Mikrofonkåt

Tjaaabbbaa! Sitter här och dunkar Mikrofonkåt med September. Den är grymt bra! Idag fick vi sluta skolan efter lunchen! Sååå skönt! Vi hade ingen lärare på hemkunskapen. Så bara att dra hem då! Riktigt skönt, har bara chillat framför min underbara dator! Idag hade jag tänkt att kötta matte.. Imorgon är det prov som gäller.. MEN jag ska bannemig träna. Jag klarar inte av att sitta och glo ner i en mattebok hela kvällen, benen kliar wtf. Så tagga till träning!! Hörs senare, peace out!
Nu har jag fan kämpat i en halvtimme med detta klipp. Här har ni de, hur ballt?



Mycket coolare irl

Road to nowhere

Tjena igen! Riktigt dålig uppdatering men jag ska säga er att inlägget jag gjorde sist tog säkert en halvtimme att skriva. Jag kunder verkligen inte sammanfatta allt lite kort. Om jag skulle detaljera så skulle det bli en hel bok. Men jag köttade igenom helgen i text rätt bra tycker jag! Hur har eran helg varit?

Efter jag hade gjort det långa inlägget så åt jag middag och sen direkt till barnträning. Vi håller på att tränar inför lucia uppvisningen som är nästa måndag om jag har rätt? Det gick rätt så bra! Direkt hem sen och jobba matte blev de.. Nu är jag klar med de och har en himla huvudvärk... Welllll, nu ska jag tvätta bort sminket! Sen ska jag sova tidigt idag. Behöver sömn. Vi hörs imorgon när bloggen är back on track igen. Pussar


taggade brudarrrr


Gooood weekend

Tjena! Bloggen har verkligen kanske landat på hyllan denna helg.. Men det tar ju år när man bloggar på en iphone.. hihi! Men helgen har verkligen varit underbar! Jag ska berätta allt!

Fredag: Samling vid shell för att vänta på bussen som var en halvtimme försenad.. Men sen så kom den och vi kunde äntligen börja våran resa. Bussresan tog ungefär 5 timmar, dock inte med paus tror jag.. Vi stannade på donken och åt lite. Vi fortsatte resan med mycket skratt. När vi var framme vid skolan som vi sov på så checkade vi in och fixade allt. Sen blev det förträning för friståendet i hallen. Det gick super, efter det drog vi tillbaka till vårat rum och chillade lite. Taggade inför kvalet.

Lördag: Vi gick upp väldigt tidigt och packade, fixade frillor, smink och åt frukost. Sen gick vi till hallen som inte alls tog lång tid. Vi förtränade och det gick bra! Tävlingen startade och alla var taggade. Vi var så jävla bra på tumbling och friståendet! Verkligen, blev jätte chockad. Vi var aaaaaaaaas bra! Sen blev det trampett och vi hade förfäntat oss att det skulle gå skitbra där också men dock så gjorde det inte de..

Första varvet var snyggt, andra varvet sög, tredje varvet sög kan man säga. Alla hade någonting som inte var helt perfekt. Vi fick ''klagomål'' på våra skruvar. Vi fick ett fall, ett väldigt chilligt fall utav Linda Norrman! Vi blev väldigt besvikna med poängen vi fick.. Vi trodde verkligen att det var över, att vi kämpar varje år till en final plats men kommer aldrig fram. Men sen får ett annat lag mindre poäng än oss och vi blev tia. Tio lag kommer till final. Vi kom PRECIS till final! Vi dog av lycka och humöret steg upp i himlen. Vi gick in till vårat rum och bestämde vilka som ska köra varven, verkligen planerade allt riktigt noga.

Sen blev det tacos i en stor arena. Väldigt gott, mysigt och ASroligt! Jag garvade ihjäl mig. Linda är så sjukt skön så jag dör. Tårarna sprutade åt alla håll och kanter.. Efter maten drog vi hem och tog det chill med en klapp lek. Vid halv elva - elva sov vi.

Söndag: Vi gick upp vid halv åtta och gick direkt till frukosten, lagom fin på morgonkvisten sådär. Efter den goda frukosten så fixade vi osss! Packade allting, ställde tillbaka alla stolar och bord. Gick till hallen för att kolla på herrarna. Herregud vad dom är grymma. Vad fan får dom all fart ifrån? (Jag ska lägga upp ett klipp på det dom körde så småning om.)  När dom var klarara så hade vi förträning. Det gick bättre än förväntat! Vi ägde allting. Tävlingen började med fristående och musiken hackade i början så dom tappade bort sig lite men dom räddade situationen riktigt snyggt. Sen var det tumbling och där bokstavligen ägde vi golvet!! Vi hade dagens högsta poäng väldigt länge. Men sen slog ett lag de. Men vi hade näst högsta poängen i alla pooler. Vi hade näst högsta poängen i kvalet också. Hur nice? 

Vi körde skitsnygga överslag på trampetten. Skit snygga halvskruvar, skit snygga sträckta. Men vi hade ett fall där.. Ett pladask på mage. Vi fick ganska dålig poäng.. Men vi är nöjda med det vi har gjort. Vi kom 6:a i finalen. Det är skitbra! Jag är riktigt stolt över det jag har gjort och alla andra. Vi var skitduktiga!!

Resan hem gick bra, vi garvade och hade det trevligt tillsammans! TACK FÖR EN GALEN HELG BRUDAR!

Nu får bilderna tala för sig själva!












Taggar inför final

Tjaaaaaaaaaaaaa ni vill verkligen veta vad som har hänt!! Vi körde verkligen skitbra på tumbling och fristående! Men på trampetten gick det inte så bra.. Vi blev skitbesvikna och sura. För det är alltid någon som tabbar sig på sådanna viktiga tävlingar.. Nu menar inte jag att dom som tabbar sig är dåliga, det kommer alltid vara små missar. Okej nu vet jag inte riktigt hur jag formulerade mig.. Men skitsamma! Alla blev verkligen skitbesvikna.. Men sen så händer det ett mirakel. VI KOM TILL FINAL!!!!!??? HUR FAN GICK DET TILL?! Ingen aning.. Men vi är iaf till final och alla är på topp! Vid åtta ska vi äta tacos i en stor arena! Niiiice, vi hörs sen! Pusssssss

Donken

Tjeeeeennnnnaaa!! I'm back! Nu har vi åkt i två timmar gissar jag på.. Resan har varit hur kul som helst! Älskar dettttaa! Vi har precis stannat på Donken och käkat lite.. Gott var det! Men nu är vi på väg igen. Film som visas nu är nothing Hill tror jag den heter..? Den verkar inte så bra.. Eller jag har inte kollat, hihi.. Lena och Eva håller på för fullt att fixa friståendet. Vi filmade i torsdag så vi checkar filmen nu. Ikväll är det förträning på fristående så hoppas det går bra!! Och för er som vill veta så vann Maggan över mig på fruit ninja.... Jag är ärlig, men nu jävlar ska jag slå henne! Hoppas ni har en trevlig fredag. Hööööööres!!

