Killers

Det blir nog Killers på bio ikväll! Emilie har sakt att hon vill se den så jag knappade lite på mobilen och skickade ett sms till henne att jag vill boka den! Den verkar skitbra! Nu snart här vid klockan tre ska jag, mami och plutten åka ner och titta på tapeter! Guud, jag hatar att välja tapeter.. Så svårt! Tror faktist inte vi hörs innan vi drar på bio. Men vi kan höras efter! Take care! ♥



NERD

Tja bloggen!

Sovit gott? Själv har jag inte fått så mycket sömn dom här dagarna! Vi har tittat på film halva natten.. Sen så har hon den där tjejen som är med mig hela tiden varit barnvakt.. Så upp innan tuppen liksom. Nej, nästan. Jag har precis duschat och så. Hade tänkt sätta mig ute i solen som varade nu här på morgonkvisten men icke sa nicke.. Började genast spö regna! Eftersom vädret inte verkar vara på topp så är jag feeet taggad på bio ikväll! Får se om hon den där tjejen hänger på? Känner att hon blir sur när jag skriver så, för då känner hon att hon bara är en random person. Men så är det inte kära du! Nu ska jag titta vilka filmer som går to night! Har nästan lust att se Prom night fast vi har hyrt den. Men det är bättre på bio. Vill iaf se en lite scary sådär. Kanske ett bra tips? 

Hoppas ni får en super bra dag, dock det dåliga vädret!




Puss

//Vendelahedlund

I'm gonna leave this, this world for a while

Tjenamittbena!

Nu sitter jag och väntar på Emilie! Tror hon är påväg, men hon var nyss inne på face.. hehe, hatar att vänta på saker! När hon kommer tror jag vi direkt drar och badar, ingen aning om vart.. Men bad blir det iaf. Imorgon är hon barnvakt igen.... Suck! Men bara i en timme. Men jag överlever inte! Haha, gud vad jag klagar.. Jag känner att det var väldigt onödigt att sortera mina kläder så segt. Det har varit toppen väder ute idag! Och det kändes som om jag bara sket i vädret och städade.. Men dom här sista veckorna kommer bli mycket plock i huset. Vi flyttar ju snart som sakt! Och jag kan inte vänta på första doppet i poolen, bara familjen! Gud så härligt!

Dancing in the mooonlight! Tummen upp på den låten! Värsta sommarlåten!



Puss

//Vendelahedlund


WTF

Är precis klar med att sortera kläderna.. Shit!!
 Jag visste att jag hade mycket kläder..
Men inte så mycket!


Ja, ni ser ju!




Kläder som ska slängas eller ge bort..


Redan efter en timme hade Plutten packat sina saker i 7 lådor.. Tummen upp!
Han håller på forfarande, tror han är uppe i 9? Snabb grabb.

Vi hörs senare!

Pusss

//Vendelahedlund


Kvällarna, solen, skratten, minnerna, allt, precis ALLT!

Guuuuuuuuuuuuuud vad jag ångrar att jag inte åkte med till Italien!!! Men vad ska jag göra när jag är skitflygrädd och min morfar hade begravning samma dag...? Jag hade inte kunnat åka ändå.. Nu när man ser alla bilder.. Det är nästan jobbigt. Hörde att dom hade prel-bokat för nästa år! Det låter ju hääärligt! Då ska jag verkligen med!! Åhhh, längtar nästan redan! - Men det kommer bli massa Rocky kvällar hemma hos mig, så då har jag någonting att längta till!

Idag ska jag vara hemma! Emilie är barnvakt.. Så vid halv fyra är hon klar, och jag vet inte om jag ska dit eller hon till mig..? Jag har lust att visa henne huset så hon får komma hit! Medans jag väntar på henne ska jag rensa mina kläder! Vad jag ska ha och inte! Gud, kommer bli svårt. Kommer typ låta såhär ''Men den här kanske jag behöver.. Mhm. Nej, jag vet inte!!'' haha..

Och nu måste jag veta när alla kan! Vicky, Jensan, Madde, Veronica, Emilie, Emelie, Tove, Sofia, Sandra, Linda. Vickan! Jag ska ha rocky kväll någon gång nu när jag har flyttat in! Vill att alla ska komma så ni får höra av er när ni är bokade för något annat. Ska snart välja datum! Pinsamt om jag har glömt någon nu...!!


:)

Puss

//Vendelahedlund


Hej, hejdå, vi hörs sen!

Jag har verkligen jätte brottom nu så jag kommer inte hinna blogga underdagen.. Kanske ikväll! Emilie sov här och nu måste jag börja packa saker i en flyttkartong! Och vi ska dra hem till henne vid TRE så jag mååååste skynda mig.. Plus att jag måste duscha.. Shit..! Vi hörs puss på er!


Killar gillar brudar

Yes! Min kväll är räddad. Emilie kommer hit snart och hon sover över! Så vi kanske hittar på något nice ute på byn. Undra vad folk tycker om mitt affro..?? Kanske platta? Kanske chilla runt i de? Funderar starkt på det sista... Vi hörs ikväll!



