Nattbad var riktigt nice

Ingen uppdatering igår.. Men vi tittade på film och nattbadade. Vi hade det riktigt trevligt. Haha, vi tog för duken och simmade under, helt svart var de. Kändes som om något äckel skulle ta en. Just nu sitter vi alla och väntar på Lovisas mamma som ska hämta oss och köra till arnö. Jag sover där och vi ska grilla ute på kulla. Det ska bli supermysigt. Nu ska jag låta dom andra få tillgång till datorn. Vi kanske hörs sen. Puss



//Vendelahedlund

Högsta volym ute på altanen, tror grannarna redan har sin åsikt..

hehe, TJA!

Nu har jag och Emilie badat i typ två timmar, i ÖSregnet. Så mycket skönare att bada när det regnar! Vi har musik i en stor högtalare. Så jag tror hela gatan hör oss. Lovisa har precis kommit hit. Nu är det bara Vickan som är kvar. Det ska nämligen vara tre bruttor som sover hos mig idag. Det ska bli riktigt mysigt! Lovisa åker ju på lördag och jag måste verkligen tillbringa denna lilla tid som är kvar med henne. Gud, kommer vara jätte jobbigt att lämna henne. Den lilla filur har blivit en stor del till mitt liv!

Emilie har köpt massa godis, cola, nudlar och fika. Så det blir en riktigt tjejkväll! Ska bli supermysigt. Sen ska vi nattbada också. Sådär runt ett tiden typ. Hehe. Vad ska ni göra ikväll? Hoppas ni har det bra. Vi hörs lite senare. Pussssss


Just nu, sötnosar!

//Vendelahedlund

Så blev det inte.

Tja!

Det blir ingen ikea idag för mig. Jag stannar hemma. Det blir mina päron som drar iväg. Dom sa nämligen att det skulle vara lång väntetid. Och jag är en sådan person som dör av tråkhet när det gäller att vänta. Allt ska komma snaaaaaaabbt! Sitter och väntar på världens segaste människor.. Vid namn Lovisa och Emilie. Svarar inte via sms. Kanske ska pröva att ringa? Låter som en bra idé. Ha en bra regnig dag. Pusss


Bilden visar att det är trist väder.

//Vendelahedlund

Ikea

Godmorgon!

Idag drar jag och mami till ikea och fixar min garderob. Det är ju nämligen så att jag har inte haft en garderob sen vi flyttade så nu är det dags. Äntligen, orkar inte ha garderoben på golvet längre.... Sen blir det bad hos mig som jag berättade igår. Vet inte vilka det blir, tror det blir Emilie och Lovisa. Jag undrar fortfrande vart solen tog vägen. Dom sa på nyheterna att den skulle titta fram i veckan. Aha, men vart fan e den då?

Jag vet inte riktigt när vi åker, men det blir väl snart! Sen när jag kommer hem så ska jag bannemig montera den också. Så det lär ju ta hela dagen. Vet inte hur denna dag kommer bli med tid asssåååå. Nu ska jag duscha. Så vi hörs lite senare helt enkelt! Ha det bra!


Chill

//Vendelahedlund

Sjukt trött

Tja!

Har kommit hem nu från Adrian men Amanda. Vi gjorde inte så mycket. Satt på ett berg, skrämde båtvakten (han skrämde oss), gått i regnet, sett en blixt. AA! Yes, det var min kväll. Sitter och bloggar just nu i min säng.. Är sjukt trött. Känns som om jag kommer somna vilken sekund som helst! Känns helt meningslöst att blogga nu. Men imorgon blir det badning hos mig, mer än så vet jag inte! Sov sött!


Vi hörs imorgon om mer info. hehe. Puss

//Vendelahedlund

Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Eller måste jag gå förbi en gång till..?

Tja!

Tyvärr så blev det ingen uppdatering på Arnö. Men wille hade tagit med datorn till norköping. Så ingen dator. Men nu är jag hemma! Vi har haft det trevligt! Har inte gjort så mycket egentligen! Men idag så drog alla brudar hem till mig för vi skulle bada. Emilie badade inte för hon skulle på en AIK match. SORGLIGT! Hon hejar på DIF.. Haha! Har ni haft det bra? Vet ni? Jag har haft lite smått panik över att jag inte kunde blogga. För då tror ni att jag dissar bloggen, men det skulle aldrig hända i min livshistoria! Promise.

Nu sitter jag i bikini. Orkar inte byta om. Men jag sak duscha snart! Sen äta mat. Sen träffa Amanda. MEN, jag som hade trott att ha en hemma kväll. Men sen lät det mer lockande. Sorry mina älskade päron!
Nu ska jag hoppa in i duschen! Puss på er!


Mindre genomtänkt bruttan..


I väntan på bussen för någon dag sen.

Puss

//Vendelahedlund


Spackel på nu kör vi!

Tja bloggen!

Nu har vi precis duschat och tagit på lite spackel. Snart drar vi hem till Emilie och är där över natten. Det är mammas sista jobbdag idag så det är därför vi har sovit mycket hos mig. För då måste jag passa Linus. Så nu kan jag sova vart jag vill hehe. Typ när sommarlovet är slut. Suck! Hoppas ni har det asbra! För det har vi. Kvällen är inte planerad än, men det lutar mot att vi stannar hemma hos henne. Eller det ska vi! haha! Ha det bra!


KÖR på samma bild!

//Vendelahedlund

Two Door Cinema Club

Godmorgon!

Nu har (vi höll jag på att säga) jag vaknat till och sitter o stör Emilie.. Hon är liiite purken på morgonen! ALLTID ''Hur mycket är klockan? 11. ÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHH Vendela.....'' Idag ska vi hem till Emilie och vi stannar där mitt i ingenstans.. haha, nejdå! Det är lite sol idag, undra om det är varmt då? Det hemska är att skolan börjar snart.. INTE taggad flr nationella proven... HATA!

Hoppas ni får en bra dag, och jag kan inte lova att det blir så bra uppdatering som det blev igår, men jag hade supertråkigt igår. Så vad gör man? Jo bloggar! Men något litet inlägg ska ni få, det lovar jag! Puss på er!


VET DU!? (emilie) Jag är fett taggad på att kryssa bara du och jag.
Plutt, jag älskar dig!

//Vendelahedlund


På din tutte snuttar jag, tuttar tuttar tuttar JA!