Direkt från bussen!

Tjena!! Nu har vi äntligen åkt från Bålsta. Bussen var en halvtimme försenad vilket var väldigt irriterande... Men nu är vi på motorvägen! Det kommer ta cirka 5 timmar att åka så det kommer ta ett tag.. Men helt klart värt de! Var överlycklig imorse, nu har helgen startat och vi drar mot Vänersborg! Nu ska jag vinna över Maggan på fruit ninja!!!! Vi hörs under bussresan babes, ha det bra! Puss

Helgen fullbokad, nu jävlar!

Tjena blüggen! Nu är allt klart, aaaaaaaallllt som skulle göras denna underbara kväll! Jag har packat, pluggat, tränat och duschat! Tycker jag hann med mitt schema väääldigt bra! Skönt! Bussen går från Bålsta 20 över 1 imorgon. Så jag åker från skolan 10 i 1. Köttaren her self drar till skolan ba, istället för att dega hemma. Moget va? Och lägg detta på minnet: Bloggen kommer inte läggas på hyllan denna helg. Vickan kommer ta med sig sin laptop och plus att man kan uppdatera från Sofias mobil toooooo. Så kika in vettja! Och med detta säger jag godnatt!

Pusssssisss


Nu jävlar ger vi allt!!!!

Kaos

Tjena, jag har det väldigt stressigt just nu.. Måste hinna med att packa, plugga och träna ikväll.. Lite kort om dagen! Den här dagen har varit så jävla ovärd. Den ända lektionen som vi har haft idag var idrott. Och den var sist. Hur jobbigt som helst att bara tralla runt i timmar. Helt ovärt! kunde dragit hem, men jag känner att jag inte vill missa idrottslektionerna nu innan lovet. Jag är så nära att få MVG i de, så köttaren här asså!

Hoppas eran dag har varit bra! Nu måste jag verkligen packa och plugga. Vi hörs efter träningen! Pussss

'
Italien 09


Ska vi dela glädje?

Så, nu har jag fixat kläderna! Nu är jag redo för sängen. Ska bara skriva klart lite svenska på ett papper sen bortsa tänderna. Ikväll blir det sängen ovanligt tidigt. Igår somnade jag strax inann tolv och det är aldelles försent för att jag ska orka en hel skoldag. Fast ganska så chockade över att jag inte var så förbannat trött idag. hm..? Aja, hoppas ni har haft en bra dag! Vi hörs imorgon! Pussssssaaar!


hur ball är inte denna? Det är så det ska va! Livräddaren here I comeeeee


Packarn

Haha, packar för fullt här! Tror nästan att jag är klar.. Ska lägga kläderna på golvet i ett hörn. Sen får jag hämta väskan i garaget imorgon. Jag som trodde det skulle ta år att packa allt som vi ska ha med oss. Men nope, fast ifs så har jag bara packat kläderna än så länge.. Sen är det mat, hårspray osv.... Men det tar jag imorgon! Pluggade ju matte tidigare med pappa. Vill inte säga att det gick bra, men har fått in det lite i huvudet iaf fast det kanske bara är för stunden? haha. Men man får nog bara nöta hela tiden så ska det nog sitta. Juste, jag måste ta med mig alla mina hemkundskaps papper dit, har prov på måndag... Drygt!

Nu ska jag ta tag i allt som ligger i en hög på min säng... Hörs senare! Pussar


oldie

En månad till jul, typ.

Herregud. Tiden går fort. Det var nyss sommar! Men jag klagar inte. Vintern är mysig, dock lite kall.. Nyår är bäst. Faktist bättre än julafton. Som man inte tyckte när man var mindre, haha då var det bara klapparna som räknades på julafton. Helt ivrig var man.. Men det är man såklart nu också! hihi, nu har jag pluggat lite. När pappa kommer hem med linus som har varit hos optikern så ska han hjälpa mig med matten. Detta går inte, måste få in alla räknesätt i huvudet, NU. Är man duktig om man ska gå mattekurs i sommar?!


lagom söta

-

"Problem som hotar att växa en över huvudet måste man sluta vattna"


Jag siktar upp mot toppen

Tjenaa! Ännu en dag avklarad! VILL NI VETA NÅGOT FANTASTISKT?! Vi hade inte musik idag. Jag blev helt lycklig!! Vi har haft håltimme sen 10 till 1. Hur skönt? Vi gled runt lite! Slutade två och tog hagviksbussen sen bytte jag till skörby, fråga mig inte varför! Jahapp, nudå? Nu ska jag plugga aldelles strax. Men innan så ska jag dunka lite musik. Hoppas eran dag har varit lika härlig som min. Hihih, snart helg!! Pusss på er!


alltså denna låt är bara för härlig, texten är så jävla skön!

Pics from Saturday


checka in mina feta fingrar.. HAHA, dom är inte så lovar!!


heta brudar! Nu ska jag sova, natti

Call me black jesus

Hemma från träningen! Gick väl sådär i början... Hela jag kändes helt cp.. Men sen efter ett tag gick det mycket bättre och då hängde humöret med. Nu är det bara en träning kvar tills det är tävling. Längtar som tusan som sagt och kan bara inte vänta tills det blir fredag! Hur underbart är det inte att spendera fyra timmars buss resa med världens bästa lag liksom? Jo om ni frågar mig så går det faktist inte att beskriva.. Otroligt iaf! Imorgon är det onsdag och en lång musiklektion väntar. Hatar att det är i 100 min. Jag blir nästan sur när jag tänker på de, usch! Är lika glad varje gång vi slutar den lektionen också. hihihi! Hoppas ni har haft en bra dag, det har min varit. Imorgon blir det nya tag! Sovgott!! Pussarrrrr





White one

NU DRAR JAG PÅ TRÄNING!! KÖTTA JÄRNET FÖRFAN!!


WOHOO

Hey baby

Tjaa bloggen! Hemma från skolan, dagen har varit super. Bara på bra humör! Skitskönt! Nu har jag hemkundskap, skönt att vi inte har trääääässlöööööjd längre! I'm in heaven!! Wohoooo! Jag jobbar tillsammans med Alexander och idag så var Sarah med också. Egentligen ska hon inte vara med, men Johanna var sjuk så då fick hon vara med oss. Skitkul vi hade! Det blev bröd och te på menyn. Gott! Efter det slutade vi, och jävlar vilken snöstorm det va!! Herregud, höll på att dö. Men som tur så gjorde jag inte de. Nu ska jag plugga, och senare ikväll blir det träning! Längtar som tusan, tävling i helgen! Så jävla taggad!!!!


Livet leker som satan, om man inte tänker på läxor, prov osv. Men matha F, lev livet ändå!