Gladchey_95

//Vendelahedlund

Home sweet home

TjenamittbenA

Helgen har varit underbart rolig med släkten! Vi hade såklart 5-camp och jag vet fatktist helt ärligt inte vem som vann? Det var iaf tjejerna mot killarna. Men jag tycker vi säger att tjejerna vann, för vi är klart bäst! Vädret var ganska bra på midsommar, men det kunde varit bättre, men jag ska inte klaga. Sist så spö regnade det. Idag kom jag hem och direkt efter de så drog jag och Anna ner till Ekilla. Det var varmt.. Men sen blev det molnigt och vi drog hem. Väntade på bussen i år och dar. Hon drog hem jag hem. Nu sitter jag här framför min älskade dator och har lite ont i halsen.... Känns inte sådär jätte bra! - Ikväll blir jag hemma, fast jag egentligen inte har någon större lust till de. Vill ut och grilla med vänner..!

Imorgon ska jag packa saker från mitt rum. Som sakt så börjar det närma sig med flyttningen! Det ska bli härligt att flytta! Så jag kommer packa med glädje. Oj, nu lät jag som en tant som är nöjd eller något..? Åhhhh, vad sur jag blir.. Det måste hända något här i Bålsta! ... Ha en bra kväll!









Puss

//Vendelahedlund


And I'm freeeeeeee

Hej bloggen!

Nu är jag hemma från från en lång vecka hos Emilie, jag har väl åkt hem två dagar kanske? Resten av tiden så har jag varit där. Och det har varit väldigt trevligt. Mycket sol och bad! Lite brun är man väl..? Haha! Jag ska snart börja packa till Dalarna. Vi åker om en timme kanske? Och jag ska duscha och sånt, så ska väl sätta fart NU! Jag tror att jag inte kommer kunna blogga under tiden jag är där. Kanske om Andreas tar med sin dator, men det lär vi se! Hoppas ni får en härlig midsommar, för det ska jag ha!! Vi hörs när jag kommer hem!

Puss på er underbara!


Saknar er!!!!!!!

//Vendelahedlund

Underbar dag!

Hejsan!

Dagen idag har varit super härlig. Vi har badat och solat hela dagen. Jag och Lovisa väntade på Emilie när hon var barnvakt åt Sally! Verkligen en gullig liten tjej detdär. Fast vi har solat hela dagen så har vi inte fått så mycket färg. Pyttelite i ansiktet... Varför får jag inte någon färg för..? Förra sommaren var jag neger.. Jag vet att jag inte har bloggat idag.. Men jag skrev ett inlägg imorse men sen när jag skulle publicera så stängdes internet av och allt försvann. Känder helt meningslöst att sitta och skriva om det, eftersom jag hade brottom också.. Nu ska jag vara social, så vi hörs imorgon! Typ..

Puss


Shopping

Tja bloggen!

Vääääldigt dålig uppdatering idag.. Men det har varit en fullspäckad dag med massa skratt, sol och shopping. Det har varit jätte mysigt att spendera hela dagen med dom söta brudarna i stan. Vi gick upp vid 10 och fixade oss.. Sen vid 12 tog vi bussen till stationen och tog tåååååget in till stan. Dagen har varit bäst. Vi har gått in i butiker, kommit ut med hundra påsar vi har suttit vid plattan och stekt sönder! Vi satt på en mur, och jag trodde jag skulle ramla ner och dö. Eller att någon gick bakom och puttade ner mig. Väldigt äckligt måste jag säga, men solen värmde på bra där ett tag och jag hade hoppats på lite färg.. Men det verkar inte så dock.. Men har hela sommaren på mig!

Just nu är jag hemma hos Lovisa med Emilie. Vi ska sova nere i hennes källare i en dubbelsäng så vi får se hur det går! Imorgon är Emilie barnvakt så jag kanske ska stanna hemma hos henne i två timmar, och vänta, vänta och vänta! Men jag överlever.. Kanske? Känner att jag börjar bli dryg på att skriva här i bloggen, är det så? Jag är väldigt trött just nu så det kanske är därför.. haha! Men vi hörs imorgon! Puss

//Vendelahedlund

Update

Guuuud vilken dålig uppdatering idag.. Men jag har haft fullt upp ute i solen. Det har varit en underbart fin dag idag, sol och båt ute på sjön med söta flickor! Vi har i princip vartit ute på sjön hela dagen. Först så hyrde vi en båt och åkte ut och badade på ett ställe som heter Kulla. Det var riktigt mysigt, men väldigt kallt.. Första doppet idag! Känns bra, men i det tillfället kändes det som om jag skulle få urinvägsinfektion.. Riktigt kallt.. Sen så åkte vi till en ö som Emilie och Lovisa tror att det bor en Achmed blabla.. haha, men verkligen typ! Men vi gick upp på den ön och ingen var där. Vi har bestämt oss för att sova över där i sommar! Det kommer bli super mysigt. Bara inte den där såkallade Achmed är där då dock.. Sen på kvällen idag så drog vi ut med båten igen. Men med några till vid namn Gustaf, Joel och Adam. Det vat skitfint med solnedgången. Resten av kvällen har vi bara chillat.