Nu är vi hemma efter att ha varit hos marcus. Den jäveln. hehe, nedå! Vi trallade hem från honom och det gick ganska snabbt! Så nu sitter vi här och är coola. Haha, känner mig avslappnad nu. Har äntligen gjort något. HAHA, det där lät som en chey som precis har haft sig ett ligg.... hoho. Imorgon, ska jag sova hos Empi. Så nu orkar jag verkligen inte skriva mer. Min rygg gör ont och hon cheyen bredvid mig ska snart massera(?) mina fötter. NAJS!
Vi hörs imorgon!



Påvägen hem!

//Vendelahedlund


Snyggggg


Grym klänning som jag vill klicka hem.. Men vart finns pengar?
Känns som om jag måste käna ihop lite..

Ballt!

Heelt seg dag det har varit.. Har bara varit hemma. Däremot så har Emilie varit lite överallt. Känner att världen inte behövde mig idag. Har inte varit till någon stor nytta direkt. Men ikväll så! Taggad på ingenting. Men vi hittar väl på något! Hoppas jag, vill helst inte sitta hemma ikväll, som jag redan gjort hela dagen..! Jag top en tripp ner till centrum på hopp om ingenting! Visste inte vad jag skulle göra, eller jo skulle träffa Amol, men hon kom på att hon inte kunde.. Så det får bli en annan dag! När jag var påväg till bussen så ser jag den komma, men jag vet inte varför. Typ den ville inte ha mig på bussen. haha nej, men jag försökte inte änns! Så jag väntade på nästa buss. Vet inte varför men jag la mig på bänken och nästan slumrade till.. Så precis när bussen höll på att köra förbi mig så hoppar jag upp och springer. hehe, hann med iaf!


Yes, anledningen till att jag nästan höll på att missa bussen för andra gången..
Smidig chey
.


They just memories

Tja!

Jag vill: vara med Emilie!
Jag vill: göra något, men vet inte vad.
Jag vill: att min lillebror ska förstå att det inte är kul att retas.
Jag vill: tävla!!!!!!!!
Jag vill: åka på kryssning med Emilie, bara vi två.
Jag vill: ha ett förhållande.
Jag vill: åka utomlands.
Jag vill: vara rik.


Bara några år kvar..

//Vendelahedlund

Bilder från gröna lund


Sommarkrysset!


i skrattkammaren, döblöta


haha ja..


Dålig humor..


Snygg man är sminket rinner..


HAHAH, älskar den bilden!!

Puss

//Vendelahedlund

Är man bäst?

Fick precis till de! Mina bilder är nu inne på datorn. Tror jag.. Hehe har inte kollat men laddade nyss in dom, så. Jag tror att det är fel på min mobil. För jag kan inte ladda den, eller jo bara genom datorn men nu funkar inte sladden så hur gör jag då? Hatar att det alltid ska hända mig.. Just nu har jag bara 26% och jag måste ha den fullladdad för annars kan INGEN nå mig. Tänker inte sitta hemma idag bara för att min mobil ska ladda såååå! Kankse dags för en ny? NEJ verkligen inte! Fick den i julas och nu precis nuu går den inte att ladda? Eller det har varit så in någon vecka.. Borde jag fixa den på lagning? Tror det bli bäst så! Vad säger du mami? Du som alltid vill nå mig, låter inte de bra? hehe

Jag har jätte tråkigt. Saknar Emilie. Hon drog för typ två timmar sen och jag saknar redan den tjejen!! Hon kommer ikväll så då har jag något att längta till! Har fortfarande ingen aning om vad jag ska göra idag..


Bio igår!


Så söt!

//Vendelahedlund

Vart är solen påväg? Inte hitåt iallafall..

Godmorgon bloggen!

Emilie har precis dragit hem. Hon ska åka och fika med Amol inne i stan. Sen ska hon vara med Marcus sen kommer hon till mig! Så jag vet inte hur min dag ser ut.. Vädret är inte på topp och det suger. Skulle helst vilja ligga ute på balkongen och pressa men det går nog inte.. Vad ska ni göra idag? VET NI!? Min sladd till datorn har börjat cpa igen.. Och det innebär att jag inte kan slänga in nya bilder.. LACKAR JU!! Så mina inlägg kommer bli korta och torra. NERÅ. Jag ska nog fixa dethär! Ha det bra!

//Vendelahedlund

Så värd film!!

Tja!

Nu är vi hemma från en tripp till stan! Filmen var ASbra! Riktig kärleks film! Värd att se. Vi hade väldigt trevligt inne i staden men gud vad det finns äckel killar.. Fast vi asgarvade åt dom.. hehe! Vi fick såklart vänta på bussen i en timme. Frös ihjäl! Direkt när vi kom in så åt vi åt vi tacos.. Gott!! Just nu: Emilie sitter och pratar med mina tår till låten Killar gillar brudar! Så härlig tjej det där! Ni får ha en bra kväll! Puss

NU DAMPAR JAG!!!!!! MIN SLADD LEVER SITT EGET LIV! IGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BIO

Tjena!

Jag och Emilie fick just idén att åka på bio, så vi sätter på oss lite smink och nu vid kvart i fem drar vi med tåget in till stan! Så vi höres! OCH jag lovar att bilderna från igår kommer sen när vi kommer hem! Har ganska brottom nu! Ha det bra! Pussssss



//Vendelahedlund

Gröna lund i regn är inte de bästa......

TJA!

Hann inte blogga igår när jag kom hem, för jag drog direkt till Andreas med några. Så vi kom hem vid tre.. Somnade vid halv sex typ.. Så nu har vi vaknat eller det gjorde vi för typ en timme sen. Igår på gröna lund var det nice, men vädret var verkligen inte på toppppp. Det spöregnade som satan! Det var inte heller värt att sätta sig i flygande mattan..FÖR ATT jag blev blöt! Today news: NU ska vi bada i regnet! Emilie hälsar!!! TJA BLOGGEN!!! 

Bilder från igår kommer upp snart!

//Vendelahedlund

Hur kan man älska en låt så mycket?

Har precis kommit ur duschen! Tänkte på en sak i duschen. Ni vet John Mayer? Jag älskar honom! Och den bästa låten han har gjort är helt klart Free Fallin! Jag lyssnar på den låten konstant i timmar nästan! Den blir aldrig dålig. Jag blir lika imponerad varje gång, så fin! Har ni lyssnat riktigt noga på texten? Åhhh, jag dör! Skulle lätttt gå och kolla på honom. Oavsett vart han spelar!! Jag tror det är 10:de gången jag lyssnar på den låten nu idag.. Det känns ASBRA! Nu ska jag fixa mig till grönaaaaaaaan. Så vi höres!


SÅ HET!

//Vendelahedlund

You think you cooler than me?

Tja!

