Vid sju drar vi ner till centrum för att se på hockey match! Ska bli najs, imorgon är det vandring! TAGGGGAAAA!


random


Möte i två timmar..

Jarråå nu är jag hemma efter årsmötet som varade i två timmar. Ganska jobbigt om man heter Vendela och har svårt att sitta still.. Men jag och maggan skicka några sms till varandra fast vi satt bredvid varandra. Tiden gick fortare då, mötet var väl inte sisådär jätte viktigt för just mig.. Hade kunnat stanna hemma och pluggat. Eftersom vi har läxförhör imorgon. Så det är bäst jag sätter fart med de nu.. Och med detta säger jag godnatt, sov sött era puddingar!!


lika som bär? nja faktist inte. Mitt ansikte är som en boll. Lika runt, mammas är mer.. Okej jag orkar inte jämnföra detaljer. Men så lika är vi faktist inte...! Även om vissa andra tycker de.

Jag blir aldrig samma

Ikväll är det årsmöte! Så det blir ingen träning vilket är ganska surt.. Så då blir det ingen träning idag eller på torsdag. Vandring då ju. Hoppas som ett as att det inte kommer bli sjukt kallt på natten. Då dör jag! Vi hörs efter mötet. Puss


Bulllllllshit

hemmmmmmma! Efter en lång dag. Imorse när jag vaknade så ville jag bara ligga kvar i sängen. Det spöregnade och jag bara visste att vi skulle bli tvunga att dra till viby spåret och ha idrott även fast det regnade. Men som tur va så regnade det inte alls mycket när vi hade idrott! Annars så har dagen varit helt okej. Men hatar fortfarande träslöjd. Hatar det mer för varje gång. Sen suger det ännu mer när man har en vikarie som bara skäller på mig.. Ingen annan! HATAR DE!

Hoppas ni har haft en bra dag! Nu tänkte jag läsa musikhäftet som vi har läxförhör imorgon. Läxor kan ta sig i arslet. Over and out!


galen på läxor


Respektlöst!

En tjej som går i samma skola som mig har det tufft just nu! Hennes morbror har gått bort. Han hade tagit livet av sig.. Vilket är jätte sorgligt! Hon hade lagt upp en bild på bilddagboken och skrivit en text under bilden. Och i texten så står det att han hade skjutit sig själv två gånger i pannan. Och då får hon en kommentar: Hur lyckades han skjuta sig 2 gånger i pannan? dog han inte på första skottet? Då blev jag så jävla förbannad! Att folk inte kan ha någon respekt, att bara sitta och klaga på allt som rör sig. Sitta och trycka ner en för en väldigt nära har dött! Låter inte de helt sjukt?

Den där kommentaren var dock anonym. Och det är ett tecken på dåligt självförtroende, man ska stå för vad man skriver. Men det kunde inte du/ni/den/det eller vad fan det kan vara. Det låter som om ''n''i skiter fullständigt i detta, men ändå så slänger ''ni'' in en kommentar bara för att. Åh, jag hatar sånt här. Trycka ner någon för att det är kul, inte vet jag vad du tycker som skrev det här. Men du måste gjort de för någon anledning? Nej, lägger inte ner mer tid på idioter..

Så typiskt svenskt!


If I could write you a song

HOME! Eller det har jag varit ett tag. Jag satte mig direkt och gjorde no läxa. Kändes som om det var lite viktigare än bloggen.. hihi! Skolan går före. Men tycker jag har hyffsat bra uppdatering iaf! Vad har ni gjort denna fina kväll? Har ni chillat? Skulle sitta fint. Men när jag väl sätter mig vid min underbara dator så kommer jag inte ifrån den tills mamma kommer och tjatar på mig och säger till mig att gå och lägga mig. Tiden går betydligt fortare vid datorn, är jag ensam om de?!

Nu ska jag checka garderoben om jag har något fint som jag kan sätta på mig imorgon. EGENTLIGEN, varför uppfan man kläder? När man lika gärna kan gå näck. Alltså, det skulle ju bli kallt. Men då slipper vi tjejer tillbringa en låååååång tid framför garderoben. Fashion.... Tänk vad kläder kan göra skillnad. Jag kan bli förbannad om jag tar på mig fel kläder, töntigt JA, men jag är tjej inte du! HIHI


Den älskade korridoren, kuratorn is the shieeet. Hänga där borde alla göra!

LAURING

Jag skriver ett inlägg till innan jag drar till barnträningen. Nu ska jag sätta fart med lite no. Sen blir det fiskpinnar. GOTT!! 


så söta!!


The truth hurts

TJA!

Hemma efter en absolut värd måndag. Skolan har varit rolig för typ första gången på åååår! Vi snigga tjejer han nämligen dött av garv hela tiden. Och det är en sak som ni inte får veta. Hemlis! Hur har eran dag varit? Nu ska jag stoppa något i käften sen ska jag dra till barnträningen. Hörs när jag kommer hem, peace


Godnatt världen!