Imorgon vid ett drar vi in till Stockholm och shoppar!! Det ska bli naaaaaaaaaaaajs! Lovisa hänger med också, trevligt! Har bestämt mig för att köpa en sommarklänning. Som jag ska ha på mig på midsommar! Och det kommer spenderas i Dalarna med kusinerna! Längtar till våra hemska humörsvängningar! haha, vi kan verkligen vara sura på varandra ena stunden sen andra verkligen käraaa! Älskar släkten! Nu ska vi dansa vidare här nu i natten! På balkongen med världens finaste låt. Klockan har paserat halv tre på natten och vi är inte alls trötta. Det är konstigt för jag gick upp fem imorse!?


Sötnosar!

Hörs imorgon! Kommer nog slänga in ett inlägg imorgon innan vi drar!

//Vendelahedlund

Heeeelt crazy..

Jag kom just på att jag har ljugit för mina människor runt om kring mig.. Jag har trott hela tiden att det är 1½ måndag kvar tills vi flyttar, men det är bara TRE veckor kvar!! Jag känner lite panik just nu, jag har inte packat ihop en smula än.. Kanske måste sätta fart snart!? Just nu så sitter jag med kläderna på osminkad och heelt ofixad i håret och väntar på att Emilie ska vara på mitt urgulliga sms. Men hon verkar trotts allt inte ha vaknat av de, så kanske ska slå en pling? Idag vet jag inte vad vi ska hitta på.. Vädret är inte precis på topp.. När ska det bli supervarmt? Jag har gått och längtat tills sommarlovet och värmen i hundra år nu och så kommer inte värmen.. Det är lite surt. Men jag får väl bita i det sura äpplet och se det från den ljusa sidan.. Det är sommarlov! 

Nej, nu ska jag ta tag i dagen och fixa mig! Hela veckan kommer spenderas med Emilie, så vi hörs väl då och då! Ha en superbra dag nu underbara! Vi ses!


Så kan man också göra, right?

//Vendelahedlund

All star - Converse


Favorite



//Vendelahedlund

I'm not an actor, I'm not a star.

Tja bloggen!

Nu är jag äntligen hemma! Det har varit både jobbigt och kul! Begravningen var underbart fin! Så fin kista, massa blommor, brev, ljus.. Det var verkligen jätte fint, massa tårar!! Men det känns mycket bättre nu! Han mår bra, det vet jag! Det som har varit kul det är att jag har fått träffa massa brudar! Det var skit kul! Vi åker tillbaka om cirka 6 veckor. Ïgår kom vi hem från Norge OCH TABLETTERNA FUKNAR PRIMA! Jag har bosktavligen typ haft ett leende på läpparna hela resan! så sjukt skönt att jag kan slappna av!! Om det blir Italien nästa år, då banne mig ska jag med!! Brudarna är där nu! Hoppas dom har det underbart dock bajsvädret..

Idag ska jag få träffa min Emilie! Ska bli sjukt kul! Det har varit jobbigt att inte träffa henne på länge.. Och jag saknar verkligen Shannon, Isabelle, och Anna! Vi måste vara snart!! Hör av er! ♥

JAG HAR KÖPT SVARTA CONVERSE!!


Star

//Vendelahedlund


Nu drar vi!

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ! Nu ska vi snart hoppa in i bilen och köra mot Arlanda! Ha det riktigt härligt nu! Så hörs vi på måndag! TJARÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!



Nu kör vi!

Puss



Like shooting star

Hola!

Har precis kommit innanför dörren efter att ha varit vid nya huset. Guuuuud vad mycket dom har gjort! Helt crazy.. Snart flyttar vi och jag kan inte få in de i mitt huvud. Poolen är verkligen helt underbart snygg och stor. Kommer nog bosätta mig där i sommar, garanterat! Dock så kanske det slutar med att jag är ett russin.. Vi åker här ifrån vid 5 ungefär, så kanske hinner slänga in ett till inlägg! Haah, men då blir det inget intressant. Typ: '' HEEEEEEEEEEEEEJ! Nu drar vi, TJARÅÅÅÅÅÅÅÅÅ! '' Så haha, yes! Kanske bildbomb? Dagens bild? Juste... Det har jag helt glömt bort.. Okej, vi kör på dagens bild (gårdagens bild)


YEAH!

//Vendelahedlund


Härliga dagar!

Hej bloggen!

Har precis kommit hem från Emilie. Vi somnade skitsent igår.. haha eller idag! Klockan var kanske halv fyra innan vi slocknade helt. Men det har varit riktigt kul att spendera mycket tid med Emilie! Och Lovisa då som är från Mexiko. Eller nej, hon kommer från Sverige men bor i Mexiko. Och jag fick höra igår att hon får inte gå längre än sin gata.. För annars blir hon kudnappad..? Fattar ni hur jobbigt det måste vara? Hon får inte gå och handla mat.. Det står poliser överallt ifall någon skulle bli kidnappad... Helt sjukt! Igår tog vi massa bilder så det blir några som kommer upp på bloggen, för det är verkligen sjukt många och det blir bara jobbigt för er och för mig. För jag har lite att göra idag! Och förlåt för dålig uppdatering men hallå!? Det är sommarlov och jag tar lite lov.. Haha, inte helt! Men det kommer bli mindre inlägg.