Hemma nu! Lite smått trött somnade vid tre. Eller kanske halv fyra kommer inte riktigt ihåg. Men nu är jag iaf hemma. Ska till grönalund idag med kusinen! Ska bli as nice! Vi drar dit vid fyra så vi kommer stanna när sommarkrysset har börjat! Så jag har ingen aning när vi kommer hem. Så antar att vi hörs då! Ha en bra dag! Puss


Bilden är konstig men jag älskar dig Lovisa!

//Vendelahedlund

Grillkväll

Tja!

Fick nyss ett sms från faster! Ska till grönan imorgon vid fyra och stanna när sommarkrysset börjar!! Nice! Men Tobias måste med!!!!! Nu är Emilie och Lovisa här, vid halv sju kommer Lovisas mormor och hämtar oss så åker vi till arnö. Sen ska vi till kulla och grilla med människor! Det ska bli trevligt! Sen sover jag hos Empi! Yessss så ligger det till! Hoppas ni har det bra! Puss


Snygggg


Converse för hela slanten


Vore lycklig om alla var mina! Men ser ni dom två längst bort? Dom skiner.. Äger dom! hehe! Sitter och väntar på att Lovisa och Emilie ska komma. Men Lovisa ringde just och sa att Emilie inte var hemma..? Det är sååå drygt.. Hon har ingen mobil.. Så det går inte att nå henne. Lovisa gick nyss hem till henne igen, skulle kolla om hon sov. Så vi håller tummarna för de. Annars kommer vi aldrig nå hennnnne...

Ha en bra dag!

//Vendelahedlund

Kattungar

Vi säger att midnatt är nu! hehe.. Vi var heeelt döda när vi hade kommit hem från Marcus. Så jag bloggade inte då. Sen har jag inte haft tid. Vaknade hos Emilie igår och det första vi gjorde var att leka med kattungarna! Guuud, dom är så söööta! Sen så har vi varit med Lovisa! Direkt när jag kom hem så fixade jag lite saker som vi skulle ha till tjejkvällen! Evelina, Shannon, Anna och Bella kom! Det var jätte mysigt. Det var ett tag sen alla vi samlades, så vi tog igen lite tid! Vi badade, åt glass, snacka skit, drack kolsyra och skrattade! Dom drog ungefär vid 12 så jag är död. Eller nej död var jag igår.. För somnade vid halv fyra och vaknade 8 igår.. Så vid elva igår började jag sakta bli döende... haha!

Idag ska Lovisa och Emilie hälsa på! Lovisa har aldrig varit här. Så det blir första gången! Hon åker hem till Mexico om två veckor!!!!!!!!!! Vill inte!!!! Sen senare ikväll ska vi grilla vid kulla. Vet faktist inte alla som ska vara där. Tror det blir jag, Emilie, Marcus, Assar och Viktor? Hoppas ni har det bra! Puss








Älskar denna kattunge!!!!!

//Vendelahedlund


Livet behöver inte vara underbart för att vara perfekt

Tja

Det blev lite eller ganska stora ändringar på hur dagen ser ut. Vi skulle åkt in till stan för en fika men Amol vaknade försent för att vi skulle hinna med kvällen! Så vi får ta det någon annan gång. Min dag spenderades med Amanda då ist eftersom Emilie åkte hem. Just nu är Empi med Marcus så vid åtta ska jag ta bussen till dom. Sen vet jag inte vart vi befinner oss resten av kvällen. Men ska iaf sova hos en underbar tjej!! E M I L I E Vi kommer säkert inte höras resten av kvällen (då menar jag uppdatering) men kika in runt midnatt då brukar vi komma hem! Ha det bra!


Lagom trött chey för länge sedannnnnn

//Vendelahedlund

Find your love

Tjen bloggen!

Riktigt dålig uppdatering här.. Men jajajaja! Jag och Emilie gör det vanliga. Sover till 12 ligger kvar till ett, sen badar, fixar oss sen tar vi bussen någonstans. Sen ute på kvällen kommer hem vid midnatt! Ungefär så har det varit! Vad har ni gjort? Idag ska vi träffa Amol sen dra in till stan för att ta en fika! Mysigt. Ikväll ska vi träffa grabbar! Hoppas ni har det bra! Puss


Plutten och kusinen

//Vendelahedlund

Sover på balkongen med Empi

Nu säger jag godnatt mina kära blogg läsare! Jag och Empi nattar ute på balkis! Sjukt skönt.. Men undra när vi kommer vakna? Det blir ljust jätte fort.. Puss på er!

Emilie hälsar tja bloggen!!!!!!!!!!!


En bild tagen av mig själv, som jag och Anna garvade sönder åt!

//Vendelahedlund

Tadaaaaaa *smack*

Tja!

Har precis kommit hem från marcus med Emilie och Assar! Nice. Nu sitter jag och Empi och vill ha chips.. Shell har öppet och vi kan kirra skjuts av Assar! Snälla,snälla,snälla? hhhehehe! Puss på er!

Nice house

TJA!

Förlåååt för en usel uppdatering men jag har inte haft tid eller internet.. Men nu har jag de och sitter just nu i mitt nya rum. Och livet kan inte bli bättre! Det är jätte stökigt nu men vi har inte packat upp allt än. Det tog oss hela dagen igår att flytta över alla saker.. Men vi fick hjälp av farmor, farfar Tobias och Andreas. Stort tack! Jag var sjukt trött igår, vi hade börjar packa på morgonen vid klockan åtta sen var vi klar vid 8 typ. Så hela dagen blev de. La mig i sängen vid tio igår.. Såå värt!!

Idag kommer min efterlängtade bebis hem. Emilie du vet inte hur mycket jag har saknat dig..! Har ingen aning om vad vi kommer hitta på men det bli bad iaf. Vi kan ju bara gå ut från mitt rum sen en annan dörr sen rätt ut i poolen. heheehhehehe, förlåt! Skröt lite där.. Men vafan det är ju snyggt! Jag vet att jag ska lägga upp bilder på huset, men jag hittar inte min sladd till mobilen.. Men så fort jag hittar den ska ni få se! hoppas ni har det bäst så hörs vi! Puss


Rätt så härlig bild

//Vendelahedlund


Seegt inläggggggggg

Guuud, ni anar inte hur jobbigt det är att packa.. Så drygt! Fast när man vet vad man packar till så får man en liten kick och klarar i några minuter till sen... sen är man död, om inte stendöd. Jag har iaf packat klart alla kläder nu, så nu är alla kläder jag har i mitt rum, eller i min resväska i mitt rum. Nej, nu ljög jag inte alla kläder. Har typ några plagg i detta hus! Ikväll ska jag faktist spendera kvällen med familjen. Det är sista kvällen idag in the old house så! Redan ikväll ska vi flytta in saker, men städerskan ska bara städa klart först! Just nu så lutar det åt kvällen! Vad ska ni göra idag? Hoppas ni har det bra! Puss


Pussinussinuss


Imorgon flyttar jag in i det huset jag inte kunde tro bli mitt!