Nu har jag tränat och duschat! Tummen upp för livet. Älska känslan efter träning! Hoppas ni har haft en bra dag! Min har varit så skön, att bara slappa hemma är underbart. Det behöver man ibland. Och med detta säger jag godnatt! Pussss


one in a million

Plugg... Varför ska det finnas? Det är bara jobbigt! Vill inte sätta mig och plugga något mer. Jag vill njuta av att man är ledig, men det går ju inte! Längtar som tusan till träningen fortfarande. Benen vill springa hundra varv runt huset men inte jag. Haha, vill få ut energi. Och den energin sparar jag till träningen istället! Här hemma så har jag gått runt och sjungt: Älgarna vill ha trygghet, älgarna har fått nog, älgarna vill frihet här i sin egen skog. AAOOUU! I brist på annat.


lovisa är saknad

Repris av idol

Sitter och tittar på idol. Såg i fredags men inte innan de. Så jag tar igen det nu! Solen skiner ute och jag har inte gått utanför dörren idag.. Jag känner bara för att vara inne. Att gå runt helt ofixad och inte bry sig om något. Vi ska äta hamburgare till lunch. Gott! Ikväll är det träning, och jag längtar som tusan! Ska bli skönt att få ut energin. Puss på er!


Skolan e best

Jag har nu gjort klart skolminne som vi har i läxa. Känns skönt, men nu väntar engelskan i första hand! Och jag är jätte trött, vet inte varför. Men jag ska släppa datorn nu och plugga vidare. Vi hörs om någon timme!


älska blicken

cccolour


haffa bilden matha f

Tabben alltså!

Godmorgon! Hur mår ni? Själv mår jag bra, är bara väldigt seg. Men sov bra inatt. Inga tjejor bredvid mig som snarkar.. Haha, nerå. Det var underbart att ha dom här. Men det var också skönt att sova själv i sin egen säng. Bara stänga dörren och sooooova! Det var helt underbart! Och igår då.. Jag fixade mig på 20 min, med sminkning kläder och hår. Det var helt obeskrivligt stressigt. För jag skulle hinna med bussen som gick 20 i åtta. Men såklart så går den hel. Stress i onödan..

Sen så kommer bussen jag går på, Anna kliver av. Och på något sätt så hade Anna förklarat till mig att vi skulle vara hos mig, men det hade inte jag fått in. Så jag åker runt hela hagviken och sen ner till centrum. Anna kirrar skjutts av mami, dom kommer ner till centrum.. Frågar mig ''vad fan ska vi göra här egentligen? Vet inte... Eh, då drar vi hem! '' Yes så värd var den bussresan för mig själv.. haha! Men ändå ganska komiskt!! HAHA!


Eh, vi drar ut!

Yes, det blir bara Anna som kommer! Så vi drar ut denna kväll! Jag har inte fixat mig någonting. Så tjarååååå!


Genom eld'

Ahmen tja blüggen!

Nu har jag duschat och sitter i mjukiskläder och lyssnar på musik. 'bättre än de blir det inte! Jag börjar bli lite hungry. Har inte ätit lunch idag. Har inte varit sugen alls.. Och efter middagen kommer bruttor. Men det verkar som om Shan och Bella dissar. Inte ok.


ey, vad vill du?

Gud pissar fan mycket idag




Förlåt för allt!

Jag vill börja med att säga att jag har verkligen varit en ursäkta språket fitta. Jag har verkligen varit de. Och jag erkänner de! Förstår inte hur jag kunde bete mig så mot er, mot dom jag älskar så mycket! Jag vill inte inse att jag har varit så dum mot er. Förlåt för alla dumma kommentarer, förlåt för dissarna på sommarlovet, förlåt för jag är jag ibland. Åh, det har verkligen inte varit meningen att vi ska glida isär varandra, men det har känt så på sommarlovet. Bara för jag har dissat. Allt var mitt fel.

Jag vet att vi har pratat om det här. Men jag måste bara få säga det igen. Jag är så ledsen för allt! Och att ni änns bara glömmer de och går vidare, tack så hemskt mycket! Jag älskar verkigen er, och vänner håller ihop. Puss på er! ♥♥♥♥



Älskar er!


yeye

Nu har jag städat klart, nästan! Ska bara damsuga lite till, sen så är jag taggad för en till tjejkväll! Anna dissade mig. Hon bara gled ut ur mitt hus. Lämnade all röra till mig. Tackar fan för de! Hade inte blivit såhär fint om hon hjälpte.. haha, nejdå! Hon dissade inte mig och städningen. Jag bad henne bara chilla så tar jag de. Men nu är det ju fint så!!

Ahmen tjarå!

Godmorgon världen!

Jag är död. Orkar inte sitta upp. Är det normalt efter en natt med vänner? Ja, egentligen men det känns inte ok. Jag och Annapanna sitter och trycker i oss chips. Mår så jävla illa.. Natte med flickor man älskar är helt underbart kul! Vi har inte haft så mycket sömn.. Och alla andra har dragit så det blir väl jag och Anna som får ta undan skiten..

Ikväll ska dom komma igen, men då kör vi på GRÖNSAKER och FRUKT. Måste verkligen äta något nyttigt denna underbara lördag! Ha en bra dag från Anna och Vendela. (anna häslar HÅLL KÄFTEN!! Jag hälsar)


F3kk3

Nu måste jag släppa datorn, jag måste fixa för ikväll. Fixa godis och allt! Vi hörs senare! Pussss

grym

ÅRSTIDER

Hösten är nu här.. Det blåser som satan ute. Det ser varmt ut, men det är kallt. Det kallas höst. Jag vill ha vinter! Mycket snö, mysiga innekvällar, varm choklad, julklappar, snöbollskrig, varma kläder, nyår, skidresa.. Det låter väldigt mysigt! Är der bara jag som tycker de? Tycker julen är mysig! Men sommaren 2010 är ändå jävligt saknad.