När du andas

Ahmen tjena! Hur står det till? Här hos mig är allting prima, är fett lycklig asså. hhih! Barnträningen idag gick skitbra! Vi körde bara lekar, det var jätte länge sedan vi gjorde de. Så denna träning passade vi på att göra de. Vi körde pompiripossa(?), havet stormar och gud.... vad heter de?! Någon himla stor grej som man tar upp i luften... fan... Aja, ni kanske vet vad jag menar? När jag kom hem idag så pluggade jag hemkundskap. Snart alla frågor klara! Sköööönt! Sen skulle egentligen Corny komma men hon mådde inte så bra. Men jag drog dit ist och hämtade en tröja jag ska låna. Sen stannade jag där ett tag. Planerade lite till om nyår. Fyfan vad taggad jag är!!! Dra mig framlänges pleeeease.

Dagen får ett hjärta. Puss på er, nu ska jag sova! Hare najs


två snigga bilder när jag pluggade idag, hehehehehe sweeeeet




Allt är vitt

Tjena blüggen! Hemma från ännu en till måndag. Jävlar vad veckorna går fort. Det känns som om det nyss var måndag. Livet bara drar iväg! Så se till nu att ta vara på dagarna! Dagen idag har varit rätt så skön! Måndagarna i skolan är skit chilliga. När jag kom hem så åt jag lite mellis, kikade på sweet 16 och garvade lite. Seriöst... Hur töntig får man va? haha.. Vid sex ska jag på barnträning. Längtar lite faktist! Dom är så söta! Sen ska jag träffa Corny!

Idag har vi också planerat hur nyår kommer att se ut. Jag ska banne mig hänga med mina fina vänner hemma hos Cornelia förmodligen! Det kommer bli skitkul! Tror vi blir sex stycken. Oh herregud, det är ganska långt kvar och jag babblar om hur många vi ska va? Hemskt! Men FAN VAD JAG LÄNGTAR!! hihiih, höres älskade blogg.


sexi brud

Du är bäst nu

Hej, förlåt för ett lack-inlägg tidigare.. Men vafan! Aja, var ju och kollade på Cornelias match! Det var faktist skitkul! Dom vann ju såklart! 6-1 bra jobbat brudar! När jag kom hem så var jag tvungen att fixa lite grejer hemma. Nu har jag ätit och pluggat engelska. Nu lovar jag att glosorna sitter inbankade i mitt huvud.

Bilderna från stan kommer upp senare! Puss


Vattenskada, check!

H e r r e g u d. Vi har bott i detta hus i ett halvår och det första vi får är vattenskada. Hur hemskt? Hans som har fixat allt med vatten osv. Han kan köra upp något i arslet!? Hallå? Kan du ens göra det du jobbar med? Fan vad lack jag blir!! En månad tills jul och det är vatten undergolvet i hela köket istortsätt. FYFAN säger jag bara! Kul att vi kanske inte kan fira jul här iår. FAN FAN FAN FAN FAN TA DIG I RÖVEN JÄVLA IDIOT


Du drar jag!

Nu är jag klar, dags att ta på sig jackan och sticka iväg och heja på Corree! Hoppas dom vinner! Hörs när jag kommer hem! Püssssar!!!


nu har jag lite brotttttoooommmm

Tjena, nu ska jag platta mitt hår, för klockan fyra ska jag vara nere i hallen för att titta på match. Nämligen så att cornelia ska spela. Felix joinar mig! Innan dess ska jag städa. Så tjarååååå

Som barn

Tjena bloggen! Väldigt dålig uppdatering här men jag har haft fullt upp med mina brudar. När vi kom hem igår så kom Emilie förbi också! Vi visste absolut inte vad vi skulle göra. Så vi började med att gå ut och knacka dörr och fråga konstiga saker.. Det var bara jag som var modig och gjorde det själv. ha-ha! Efter de så gick vi till den läskiga tanten i skörby. Jag skojar verkligen inte när jag skriver att hon är läskig, helt sjukt äcklig är hon.... Men iaf vi tjuvkikade lite på henne. Och det var grymt läskigt.. Sen gick vi hem igen och tog på oss varmare kläder. Termobrallor och allt! Sen ni, då blev det krig med denna tant. Vi busade lite rejält..... Men det var skitkul! Höll på att dö av garv när vi rullade från berget!! Jag har seriöst lust att gå ut ikväll och forstätta. Men kom på att det är söndag.... Helgen går så jävla snabbt!

Nu så har vi vaknat och ätit god frukost. Nu ska Emilie dra, den andra har jag ingen aning om när hon ska ta sitt pack och dra! heheheh, vi hörs senare. Ska plugga lite nu! Plus att alla bilder från igår kommer upp senare. Nämligen så att soffan har dom bilderna. Nej, nu jävlar ska jag sluta skriva. PUSSSS


Direkt från tåget

Tjena alla bloggläsare!! Just nu sitter jag och Sofia på tåget! Vi har varit på stan och shoppat lite. Vi har haft det jätte trevligt, snackat tjejsnack för hela bunten! Jag fick med mig en söt topp från H&M som kostade 200 kr så det blev bara den! Men däremot så köpte bruttan som sitter bredvid mig betydligt mer..... Men jag är glad ändå! Just nu så är vi i Spånga så när vi är i Bålsta ska vi ta bussen till mig. Vi ska chilla galet!! Sen vill jag faktist hinna med en sväng hem till henne också för hennes pappa är så jävla skön och sätter upp lappar på dörrar osv.. Det vill man inte missa! Nej nu ska jag vara lite social med soffishhhh. Bilder kommer upp senare när vi är hemma! Ha det bra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lördag - snö

Godmorgon bloggen! Har ni sovit gott? Det har jag, lite trångt bara med det funkade. Jag och Cornelia sov i min lilla säng.. Ganska varmt och skönt! Vi vaknade vid nio, eller hon hade ställt klockan för hon har träning denna tid. Så när hon hade gått hem fick hon reda på att det inte var någon träning. Snacka om ovärt att gå upp?! Jaja, nu är man iaf på ben för en ny dag. Ska träffa Sofia idag! Det var skitlänge sedan. Så det ska bli jätte mysigt!

Vad ska vi göra? Jag har precis skickat iväg ett sms till henne. Vet inte om hon har svarat eftersom mobilen ligger på mitt rum och jag ligger i soffan. So what to do? Gissar på att jag får förflytta mitt feta arsle till min säng ist. Hur ser eran lördag ut? Ska ni träffa vänner? Ha kul? Festa? Eller kanske bara ligga hemma?


Skönt att det snart bara är två månader kvar tills jag kommer till ett varmt ställe.

Ge mig lite mer

Update from Sweeden right now = högtalarna sprängs sooooon....


heeeeeeeeeet


Hetabrudar_95









HAHAHHAHA sorglig tid assååå

FREDAG

Tjenaaaa! HELG! Fy tusan vad skönt!! Idag har jag faktist varit frisk, eller iaf pigg! Lite trött i huvudet bara.. Men det får gå. Idag hade vi matteprov.. Det gick väl bra.. Antar jag! Men iaf så slutade jag klockan två men var kvar tills klockan kvart i tre. Otroligt va? Väntade på Corrreeesnnnoorre. Vi tog bussen till centrum för att jag skulle köpa halstabletter vilket jag glömde att göra. Nej nu ljuger jag! Okej, det där var inte ens kul....