Godmorgon!

Direkt när jag vaknade imorse så hoppade jag ur sängen av glädje! Imorgon flyttar jag och jag är så glaaaaaad! Idag har vi ganska mycket att göra! Hela dagen idag består av packning.. Jag kommer inte kunna blogga på dagen idag, men det hoppas jag att ni förstår varför! 

Igår var det inflyttningsfest! Och det var villt.. Alla körde bomben i poolen så det sprutade vatten, musik på högsta volym! Aa, det var faktist ganska nice! Men nu måste jag börja packa ner kläder i min resväska.. Men vi hörs efter en varm dag! Puss på er!

 
Gubbar







Vi hörs ikväll!

//Vendelahedlund


Bada

Nu har jag plockat lite saker i två lådor. Det var drygt.. Men nu är det äntligen klart! Jag tänker dra till huset nu och bada! Så vi hörs efter! Puss på er!


Gammal

Emilie Olofsson ♥ Vendela Hedlund

Du och jag träffades första gången när våra lag hade slagits ihop! Vi gav varandra snea blickar.. Men efter några träningspass så började vi prata! Och sen har vänskapen blivit så stark! Guud du vet inte hur mycket jag älskar dig! När allt är piss så är du där och hjälper mig upp på ben igen, du vet inte hur mycket du betyder! Finns inte ord till de. Vi har inte varit vänner så länge men den vänskapen vi har är så otroligt stark! Den syns, lyser igenom oss båda två.

Nu när du är borta så känns det så tomt. Vi har varit nästan hela sommarlovet! Och det känns som om vi har gjort våran kärlek så mycket starkare, för när skolan har varit så har vi bara träffats på träningarna! Och det känns så pissigt. Det måste du veta! Och nu när du blrjar i gymnasiet!? HUR ska vi kunna träffa varandra då? Jag blir orolig för att vi kommer tappa kontakten men jag känner dig rätt, så du kommer kämpa! Jag kommer också kämpa!

Jag känner dig som om vi vore systrar, du har ingenting privat som jag inte vet! Vi berättar allt till varandra! Allt vi har gjort kommer vara minnen förlivet! Våra minnen! Vi som skrattar, vi som missar bussen mitt i natten, vi som älskar att prata om killar, vi som vet livets mening, vi som inte har några hemlisar för varandra, vi som alltid har kul tillsammans oavsätt vad, vi som älskar lantchips, vi som är vakna dygnet runt, vi som vill nattbada, vi som lever livet till 100%  

Utan dig skulle jag vara en tjej som inte vet vart hon ska ta vägen. Du har fått mitt självförtroende att vara på topp! Vi kan vara hur sura på varandra som helst, men det jag säger till dig då menar jag absolut inte! Jag säger dumma saker för att jag hatar att ha fel. De vet du! Du kan inte föreställa dig hur mycket jag saknar dig nu! Men hoppas att du har det asgrymt!

Jag älskar dig Emilie över hela mitt hjärta! ♥













Du är så underbart snygg! ♥

//Vendelahedlund


Om TVÅ dagar flyttar jag!

Godmorgon!

Eller godmorgon kanske inte var rätt, vaknade för en timme sen.. Vi börjar om! Tjaaa! Hur mår ni? Själv kan jag inte må bättre! Flyttar om TVÅ dagar så jag är överlycklig! Idag måste jag packa.. Väldigt mycket! Känns som om jag har HUR mycket som helst kvar, men egentligen inte alls! Det börjar bli tomt här i huset.. Sen när vi har flyttat och alla saker är på plats så ska jag ta kort! Lovar att ni ska få se hur det ser ut!

Gårdagen: Igår var vi på bio som sakt.. Det var nice, men förvarmt! haha, juste ni har säkert läst om att Niklas tog fel på datumet? Lyckat ellerhur? Men jag har för mig han sa att den gick, nej det går inte att förklara. För komplicerat! Men vi hade det trevligt! Kommer inte ihåg vilken film det blev, men typ dom krigade HELA tiden och jag DOG! Det var såååååå tråkigt. Somnade faktist nästan vi ett tillfälle.. Sorgligt! Förlåt för en jätte dålig uppdatering, men som sakt jag har jätte mycket att göra nu och lever livet för fullt! Hoppas ni har det bra! Vi hörs senare!


Min tapet, ASgrym

//Vendelahedlund


And all the bad boys are standing in the shadows, and the good girls are home with broken hearts..

Tjenamittbena!

Sitter och lyssnar på musik! Väldigt trevligt! Vi drar här ifrån vid klockan tre idag, bion börjar sex. Det blev Knight and day! Den verkar rätt så gullig! haha först skulle det bli Terror på elm street men det gick lite försent, sen gick den på heron, men de stället ligger lite avsides.. Så vi tar Knight and day! Hoppas den är bra! Undrar bara vad jag ska göra innan? Kanske drar till Amanda? Ja det låter bättre! Men nu ringde Amanda och sa att den fiilmen hade premiär imorgon.. Smart grabb.. Niklas du måste lära dig att kolla vilket datum.. Jaha vilken film då? Någon som har ett bra tips?

Puss


peace


We no speak 'Americano

Hatar när man trycker fel så allt åker bort.... Men kom iaf inte precis in genom dörren eftersom nu tog det lite tid innan jag började skriva om..! hhaha! Det var skönt att bada, men lite kallt i luften bara. Är det bara jag som tycker att det är kallare i luften idag eller? Det var ganska kallt när jag skulle hem! Imorgon ska hela gänget på bio, är astaggad på skräckis! Vill se Terror på elm street! Verkar skitbra! Hoppas ni har haft en super duper bra dag! Och pussar på er!


Ser ganska gott ut..

//Vendelahedlund

Livet är bra härligt!

Har precis kommit hem från en härlig dag med grabbar och brudar! Har spenderat hela dagen ute väldigt varmt! Ikväll ska vi Amanda, Jag, Axel, Niklas, Alexander, Kalle och Linn bada i min pool! Najs sådär på kvällen! Lite mörkare! Hoppas ni har haft en super dag! Vi hörs när jag kommer hem! Puss




Lagom blek

//Vendelahedlund


Love the way you lie

Godmorgon!

