08.54

Godmorgon allesammans!
NU är det äntligen valborg!  Min familj ska åka till några kompisar och typ '' fira'' valborg, Vad ska ni göra?   Jag vill egentligen inte dit men måste! På dagen ska jag väll inte göra så mycket, Ska nog bara slöa!
Hoppas allla får en fin och mysig valborg!
Hejdå (:


Kort inlägg.

Hejsan!
Idag hade vi idrottsdag, men jag kunde inte vara med eftersom jag har väldigt ont i halsen.. Efter skolan var jag med Shannon,Ronja och Bella B! Vi gick till pia och köpte kulglass, och sen såklart hade vi kul som vanligt.Men jag måste gå och lägga mig nu! Skriver imorgon(:
Ha en bra valborg imorgon ifall jag inte hinner göra ett inlägg!

Emelie's system kamera äger.

2 inlägg på samma dag, men haha det gör inget.
Efter middagen ikväll ska jag dra till Emelie, vi ska typ åka tillsammans till träningen idag! Jag ska fortfarande inte vara med men jag ska ta kort med Emelie's system kamera! Det kommer bli kul. Så om ni kollar in min bdb VendelaHedlund så kommer ni säkert så småning om få se bilderna jag tog. Just nu sitter jag och msn'ar(?) med Sofia, vi har typ tråkigt! hahaha. Men nu ska jag kolla satt Linus (bror) har det bra på stuttsmattan med sina kompisar. Dom typ värkar bråka, hör det eftersom jag sitter ute och bloggar.
Ses (:


Jag vill gå till träningen idag!

*Hejj,*
Idag vaknade jag och tänkte '' ska jag gå till skolan, eller ska jag inte?'' För jag hade så ont i huvuudet.. Som jag har ganska mycket nu! det är jobbigt. Det hände väl inget speciellt som hände i skolan idag, Men det tråkiga är att jag inte kan komma på träningen ikväll! Jag vill inte vara förkyld. Det är inte kul. Sen är det RM (riksmästerskapen) snart också, och om inte jag tränar så får jag ju inte vara med! Så jag vill verkligen bli frisk nuu! Men vi får hoppas på det bästa.
Jag ska nog gå och ta nässpray nu! hih (:

Ha det bra alla (: <3


Orkar inte bli sjuk nuu!..

Godkväll bloggen!
Jag vet att jag inte har skrivit hur uppvisningen var men den var helt ok.- Det var gansla kul när vi var tantar och gubbar.. Folk skrattade iallafall, det hade varit pinsamt om ingen hade skrattat. Apropå pinsamt så kan man ju säga att jag och Tove gjorde bort oss totalt på friståendet! HA-HA-HA säger jag bara..
Idag efter skolan så var jag med Bella B, Ronja och Shannon! Har inte varit med Bella B och Shannon på jätte länge så det var kul! Vi kollade på High Scool Musical 3. Sen var vi inne på datorn. Efter en sund skulle Shan och Ronja hem, så då vart det bara jag och Bella kvar! När jag kom hem så tog jag en alvedon och la mig på sängen och kollade på TV. Jag har haft en sån OTROLIG huvud värk idag på skolan! Sen har jag haft ont i halsen också.. - Efter jag har legat och slöat i sängen var jag tvungen att plugga på ett SO förhör! Sen skriva nyheter ocksåå.. inte kul säger jag bara!
Men vad ska ni göra på valborg då? Själv ska min familj åka till ett par kompisar. Men det kommer bli bäst på fredag! Jag, Bella B, Shannon och Ronja ska sova i vårat lusthus! Och kolla på * One missed call* hhihihi jag kommer skita ner mig totalt! Men nu måste jag sova, eftersom jag vill vara piggare imorgon, idag var jag inte pigg kan jag säga!.. Not funniii!
Jag uppdaterar från pappas data så jag har ingen bild att lägga in. Men vi hörs imorgon guys. Bye (:


Godnatt inlägg!