Bredvid ditt namn, står mitt

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELG! Åh, vad skönt! Ikväll blir det brudarna, vi ska sova hos mig. Jag ska fixa så att det blir hur mysigt som helst!! Har saknat mina tjejor så mycket.. Vi har inte haft tjejkväll på åratal. Eller jo, men inte så vi slaggar med varandra! Så ikväll kör vi. Imorgon är det lördag och jag vill träffa Emilie! Hoppas på de! Hopppas ni får en härlig helg, jag ska fan ha det bäst! Helger äger! Skriver senare!


Saknar Italien grymt mycket

Den där känslan

Åh, ni vet känslan efter en träning..? En underbar känsla som är så super skönt! Just den känslan har jag nu, obeskrivligt bra! Jag har liksom joggat och tränat idag. Känns super! Nu har jag pluggat lite, och nu väntar sängen. Vi hörs imorgon! Pusss


SLAGGGG<3<3<3<3<3<3<3<3<3


LIVET♥




GENOM BLÖT

Yes, äntligen hemma efter en lång dag. På morgonen var jag helt pisst off på allt. Hade inte gått över tydligen. Men sen så eh vafan ryck upp dig Vendela. Här går du och surar för ingenting, sa jag till mig själv, gick mycket bättre då! Vi hade iaf idrott sista, väldigt chilligt, då kan man kötta sönder! Så det gjorde jag och moppebellan! Vi sprang hela tiden, sen började de ASregna vilket var ganska skönt.. Sen när vi ska ta våra väskor så är min borta. Marcus Busck har en likadan väska som mig.. Och han hade tagit fel, vilket var jävligt irriterande..

Så vi fick ringa honom, och såklart så va han hemma. Vi fick åka på moppe från vibyspåret till fånäs i SPÖ regn. Det var så jävla kalllllt! Fast det var så jävla värt, klarar mig inte utan min väska. Sen så hämtade vi väska och åkte till moppebellan. Men hon bor inte så långt bort så det gick bra. Men fan va drygt ju.

Hoppas ni har haft en bra dag! Nu ska jag sätta igång med plugg.. Vi har no-läxförhör imorgon. SUCK! Sen är det träning vid halv 7, skönt att träna. Har inte tränat på en vecka.. Jävla förkylning. Och till sist.. Undra hur många gånger jag har skrivit ''jävlar/jävla'' Om ni har riktigt JÄVLA tråkigt kan ni ju räkna. HAHA!


saknade träning..

Förjävligt.

Suck. Orkar inte skolan. Låt mig bara sova hela dagarna. Jag bli så irriterad på allt och alla bara för att skolan gör en dum i huvudet.. Förlåt för att ni har fått dras med mig idag. Den här dagen har verkligen inte varit min dag. Verkligen inte. Tankar och piss. Åh, jag orkar inte!!!

Hoppas  ni mår bra iaf. Vid halv sju ska jag på gympa-möte. Så vi hörs om någon timme. Tror inte ni vill läsa när jag är så förbannad på ingenting.


Nej det vill jag förihelvete inte.

You make me happy

Home, trevligt att man fick med sig en mobil helt gratis också! Känns sådär smått underbart! Den är väl inte den snyggaste eller orepade. Men den funkar ock kameran är bra! En LG. Vi hade det jätte mysigt hos tobbelina. Killen är ju förfan 17.. Herregud tiden går snabbt.. Nu ska jag snart hoppa i säng! Hoppas ni har haft en bra dag pusssss


give me summer nights

Om en minut, om en sekund

Nu ska jag fixa mitt hår, det ser bedrövligt ut. Har skrivit lite so till Annapanna, hon kommer ändra hela skiten. Ska vi slå vad? Nej nu måste jag fixa mig. Vi ska åka om en halvitimme. Ha det bra så hörs vi när jag kommer hem! Pussssss


Grattttis kusinen!

Idag fyller Tobias år! Grattis! Vi ska fira honom ikväll vid sex, och nu måste jag plugga. Så sorry för min dåliga uppdatering idag assssow. Men ni överlever! Jag skriver när jag kommer hem, och kanske innan. Så neee ni dör inte. Hihihi puss


damn, this baby is hot

360 cpspark

Hej mina vänner!

Nu är jag hemma efter en lång bussresa. Tar alltid, eller alltid och alltid, väldigt ofta hagviksbussen. För alla er som undrar så är det drygt att sitta själv på bussen.. Typ två går på skörby bussen, a tre med mig då. Sen typ 100 in på hagviken. Dock så måste jag byta buss vid stationen.. Dagen då? Jo dagen har varit fine. Har varit på bra humör så det är skitbra! Vi hade idrott idag och vi skulle bara sätta upp tält. Sådär lagom värt att ta sig till viby för att sätta upp ett tält. Men jag ska inte klaga, åkte ju moppe! hihi. Syftade mest på er andra där.

Ja så har vi de underbara orden, 360 cpspark. Vad är de för något? Alla går runt och säger de.. Jag har liksom inte fått reda på de, skulle hemskt gärna vilja veta. Som vanligt så betyder det säkert inget, bara något alla går runt och säger.. Såhär kan det låta: haahhah! AA sen så ba.. Ramla han och rulla runt sen ställde han sig upp och ba gjorde 360 cpspark!!!! HAN BLEV SÅ ÄGD. Ursäka liksom..?


lol

Green is the new black


Lindex 149:-

Jag älskar verkligen de

Yes, ni läste helt rätt. ÄLSKAR!!!!!

