ITALIEN HERE WE COME!

Äntligen!! Imorgon ger vi oss av från Skavsta flygplats och drar oss mot ITALY!! Ska blii sååå roliigt! Kan inte förklara den pirriga känslan i magen!  Hahaha, ni får stanna i trååkiga Bålsta, och själv + många andra goda människor åker till ITALIEN! ohh, vad jag längtar! Kommer inte kunna blogga  under tiden jag är borta:( Men ni får stå ut :D
ahahahhahha :)

PUUUUUUUUUSSSSSSSSS!!




Home sweet home :)

Kom nyss hem från Darlarna där vi har firat midsommar! Det var trevligt. Men vädret var inge vidare! Det var lite synd. Men vad ska man göra? Vi gjorde massa saker fast det regnade. Vi körde 5-kamp i år igen! haha, kul var det, bara det att killaran vann skiten! Vi körde tjejerna mot killarna! som oftast! hah. Nu är jag hemmma igen! Någon gång efter kl 6 ska jag och Shannon vara! Hon kanske ska sova hos mig! Italien om 2 dagar nu! Det känns verkligen inte som att vi ska åka! Det känns helt seriöst inte verkligt! Men kul ska det absolut bli! Har HÖGA förväntningar... Nu har jag fått pengar på mobilen så jag kan smsa min sötaste Emilie :) Älskar dig vännen :)  Hoppas du kan sova i samma rum som mig :)

Nej, nu måste jag chilla lite innan Shannon kommer!


Sprungit med Ronja på förmiddagen!

Nu har jag äntligen varvat ner efter en skön jogging tur med min kära kompis!  Det var väldigt skönt att springa i denna tempratur. När vi kom tillbaka gjorde vi lite styrka också! Sen duschade vi.. Nu sitter jag och chillar lite vid datorn. Eftersom vi snart ska gå till Shannon, så vi har motionerat mycket idag! Det känns bra :)  Vi ska snart fixa lite lunch. Sen drar vi :)


hahah, måste bara säga att vi steker ALLTID på våra träningar! :D <3


Åka på maddrass ner för trappa?

haha, hej :)
Jag och Amanda har just åkt madrass ner för hennes trappa! haha , det var as kul.
Jag har varit hos Amanda sen igår kväll, jag och Linn sov hos henne. Vi somnade typ vid 3 kanske? Så vi är väldigt trötta nu.. Men mamma kommer snart och hämtar mig. Dom har varit hos min morbror, han fyller år idag! Grattis :) Så mamma kommer efter det.. hoppas vi på! Jag känner verkligen att jag är riktigt över trött. Och det är väldigt jobbigt..  Imorgon vetjag inte vad jag ska göra? Kanske vara? Jahapp på tisdag är det avslutning med gympan.. Tråkigt men det är Italien om 11 dagar så jag ska inte klaga :) Nej, seriöst jag måste sova nu.. Godnatt. :)


Orkar inte rotera bilden, är för trött ! ..


NU BÖRJAR SOMMARLOVET! :D

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES!
Nu ska jag bara njuta på sommarlovet, ta det chill, sen ITALIEN! wiiiie :)

+ Massa annat :)

Kan det bli bättre?

1. 12 dagar kvar tills Italien
2. Shannon ska sova här.
3. Skolavslutning imorgon.
4. Sommarlov!


- Just remember the good times -

I skolan gick det bra! Efter skolan var jag med Amanda och Linn, vi tog bussen till centrum sen kollade vi lite, jag köpte ett par leggings på Go West! Sen åkte vi typ hem.. När vi var hos Amanda så åt vi pommes fast tjocka. + flum. haha, Nu sitter jag och chillar vid datorn. Ska snart gå och lägga mig, är jätte trött. Skriver mer imorgon. Juste ni får inte glömma att vi slutar skolan om 2 dagar! Naajs! :D


Kontrakt?