Hej(:
Idag var jag med Amanda,Linn och Matilda i stan och kollade på bio! Vi hade jätte kul. Skrattade verkligen hela tiden! Jag och Linn skrattade typ udner hela bion..
Våruppvisning imorgon! Kul blir det. Men vet inte om jag ska vara gubbe eller tant? Vad tycker ni?? Men nu måste jag gå och lägga mig godnatt(:

Kram // V

Tandläkaren sa att jag ahr fina tänder :O

Hej alla människor(:
Idag var jag i skolan tills kl typ 1, typ kl 13.30 skulle jag till tandläkaren. Det gick bra! Inga hål eller något. Det tog typ bara 5-10 minuter.. Sen till skolan igen. Då hade vi eget arbete, vi satt typ bara och prata och skrattade. Sen kl 3 hämtade mamma mig och Linus (och hans kompis). Åkte hem och pluggade, sen data nu. Träning ikväll också! Hoppas det går bra idag, för i söndags gick det ingevidare... Juste jag har köpt ett par jeans-legings idag på Go West! Tycker dom är fina! Men nu måste jag byta om för tränigen börjar snart (: Kram

// V.


Gympa svacka... Den går inte bort!

Hejsan(:
Idag har jag varit i skolan, första gången efter påsklovet! Det kändes väl helt ok. Lektionerna var väl inte kul men att träffa kompisarna var bäst! Efter skolan var jag med Ronja! Vi gick till pia och köpte kulglass, sen gick vi hem till henne! Först fick jag se hennes ny köpta kläder. Som var jätte fiina! Sen efter det solade vi på hennes balkong. Efter en halvtimme skulle jag hem..
Nu sitte jag och bloggar, och efter det ska jag stå i plankan i typ 2 minuter och vicka på magen samtidigt! Efter det ska jag duscha(?) Där efter sovaa... Jag är jätte tröött..

Ohh, guud var irriterande. Varför går det inte längre? Jag kan men det funkar inte!! Det har hållt på en lång period nu, men när tar det stopp? Jag har kännt i viss antal gånger att jag är rädd innan träningarna.. För jag är sååå osäker på mig själv. 'Det är verkligen inte kul.. :( Nu måste det ta slut, - Jag gillar inte det här..

// V

En vacker morgon hos E.

Morsning korsning!
Idag va´knade jag hemma hos Emelie! Jag har sovit hos henne.Vi har precis klätt på oss för inte så länge sen. Det är skönt att bara slappa ibland. Snart ska vi äta lunch. Sen efter det ska vi gå ut på en promendad! Ikväll är det träning. Hoppas det går bra idag! Ni får hålla tummarna! Nu ska vi äta lunch, kanske skriver efter träningen. Men det är 5 procent att jag inte gör det. Så ni får inte ha såå höga förväntningar nu människor! HA-HA-HA,
Ha en bra dag (:

// V.


Naked :O


*Spa kväll med söta Emelie*

Hejj,
Idag vaknade jag kl 8.30. Smsade Emelie direkt och kollalde om hon kunde shoppa idag, men hon kunde inte för hon hade bara 200 kr. Men för första gången var det jag som hade mest pengar! Vid 10 tiden så gjorde jag iordning mig. Sen vid typ 11 halv tolv gick jag till sötien Emelie! När vi kom till henne så skulle hon bara hämta pengar till kulglass! Sen promenerade vi upp til pia och köpte den otroligt goda kulglassen! Därefter gick vi in på datorn. Sen har vi bara varit inne på datorn, Emelie har fixat min blogg som ni kanske ser! Hon e så begåvad asså.
Just nu sitter jag och Emelie o äter banan! Hihih gott..
Ikväll ska vi ha en *Spa kväll* Vi har köpt ansiskmask, sen ska vi ha ljus tända. Det kommer bli jätte mysigt vännen! <3
Sesåå, nu ska jag logga in på bilddagboken. Skriver imorgon(:


Resan gick fint!

Hejj alla glada!

Jag kan berätta lite om torsdagen. Den dagen gick betydligt lättare en den andra. Bara det att det var sån tung och blöt snö, så det kändes som skidorna levde sitt eget liv. Men annars så var allt annat helt ok. Bad på kvällen blev det också.
Sen bara vila och ta det lungt!
Idag har inget speciellt hänt, förutom att vi har rest hem från Norge! Jag gick upp kl 8 och började packa alla kläder.  Sen vid 9 var det frukost. Kanske vid 10 åkte vi! Resan gick bara bra! Men det var lång tråkigt.. Ja, hur många timmar åkte vi idag? Hmm.. 9 timmar . Väääldigt kul! Tycker jag verkligen.
När vi kom hem packade jag upp alla kläder osv. Sen inn på datorn. Just nu kollar jag på Talang 2009! Vilka tycler ni har talang? Jag tycker íngen är  så jätte bra så man bara wohaaow! Så e det verkligen inte. Men vi får väl se vem som vinner i år. - Vad ska ni hitta på ikväll? Jag ska bara ta det lungt. Det kanske blir shopping med Emelie imorgon! Måste köpa vår/sommar kläder!