V&A:HAHAHAHAHAHAHA
Anna: Håll käften....
Vendela: Varför?
Anna: Jag ska jobba.
Vendela: Okej då. (tyst i en sekund)
Anna: HAHAHAHAHAHH!
Vendela:HHAHAHAHAH!
Anna:Vi måste verkligen bli klara, knip.
Vendela:Jag vet.......
Anna:Skriv.. Maud Olofsson var..
Vendela:Är det en kille?
Anna: HAHAHAHAHAHAH!
Vendela:Tar det som ett nej..
Anna:Så sant, men nej håll käften förfan.
Vendela:Okej, på riktigt.


Våra konversationer lyser upp dagen. Love it!


Wish you all the best

Hej bruttor/grabbar/killar/flickor/gubbar/tanter ni som läser denna hemska blogg. Hur är de? Det är asbra för mig! Trött som tusan, men det hänger väl med. Sånt är livet, bara det att jag inte vill få in de i min lilla hjärna. Barnträningen gick finfint, dom börjar lära sig att hoppa trampett nu, jätte roligt! Snart ska jag sätta fart med no.. Vi ska ha läxförhör på torsdag.. Suck.. Nu börjar allt komma igång. Alla läxor, prov, redovisnigar osv. Hatar skolan, bokstavligen hatar. Ha en fin kväll, vi hörs om 2......min. HIHIHIHIHI


Är det bara jag som kan konsten att slagga mitt på vägen?... trodde väl de

Det går fort..

Ja, det går fort! Är klar med so nu. Har skrivit tre sidor. Gick ganska så super snabbt. Men jag skulle bara skriva in det på datorn så. Nu ska jag stoppa i mig något att käka, är vrålhungrig och har super ont i huvudet. Hoppas att barnen är super söta som dom brukar vara! Hihi! Nu måste jag verkligen kila. Vi hörs efter!


minnen man bara inte glömmer!

Pluggggis

TJABBA

Kom precis innanför dörren slänger mig in i mitt rum tar upp datorn och sitter och knäpper med fingrarna för att det ska gå snabbare. Jag har nämligen väldigt mycket att göra idag.. Ska skriva klart mitt och Annas jobb i so. Som typ är hundra sidor. Sen ska jag på barnträning. Och sen hem och jobba matte. Åh, hata skolan! Jag är redan riktigt less på skolhelvetet. Skulle vara helt ok att bara gå i skolan utan läxor. Skulle sitta fint. Hoppas jag inte är ensam om de. Vi hörs mer ikväll. Har verkligen inte tid! Ha det bra så hörs vi om ett par timmar!


vill ha sommar och sol, inge pissväder.


Livet är en fest

Nja, kanske inte på morgonen.. Jag är hur trött som helst. Ville ligga kvar i sängen imorse och vara sjuk. Men nu när jag har fixat mig så tycker jag att det var ett bra val jag gjorde. haha, är liite piggare nu iaf. Måndag igen då.. Hihi, men då är det en VECKA kvar tills nästa måndag. Känns bättre om man tänker så! Jag har precis smaskat i mig lite frukost, nu ska jag borsta tänderna. Sen blir det kanske chill framför teven innan eller läsa engelska texten, det kanske är bättre.. Men ha en bra dag! Vi hörs när jag kommer hem, puss


mobilen är saknad.

Bra spelat bålsta!

Kom precis hem! Det blev ingen fotbolls match inte.. Det blev hockey, skitkul! Det var kusinen min som spelade! Det var bålstacupen, dom vann! Otippat? Nej inte precis! haha! Nu aldelles strax ska jag duscha! Så vi hörs imorgon! Pusss och kram!



världens bästa kusin!

Forever and always

Fick nyss ett sms av fantan, hon undra om vi ville glo på killar som spela mot gubbar vid gröna dalen. Ska vi?! Visst för mig, jag har ändå bara suttit i min säng hela dagen! Sååå, vi höres bloggen! ♥


A walk to remember


Åh, en vän som har ork

Fick nyss ett sms av Fanny! Jag var först i kvarn tydligen, tack gud! Men det blir om 40 min, för hon hade precis duschat! Men so what, jag har en vän som jag ska spendera min underbara söndag med. EFTERSOM halva dagen gick åt skogen.. Har inte gjort någonting. Synd Vendela. Du har inte tagit vara på den här dagen tills... nu.. Klockan är 16.30.



Thats what they say

Jag har inte kommit någonstans. Jag har bara flyttat mitt arsle runt i huset men inge mer. Har faktist spacklat och klätt på mig. Men sen inge mer. Jo, jag har försökt kontaktat mina vänner. Men en utav dom vet inte om hon orkar, dom andra orkar inte svara.. Blir väl trist dag.. Vet fortfarande inte om jag ska träna.... SVÅRT!


JAHAJA

Yes, äntligen klar! Har fipplat med msn ett tag nu. Har fixat ny! [email protected] för er som vill haffa den. Dagen har börjat segt.. NU ska jag fixa mig för en dag. Hoppas på att orka ta på mig spackel och kläder innan jag drar ut iaf. HIHI! Vill inte gå naked så jag har inget val. Vi hörs om ett par timmar! Pusss


en gång inne i staden, mysigt

So you do

Godmorgon!