Idag klockan 8 drar vi med flygplan till Norge.. Flygplan..... Hoppas tabletterna funkar! Haha, nu kanske ni tror jag går på tabletter eller något men det är väldigt behövligt för mig på flygplan! Vi stannar där tills söndag. Och direkt då åker vi till Dalarna. Linus ska vara där med Farmor och Farfar så vi nattar där en natt sen åker vi vidare hem. Och då åker jag hem till Emilie. Sover där hela veckan! För när alla andra är i Iatlien så ska vi jobba med brännan hemma i Sverige ist. Haha, lycka till typ.. Men nu är det dags för att sätta fart med uppgifter jag har fått av min papi. Nu återstår bara att vattna blommorna och packa! Så jag kanske slänger in ett inlägg lite senare, men om inte så det superduper bra!! Så hörs vi på måndag! Ta hand om er!





Ha en bra dag!

//Vendelahedlund

Island in the sun




Coooooool cheey

//Vendelahedlund

@ Emilies place

Tja bloggen!

Igår så var vi som sakt hemma hos mig. Eller egentligen inte för Emilie kom vid halv fem och våran träning började vid fem. Så hon han bara komma in genom dörren kan man säga! Men vi båda tränade inte så det gjorde inget om vi kom försent som vi dock gjorde. haha! Men vi var inte med pågrund av förkylningar.. Men sedan var det avslutning. Och vi var på Relax. Det var mycket trevligt! Vi samlades först sen så berättade Marina vad vi skulle göra. (Maggans mamma, våran tränare också! haha!) Men vi fick ansiktsmasker och massa annat upp i facet. Det var väldigt skönt efter. Efter de drog jag och Emilie hem till henne. Hennes granne har kommit hem från Mexiko. Så Lovisa var här med oss! Det var mycket trevligt har träffat henne en gång innan och om jag minns rätt så hade vi jätte trevligt då!

Nu sitter Emilie och klappar i knäna för att jag ska bli klar! Vi ska titta på en film som heter Casanova. Som jag inte tycker verka så bra, men jag litar väl på henne i det här fallet! haha, nej jag litar på henne hela tiden! Vi ska stor-städa hennes hus idag också! Från klockan 1 till 6. (Jag kommer dö.) Så vi får se hur det går! Men nu sätter vi på filmen och tittar på den, sen kommer Amol och städningen är igång. Så vi kanske hörs underdagen! Ha en bra dag!












Herr och fru

Puss

//Vendelagifthedlund

Titta vad sötste lillebror skrev till morfar!

Linus skrev på ett papper:

Hej, jag är jätte läsen jag gråter mycket. Jag älskar min morfar,
jag har alltid älskat dig. Jag vill bara säga far väll min morfar,
nu har jag ingen morfar. Jag älskar dig super mycket morfar!
Jag tycker du är söt och snell, jag älskar dig.
Morfar du är den bästa morfar jag haft i hela mitt liv.
 Hejdå morfar, puss på dig!

Ni förstår inte hur mycket jag gråter när jag ser en lapp som är på min lillebrors skrivbord där det står så där! Ni Om jag bara kunde öndska!! Då skulle jag öndska att du morfar kom tillbaka! Jag älskar dig så mycket. Men jag vet att du mår bättre nu! Det vet jag, men det är vi som får lida. Egentligen är vi egoister.. Här sitter vi och gråter för att han äntligen mår bra! Han led förut. Han har haft sin sjukdom halva hans liv. Nu sista tiden så har han inte kunnat äta eller prata.. Så han mår bra nu! Men det är fortfarande jobbigt att du har lämnat oss. För du är verkligen guldvärd! Vi kommer alltid älska dig!

Puss och ha en bra dag alla fina!

//Vendelahedlund

SommarSommarSommarSommar

Hej bloggen!

Ingen uppdatering igår, jotack jag vet! Men igår så fick jag nämligen ett tråkigt besked.. Min morfar har dött.. Så vi familjen hedlun's var nere hela dagen igår. Men som tur var så på kvällen så fick jag ett sms från Emilie! Hon hade inget att göra så jag drog dit och sov hos henne! Vi hade det jätte trevligt, Willes kompisar var där också. Dom var lite småtttttttt irriterande när jag äntligen hade somnat. Klockan var då sex på morgonen så kännde att jag kanske inte var så snäll just då! haha! Men idag är det planeringsdag på skolan så Linus är hemma och jag ska passa honom! Så någon gång under dagen så kommer Emilie hit! Sen senare ikväll ska vi på avslutning med gymnastiken! Ska bli riktigt kul. Lite tråkigt bara att vi inte syns mer på sommarlovet, alltså hela laget. Men vissa kommer jag träffa!

Och till sist vill jag bara tacka Emilie för den du är! Igår dog som sakt min morfar och du är så bäst! Om inte jag hade kommit hem till dig så hade jag gråtit floder.. Och jag lovar, jag kom dit grät lite i din famn. Minuter efter skrattade jag! Du gör mig så himla glad! Och hade inte änns tänkt på morfar när vi va, för du får mig på andra tankar! Puss på dig min lilla sötnos! Ska vi inte snart bestämma giftemåls-datum? :)

Vi tog några bilder igår, men hennes mobil var överfull så då gick det inte att skicka bilder..
Men dom kommer underdagen! Så håll utkik!