Guuuud, hatar när jag vaknar sent! Känns som dagen är borta dåå! Bajs, har inte fixat mig eller något.. Igår var jag med Shannon och Isabelle! Guuuuuuud, det var år sen! Vi hade jätte mysigt! Var och badade vid huset, åkte därifrån ungefär vid halv elva. Sen dog jag hemma av värmen. Dog var det rätta ordet! Idag vet jag inte vad jag ska göra! Kanske ringa Amanda? Det gör jag! Snart. Om fyra dagar flyttar jag!! Min tapet är uppe och den är asball! Livet leker verkligen! På sommaren är livet som bäst!! Puss på dig!


Ni betyder!

//Vendelahedlund


Sommaren är kort!

Tja!

Är hemma från en hel dag med sol och bad! Eller bad för det mesta! Jag och Bellan har badat oavbrutet hela dagen.. Men det var skit skönt! Ikväll ska jag för första gången sova över i nya huset med Bella! Shannon kommer vara med på kvällen! Jag har inte så mycket mer att skriva men vill bara säga att sommaren är obeskrivligt kort och det är för varmt just nu! Så meningslöst att duscha, för man blir lika lökig efter iaf. (Jag duschar, om någon missuppfattade att jag inte gör de! haha!) Puss på er!


Snygga!

//Vendelahedlund

I just to dream about the life i'm living now

Igår var jag, Amanda och Linn! Vi hade astrevligt! Vi va med coola grabbar tills klockan kvart över elva igår, inte alls sent igår. Men alla skulle hem.. Så då blev det en promenad vid elva på kvällen från Fånäs till Skörby, det tar bara 30 om man cyklar så snabbt som jag och Linn gjorde.. Men annars kanske 45? Det går ganska snabbt. Nästa gång jag är i Hagviken ska jag gå hem, det är jätte skönt på kvällen. Inte lika varmt! Jag duschade när jag kom hem, och gissa om jag var lökig iaf? JA! Det är sjuukt jobbigt.. Ska börja ta ut en madrass och sova på den ute ist.. Låter mycket mer lockande än en lökig chey i sängen!

Imorse kom pappa in och väckte mig! Han frågade vart jag skulle ha tapetern! DÅ, då känner man att vi flyttar snart! Det var en härlig känsla! Det är bara fem dagar kvar!! Vad ska ni göra idag? Själv ska jag hänga vid poolen med Isabelle! Guuuud, det var jätte länge sen!! Det ska bli skitkul! Vi lär hänga där hela dagen, för jag dör om jag inte får bada, det går inte att överleva i den här värmen............ Hoppas ni får en bra dag! Puss


Jajajajaja

//Vendelahedlund


Jorden

Är det bara jag som funderar kring jorden? Hur den ser ut uppifrån eller bara hur den blev till? Jag tycker det är ashäftigt att läsa om jorden, våran planet! Det är så coolt hur det änns kan fungera.. Den är rund, den kan vara upp och ner, (Fast egentligen inte) det existerar 1000000000000000000000000000000000000000000000000 miljoner människor på den. Bara det gör mig chockad! Vi som bor i Sverige vi bor ju ''högst upp'' nästan till skillnad från Nya Zeeland! (?) Dom ligger under oss. Rätt ner ba! Min lille plutt sa till mig för inte så länge sen '' Vendela? Dom som bor under oss, går dom upp och ner? Nejdå! Det klart dom inte gör de, men man skulle kunna tro de, för dom bor ju under oss!''

Det tycker jag är en jätte gullig fråga, men om jag ska vara helt ärlig så skulle jag också kunna ställa en sådan fråga..! hehe.. Det kanske låter som om jag vill bli astronuat eller något men det skulle jag inte kunna bli, pågrund av min flygrädsla så skulle jag definitift inte kunna bli de! Men fatta vilken jävla upplevelse!! Att se den från jätte långt håll! Åhh, gud vad coolt! Det skulle vara ett minne för livet va? OM det skulle va!

Trots att jag tycker det här är så coolt så ska jag inte plugga en sån linje på gymnasiet! Men man kan väl fortfarande tycka att det är asballttufftcoolt? Ni ska veta hur mycket jag tittade på tv'n när han Crister Fluglesang? (HAAHA!) åkte upp! Det var as häftigt, men jag var nervös, nervös för att det skulle hända något! Det var jag Vendela Hedlund som bor i Bålsta som inte ALLS känner honom på långa vägar, men kan ni då fatta hans familjs reaktion? GUD jag skulle dööööööö!


Grymt att någongstans längst upp sitter jag och bloggar!!!

//Vendelahedlund

You can pay all broken strings

Godmorgon!

Nu har jag vaknat till lite och lillebror ska till tandläkaren idag! Han åkte för ett tag sen.. Tycker så synd om honom! Han hatar att gå till tandläkaren, för han har nämligen problem med en tand! Och är väldigt rädd! Igår - Igår kväll var jag med Amanda, Linn, Axel, Niklas, Kalle, Viktor och Alexander. Det var trevligt. Kom hem runt ett! Vi gick från fånäs till skörby, det är ganska starkt! Idag ska dagen spenderas med Mandis! Trevligt! Jag har bestämt att vi ska hänga vid min grymmmmma pool! Vare sig hon vill eller inte! hehe...

Det är en sak jag inte har frågat.. Hur är erat sommarlov? Är det bra? Varmt? Kallt?! NEJ, kallt kan det knappas va! Men har ni det bra? Jag har det asbra och livet leker, på riktigt. De gör de! Flyttar om 6 dagar så livet kan inte va mycket bättre än bäst!! Hoppas ni har det asbra för det har jag och ska snart duscha! Yey




//Vendelahedlund


Hörru du luktar skit!

Hej!

Dålig uppdatering idag.. Men jag har varit på Annas konfirmation. Det gick bra och hon var söt! Efter de följde jag med henne hem och fikade, sen var jag tvungen att dra och bada. För det var så vaarmt! Ikväll måste jag göra något, på riktigt! Jag orkar inte sitta inne längre, men ingen kan ju! SUGER. Vill någon vara med mig? Solen har stekt på bra idag, och om jag ska vara ärlig så har det varit alldelles för varmt idag..! Hoppas ni haft en bra dag! Nu tänkte jag hoppa i duschen. Pusss på er!


Dålig bild på dagens outfit!

//Vendelahedlund


Babe, thats not the truth..

Idag ska jag på Annas konfirmation! Hon måste vara överlycklig, det skulle jag. Slippa gudstjänsterna.. Det är vid halv ett. I'll be there! Efter det har jag ingen aning om vad jag ska göra.. Får se! Jag har inte så mycket att skriva.. Måste hoppa i duschen och panik välja kläder! Så ni får ha en bra dag! Pusssss



//V

Död och jag vet inte vad jag ska göra..