Gud jag kan inte sluta titta på videon som jag la ut igår.. Jag blir lika chockad varje gång.. Nej, nu ska jag sluta babbla om de. Hur mår ni? Jag mår ganska bra! Fortfarande lite krasslig. Men det funkar. Har inte bestämt mig än om jag ska gå på träningen. Det hade varit skönt! Men vill ju bli helt frisk.. Så jag vet inte! Idag ska jag plugga lite, sen vill jag träffa någon gullig vän. Undra vem det blir... Haha, vi hörs om någon timme!


peace out mina vänner


11 september, 9 år sen


Det gör ont i hjärtat när jag ser den här videon. Det är så obeskrivligt jobbigt att veta att tusen tals människor dog just den minuten. Folk hoppar från fönstrerna, springer försöker fly. Men det hjälper inte. Det är hemskt! Nio år sen. Tragiskt!

happiness

Ahmen tja!

Vart tror ni jag sitter nu? hih. Kom precis hem från lasse! Det var trevligt! Körde kull i kojan.. Varmt blev de! Nu är vi iaf hemma, och dom har kikat runt lite i huset. Och jag har ingen aning om vad vi ska göra nu.. Vi får väl helt enkelt hitta på något! Spela kort, det är najs! Vid 6 kommer det fler folk. Sen in the dark så ska vi hoppa i poolen. Riktigt skönt ska det bli, det var ett tag sen jag badade.. Nej, men nu måste jag nog börja rulla mig ut från toletten för ett ''toalettbesök''. Ha det bra! Vi hörs!


bror min

Five for fighting

Nu är jag hemmmme! Det har varit super mysigt att spendera tid med dig vännen. Men nu är jag hemma. Vi väntar bara på ett samtal från dom som ska komma. Dom ska ringa och säga att dom är i Enköping. Då kör vi ner till lasse och tar en lunch ba. Och jag kommer inte blogga mer idag. Jag har gäster och vi träffar inte dom ofta. Känns lite dumt att sätta sig vid datorn då. Men jag kan ju alltid ta med datorn in på toaletten. Ingen vet om jag skiter eller inte. hähä, men ni får ha en bra dag! Så hörs vi förmodligen imorgon vid... 2-3? Pussss



Bess, du är saknad. Har inte trättat dig på åratal. Hoppas du läser det här! HAHAHA vad rolig jag är!

Om jag vore 45 skulle jag haffat

ASSÅ jag dör verkligen när jag ser honom. Så jävla het, Pierce Brosnan.. Hoppas ni vet vem han är. Och alla tycker att jag är sjuk, för han är så gammal. Men man kan väl få drömma. Jag kan haffa honom i min dröm. Alltså ni som är äldre, ni lär ju typ försöka haffa.. Det skulle fan jag göra!


UBERsnygg






Den här bilden dör jag för

Håller ni inte med?

I'm more than a bird

Godmorgon!

Nu har vi vaknat, hade ställt klockan på 9.00 för att vi ska få gäster idag vid halv 13.30 och jag ska vara hemma innann! Hade tänkt ta bussen hem. Men man har så underbara föräldrar så någon utav dom kommer och hämtar mig. Vi ska åka till Lasse Åbergs och ta en lunch. Sen ikväll får vi yttligare en till familj på besök. Så jag får väl helt enkelt inviga poolen till höst ikväll! hihi Hoppas ni mår super, jag mår jätte bra, bara förkyld fortfarande! DET SUGER!


Coola cheyer

Highway man

Åh, drag hos Empi.. hihi. Vi har dunkat lite musik och dansat runt i hennes rum. Ganska chilligt faktist! Just nu är vi väldigt sega. Lyssnar på highway man med hoffmaestro! Det verkar som om alla har varit på grönan idag.. Jag ville också dra dit, men hade ingen ork! Hoppas ni har haft en bra dag! Vi hörs när vi hörd! Pusss



118800

Yes, idag in school så smsade jag 118800.. Fick någon crazy idé. Min fråga var ganska torr, men matha f. Who cares?

Vendela:Vem är Vendela Hedlund?


118800: Vendela är tjejen som aldrig någonsin skulle knäppa upp en ända liten knapp i sin blus eller sätta på sig ett par lågt skurna jeans. Hon är nämligen den präktigaste cheyen i sverige och skulle lätt konkurrera ut jungru Maria om hon fick chansen! Men trots sin präktighet händer det att hon släpper loss litegrann ibland genom att släppa ut sitt hår. Mvh 118800

Håller ni med dom eller? NEAJ!


Öh

Hiiiigh on life

Nu är vi hemma hos Emilie! Vi har precis proppat i oss en chips påse.. Hur mår ni? Vi mår super bra!! HELG! Livet leker!! Vi har verkligen roat oss med gamla film klipp, eller vissa var från sommarlovet! ASSÅ ni måste titta på era videor på datorn och gör satt det går skitsnabbt! SÅ jävla kul. Väärt! Vi dunkar high on life right now. Vi hörs sen! Pusss


übergammalbild

Ghost

Nu är vi hemma! Jag och Emilie sitter i mina föräldrars garderob.. Det spökar här.. Det låter som om någon stänger dörrarna hela tiden, vi har skjutdörrar överallt.. Även konstiga ljud på övervåningen.. Scary shit! Jag vet inte hur länge vi kommer bli sittandes här men. Vi lever fortfarande! Innan sju så drar vi till Empi, sen slagggar vi där. HHIHI! Pusss


no lifer


SCHOOOOOL

hej.

SO intekul.