Nu ska en trött Vendela hoppa in i en varm dusch!


Tack Linda för allt när det var jobbigt! Puss

//Vendelahedlund

Världens bästa lag!

Jag kommer ihåg när håbogymnasterna skulle byta till bgk. Jag kan säga att jag gillade inte de! För jag gillade att vi var några i gruppen, det var mysigt! Men veckorna gick och jag började gilla det mer och mer. Första tävlingen var RC i Örebro? Har jag rätt? Och det var skitkul! Tittade faktist på den videon för några dagar sedan. Och guuud vad vi har förbättrats! Verkligen! Vi tyckte vi var skitbra då, haha vad är vi inte nu då!? Fler och fler tävlingar kom och vi hade det jätte kul tillsammans! Träningsläger och allt. Jag började faktist då inse att det var riktigt kul att få några nya medlemar i truppen! Sedan dess har jag verkligen älskat laget!

Och jag måste också bara säga att varje gång jag verkligen har mått piss så kommer man ner på träningarna och blir ur lycklig! Och det är det bästa som finns. Alla har dagar när ingenting är bra, allting är piss! Vad är livets mening? Alla har sådana dagar! Och det finns inge mer underbart än att komma ner till dom bästa och träna ut ilskan! Det är jätte skönt! Sen tycker jag att det ska bli riktigt tråkigt om någon ska sluta efter sommaren! För vi har verkligen skitkul tillsammans! Säg någon träning, kvällar, läger osv vi inte har skrattat häcken av oss!?

Och när jag säger att jag älskar er, så menar jag de! Och vi är bäst! Även fast det inte kan kännas som de ibland. Vi vet att vi är bra! En sak som jag tycker alla ska tänka på det är att varje träning tänka positivt, allt går bara man vill! Ellerhur?

BÄSTA LAGET! KÄMPA ROCKY!!!!!!





























HAHA!



Finns så mycket bilder! Men det skulle ta år att visa alla!
Puss på bästa laget!

//Vendelahedlund


Even the best falls down sometimes.

Yeyyeyyeyyeyyeyyeyyey


Hemma för tillfället! Som sakt Annaskulletillsinpolle. Kan berätta lite mer i detalj av avslutningen (eftersom snilleblixtVendela glömmer att ta ett kort..!) Vaknade och tittade direkt ut genom fönstret. Mitt humör sjönk lägre än botten.. Kan det aldrig vara en riktigt varm avslutning? Det känns som om det har regnat dom senaste åren.. Hade också fixat mitt hår som var bra tills jag gick utanför dörren. Regnet ösade ner, och vad tror ni händer? Jo, mitt hår krullar sig. Kom till skolan, väntade på att få gå ner i ösregnet! Sen stod vi (Shan, Bella och Anna) där i typ 5 minuter? Inte änns de? Sen drog vi upp till enheten. Så vi stod aldrig vid alla andra. Men det var jätte kallt!


Hoppas att sommarlovet inte går för snabbt! För jag vill ha frihet ett bra tag!


Den här bilden är tagen i vintras..
Och det känns som om det vore för någon vecka sedan.
Så hoppas att inte sommaren går snabbT!

Vi kanske hörs innan jag drar till Evelina,
men det tror jag vi gör!

Puss på er fina!

//Vendelahedlund

SOMMARLOV!

Nu! Nu är det äntligen sommarlov!!! Gud vad jag har längtat! Men hade hoppats på bättre väder.. Fick stå i regnet på avslutningen. Undra varför dom inte bara flyttar in skiten till gympahallen eller något..? Typ frös ihjäl.. Fick  betygen också! Är ganska nöjd! Sen när vi fick gå hem så drog jag, Anna och Mathias hem till honom. Vi åt glass och tittade på film. Det finns ju inget annat att göra när det regnar... Och nu sitter jag här inne på Annas rum, röven klistrad i stolen, fingrarna på tanjentbordet(?) och ska snart hemåt! Hon ska till sin polle så då drar jag hem. Sen ikväll ska tjejorna träffas och äta middag hos Evelina! Det ska bli jätte trevligt!

NI VET INTE HUR GLAD JAG ÄR FÖR ATT DET ÄNTLIGEN ÄR SOMMARLOV!!! FRI FRÅN HELVETET! hehe..


Mycket glass blir det i sommar!

Vi hörs lite senare!

Puss

//Vendelahedlund

I'm sorry, but this is how it will be!

Ni vet att jag ska åka till Italien med bästa laget? Det kommer nog inte riktigt bli så.. Om jag minns rätt så vet jag att jag har berättat för er att jag är obehagligt flygrädd. Och då menar jag riktigt flygrädd! Jag var med till Italien förra året, och jag spydde på planet för att jag var så rädd. Var sänkt i två dagar efter.. Och nu några månader innan så har jag börjat tvivla på att åka. Alltså, vågar jag? Det har jag gått och tänkt på hela tiden, men sedan intalat mig själv att jag vågar flyga. Men tanken övertalar inte mig. Och det är verkligen jätte jobbigt! För den resan vi gjorde förra året är en av det bästa! Vi hade verkligen jätte roligt!