Nu är vi hemma hos mig och dunkar lite musik. Ikväll ska vi bara chilla. Eller? Nej men vi ska titta på film! Hoppas ni får en bra fredag, hööööööreees!

Nu slår hon mig för att jag inte skrev att hon är bäst.... DU ÄR BÄST!


snööögga

sickkkkk

Fan, det känns som om jag kommer få influensa.. Har ont i hela kroppen verkligen. Helt öm. Bajskorv, hela helgen kommer bli förstörd..... Eller om jag tar en dusch nu så kanske jag känner mig piggare? Låter lockande för såhär vill jag inte må! Hörs senare! Pussar



sötbild

Sjukling här

Tjena! Hemma från skolan nu! Fy helvete vad kallt det är ute..... Det har varit skitkallt i skolan också... Irriterande. Har varit seg som en tant och trött som en gubbe. Jag känner mig inte alls pigg. Verkligen inte.. Har ont i hela kroppen från topp till tå. Öronen protosterar! Hur bär jag mig åt? Bajs, jag vill inte vara sjuk imorgon. Hatar att vara sjuk på fredagar. Allt blir pissigt.

Men iaf, idag började vi skolan klockan elva. Vilket var väldigt drygt för jag kom vid nio.. Egentligen skulle vi börja halv tio, men vi hade inte en lärare på våran andra lektion. Så vi började elva. Vi gick runt och trallade lite. Åt macka i kafét.. Fördröjde tiden. Eller försökte. Sen slutade vi tre. Nu dör jag nästan. Jag vill sova. Hejdå


Om gymnasievalet

Jag har funderat hit och dit angående gymnasievalet.. Jag har olika åsikter för varje dag kan man nästan säga, vilket kan vara lite irriterande. Det går liksom inte att bestämma sig. När man får höra vart andra ska söka verkar det intressant. Men jag vet inte? Kanske bara för att jag vill gå i samma klass. Men egentligen så vill jag inte de, eller asså det skulle VERKLIGEN INTE skada att det blev så. Men man vill träffa nya, nya ansikten.

Jag har kikat i katalogerna som man får information av. Och jag ser ett stort intresse av Hotel - och turismprogrammet! Jag har alltid eller alltid och alltid jag har ofta velat att bli reseledare. Vara utomlands och ta del av familjers semester. Visa dom vad som finns och vilka upplevelser hotellet har. Trotts min flygrädsla skulle jag kunna sattsa på detta. Men liksom nu tänker vi ååååår framåt. Detta blir förmodligen mitt första val. Mitt andra val är nog Barn och Fritidsprogrammet. Därför att jag då vill hjälpa andra, och barn är såklart bakom andra. Det passar ju super. Det tredje får nog bli samhällsvetenskapsprogrammet.

Men detta är bara nu. Det jag vill just nu, kan ändras men troligtvis inte! Eftersom man snart ska ha ett klart var så är det väl dags att sätta igång och fundera. Inte för att det är första gången jag har tänkt på gymnasie. Men just idag är det första gången jag vill hitta intresse för en linje, och nu vet ni vilken. Eller vilka hur man nu säger! Juste jag glömde... Blir förmodligen BCJF här i Bålsta. Jag pallar verkligen inte åka tåg och hålla på.. Fick också höra idag att många som valt i stockholm har ändrat sig och vill byta, men dom kommer inte in igen. Det blir fullt. Hur gör man då? Jadu, då blir det svårt!


Dagarna bara passerar.......

Tjena bloggen! Idag har jag hunnit göra mycket! Först skolan, efter var jag med Correee, sen hem lite snabbt äta middag sen direkt ut i bilen. Jag och mamma gick på gymnasieinformation som var i skolan, sen hem läsa skitmycket om alla linjer, pluggat lite matte, tittat på tv med familjen! Ja lite smått! Och för er som undrar titta på tv med familjen? Ja det är såhär att jag umgås mest med min kära dator. Den tar över mitt liv med andra ord. Lite hemskt, men sant! Så jag har inte varit inne på datorn sen skolan idag. Nu vid klockan nio insåg jag att det är okej att gå till min kärlek nu. Så nu sitter jag här och chillar lite med musik.

Imorgon har jag sovmorgon till klockan halv tio vilket är helt underbart!! Just nu väntar jag på att cornelia ska komma..... Vi måste liksom snacka lite tjejsnack... hihihihi..... spännande!


love you honey

Sooooovaaa

Nu har jag duschat! Bra träning! Men min rygg kan gå och dö.. Nu ska jag sova! Hoppas på en bättre natt! Ladda för ny dag! Pussss


Köttar till träning

Eh, jag är inte en kicken. Så det blir träning för mig idag! Det sägs att om man rör på sig så ska värken gå bort. Så vad fan väntar jag på? Let's gooooo! Pussssssss


Nu ska jag ta tag i dagen

Nu när alla andra har slutat skolan ska jag ta tag i mina underbara läxor! Duktig jag är! Tror Cornelia ska kika förbi när hon har slutat. Den gullungen bryr sig om mig! Vi skulle åka tillsammans till skolan idag men det blev ju inte så.. Så hon skrev ett sms '' Jag kommer till dig efter skolan!<3<3'' Sötis! Nej nu ska jag verkligen jobba.. Höres bloggen!


Asså matha F

Hej bloggen! Idag är jag hemma pågrund av MENSVÄRK!!?!??! Hallå? Har aldrig haft såhär jävla ont i hela mitt liv.... Vaknade inatt av att jag trodde jag behövde gå på toa, men neeeaaj. Det var en jävla mensvärk.. Har ont längst ner i ryggen och längst ner vid magen. Somnade efter en timme när jag hade vaknat av att det gjorde ont. Så jag kanske slumra till 5 sen igen? Sen när jag skulle gå upp igen då för en ny dag så hade det inte gått bort helt.. Så jag bestämde mig för att vara hemma idag.. Mamma är ganska så förkyld så hon är också hemma.

Alltså jag som tycker att jag har haft en jävla tur med värkarna. Har inte haft värkar alls förut. Bara lite, men det kändes nästan inte.. Fan vad lack jag blir. Nu kommer jag säkert få lida såhär mycket varje måndag. Helvetes jävla råttpung passar in nu....... Och ikväll är det träning... Får se hur det blir med den... Har iaf tagit en alvedon nu, så det hjälper lite. Hörs senare..


How can I read you?