HEJ

Sitter i mitt dö varma rum och dör.. Har absolut ingenting att göra.. Och jag har jätte tråkigt. Har ingen aning om vad jag ska göra ikväll heller.. Känns inte sådär jätte bra! Men det jag ska göra är att jag ska ner till Mathias och hämta mina converse. Dom är äntligen hemma i Sverige. Och tack för att du köpte dom! Snart är dom hemma till rätta!! hehhe.. Men vad ska jag göra ikväll? Snälla hjälp mig! Men det var ett jävla tjat om kvällen Vendela.. Åhh, jag vet.. Är det bara jag som får panik när jag inte vet vad jag ska göra!? Känner mig omänsklig.. Jaaja, ha de gött.........

Tänker vara torrrrr

Puss


You don't know


Ny duschad, inge smink och har ingen aning om vad jag ska göra med mitt usla hår..Snart drar vi hem till mig, sedan kolla på huset, fast jag har faktist ingen lust till de, det här är en dag som allting låter jobbigt. Men andra ord, värmen tar kol på mig...!!

//Vendelahedlund


@ Soffis place

Tjena!

Sitter hos Soffan nu och tittar på tv. Nu på morgonkvisten har jag och Linda bara solat, och gissa om det var lökigt..? Ja! Efter de drog vi hit, och sen dess har vi bara chillat. Ikväll vad händer då? Jo, jag vet inte! Kanske hänga med dom här fortfarande? Det tror jag!  Hoppas ni har det bra! Puss

//Vendelahedlund


What goes around comes around

Tja!

Sitter och väntar på att Lindis ska bli klar med att duscha! Sen drar vi vidare till Soffan! Jag ska platta håret, men ska jag vara helt ärlig så orkar jag inte de, kör på krull fast i uppsatt! Vad ska ni göra ikväll? Vi ska bara chilla! Ganska skönt!

 



//Vendelahedlund


But in the end everyone ends up alone

Sitter hos Linda nu! Vi har checkat in mitt nya hus, solat, badat och p-napat! Vi skulle gå på en promenad också, men kom på att jag skulle hämta saker hemma. Så vi tog cykeln. Ikväll blir det slagg här, eller hos hennes mormor! Vi har laddat ner två filmer, prom night och the notebook. Nice! Imorgon ska jag vara med Soffan men Lindis hänger på! Det är niiiiiiiiiiiice! Vi ska alldelles strax äta middag här, börjar bli hungrig! Efter de drar vi till Soffis! Ha det bra!


SEXI

//Vendelahedlund

9 juli - 2010

Godmorgon!

Har precis vaknat! Äntligen fick jag mina sovtimmar tillbaka. Ïdag väntar en dag med mycket sol! Jag och Linda ska steka! Har ingen aning om vart vi ska vara, men det får vi se! Fredag idag, känns som om jag måste komma ihåg något men det är inget.. Hatar när det blir sådär.. Idag kommer det inte bli så bra uppdatering som igår, men ni vet vad jag gör! Kankse kan slänga in ett lite snabbt!

Over and out


Linda! Italien 09

Puss på er!

//Vendelahedlund


Modebruttor

Jag har alltid älskat mode. Det är speciellt, inte så vanligt. Eller jo idag är det väldigt vanligt, jag menar vem har inte en tröja som bh'n syns igenom? Vem har inte mittbena? Allt sådant. Visst, alla följer inte trenderna och det behöver man inte heller, det är ingen lag på de. Vissa gillar en svart stil andra färgglatt alla har sina stilar som man trivs med. Jag tycker inte man behöver ge folk blickar för det man har på sig. Varför bry sig om vad andra gillar? Det är bra att man har något på sig som man trivs med, det här är jag! The truth, this is me. Istället för att ha på sig andra kläder för folk ska sluta ge hemska blickar.. Visst jag kan också ge blickar på folk som ser lite utstickande ut, men vet ni vad? Jag hatar att jag gör de. För det hackar faktist ner på deras självförtroende. Jag vet hur det känns.

Mode är snyggt. Men nu 2010 har det blivit lite överdrivet.. Nu är det tydligen inne att ha underkläderna på vanliga kläderna!? Hur fult är inte de? Helt ärligt, jag skulle dö om jag såg någon gå så.. - Och det här med shortsen över midjan, det är så dö läckert. Det kommer sitta i ett bra tag! Som sakt.. Mode är skitgrymt, men det finns faktist gränser.


Från vänster, sista. Den var klart snyggast!


Det här är ju såå fult! Ser ut som ett sexit nattlinne, kanske är.
Men det har säkert blivit mode att gå runt med de,
vem vet?

Nej, nu säger jag godnatt!
Vi hörs imorgon! Sov gott!

//Vendelahedlund


Synd att man har varit i den där tönt tiden..!

Tänkte visa lite bilder för några år sen,
och några som är tagna iår!
Det är en skillnad..

Skratta INTE!







Asså jag menar den här tiden.. Fjortis tiden är verkligen så ovärt!
Får bara massa äckliga rykten om sig..



Det här är ju så sjuuukt jobbigt att visa, och det där med hårförlängning.. Den tiden...
Finns inte på kartan längre... Herregud.
Hur kunde jag spändera 730 kr för längre hår? Sjukt..


Bättre..


Det här var för typ 11 veckor sen..
Eller? Har bara för mig de!


Den här bilden togs när jag praoade. Det var ett tag sen, snö var de!




Mitt rätta jag, här har ni en bild på mig som visar hur jag är!


En bild tagen för inte alls länge sen!

//Vendelahedlund

Yesterday in pics






Nice kväll! Dock lite hungriga bara..

//Vendelahedlund

I keep dancing on my own

Tjenamittbena!

Hemma! Äntligen! Jag mami drog och badade i poolen vid 5.. Oj, det var ett tag sen! Vi hjälpte papi att fixa ungnarna! Snart så, snart allt på plats! Har också varit ute och sprungit idag, riktigt skönt! Men fruktansvärt varmt!! Pappa är den första som sover i huset. Han ska nämligen sova där inatt för dom ska frakta some stuff dit, och dom kan tydligen ta saker, så papi på vakt! haha! Ikväll blir det en som där kväll när man bara slappar hemma! Det behövs. Har inte varit en hemmakväll på hundra år. Det var riktigt länge sen, så det ska bli skönt! Lär ju behöva de när jag ska vara med Linda imorgon! hehehe..