Jag vet att jag kommer ångra mig, men det är inte okej att jag går runt och har ont i magen för resan. Jag vill istället gå runt och vara lycklig för att jag snart ska åka iväg med dom bästa. Men det har tyvärr inte varit så.. Ni kanske tror att jag överdriver men jag har mått illa i en månad nu till och från. Det är så sant som sakt. Och det är inte så kul! Ni vet hur sänkt man blir av att må illa. Så jag tror ni förstår hur jobbigt jag har haft det senaste månaden. - Jag vet också att jag kommer ångra mig enormt när jag ser alla bilder där ifrån. Men det här beslutet har varit så svårt! Sen får ni inte tro att jag ger upp i första hand. För så är det inte, utan jag har tänkt fram och tillbaka i månader. Vill inte änns erkänna för mig själv att sanningen är så!

Varför trycker resan ner mig? Varför tar jag bara inte mod till mig att åka ner och ha skitkul? Varför gör jag inte de? Ni kanske har massor av frågor. Men svaren på alla frågor är att jag ältar alltid saker, som dock tar över mig ibland! Och det är skittråkigt! För jag vet att när jag väl är där nere kommer jag ha skitkul! Kommer skratta aset av mig. Men huvudet tar över. Berättade för mamma och pappa igårkväll. Och dom blev förvånade. Men dom sa också att jag inte varit mig själv senaste veckorna. Dom förstår mig. För dom är  med mig varje gång jag åker flygplan så dom vet mycket väl vad jag snackar om!

Hoppas bästa laget inte tar det här på ett dåligt sätt! Utan att ni vet hur mycket jag måste kämpa för att sätta mig på det där satans äckel planet. Hoppas verkligen inte ni blir sura över det här. Men jag gör vad som känns bäst för mig! Och det är viktigast. Hoppas ni snygga brudar har skitkul där! Och tar vara på tiden. Bli neger bruna nu så jag blir avundsjuk!

Älskar er! Pussssss


Nästan lite sant!

//Vendelahedlund

Hat är bara brist på fantasi.

Tja bloggen!

Har varit hemma idag.. Kände mig riktigt sliten imorse.. Hade lite feber. Men har nästan sovit hela dagen. Så känner mig bättre nu! Så imorgon blir det skolavslutning! Så himla nice! Längtar verkligen till alla sommarkvällar med underbara vänner! Imorgon efter avslutningen så lutar det åt att vi drar hem till Evelina och badar i hennes pool. Eller ja det beror på helt med vädret också! Hoppas att det är strålande sol och varmt. Men enligt väderblabla så ska det vara kallt och mulet..... - Kanske träffa någon lite senare? haha! Men jag mår bättre och jag ska till avslutningen imorgon så varför inte? Vill inte ruttna hemma som jag dock gjort hela dagen..!

Ikväll ska jag berätta om något som har varit ett väldigt svårt beslut för mig. Men som sakt, i det här fallet tänker jag på hur jag mår själv!


Emilie, älskar dig!

//Vendelahedlund

Converse - All star

Hemma från centrum med mamma och Linus! Gick in på lindex och hittade en blus/shorta? haha. Den var snygg iaf. Gick in på intersport också.. Varför gjorde jag de... Såg drömskorna..! Svarta converse gud jag blir kär! Det är ett måste innan Italien! Eller iaf i sommar! Och fick nyss ett sms från Mathias! Han drar till USA om tre dagar så han ska köpa röda converse till mig där. Såååå najs! Billigare också! Dock så tar det ett tag innan han kommer hem, men bättre sent än aldrig!

Det är bara 10 dagar kvar tills ITALIEN!!!!! Kom också på att det var nästa helg. Jag hade fått för mig att det var nästnästa.. Fråga mig inte varför.. Gud, nu pirrar det lite mi magggen! haha! Men det ska verkligen bli underbart kul! Och på fredag är det skolavslutning! TUMMEN UPP PÅ LIVET! ÄLSKAR LIVET!





Den som uppfann converse borde hedras!
Snyggaste skorna som funnits på denna jord!

Tack och hej!

//Vendelahedlund

Jag var normal tills jag träffade mina vänner..

Hej bloggen!

Seeeeeg dag idag.. En lektion och det var idrott. Kunde inte vara med för jag har ont i halsen.. Så man kan säga att det blev inga lektioner för mig alls.. Ganska skönt, men fortfarande så ovärda dagar.. Har varit med Anna och Mathias sen vi slutade. Sen var det niornas middag i skolan så vi gick med honom dit. Så lite motion! Gårdagen var väldigt skön! Fast det var jätte tråkigt att gå på museum.. Dryga guiden också! Sen blev det skansken. Lite bättre men fortfarande drygt. Men höjdpunkten vid skansen var faktist kossan! haha! Sen grönalund!! Skitkul! Massa skratt. Fick verkligen till ett asgarv när vi satt i Jetline. HAHA! Dog verkligen!