Tjena bloggen! Nu är jag taggad inför sängen... NEJ VERKLIGEN INTE! Jag sitter bara och väntar på att pansionärsjävlar ska börja. Så jävla bra alltså! Sen så blir det sängen! Träningen idag med småbarnen gick superbra, duktiga som vanligt. Vi övade lite tills juluppvisningen. Dom kommer klara det galant. Dom är födda till det här. Okej, där tog jag i. Men vafan, med övning så kommer dom bli assssssssssaaaaabra! Hoppas ni mår finfint, nu ska jag byta om och ladda för en ny dag imorgon! Puss på er! Take care...


vischy i lördaaaaggssss

Say my name

Tjena bloggen! Nu är jag hemma från en bra dag! Har varit ganska trött, men annars prima! Fick till ett asgarv mitt på morgonkvisten! haha, så jävla kul!! Efter skolan så tog jag bussen med Cornelia som vanligt! Men vi bor nästan på samma gata, so what to do? haha! Så följde med henne en sväng hem och provade lite kläder. Fick med mig en mysig tröja! Sen blev jag bjuden på korv, niiice! Sen skulle hon på barnträning så då gick jag hem. Så om en timme drar jag ner dit! Då är det min tur!

Snart ska jag sätta mig med böckerna...... WIHOO! Hörs senare! Pussiss


old pic på mig och amandaaaaa

Gå och pilla er i röven

Fan vad jag hatar att vi kom fyra!!!!!!!!!!!! Så jävla nära också.... Mest förbannad över att järfälla körde ap-dåliga varv med en extra tjockmatta också... Skitfult! Men ändå så kommer dom före oss. Nej fyfan vad jag hatar sådant. Alltid så. Men dom som vann var helt klart värda första platsen. Herregud vilka köttare! Sen vill jag bara avsluta med att vi körde faktist bra! Men tydligen inte, vad är då bra? ÅH BAJSA PÅ ER!!!!


mycket folk var de


vickys fötter


det var också fruktansvärt varmt där inne.....

Nu ska jag sova tänkte jag säga. Ska duscha såklart! Imorgon är det måndag... suck. Fast jag står i kafeet så det är chilldag!

pusssiiss

ALLT ELLER INGET, NU KÖR VI

Snart öppnas dörrarna för billen. Hur nervös? Väldigt mycket faktist! Men det är skitbra-nervös-känsla! Fattar ni? Nu jävlar slår vi ihop våra kloka rocky-hjärnor och köttar järnet! Vi kan, allt eller inget brudar!!!!!!!!!!!

ÅHHHHHHHHHHHHHHHH KÄMPA ROCKY!!!!!!


Jo det är såhär att..

Måste bara berätta det som hände igår... Jag skulle köpa en mascara, och eftersom vi skulle ha spa-kväll så har jag ju så mycket i händerna. Så jag la min mascara i fickan... Sen när vi hade gått därifrån så skulle jag ta upp min mobil och då var det något där som var stort.. Tänkte '' jävlar vilken stor lypsyl jag har... Men hmmmm? Nej det kan  inte vara de! Så tar jag upp den. Tror ni inte att det var mascaran då eller?!? Alltså jag fick värsta paniken. Jag kunde ju inte gå därifrån utan att betala den.. Så jag var jätte rädd att gå igenom tillbaka i kassan att det typ skulle börja pipa. Var så jävla rädd.. Men det pep inte och jag kunde gå in och betala den. Herregud vad vi dog av garv sen. hahahah, fan vad typiskt!


här är tjuven....


TÄVLINGGGGGGGGG

Idag är det tävling!!!!!!!! Jag är taggad som fan! Jag och vicky hade spa-kväll igår. HON VAXADE MINA ARMÅHÅLOR!!??? AJ??! HAHA det kittlades som fan.. Men nu är vi fit for fight! NU JÄVLAR BRUDAR SKA VI KÖTTA! TAGGA TAGGA TAGGA TAGGA TAGGA.....

Hörs när jag kommer hem!


OUTFIT

årets skönaste outfit




Jag verkligen skojade

Jag övertalade mamma att jag verkligen inte vill gå på dopet. Eller övertalade och övertalade. Mamma är väldigt förkyld så kan knappt prata.. Så varför gå? JAG ÄR FRIIIIIIII!!!! Vid tolv halv ett så drar jag och Vicky ner till centrum för att titta på alla som ska dansa, och sen ska hon dansa! Shannon och Bella ska också dansa, så dom ska jag också se på! Min lördag är verkligen räddad! Skööööööööööööööönt!

Nu ska jag strax fixa mig lite, ska luncha med vicky också! Myyysss! På kvällen ska maggan också hänga med oss! Mysigt! Idag blir det inte bra uppdatering, detta får duga! Kaaasnke kommer ett innan jag drar! Om inte, ha en riktigt bra lördag!!


happy girl

KUL LÖRDAG.

Idag ska jag på dop och vill verkligen inte!! Alltid när jag ska bort så händer det alltid något här i Bålsta. Fan vad lack jag blir! Hejdå

AHAHAHAH JAG DÖR


Bästa är i slutet! HAHAHAH

Put your hands up

Börjar bli skittråkigt att vänta.

världens mest irriterande låt


kill me

Hold your glasses up, people everywhere

På söndag blir det tävling i Västerås! Trodde jag hade nämnt de, men icke sa nicke. Tävlingen heter Westra Aros Cupen. Är faktist lite nervös redan nu.. Var väldigt nervös över varven igår på träningen. Men så är det alltid, lite småpirrigt sådär innan tävlning. Men igår tycker jag att det var extremt! Skakade nästan innan varje varv. Vad har hänt? Jag kan ju!! Har kunnat hur länge som helst och kommer alltid kunna. Jag bara vet de, vad fan håller jag på med? Tagga för fan! Mes jag är. Skitsamma, oavsett hur nervös jag var igår så kommer det gå SKITBRA på söndag! TAGGA SOM FAN BRUTTOR, redan nu så kommer det bli skitbra! hihi



very nice

Dom efterlängtade bilderna

Nu har jag äntligen kommit på hur man lägger in bilder! Så simpelt... Smarta Vendela i farten liksom. Så nu ska ni få se på dom senaste bilderna! Dom är efterlängtade, bara så ni vet liksom.. hihihh






denna bild var meningen att det skulle bli världens fetaste, äckligaste, fulaste och mognaste bild men kunde inte hålla mig så det blev ett asgarv ist. Ändå ganska charmig?


barnträningen, läskig chey


sådär ja, nu var de klart!



Tonight is the night!

Tjennnaa! FREDAG, HELG! Veckorna går så otroligt snabbt nu för tiden.. Sant Corresnorre! ''våra liv bara passerar...'' HAHA! Så rätt egentligen! Dagen idag har varit sjukt skön, dock så kommer våran matte och no lärare vara sjukskriven tills nyår!!? Hallå, vad händer med våra betyg då? Vikarier kan ju inte ett skit. Vi får se hur det blir med den saken. Förmodligen så kommer vi få en annan lärare, men man undrar ju..

Efter skolan så tog jag hagviksbussen för att jag inte har något liv. Amanda och Linn tog också den så vi gick ner till centrum för att ta en fika! Riktigt mysigt! När vi var klara tog vi tre bussen som åkte ner till futurum, då hoppade Cornelia på. Helt perfekt! Vi skulle ju träffas så. Först gick vi till henne för att hon skulle lämna sin väska, då passade jag på att pissa..... Herreeeguuuud vad det var helt underbart! Alltså känns inte så trevligt att dela med mig av den informationen här.. Men det är helt klart värt!!!