Bella har gjort ett kontrakt, vet inte varför.. Och vi var tvungna att skriva på innan vi fick läsa det! Men nu så håller hon på att läsa upp det, På sommarlovet att gå ut och springa + styrka = Fin kropp :D Och om ni inte förstår så ska vi kööötttaaaaaa k*k :) Kram så länge!


'Hemme igen''

Hej, det var några dagar sen!
I Örebro var det väldigt roligt! Vi hittade på massa saker, och sen köpte jag lite kläder och ett par skor! Bild kommer sen!
Vi köpte en ny bur till Molly där, den är rosa! haha, Sen köpte dom som bor i Örebro också en bur, men den var dubbelt så stor´, det var typ 3 våningar på den! Det var coolt! Sen fick jag höra på sms av Emeliesötnos, att Rocky Gymnastics fick 2 guld och ett silver på vikingacupen! Så kuul! Fast ändå tråkigt för mig eftersom jag inte kunde vara med! Men, men..
Nu tror jag att jag ska softa framför tv rästen av kvällen, är jätte trött verkligen!


Ska lägga ut en bild på skorna så ni får se hur dom ser ut, ser inte så mycket på den här bilden!

Fina? :)


- You gonna miss me -

Håller på att packa lite nu, vi åker väl om en timme kanske? Det ska bli kul.
Efter skolan så var jag med Amanda och Linn. Jag och Linn höll på med Amandas hår, hon har ju så fint hår också. Jag är avundsjuk! Men ha det bra i helgen så ses vi på måndag, okej? Bra! 
Bye bitches! :)


Örebro imorgon!

Hej,
Tänk att det bara är 19 dagar kvar till Italien!? Det är verkligen inte långt kvar.
Dagen idag har varit ok som vanligt. Det händer inget speciellt nu för tiden! Efter plugget var jag med Shan. Vi typ chillade galet, hahah.. När mamma hade hämtat mig så packade jag när jag kom hem, vi ska ju åka till Örebro imorgon, fast vi ska ju ändå åka från Bålsta kl halv 6, men jag har redan packat. Men jag skulle ändå inte pallat packa efter skolan..
'nej, nu ska jag hoppa i duschen innan maten så kankse mitt hår hinner tårka innan jag går och lägger mig! :)


20 dagar kvar!

Lite snabbt bara!
I skolan var det städdag. Inte kul. Sen efter lunch så var det konsert. Först var det några från gul som spelade och sjöng. Sen var det ett band som heter Brakeway (?). Dom var helt ok. Sen efter skolan var jag med Shannon och Bella! Vi hade det trevligt. Sen hem äta middag, blogga och bilddagboken. Nu ska jag och mamma till våran gamla granne och fira henne eftersom hon fyller år idag! Grattis, Grattis!  Så vi ska väl börja promenera då. Så vi kommer fram någon gång, nej, bara skoja hon bor inte alls långt bort från oss!
Skriver mera imorgon!
YEY!

21 dagar kvar tills Italien, så underbart skönt!

Hej!
idag är jag så glad, vet inte varför men det bara är så! Dagen har varit bra. Inget speciellt, efter skolan tog jag bussen hem, och hemma var farmor som hade hämtat Linus och hans kompis! Kollade lite på tv. Jag funderar på om jag ska gå eller inte på tränigen idag! För det är tväling i helgen och jag ska inte vara med, så då känns det lite meningslöst om jag bara ska vara där och inte göra någonting. Så jag tror inte jag går. Eftersom jag inte ska med på tävlingen så måste jag ju ha en anledning och det är att familjen ska åka till Örebro! Mammas och pappas kompisar bor där och vi ska hälsa  på. Så det ska bli kul faktist, sen har mamma lovat mig att vi ska kolla lite i butiker också!  Jag har faktist en anledning till att vara glad idag, det är att det är bara 21 DAGAR KVAR `TILLS VI ÅKER TILL ITAILEN! Gud vad roligt vi kommer ha!
Men den stora frågan är, vart tog värmen vägen?


RSS 2.0