Nu sitter vi och degar framför tv'n.. Ska snart ner till centrum och Anna ska snart till stallet! Sen kanske hon ska sova här. SISTA SKOLDAGEN IMORGON!!!!!!!!!!!!! Nu måste jag röra mig.. Hörs!

Dagens bild!



Puss

//Vendelahedlund


OUTFIT





Ha en bra dag!

Pusss

//Vendelahedlund

I love the old one, but the new is perfekt!

Newnewnewnewnewnewnewnew

Tack Emelie! Massa pussssssssar!

//Vendelahedlund

STOCKHOLMS OUTFIT



Udda outfiten!
Men riktigt läcker!

//Vendelahedlund


Ska börja med...

Tjena!

Haha, lite drygt inlägg innan. Menmen.. Dagen idag har iallafall varit skön. Men väldigt seeg. Har varit seg hela dagen.. Men inte så konstigt efter helgen! Men vi slutade vid kvart i 1. Och det var skööönt! Riktigt skönt! Och imorgon åker senare laget på gul till stockholm! Vi ska typ till skansen. Lite najs! Sen när vi har slutat, så ska jag och Anna stanna kvar och gå på grönalund! Det ska bli sååå kul! Första gången iår! Hoppas bara på att vädret är på topp! Och imorgon halv 7 ska jag ha möte om barngympan. Men måste skippa den.. Vill inte hem innan halv 7..

 
Juste, jag har bestämt mig för att göra dagens bild varje dag! Ta många bilder per dag, men välja ut en som dagens bild! Det ska bli spännande. Ni kommer få se dom bästa bilderna! haha. Brukar få många klockrena bilder, men nu måste jag bara ta en! Så jag kör inte en dagens bild idag. För jag har tyvärr inte tagit någon.. Men imorgon så! Grönan och allt. Ni kommer längta!


12 dagar kvar tills ITALIEN! Kan inte beskriva känslan!!

Puss

//Vendelahedlund

Somebody to love

HEEEEEEJ!

Jag har: Skrattat
Jag har: Gråtit (Bella nöp mig..)
Jag har: Hostat
Jag har: Mått illa
Jag har: Varit glad
Jag har: Haft längtan!
Jag har: Asgarvat!
Jag har: Har åkt buss
Jag har: Köpt nudlar
Jag har: Lockigt hår

Avslutar med dagens längtan....... Grönalund imorgon!!!!!

Haha, lite torr men jag och Anna ska se på film.
Dagen har varit vääldigt seg! Så vi hörs sen, har en liten suprise för er!

Pussss

//Vendelahedlund


Feels like home to me

Hej bloggen!

Det känns som jag inte har bloggat på år.. Men om jag tänker efter så var senast igår.. haha! Men helgen har varit bra iallafall! haha, ni kanske märkte att jag fick lite bråttom i fredags med inlägget? Men jag fick precis reda på att Emilie var i stan, så skulle ta nästa tåg dit. Så fick lite smått panik. (Det känns som jag redan har skrivit det där?) Som sakt så var jag i stan i fredags med Emilie och Amol. Det var sjukt trevligt! Sen på lördag sov vi bort halva dagen, sen in till stan igen. Liten stund blev det bara, Emilie skulle hämta ut en tröja. Sen snabbt tillbaka till Bro. Hem till Filip. Det var jätte trevligt! Badade bubbelpool.. Så sköönt! Tack för helgen!

Träningen idag gick.. bra! Fick nästan till min 1½ skruv. Nääästan! Så nära! Körde mycket styrka med Linda, Vickan och Emelie! Najs! Ska gå och fixa en macka nu, sedan duuuuuuuuuschen! Ha en bra kväll! Hörs imorgon!

Pusssssssss


Hemma!

Ska dra på träning, hörs sen!

Pussss

@ Emilies place

Tjena!

Sorry för dålig uppdatering! Men det har varit fullt upp hela tiden. Slapp åka med till Dalarna! Väldigt skönt. Jag kände att det var så mycket jag skulle missa här i Bålsta om jag åkte med.. Så jag sover hos Emilie hela helgen. Igår på kvällen så åkte jag tog till Heron City för att titta på bio med Emilie och Amol. Det var jätte trevligt. Men påvägen dit behöver vi inte ta upp. Det ända jag kan säga det är att det var det jobbigaste jag har gjort på egenhand! haha! Vi håller just nu på att fixa oss för vi ska dra in till stan igen, Emilie la undan ett linne igår på hm. Så vi ska hämta det sen. Efter de, möter vi upp Vickan i Bålsta så åker vi till Bro för att möta upp några kompisar. Vi ska bada bubbelpool. Jätte naaajs! Sen kanske vi sover där, får se! Ni får ha en bra dag! Puss på er underbara!


Nu måste vi rappa lite... Syns kanske ikväll! pussss

//Vendelahedlund

Te amo

Heeeeeeeeeeeej!

Jag kan tyvärr inte blogga på ett tag nu. Eller iaf inte i helgen eller idag. Ska åka upp till Dalarna, och jag kanske inte behöver åka med. Så då måste jag hitta någon att sova hos i helgen! Men ingen svarar... Har ringt! Nu blev det bråttom! Hörs när jag har tid!! PUSSSSSSSSSSSSSs


Airplanes

Heeeeeeeej!