Sen så trallade vi hit, jag har varit osocial som satt vid datorn... Men kan säga att hon var inte heller så social.. Hon satt och spela spel på min mobil. Så lika! Hon har precis gått nu. Hon ska shoppa och se på bio den skitungen!
Ikväll ska jag träffa Jesper! Kommer bli trevligt! Vad ska ni göra? Planer? Eller tar ni kvällen som den kommer? - Känner att det blev ett jävla långt inlägg, men jaja! Hörs om någon timme! Pussiss


snigggiiissar

Because the night belongs to lovers

Tjenaa! Hemma från träningen! Kan inte säga att det gick dåligt. För jag ställde handvolt helskruv några gånger, men sen när vi skulle strömma så blev allt kaos.. Men annars så! Sen undrar jag när fan min rygg ska sluta göra ont?! Det har gjort ont sen jag landade på huvudet... Kanske kolla upp de? Vågar inte.. Vill verkligen inte knäcka, så obehagligt så det finns inte... Usch! Nej, nu ska jag hoppa i duschen! Sen sova, dagen har varit helt vääärd så behöver sova lite! hihi, sov gott! Hörs imorgon! Puss




Plugghäst

Hola amigos! Hemma från en underbar dag! (skrev jag nyss det där?!) Ja gjorde faktist de.. Dagen har varit grym på alla sätt och vis! Alla glada människor, underbart!! Idag fick vi ett no-läxförhör som vi inte visste om. Och vill ni veta? JAG TROR FAN DET GICK BRA! Efter skolan så drog jag hem till Cornelia och käka mellis, sen ba drar jag! haha, jag varnade henne att jag bara skulle äta. Och INTE för att ta eran mat. Utan för att ha det lite trevligt! haha... Men nu är jag hemma och ska plugga MATTE! Jag har blivit värsta köttaren! CRED TILL MIG. KÄNNER ATT JAG SKRIVER VÄLDIGT MYCKET MED STORA BOKSTÄVER! OPSI!

En sak till. Imorse åkte jag till skolan med Corresnorre! Mycket trevvvligt! Nu blir det plugg, sen träning! Hörsssssssssss sseeennnaareee


Historien upprepar sig och slutar alltid likadant

Tjennaaa!!! Nu har jag pluggat lite no och matte, cred till mig! Ist för att ta en p-nap så övade jag på vårat nya fristående! Lär mig sakta men säkert! hihi.. Sängen är onvanligt lockande just nu.... ska jag? ska jag inte? hm............ Eh,vi kör lite tidigare ikväll! Vi hörs imorgon gullungar! sovsött!



Äckligt trött

Jag vet inte vad det är? Är så himla trött. Så fort jag lägger upp handen på skrivbordet, huvudet på och blundar så skulle jag lätt kunna somna. Funderar på att ta en p-nap? Men då kommer jag inte kunna sova ikväll och det skapar stora problem imorgon! Eller kanske börja plugga? Låter inte så lockade men ett måste.............


'


Winter

Hallå det är ju vinter ute?! SKITKALLT! Okej, snön blir typ slask.... = blöta fötter.. Dagen idag har varit bra! Massa skratt! Efter skolan så drog jag och Cornelia till bcjf för att jag skulle låna en bok, och jag ångrade mig när vi gick in. Då orkade jag inte låna. Så får ta det på fredag! Efter de så gick vi till ica för att köpa vitlöksbröd. Gott! Sen tog vi bussen hem som var ett år försenat..... Kallt var det! Men nu är jag hemma och lever, fryser lite bara! Ingen träning ikväll! Chilla lite hemma och plugga blir de, hörs senare! Pussiss


Rätt så ball! Iphone fyra kanske inte är så dålig då?

GULBIL

Tjena hemma från träningen nu! Har inte haft tid framför datorn sen jag kom hem från skolan. Har haft utvecklingssamtal! Det gick bra fakist! Kom hem vid kvart över fyra kanske? Sen har jag pluggat på musiken och no'n som är tills imorgon sen träning halv sju som verkligen spårade idag!! ÅH HERREGUD jag har inte haft så roligt på veckor! Gulbil var lätt det bästa. Shiiiiet love life asså



love youuuu

svart och rött

Träningen med barnen blev riktigt lyckad! Dom hade roligt, vi hade roligt och det är de som räknas med allt. Man gör inte något sådant för att, utan för att det är kul! Jag hade iaf på mig mina kläder jag hade idag, helt svart. Lånade Linus mantel och smink från Emelie! Hade sår i pannan och näsblod. Najs va? hihi! Cornelia hade sin grupp innan oss så vi hade samma bana! Massa ljus över allt och belysning. Vi delade upp dom i två grupper så inte alla galna barn är samtidigt. Lite rörigt då! Jag låg och lurade i en tunnel.. Låtsades vara död. Men dom kom på mig, vissa blev nog lite rädda. Men dom vågade nog inte erkänna de!

Sen jag kom hem har jag ätit middag, fikat med familjen plus Corresnorre. Hängt lite med henne i mitt rum. Försökt mig på med matte. Har nästan gjort klart alla uppgifter igen. Samma dag. Stolt som en rumpa!hihihihihi lycklig är jag ocskå!!

kul att jag inte vet hur man laddar upp bilder på min mobil.... tard jag är

Gryningspyromanen

Tjena! Läskigt kallt är det ute också.. Åtta minus var det när jag drog till skolan imorse.. Hemskt! Första dagen i skolan efter lovet. Helt ok fakist! Men vill fortfarande vara ledig. Så skönt! Nu vid fem ska jag till hallen för att ha
halloween träning. Idag ska vi klä ut oss för att ha det roligt med dom små barnen. Vi ska fika och ha det roligt med lekar och massa annat. Vi är där en timme innan och fixar, hoppas det blir lyckat! Nu ska jag leta efter lite läskiga saker.. hihihiihi hörs sen! pusssss



I can't be somebody else

Tjenamittbena! Nu har jag pluggat på glosorna och gjort alla övningar tills imorgon! Känns skönt! Men fortfarande i sista sekund.. Typiskt mig.. Måste sluta med de fakist.. Det måste ju vara mycket skönare att få det gjort typ daaaaaagar innan? Eller? hehe, nu ska jag duuuuuschhaaa! Men först det som jag lovat!

Igår var jag med Emilie som ni redan vet! Vi hade ingen aning om vad vi skulle göra.. Så vi tog bussen ner till centrum för att göra ingenting från början, men när vi var påväg att gå förbi godishjärtat så stannade vi till och bestämde oss för att hyra film och ttjjiilla lite hemma ist. Det blev en gråt film och en kärleksfilm. Gråtfilmen heter Allt för min syser. Jag är verkligen ond. På riktigt ond. Jag grät inte NÅGONSTANS på den filmen!? Är jag störd eller?! Jag grät till the last song som verkligen inte är lika sorglig som allt för min syster. Alltså jag känner mig dum. Men jag vet varför jag inte grät, klockan var mycket jag var lite övertrött. Då kan man inte gråta. Ni vet själva! Men ändå så får jag skuldkänslor för en film. Nej usch! Den var iaf bra! Den andra heter Dumpa honom. Den såg jag bara halva av. Men det är skön! Tror jag har sätt den innan. hihi bara tror.