Nattti

Assssow jag är så sjukt trött så jag säger godnatt nu! Ska titta klart på idol sen direkt hopp i säng. Är så förbannat trötttt..! Hoppas ni har haft en super bra dag! Imorgon är det fredag, veckorna går så fort. Imorgon är det helg. Love life!


It's written all over my face


Idol 20.00

Idooooool nuuu! Vi hörs efter, pusssssilipusssssss


Våra sms alltså..

Jag måste bara säga att jag älskar våra konversationer, Anna! Ibland är det fullkomligt för mycket smilisar och överdrivet många hjärtan. Men nu senaste tiden är vi torra. Och jag bara ÄLSKAR de! Så jävla nice. Skulle vilja att alla var torra mot varandra, det skulle vara mycket enklare, det sparar tid eftersom man inte behöver fixa en fin gubbe. Utan bara att skriva ordet, eller meningen eller vad fan ni skriver. Skulle vara så simpelt.

Vendela: hej.
Anna:hej.
Vendela:vgd?
Anna:inget.
Vendela:K
Anna:sj?
Vendela:inget
Anna:K
Vendela:ska sova
Anna:K
Vendela:godnatt
Anna:jaja
Vendela:K

Visst låter det underbart? Men ni förstår väl hur jag menar? FATTA vad snabba alla kommer vara på att svara. Sätter mitt huvud på att alla svarar inom 50 sek. (om man har mobilen på sig dåååeåe) HEHEHE


I love you

Jävlar

Oj hej, har helt glömt bort att jag har blogg.. Har varit helt seg sen jag kom hem. Satte på tv'n nörda där ett tag. Sen satte jag igång med engelskan som nu är klar! Känns riktigt skönt! Slippa plugga över helgen är underbart! Jag förstår mig inte på mitt mående(eller vad man ska säga) idag.. Ena sekunden mår jag prima, andra mår jag illa och kallsvettas. Nej, jag vet inte faktist hur jag mår! Men just denna min mår jag asbra!

Imorgon! Då ska jag minsann träffa bästis! Vi ska ses efter skolan, sen sover jag hos henne! Men vid tolv - halv ett ska jag vara hemma.  Då blir det lunch med några från Örebro! Sen får vi gäster på kvällen! Fullt uppppp. I like it! Hoppas ni mår bra! Vi hörs med tusen inlägg ikväll.


h4h4

Supastar

Haha, åh vad jag älskar auditon.. (?)Det är bäst under hela idol. Tycker inte ni? Och finalen såklart! haha, vissa skämmer ut sig totalt och andra vill man bara... jag vet inte! Det var jätte många som hade talang iår! Kul faktist! Hoppas ni har haft en underbar dag. Nu tänkte jag hoppa i duschen. Sen pröva plattisch. Ska fan prova om det funkar när håret är fuktigt. Vore ju insane.


negerooo

Två timmars plugg, insane

YES! Klar med plugg för idag. Har verkligen ansträngt mig idag vare sig mitt huvud höll på att ramla ner i bordet.. Men det gick super! Cred till mig. När mamma kom hem åkte vi diretk till hemma butiken vid centrum och köpte en plattång. Det var väldigt behövligt måste jag säga. Har klarat mig utan plattång hela sommaren, men när skolan börjar klarar jag inte en dag. Weirdo. Den heter iaf BaByliss. Verkar skitbra, wet and dry. Kan platta håret när det är fuktigt. Vet inte om jag ska tro på de..? Mitt hår lär ju brinna upp. Det vore hemskt!

Nu vid åtta börjar idol. Kommer sitta lika fastklistrat som igår. Haha, var det bara jag som garva åt killen som var japansk? Han ville bli som Usher! HAHA, lycka till! Kunde inte ens uttala engelska rätt..... hihi! Vi hörs efter idol! Puss


Är fortfarande lika taggad på ett annat land.
funtar på om jag ska ta sista minuten..

Make something up

Tjoho!

Nu är jag äntligen hemma efter en lång dag. Har stått ut med 100 minuters musik.. Försår inte hur..? Det är grymt tråkigt. Okej nu ska ni få veta alla hat-ämnen! MATTE: Suger, förstår ingenting och helt värdelöst att lära sig räkna på olika sätt. Skulle inte direkt räkna på ett annat sätt när jag ska köpa något.. HELT meningslöst! TRÄSLÖJD: ÅH fy bläääää vad tråkigt! Hata,hata,hata.. MUSIK: Ovärt i 100 min.. Jag lär mig inget på så lång tid, det är för länge. Räcker i en halvtimme. Men 100 min. Det är överskattat!

Japp hat-ämnen.. Vad ska man säga? Håller ni inte med?! Alla andra ämnena är helt ok. Har eran dag varit bra? Nu ska jag plugga asssssset av mig, känns som att det va ett bra tag sen. Så nu ska jag sätta fart! Vi hörs om någon timme pusssss


glädje

Godmorgon

Hur mår ni? Jag mår ganska bra, bara det att jag har lock i ena örat. Och det är sjukt irriterande.. Typ knäpper där hela tiden.. Jag har precis stoppat två mackor i käften. Och är ganska mätt! Ska snart sätta på mig lite kläder hade jag tänkt. Idag har jag mina nya skor på mig! YEY! Ha en bra dag, så hörs vi när jag kommer hem! Pussss


pusssssy(ta åt dig anna! hihih på ett snällt sätt!)