Ha en trevlig kväll kram på er alla! (:

// Vendela (:




I miss them so much ..

Hej,hej bloggen!
Skidåkningen gick væl helt fint før mig idag också. Bara en sak irriterade mig riktigt mycke och det var att jag åkte in i ett træd! Jag fattar inte hur jag lyckades.. Jag vill nog inte prata mera om det idag! Det tråkiga var att solen alldrig tittade fram som dom hade lovat. Vad sur jag blir- Jag vill vara brun! Men mamma sæger att jag har fått færg men det tyclet inte jag..
Det andra tråkiga ær att jag saknar verklige mina vænner, jætte mycket! Jag vill hem, træna gymnastik, umgås med vænner. Allt det dær saknar jag jætte mycket! Men vi åker hem på Fredag så så faligt e det inte. Det konstiga ær att jag vill ændå vara hær och åka skidor før det e så kul. Ska nog gøra lite æxor nu, jag har ju læst Ronjas blogg (alltidronjaa.blogg.se) hon skriver att dom har jætte mycket læxor denna vecka, så det e bara att sætta igång Vendela!

// V


Kan det bli bættre?

Godmorgon bloggen!
Har inte gjort något inlægg på længe. Men jag ær i Norge som ni kanske ser på bokstæverna.
En Torsdags morgon læmna de vi tråkiga Bålsta och tog oss mot Norge. Det tog 9 timmar, resan var væl helt okej. Tiden går faktist fortare av att bara att sitta o kolla ut på alla fina berg! Nær vi var framme pakade vi upp alla kløder och la i dom i en garderob. Sen gav vi oss ivæg! Bjæxorna(?) satt væl inte helt fint i børjan men efter några dagars skidåkning satt dom bætydligt bættre! Ja om jag får sæga det sjælv tycker jag att jag børjar læra mig att åka bra! hihi..! Igår så åkte vi till ett Hotel som heter Dr. Holms Hotel! Vi frågade om det gick bra att bara gå in o bada i fina poolen. Det fick vi men det kostade en slant..  Dom har en utomhus jaquttsii (?) Den ær heelt underbar att sitta i nær man ser dom fiina bergen!
Snart så ska vi ta på oss våra utteklæder och åka skidor! - Før några dagar sen var det strålande sol ute! Jag fick væl en liten solbrænna. hah-hah. Men nu måste jag tyværr sluta skriva. Vi fåre væl se om jag gør ett kvælls inlægg eller om det blir imorgon, får se om jag orkar!

Ha en fortsatt bra dag,

// V

950408

Hejsaan!

Idag vaknade jag och min lillebror Linus kom in i mitt rum och sjöng ja må hon leva! Jag vaknade direkt och satte mig upp i sängen för att ta imot presenterna. Jag fick Björn Borg trosor(2 par) och 500 kr! Sen en skål med chocklad. Och en flagga, det var det som stod på mitt natt bord! ikväll kommer släkten, så jag hoppas jag får lite mera presenter! Jag vet inte inte vilka kläder jag ska ha på mig ikväll?! Vi får väl se.

Sen kl 11 så ska jag vara med Emelie, vi ska vara hos mig! Jag måste passa Linus så då måste vi vara här men der går säkert bra! Mamma och Pappa jobbar så jag fick en uppgift att passa Linus idag. Eller jag har gjort det hela veckan!
Vet inte vad vi kommer göra men vi hittar nog säkert på något!  Kankse picknik om det blir finare väder ute!
Men nu har jag lovat Linus att vi ska spela något på datorn. Han vill gå in på cartoonetwork och spela ;S hihih (: <3

Men jag kan tyvärr inte skriva mera ikväll. Ni vet varför (: .

Hoppas att många läser min blogg!

Varför inte komentera när ni ändå läser bloggen!

AJA HA EN BRA DAG BLOGGEN SÅ SKRIVER JAG MERA IMORGON!