//Vendelahedlund

Yolanda be cooooool

Hemma! Det blev en snabb stund i solen.. Emilie har åkt hem nu! Hon skulle på bio med Filip. Idag blir jag hemma. Ska försöka packa.. Vill inte vara hemma ikväll! Så jag får se om jag hittar på något! Imorgon ska jag iaf vara med Linda! Nu blir det av! Får se vad vi ska göra! Den här veckan har gått jätte snabbt! Är det bara jag som tycker de? Liksom på söndag är det EN vecka tills vi flyttar..!?


Sofia och Lindas bal!

//Vendelahedlund


Beautiful monster

Som vanligt så är det jag som går upp tidigast! Emilie ligger fortfarande och snarkar! Jag lyssnar på musik och tittar på tv. Gårkvällen var sjukt trevlig! Det var jag, Eric, Adrian och Emilie. Vi tittade på fotboll (suck) sen mötte vi Empi sen drog vi vidare till huset! Vi badade! Väldigt kallt, men måste säga att det var riktigt skönt efter ett tag! Idag väntar en solig dag och jag måste sola. Känner mig blek, vet inte varför.. Sen måste jag packa ihop lite saker! Vi flyttar snart, och ni anar inte hur lycklig jag är!

Hoppas ni får en bra dag, det viktigaste är att DRICKA OCH ÄTA! Så snälla gör de, för det var tråkigt att lägga så mycket tid på en kväll att sova.. Det kändes heelt fel! Ta hand om er! 

See ya!



Väldigt gammal bild...

Puss!

Varför äter du plåster? Jag har magsår!

Guuuud, vad skönt det är att sola vid poolen! Där kommer jag hänga mycket! Såå sköönt! Ikväll ska jag vara ned Eric, Adrian och kanske Emilie! Fårse om hon kan. Vi ska bada i min pool.. hehe! Har inte så mycket mer att skriva. Jag hoppas ni har ett jätte bra sommarlov! Puss på er söta!


Bajs, jag som ville lägga upp en bild från badet idag men det funkade inte..

//Vendelahedlund

No one believes you anyway

Godmorgon!

Precis vaknat till av att Linus springer runt och leker med hundarna.. Men det gör inget, jag är barnvakt och då kan man inte sova så länge iaf. Idag så kanske jag och Empi drar och badar i min pool lite innan hon drar hem! Sen senare så ska jag vara med Eric. Vad ska ni hitta på idag? Det är fint väder! Så ut med er! Nu ska jag ta tag i dagen, så vi hörs lite senare! Ha det bra! ♥


hehehe!♥

Puss

//V

Never say never

Mysigt hade vi! Det var jag, Emilie, Adrian och Daniel. Jag och Emilie badade, men Adrian var för feg.. Mycket skratt! Sena sommarkvällar är bäst! Jag börjar bli väldigt hungrig, så vi ska fixa nudlar! Imorgon ska jag vara med Eric! Hehe, den grabben har humor! Ha det bra så hörs vi imorgon! Puss, ta hand om er!


Jag saknar er! Anna kom hem!!!!! Så vi alla kan träffas! Ja älskar er! ♥♥♥♥

//V

You look great

Heeeeeeeej!

Jag och Emilie ska strax dra vidare till mitt nya hus! Vi har varit och hyrt film till plutten! Och jag, Adrian och Empi ska dit, tar med oss filt, badkläder, kortlek och högtalare! Feeeeta högtalare! Vi kommer väl hem vid midnatt.. Hare bra! Puss



Undra hur många ''hej, jag tittar bort precis innan jag tar kort'' bilder..?

See ya.

//V

When will all the bullshit end?

Emilie här nu! Vi har varit och badat i poolen, väldigt kallt! Det är ingen sol och vi har inte värmt poolen än.. Ikväll, vad händer ikväll? Träffa någon? Inga softpotatisar iaf. Nej, gud nu måste vi göra något! Puss


Fokusera inte på det som hänt, tänk alltid ett steg framåt.

//vendelahedlund


OUTFIT

Tråkigt väder, så jag har på mig dethär!




Puss

//Vendelahedlund


Jag fattar inte hur folk kan vara så dumma i huvudet..

För någon vecka sen såg jag en hemsk video på en liten kille som skulle till tandläkaren.. Jag skulle skrivit om det här tidigare med har inte haft tid.. Men det var iaf såhär. Jag, Emilie och Lovisa satt framför datorn och checkade en blogg. Sen kommer det upp en video på en liten kille i 8 års åldern kanske? Han var verkligen jätte ledsen. Dom bad till honom att han skulle sluta grina. Men han forstatte. Dom satte honom på en stol tog tejp runt fotlederna och armarna. Alltså spännde fast honom i stolen så han inte på något sätt kunna ta sig loss. Sen på med ögonbindel..!?

Då undrar man vafan dom ska göra. En läkare (tandläkare) tröstar honom. Men det hjälper inte dom går in i hans mun med konstiga redskap. Dom pillar hårt och ungen skriker..! Det rinner blod ur munnen. Och han gråter och gråter. Tycker så synd om honom som måste drabbas av sådant skit. När jag var liten var jag skit rädd för att gå till tandläkaren. Jätte rädd! Och jag förstår den här lilla killens situation.. Jag skulle också gråta och skrika, men vad kan han göra i det där läget? Vart är hans föräldrar? Varför filmar man en kille som lider? Det finns så sjuka människor som kan hitta på något sådant. Eller det kanske är sådär för varje jävla liten unge?

Jag blir så irriterad! Folk fattar inte att det är inte kul någonstans! Inte för att jag tror att dom sitter och asgarvar åt det där, men om dom kan spela in ett sådant klipp kan dom säkert asgarva åt han också!! Klippet är säkert jätte gammalt, men det spelar ingen roll. För det är fortfarande misshandel. Om jag fick och kunde skulle jag åka ner till den där urgulliga killen och hjälpa honom. Jag är inte en tjej som tycker det där ska accepteras. För det gör så otroligt ont i hjärtat att se honom lida. Är det bara jag som tycker de?

Tänk dig själv! Tänk dig själv sitta där och va i hans situation. Jag skulle inte veta vad jag skulle göra, antagligen som han, men det hjälper inte! Åhh, jag blir så sur!! Skulle göra allt för att göra satt andra ska slippa det där. Det värsta jag vet är att se fattiga barn drabbas av misshandel. Det är så otäckt. För dom har lika rätt att leva dom också! Jävla idioter!!!!

FAN! Så hittar jag inte klippet.. Men jag lovar att det är skit hemskt!!

//Vendelahedlund

Snaaart mitt hus!

Tja bloggen!