Sen slumra jag till där mitt i filmen och vaknade att jag var tvungen att stänga av filmen, emilie vet inte hur hon ska göra! haha. Somnade med smink dock vaknade och såg ut som ett emo. hihi! Det var de, nu väntar bussen höll jag på att säga men mena duschen! Hare gött mina vänner! Pusssssiiiss


av denna bild får jag lite ont i magen faktist. Synd om flickan!!!

Lägga ner tid på läxor

Nu tänker jag sluta dö framför datorn.. Måste sätta fart med läxor. Måste läsa ut boken också. Typ 40 sidor kvar.... Grovt irriterande. Men det är mitt egna fel. Kanske hörs seeeenare! Ha en bra kväll ungar! Pusss


drömstaden, dör varje gång jag ser denna bild....

JAG HAR FÅTT TILLBAKA MIN BABY

min mobil är tillbaka från lagningen!!!!!! Vill bajsa på er om den inte funkar........


Det blir bättre varje dag

Tjena dissade blogg! Har ju varit på fristående tävling idag... Gissa hur det gick.... DET GICK ASBRA! Dom kom tvåa och det är första gången dom tävlade på det nya friståendet. Superbra! Grattis till er tjejer!! När jag kom hem åt jag lunch och tröck upp böckerna i fejjan på mig och försökte plugga. Har glömt bort vilket kapitel vi ska ha tills imorgon i engelskan. Någon som vet? Ist för att sitta och tänka på de så hittade jag en bok i linus rum som jag ska läsa ut tills imorgon! Det blev Eva och Adam.. Inte så svår läst hhihi, tänkte liksom att jag MÅSTE läsa klart den så det är väl lika bra? Just nu tar jag en liten paus, har läst 64 sidor på mindre än en timme! Riktigt nöjd assåsåsåå! Nej.... Back to work! Hörs sen, då ska ni få veta vad vi gjorde igår. Pusssssss



snigga bruds

Fristående tävling

Yes, snart drar jag och Emilie och tittar på när laget tävlar i fristående. Jag är inte uttagen till detta! Men ska titta håller tummarna för fullt cheyer! Hörs när jag kommer hem! Berättar om gårkvällen sen också! Pussiisss


''NU SER VI HÄÄÄÄÄR!''


dålig mat, mat, mat, mat........ osv

Himlen luktar plast

Tjena über coola blogg!! Hemma från en mysig dag! Vi har varit på promenad vid vattnet och kikat på dom söta små gränderna! Efter de hittade vi ett fik och satte oss där och åt macka och varm oboy! Sjukt gott när det är så kallt ute.. Efter vi fikat så åkte vi till Märsta för att handla på coopen. Där köpte mamma ett par mysiga tofflor till mig. Tack så hemskt mycket! Sköna är dom! I väntan på att Emilie ska komma så dunkar jag musik med grannens högtalare! Sjukt nice, vill nästan inte lämna tillbaka dom........ Mamma nu vet du vad jag vill ha i julklapp! hihihi




Sigtuna

Mamma och pappa ska handla mat! Så vi drar till Sigtuna och fikar lite sen handlar! Kommer hem om ett par timmar. Nu ska jag fixa mig! Emilie, smsa så fort du ser detta! :) Pussisss


jette gammal bild, snuttis saknar dig!!

Medan vi faller

Godmorgon! Har precis vaknat! Kom hem strax innan halv 2 inatt. Ganska sent! Men kvällen har varit skit trevlig!! Gissa vilka som vann på bowlingen då?! Jo vi cheyer vann!! Vad sa vi då? Jo att vi skulle vinna. Och herregud vad bra vi var! Sen lite plus i kanten så vann jag över alla! Lite stolt! hihi. Efter bowlingen så drog alla hem till Eric och tittade på film, kastade popcorn och chips, skrattade och slog varandra.. Det var en trevlig kväll! Nu ska jag käka frulle så vi hörs om en timme! Pussssiss


finfin låt det här

Bowling

Nu drar vi på bowling! Cornelia ska bara fixa en fläta på mig! Sitter just nu med ansiktet halvt upp mot tagit så ser typ inget.. hhihi. Vi tar bussen härifrån till centrum vid åtta. Vid nio blir det bowling och tjejerna kommer vinna. Helt klart! Efter bowlingen drar vi vidare till Eric och har det super trevligt! Ha en bra kväll och njut av lovet! Puss på er!



Everbody needs inspiration

Kvällen väntar på mig, dags att sätta fart med smuttset man har i ansiktet. Mysigt det lät..


Rondat-flickis-sträckt-salto


från träningen igår!

Bästa någonsin


Lovelovelovelove

Girls night

Tjena bloggen! Jag är helt slut, har städat hela huset. Inte för att vi har bombat hela huset, men det behövdes. Så vad gör man? Jo tar tag i saken och bara gör de. Jag lånar Jangtorps högtalare så sitter och dunkar finfina låtar. Ska alldelles strax hoppa i duschaaaa!

Gårkvällen var helt underbar! Tjejerna kom till mig vid kvart i fem vi åt direkt. Tacos blev de! Gott! Efter det bar vi av till hallen för träning. Det gick bra! Sen efter de så tog vi bussen hem igen. Fixa lite, sen satte vi på filmen The last song. Den tog verkligen mitt hjärta. Helt underbar film. Har väldigt svårt för att gråta till filmer men denna film. Helt underbar! Ni vet när det kommer tårar och sen händer det något hemskt, man känner verkligen hur man vill ''skrikgråta''! Gråten sitter i halsen. Det var ansträngande att hålla allt inne... Filmen ligger på topp! Bästa filmen jag har sätt!

Efter filmen lyssnade vi på massa fina låtar. Vi bara låg helt tysta och lyssna på varenda text. Riktigt mysigt faktist! Sen slocknade vi! Tack för en helt underbar kväll och natt!!


trevlig middag!


VAD GÖR VI? NU KÖR VI!

Tjoooooo bloggen!´Mattan här,soft va? Som ni längtat! Dagen har varit soft som satan, jag vaknade as senttttt, typ 12, ändå skönt. Dagen fortsatte med en tallrik fil och flingor i sängen, som jag iof bara åt upp till hälften för resten tappa jag på golvet. Fast var rätt nice det med. Sen duschade jag i kokhett vatten, lätt tusen grader. Därefter for jag och CG till Vendela, bruden som äger bloggen. Hos denna brud väntade mat, som jag längtat! Hihih, filen mättade inte precis.. Maten var made by Cornelia och Vendiiis, gott med tacos, muuummmmaa! (Ida åt fett mycket)
Därefter åktevioch titta på vendelas gymnastikträning, gud vad hon flög runt. ÖNsskar jag vore hon i det läget, bara fladdra med fläsket i luften,vore rätt  nice..
Vi gick och hyrde film och köpte mega mycket godis med mitt kort, för att jag är rik. Filmen var någon romatikskit som jag sett 2 gånger innan. Kommer väl gråta som satan den här gången med.