Gamla bilder, sjukt snigga


sexi




Eva the diva och rocky


Så söt!!


The haaoouse.


Snigga


Little miss beauty



Två flugor i en smäll

Hola!

Nu har vi förflyttat våra rumpor till mitt rum. Jag sitter vid min underbara dator, Emilie försöker göra inbakadfläta.. Jag har försökt på henne, men jag lär mig aldrig. Skit jobbigt! Vill kunna, det är värsta talangen ju..! Ikväll är det idol. Vilka ska se? Jag kommer sitta bänkad framför tv'n.. Kommer inte röra mitt arsle ett steg.



KM den 17/10 i västerängen, checka vettja!


Bästa vän♥

Hejejejej!

Kom precis genomdörren, jag och Emilie har tagit en tripp i centrum och kikat på skor, fick hem ett par höst skor! Skönt! Just nu sitter vi och glor på Kenny starfighter. Haha, skön film! Min dag idag har varit bra! Hoppas eran har varit super. Nu vill Emilie checka sin facebook. En ren vana sådär.. Vi hörs lite senare! Puss


cp ögaa

When you smile

Vill bara säga godnatt till er underbara människor! Jag börjar bli trött och ska strax lägga mig, duschen innan de. Hoppas ni har haft en underbar dag. En dag som ni kommer minnas, varje dag är värd. Glöm inte de!


lyckligt lottad för underbara vänner, finner inga ord. Ni är super!!

Ulllllared

ALLA sätter på 5:an nu, det är nämligen så att ullared är igång. Och hur bra är inte de? OOnderbart! - Barnträningen gick bra! Dom var duktiga, men det var en som fick vänta med oss tills hennes pappa skulle komma och hämta henne. Vi väntade i femton minuter en kvart(ihihi) och tror ni inte hennes pappa sitter utanför och väntar? Jobbigt läge! Men annars så var det super!


det är inte ofta man har kläder på en strand. Eller?


Just the way you are

Hej snyggingar!

Hur mår ni? Jag mår toppen. Fortfarande förkyld, men livet är bäst oavsätt vad! Dagen idag har varit sjukt skön! Härliga tjejer det finns.. Åh, älskar er!! Fika i centrum efter skolan blev det med mina fina cheyer, fralla och pucko. Det sätter sig fint på magen! Nu vid kvart i sex blir det barnträning! Hoppas på det bästa, snälla ungar! hihi! Har ni haft en bra dag? Ha det bra så hörs vi senare! Pusssssss


Bästa

Yes

Asså, nu är jag överlycklig. Designen är ubercool. Tack så mycket för hjälpen Emelie! Nej, nu måste jag släppa datorn för idag. Hoppas ni mår bäst!! Puss


Din dröm, min verklighet

Tillbaka till underbara datorn. Mitt liv, min framtid & min kärlek. Vad skulle jag göra utan dig? Min blogg hade inte existerat om inte du fanns här i min soffa.. Det hade varit trist. Okej, sluta dröm nu.. hihi! Japp, jag pluggade i 10min.. Gjorde bara glosor för jag kom på att jag redan är klar med uppgifterna! Skönt va? Så jag satte på en film och bara va allmänt lycklig!


Skulle sitta fint med ett annat land

Tears stream down on your face when you lose something you cannot replace.

tjA

Nu har jag verkligen haft en chilldag! Och det behövs. Speciellt nu.. Känner att min hals blir sämre nu mot kvällen.. Och på morgonen, Kan knappt andas.. Mitt på dagen, då är det bra! Men nu.. Usch. Nej, nu har jag verkligen segat hela dagen och inte gjort något vettigt.. Nu ska jag sätta igång med plugg. Hej livet!


Fattar nada

Tjohohohoho!

Hur mår ni? Ni mår bättre än mig! Fast jag mår helt ok. Bara lite snorig och hostig. Fresch.. Hoppas på skolan imorgon iaf. Är det bara jag som går till skolan istället för att vara sjuk? Jag hatar att vara hemma. Man missar ALLTID något.. Så idag ska jag vara hemma hela tiden. Plugga skulle behövas. Ingen träning blir det ikväll heller.. Ovärd dag. Och jag vill bara säga att det här inlägget har tagit mig 40 min.. Har varit upptagen med en tönt som trodde han va nåt på facebook... Men nu är han tyst! Vi hörs lite senare!




bilden visar hur underbart livet är

Tjejkväll nr 2

Nu är jag hemma! Sådär mitt på natten! Vi har haft det jätte mysigt! Kom dit runt sju, och då var det drag! Haha, nej det var ganska lungt. Vi satt bara och pratade om allt mellan himmel och jord. Och skratta.. Det har varit en underbar kväll, älskar er!!

OBS mobilbilder.....





Heta!!

Vilken skillnad det är mellan mobil kamera och system..........


Fest hos mig

Tja!

Yes, det stämmer. Det är fest hos mig just nu.. Plutten har kalas och högtalarna är framme. Låten ''singel, med frispråkarn'' spelas starkt! Diggar med lite. Dom har kört massa tävlingar, bland annat balansgång över poolen. Det såg riktigt kul ut, har nästan lust att pröva men jag är förkyld och vill inte lida med de en dag till! hihii. Vad har ni gjort idag? Sätter mitt huvud på att ni har haft roligare än mig!

Kan inte tiden gå fortare!? Vill träffa min brudar!!



f3kk3

Puss


Tjejvkväll nr 1




















Bildbomb! Hihi puss



LÖRDAG

Godmorgon!