Vaknade 10 idag. Åt frukost sen satte jag mig här. Har suttit här sen jag vaknade, ibland förstår jag inte hur länga jag sitter vid datorn egentligen..? Typ poff, så har man suttit i en timme liksom.. Weird. Igår var jag iaf med Eric. Det var kul! Han ville se nya huset, tror ni han tyckte det var fint eller fult? Sätter högt på första! Och nej Eric vi kan inte byta hus, punkt slut! hehe! Idag kommer Emilie vid fyra och tittar på huset, och självklart så ska vi bada! Och Eric, det var verkligen för kallt för att bada igår..... Men vart tog solen vägen? Hallå!? Hoppas den kommer fram lite senare! Antar att Emilie stannar här? hehe, får vi hoppas!


Snygg chey, men titta brännan liksom..? Det hettar.

See ya!

//Vendelahedlund

Who says

Ännu ett dopp till! Det var skönt! Nu har vi gjort invigning! Hela familjen badade idag, mysigt! Tänk att om exakt två veckor idag så bor vi där.. Kan inte få in det i min tröga hjärna! Ska bli skitkul! Ikväll då. Vad händer då? Ingenting.. Eller inte vad jag vet.. Om det är någon som inte har något att göra så är det bara att höra av er! Puss så länge!


Snyggchey<12345678893


//Vendelahedlund


Ät, drick, ät drick

hejeee!

Hemma nu efter några timmars sol vid våran pool! Shiiit det var nice. Poolen är klar, eller inte allt lite kvar runt men annars så är det klart! Har fått lite färg. Känner mig lite neger, men tror det bara är jag som håller med om de! Och vet ni vad? JAG HAR DRUCKIT! Skiit mycket också. Mat, ja mat har ätit lunch nyss, bättre sent än aldrig, right? Nu säger mamma att hon ska gå och bada, så vi hörs sen! Puss på er och använd solskydd, drick och ät för guds skull!!!!!




Jotack! Jag vet att det är nice!

Puss

Ta tag i livet

Nej, nu känner jag för att hoppa in i duschen, sedan fixa mig! Har bara sovit bort dagarna senaste tiden och det känns lite sådär.. Har inte fått något svar av Linda men klockan är inte så mycket! Och jag fattar inte hur tidigt jag är uppe, men sen kom jag på att jag sov vid nio igår.. Känner mig väldigt utvilad måste jag säga! Men några timmar till hade inte suttit fel! Vi hörs under dagen, dock så verkar solen inte vilja komma fram..


Saknar mina brudar!!!

//Vendelahedlund

Senaste

Tja!

Känner att jag har dissat bloggen totalt dom senaste dagarna!? Men jag har spenderat tiden med Emilie och Lovisa! Det har varit nice. Marcus och Viktor kom förbi. Och såklart skulle dom sova där, och redan då fattade jag att jag inte skulle få sova den natten.. Och så blev de! Hade precis somnat och tror ni inte Melker nyper i mina ben? Jo! Så jag tror jag sov i tre timmar den natten.. Och sen drog jag och Lovisa ner till bryggan, Emilie drog och tittade på fotboll. Det var inte så smart att jag solade hela dagen efter.. Trodde jag först hade fått solsting. Jag var sååååååå trött!! Vi satte på film efter jag, Lovisa och Emilie alla somnar! När jag vaknar är jag skit svettig, ena benet kunde jag inte gå på.. Hade ingen känsel. Sen åkte jag bussen hem. Trodde att jag skulle svimma. Det var så varmt, mitt huvud dunkade, jag mådde illa, bussen var seg. Det känns som om bussarna alltid åker segare när man verkligen vill hem! Men så känns det bara.

Och just igår körde bussen jääätte lånsamt. Kunde köra den själv tycker man! Idag är det måndag och jag tänkte precis säga att jag vet inte vad jag ska göra men jag kom på att jag och Linda har bokat upp den här dagen! Hmm.. Undrar om hon har glömt de? haha!  Vi hörs senare! Puss



//Vendelahedlund

Nothin you should know..

Tja!
Sitter här på biskops-arnö och chillar med Emilie, Lovisa, Marcus, Wille och viktor tror jag han heter? hehehe.. Vi hörs!
//Vendelahedlund

Hothothot

Har precis kommit innanför dörren, har varit vid huset och städat röven av mig! Shit! Det var varmt.. Har plockat varenda liten träbit man kan se, okej inte alla, men väldigt mycket! Vet inte hur lång tid det tog. Men runt 30 min? Men nu är jag iaf klar och ska snart hoppa in i duschen! Sen ska jag dra till Emilie och äntligen kunna stanna där tills imorgon. Har alltid behöva åkt hem eftersom jag passar plutten. Just dom här veckorna måste familjen hjälpas åt för att vi ska kunna flytta så snart som möjligt!

Juste, heheh, jag tog första doppet i poolen idag! Allt vatten har inte fyllts än men bada iaf. Det var.... KAALLLT! Något med 23 grader. Haha, det låter inte ett dugg kallt, men det var det verkligen! Längar så mycket till första, alltså the real dopp! För den här gången räknas inte! Vattnet var inte fyllt och det var kallt. Så nej. Nu tänkte jag duscha! Ha en bra dag!

Yo


Oh yeah! Vi kör på en gammal bild..

//Vendelahedlund


Hey you!

Guud, tidigt uppe idag! Har vaknat vid tolv väldigt länge nu så det känns konstigt! Sen kändes det ensamt att sova själv igår också! Haha, har inte sovit själv på typ 2 veckor..! Vad ska ni göra idag? Jag ska hjälpa pappa lite i huset, sen ska jag bada lite i poolen tror jag! Ja, det ska jag! Kommer nog behöva det efter att städa där. Sen när mamma kommer hem så ska jag dra till Emilie, men jag vet inte! Emilie kan komma och bada i poolen tack! Jag vet egentligen inte hur dagen kommer se ut. Jag vill bada iaf! Ha en bra dag!




Skratta inte.




Gladchey





Puss

//Vendelahedlund


Told ya!

TJA!

Vi har nyss tittat klart på When a stranger calls. Den var bra! Vi har sätt den för hundra år sen men den är skitbra! Och igår när vi kom hem från stan så tittade vi på Prom night! Guuuuud, den bästa filmen jag har sätt! Fast sen fick jag reda på att den filmen gjordes 08...? What? hehehe.. Idag planerar jag och Empi dra in till stan igen och se på bio! Det var riktigt nice! Och Killers som vi såg igår! Så daaaaaaaaaaaaamn bra!!

Ha en bra dag, take caaare! ♥


Vi körde lite spion action i korridoren efteråt!


hehehhe

Puss

//Vendelahedlund

RSS 2.0