Är med Emilie just nu så skriver senare!

TjarÅÅÅÅ!


Dagens outfit!

//Vendelahedlund

Stamp on the ground

Hallååå!

Underbara dag! Solen skiner fortfarande. Och det är härlig tempratur ute. Längtar tills alla sommarkvällar med vänner! Har suttit ute på en filt och spelat spel med Linus. Ganska mysigt! - Vad var det jag sa! Jag har inte gjort något idag.. Fast jag har tänkt på en sak.. När jag har tråkigt tycker jag alltid att jag ska sätta mig på en buss och åka runt lite. Det kanske låter heeelt crazy, men tyck de då! Då kan man sitta och tänka lite. Tänka på livet, allt som är underbart! Det kan vara både negativa och positiva tankar. Same shit. Men det är lättare och sitta och tänka på saker när man kan titta ut på något. Skulle aldrig kunna sitta och tänka i en timme typ inne på rummet. Det skulle aldrig funka. Sen tycker jag att buss är lite socialt. Alla åker buss nuförtiden! haha. Tyck verkligen vad ni vill, men man gör väl saker som man tycker är bäst själv? Ja! Så Vendela, det är inget konstigt! Bra, då fick jag de klart för mig. ;)

Imorgon ska jag vara med underbaraste Emilie! Vi ska träffas efter skolan, sen ska hon sova hos mig! Efter skolan på fredag så åker jag till Dalarna... Jag vill verkligen inte det känns ´som jag missar tusen saker. Det är bal i helgen! Jag vill se!! Bajs på helgen...


Älskar er!

Puss

//Vendelahedlund


Sommardag!!

Hej bästa!

Nu har jag kommit hem! Körde en runda med bussen ner till centrum. Visste inte änns vad jag skulle göra där nere. Kände helt enkelt bara för att åka lite.. Jag gick in och vände på klacken igen..? Känner mig lite korkad egentligen. Men jag har ingenting att göra idag... Har verkligen frågat alla och ingen kan. Ursäkterna brukar låta såhär: Tjaa! Vad ska du göra idag? Jag ska stor städa mitt rum.. Nästa: Tja!! Ska vi träffas? Nej, jag ska träffa min syster i stockholm. Tja! Vad ska du göra idag? Plugga.. Tja! Ska vi träffas? Är i Täby.. Tja! Vad ska du göra idag? Jag ska till stallet.. Tja! Vad ska du göra idag? Plugga till moppe provet.. Hahahahah! Typ Hej ni vill inte vara med mig.. haha, hoppas ni förstår att jag driver lite. Såklart jag tror på era ursäkter! ;) haha.

Skoldagen idag har varit skitbra! Så najs att man inte har några läxor att göra. Så underbart! Men det känns så onödigt att gå i skolan nu när man inte har något att göra.. Visst det finns alltid något att göra, men ändå! Snart skolavslutning iallafall! Och det ska bli suuuper! Italien snart också! Kan det bli bättre? Älskar livet!! - Får se vad jag ska göra idag då.. Ingen aning faktist.. Vill inte sitta hemma iallafall.. Men just nu så lutar det åt de hållet...

Dagen i bilder!








Gott.....

Hörs senare!

//Vendelahedlund

I love how you make me smile without even trying.

Tjena!

Hemma.. Vi hade det trevligt vi! Satt och pratade på fotbollsplanen, gungade på kinagunga och skrattade! Vi vandrade runt lite.. Men nu är jag hemma och jag har precis ätit middag med mamma, pappa, Linus, farmor och farfar. Tacos blev det idag eftersom Linus fyller år! Hans favvo rätt! 
 


 
You spread joy with your smile,
and I can not stop look at you.


Ha en bra kväll!
Puss på er!

//Vendelahedlund


Pics








Dagen har varit skabbig.

Hej bloggen!

Nu är jag hemma efter en dag med mycket fridrott. Det var.... tråkigt.! Eller jag kunde inte vara med för mitt knä har börjat strula.. Det ända jag kunde vara med på var kula. Då behöver man inte springa eller något liknande. I slutet av dagen så har vi alltid stafett. Och då tävlar alla färger. Gul brukar alltid vinna men iår så vann gröna. Men det var bara för att Andre tappat pinnen så vi kom efter. Så dom hade bara tur! Sen slutade vi vid 2, så det var skönt! Ganska skön dag, men har kännt mig skabbig... Inte kul!

Idag fyller bästa lillebror år!! Grattis till honom! Han har längtat i månader nu tills han ska fylla år. Så han är ganska så lycklig just nu! Han har fått massa fina presenter, den bästa var från syster. En mobilhållare som jag gjort själv faktist! Den blev bra! Mamma stolt! haha! Nu vid halv ska jag ta bussen med Linn till Amanda. Sen vet jag inte vad vi ska hitta på. Ikväll blir det ingen träning.. Fira Linus. Men jag hade inte kunnat gå iallafall. Pissknä!

Bilder från dagen kommer upp ikväll! Vi hörs senare! Puss på er underbara människor! Livet är underbart!!

//Vendelahedlund

RSS 2.0