Solsken och 21 grader ute ;O <3

TjenaHopp (:

Jag och Emelie vaknade kl 9.30 idag, vi skulle städa i IP-hallen kl 11... När vi kom dit så delade dom in oss i grupper. Jag, Emelie och Elin tog köket. Vi diskade och typ tvättade golvet och massa.. Sen kl 12 var vi entligen klara. Så då gick jag och Emelie till centrum, vi ville köpa Ben&Jerrys glass. Dom är jätte dyra. Våra kostade 49 kr. Men vad gör man inte för en god glass?? Efter det gick vi hem till Emelie, vi åt lunch, sen gick vi till skolan och gungade på kinagungan. Hennes brrorsa hade match vid skolan så vi kollade på den också. Emelie hade såklart med sig sin systemkamera. På en match tog vi 100 bilder! Men hennes pappa har typ inte tagit så mycket kort på mathcer så han tyckte det var bra.

Sen efter det så ringde jag Bella O och frågade om vi kunde komma ner till IP-hallen och ta lite kort, isåfall så kan vi lägga ut dom bilderna på hemsidan. Och det gick. Men tyvärr efter typ 20 minuter så var vi tvungna att gå för Emelie skulle hem och äta middag. Så åter igen GICK vi hem till henne. Jag tycker att vi har promenerat ganska mycket idag. Det e faktist jätte fint väder ute nu! Det e helt sjukt varmt också. Jag kollade på tempraturen ute och det var 21 grader ute nu! Shit asså förstår inte själv hur varmt det är!

Men nu ska jag och Emelie gå hem till mig och hoppa stuttsmatta! (:            skriver kanske mera ikväll om dagen! (:

Hejdå (: <3


Systemkamera för 3000 kr.

Idag har jag varit i skolan som vanligt. V slutade kl 13.40, jag gick hem med Emelie såklart! direkt när vi kom hem gick vi ut på hennes baksida och solade. Det var så underbart skönt! Efter det så gick vi in och åt fil med flingor, jag tror faktist att jag e alergisk mot vanilj. Eller iallafall känslig för vanilj. För jag kände det när vi åt vaniljyouhgurt(?) Jag fick liksom ont i magen bara sådär. Men vi får väll se hur de går med det------> vid kl 17.30 så ska jag och Emelie åka till jakan och köpa en systemkamera. Så Emelie varnade mig innan ba: Vendela nu får berädd på att du kommer vara fotomodell ikväll! Jagba: Absolut nga problem! Den hon tänker köpa kostar 3000 kr!


Dagens dikt:

Du är så snäll och rar.
Du är den bästa vän jag har,
Min bästa vän kommer du förbli,
För ingen har så kul som vi.
Vi hittar alltid på en massa trams,
Och om vi bråkar blir vi alltid sams,
Du är den bästa vän jag har!


Ha en bra fredag så skriver jag kanske imorgon (:


           
                                           <3

''Blandning''

Hejhej

Förlåt för att jag inte har skrivit något inägg på länge men jag har bara inte hunit. Har haft jätte mycket att göra.

Gårdagen:
Igår var skolan helt ok som offtast. Vi jobbade och så. Sen efter skolan så gick jag, Ronja och Emelie hem till Emelie. Vi gick ut på picknik, det var jätte mysigt. Vi gick runt och letade lite men sen hittade vi en liten 'kulle' som vi la en fillt över. Sen fikade vi och tog jätte fina vår-bilder. Vi bar där ungefär i 1 timme kanske?. Det var verkligen helt otroligt underbart fint väder också. Bara de gjorde mig glad. Men sen så hade jag och Emelie träning senare på kvällen också, så då hade jag glömt kläderna. Men pappa skulle hämta Linus (bror) på skolan, så då kunde vi gå upp till smultronstället och vänta tills han kom och hämtade oss. Sen packade jag kläderna. Efter 10-15 minuter så var jag klar. Så promenerade vi hem till Emelie igen.

Idag:
Skoldagen har varit helt okej. Vi hade TEMA-DAG idag.Det gick bra för våran grupp.  Vi ska redovisa allting på Torsdagen efter påsklovet. Men jag slipper för min jag åker till Norge då och åker skidor. Det ska bli skönt att komma ifrån Bålsta lite. Man har tröttnat väldigt mycket på Bålsta nu förtiden. Sen efter skolan så gick jag hem till Emelie, vi har bara varit inne hos henne. Hon ska åka kl 5, för hennes kusin fyller 11 år så då ska dom fira henne. 

Ha en bra fortsatt kväll (: <3

 


RSS 2.0