NEJ! Jag är sjuk....................... FAN! Okej, jag har inte feber.. Men jag är riktigt förkyld.. Nej,nejnej,nej,nej.. Kunde inte andas inatt. Min näsa var helt täppt och halsen var tjock.. Ikväll är det tjejkväll med brudarna! Och JA, jag ska gå! Inge tvivlan. Jag är bara förkyld, överdrivet förkyld. Inge mer! Får väl komma med myskläder. Spelar ingen roll, vi ska bara vara inne! hihi.

Kvällen igår var GRYM! Det var Ida, Matilda(upphöjt i två) Amanda, Fanny och Conrelia! Vi hade det jätte mysigt hos Cornelia! Massa tjejsnack.. Och det var jätte trevligt! Ge mig mera tjejkvällar. Skulle inte banga på att ha det varje dag!

Här kommer bilder!


Taggad brud




fjortisbild...


Brudar


söta!


Söta!

VI hörs! puss


Min design... Jag är medveten om att den är sådär..

Som ni ser så är min design tråkig.. Men Amanda hade fixat en ny till mig.. Men det gick inte så bra.. Bilden var tydligen förstor men vi ska fixa de! HEEEEEEEHEEEEEEe, ni får stå ut! Min design kommer bli grym! hihi


@ Amandas place

TJA!
Just denna sek är jag hos Mandis! Vi fick sluta tidigare idag, ungefär vid ett! Skit skönt! Vi har kollat på gamla klipp från oss från hösten.. ASSÅ gud vad man förändras och vi dog av garv.. Sen har vi hoppat runt med skitgamla låtar. Och då dog vi också! Frågan är bara om vi överlever tills kvällen.. Haha, jo men det lovar jag! Vid åtta drar vi till Corrrres place! Så om vi inte hörs innan dess så ha en RIKTIGT JÄVLA BRA KVÄLL!!!
snygggo

Bumpy rideeeee

TJA COOLINGAR!

Dålig uppdatering idag, i know.. Och jag har ingen anledning. Nu är jag ÄRLIG! Jag orkade inte. Dagen idag har varit nice! Jag, Moppebellan, Johanna och Linnéa köttade på idrotten. Vi hade idrott som sista lektion och vi hade (vad heter det nu dåå.... Vet inte änns hur det stavas så vi skippar de, hoppas ni förstår!) och vi SPRANG hela tiden. Eller iaf väääldigt ofta! Och det var underbart efter! Sen drog jag och Bellan hem till henne. Vi skulle plugga, men vi lyssna bara på musik och garva! hIhI. Sen drog jag hem vid halv sex direkt hem och äta, sen träning. Nu trött chey som inte har duschat än. Är dags att ta tag i mitt liv just denna sekund. ALLT ÄR SEGT! Jag är trött. Ska sova, nej duscha först, sen slaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaggg för heeeeela slanten!

JUSTE! Jag har två tjejkvällar i helgen och det är jätte trevligt! Imorgon är det hos Cornelia med Matilda, Fanny, Amanda och Ida tror jag det var! Så det ska bli jätte trevligt! Sen på lördag är de @ Eves place. Med Shannon, Bellan och Annapanna! MYSIGT! Nej, nu måste jag verkligen kila.

SOV gåtåtåtåtåt




Med dig klarar jag allt.

Yes, det gör jag! Emilie är min solstråle. Men dock så träffas inte vi så mycket nu när hon har bytt skola.. Men då tänkte jag ''Pff.. Vi kommer ju kunna träffas! På träningarna, men naj så blev det inte. Den filuren har minsann slutat på gymnastik....... SURT!'' Men hon är fortfarande min solstråle! Vi kan träffas på helger! Och det är jag tacksam för. Utan den snyggingen så är inte jag trygg, handen på hjärtat. Bruttan betyder mer än vad hon tror!


Med dig klarar jag allllllllt


Well you lied like the first day of April?

Tjabbatjabba

Hur mår ni? Jag mår prima! Lite trött bara men inget mer! Skolan idag har varit bra! Men hatar fortfarande våra hela 100 min i musik..... Men det gick snabbt, vi sjöng någon underbar fin låt.. hehe! Kom hem vid fyra! Och nu sitter jag här. Har redan planerat för helgen! På fredag ska jag träffa Fanny! Det var hundra år sedan. På lördag kanske det blir tjejkväll! Hoppas på de, isf blir det hemma hos Evelina! Hoppas, hoppas.. Det var ett tag sen nu! Om det inte blir tjejkväll så blir det antagligen att hänga med maddis! Det var också ett tag sen..

She had the eyes of an angel,
Innocent look at the time we were strangers,
Sign a cliché,
How I met through a mutual friend,
But shit that's how the story begin,

Then I surround us,
We were like a cool couple,
People know about us,
But never know one of us,
Try to keep a secret,

But our ugly way started to show,
Eventually the public I would see us,
I was like baby,
Don't it sound crazy,

Me staying with you and you foul behavior,
At the same time you where so high,
Made us from sweetheart to evil,
Like you riding' with Satan,
Fuck is it you doing,

I'm loosing my cool,
Now I'm almost like you,
What the hell happened to me,
Should have came to my senses,

The day I gave you second chance,
That's when hell began,
It never ends just scared me,

I checked out of......?

Vilken låt?


Man ska visa hur man är, bäst så!

Puss

RSS 2.0