Nu ska jag gästblogga i Idas blogg också, endast för att jag vet att hennes trogna läsare längtat efter mig där med!

Nu tackar jag för mig för denna gång, många härliga slemmiga kyssar från mig, Mattan.


Träning

Nu drar alla flickor snart ner till hallen för träning. Idag får jag publik! hihi najs!



HEHHEHEHE

Party

Jag och Cornelia håller på att fixa för fullt här i huset! Vi hörs senare!


Bear town

Godmorgon! Kul att jag skriver att jag ska återkomma men gör inte de. Haha, men hade lite brottom igår. Skulle ju träffa Matilda i centrum för att hyra film. Vi ville gråta för en film, men vi tog helt fel. Den hette någonting på C.. Camino tror jag det var! Det handlade om en tjej som hade en tumör i ryggen, visst det är synd om tjejen men dom bad till jesus och gud varannan minut. Det blir lite jobbigt efter ett tag. Så vi började prata ist.

Alex kom efter ett tag till Ida. Vi körde böghög i sängen och sen bad vi till gud vi med. hihi. Idag ska dom underbara flickorna sova hos mig! Ska bli sjukt trevligt! Och nu om en timme ska jag träffa CORNELIA som var tusen år sedan. Hon har varit utomlands. Hon är säkert bruuuuun som attans.. Nu ska jag börja fixa mig, pussiss


vi kör på en gammal och trist bild. (jag är über dålig på att ta nya bilder. Men ikväll så ska ni se på bilder. hhii)

tell me why?

Hej pluttisar! Nu har jag städat lite här hemma och duschat. Skukt skönt och känner mig genast piggare! Nu har Sara kommit och vi har fikat lite och snackat. Snacka om att hon var brun. Hon kom direkt från Mallis, ändå lite coolt? hihi. Snart blir jag också bruuuuun!

Fick nyss ett sms från Matilda. Ikväll ska jag, matilda och ida dra och hyra film och bara mysa med lite gott att äta! Vi alla vill se en romantisk film. Så vi kan gråta i kör! hhii, men det är alltid mysigt! Har ingen aning om vilken tid.. Så återkommer senare! heheheehehheeh


love youuuuu

Ni är det finaste jag har!






Min familj är helt underbar, vad skulle jag göra utan er? Ni finns alltid vid min sida, alltid! Det är ni som har gjort så jag blivit så stark som jag är idag! Ni betyder mest! Älskar er av hela mitt hjärta! ♥♥♥♥


Over my head

Godmorgon alla pigga! Jag är verkligen dö trött. Helt slut i käften är jag. Ont har jag också. Hade min skinnjacka igår kanske därför plus att vi vandrade hela dagen och jag frös.. Nackdelen kommer nästa dag. Och den dagen är nu. Jag är helt slut. Orkar inte röra mig, huvudet värker, mår lite halvt illa, lite ont i halsen, hes är jag för den delen också! Kul va? Nej inte så speciellt. Ska bara vara hemma idag. Ta det lungt, duscha och bara chilla.. Ikväll får vi besök av en som heter Sara. Vi träffade henne på Cypern sist vi var utomlands! Hon är reseledare typ, eller för alla barn. Linus tyckte direkt att hon var så snäll. Varje gång ''miniland'' stängdes på dagen så stannade alltid Linus kvar och hjälpte henne att städa upp allt igen! Så vi har blivit bekanta. Hon kommer till stocholm idag, så då bjuder vi henne på middag!















Detta ställe träffade vi henne på! Helt fucking underbart att vi åker om tre månader!!!!!


Kärlek till er brudar!


Puss på mina sötnosar!

Ikväll blir det häng hos Eric med dom jag hängde med för ett par timmar sen! Härligt!

På resturang igår


Söta!

Korv Victor


tycker det blev fint!

6 km

Tjena blüggen! Denna blogg har legat på hyllan ganska länge.. Men som ni vet så sov jag hos Matilda med Ida igår tills idag! Ni är helt underbara brudar! Vi har haft en helt perfekt kväll! Vi har bland annat skrattat, lagt korv på Victors kudde. Det var nog det roligaste! Men lack blev han dock..

Imorse vaknade vi vid halv elva och gick direkt upp för att fixa varm oboy för en härlig vandring i höstvädret! Vi hade bestämt att vi skulle vandra från centrum till hagviken idag. Och det gjorde vi, med glädje! Vi började tralla vid halv tolv. Mötte killarna vid gröna dalen. Vi blev mycket besvikna.. Dom kom i jeans allihoppa!? Converse osv. Vi ska VANDRA och dom får för sig att man kan gå i jeans. Visst det är inte omöjligt men vi sa att det var obligatoriskt att ha träningskläder på sig! Men vi började gå.. Var framme vid hagviken en timme efter tror jag?

Vi gick till vattnet och försökte grilla korv, eller det gick ganska bra efter typ en halvtimme! Ida fick offra sin ena strumpa för lite korv. Vi eldade hennes strumpa och fick korv tillslut. Äckliga var dom dessutom.. Värt? Nope inte för strumpan! hihi, vi hade det jätte trevligt iaf! Hem orkade vi inte gå. Så lollos mamma körde oss till Matilda så fick pappa hämta mig där! Dagen har spenderats ute med frisk luft i ungefär fyra timmar! Så underbart!

Hurtiga vi är! Tack för dagen galningar!


Dags att lägga sig, på med finnmedel!


in my heart!


redo


chillare


mattis

Taggad inför kvällen!

Nu drar jag ut på middag. Lucky house blir det! Sover hos Matilda förmodligen! Så update kommer bli därifrån! HA EN SKITBRA KVÄLL MÄNNISKOR!!!!


Friskt

Tjena, hemma från en bra dag hittills! Vilken underbar frukost man fick hos Ida!! Det var scones, smoothie, frukt, pankakor! Riktigt gott! Efter frukosten så gick vi ut på promenad i en timme. Vi gick till kvarnkojan runt ett varv sen hem igen!! Riktigt skönt! Nu ska jag strax hoppa in i duschen och fixa mig, ikväll blir det middag på lucky house! Mums! Ha en bra kväll så hörs vi senare! Pussis!


GOTT VA?


Stel som en pinne

Godmorgon på er gullungar! Nu är jag jävligt stel.. Hoppas på det bästa när vi ska ut och gå idag då! hihi, ska alldelles strax klä på mig och fixa mig lite. På med träningskläder så kör vi nu brudar! Kommer inte blogga innan jag drar så MOT IDA!

Pussss


sötan när hon var blond! Old picture

RSS 2.0