HAHAHA!


JAG BARA DÖR ÅT DEN HÄR BILDEN!

Nice car!

Vet ni vad? Jag har inte så ont längre. Vilade ju ganska länge så det mesta har gått bort!! Skööööönt! Så jag duschade snabbt sen drog jag ut till Amanda, Linn och Love! Vi åkte i hans bil! Riktigt nice asså, fick köra. Jag ägde alla i sverige! hihi!

Imorgon ska jag upp tidigt. För klockan tio ska jag vara hos Ida och käka frukost med brudar, sen blir det lång lång lång lång promenad!! Sjukt skönt! Efter det åker alla hem fixar sig snygga och drar och äter middag hos någon. Vi vet inte hos vem än. Men det ska bli super kul! Nej nu måste jag snart sova, vi hörs innan jag drar imorgon! Puss på er fina!


HELVETE VAD ONT!

Hemma från träningen nu... Det gick asbra tills vi började köra trampet! Jag var super trött och körde dåligt, menn sen ville jag köra dubbelvolt ner i grop. Först så gick det bra! Kom runt rätt så bra. Sen andra så kändes det som om jag var runt i två, men Lena ska säga ''hepp'' när jag ska öppna upp kroppen. Men det blev helt fel och landade rätt på huvudet.. Fy saatan vad ont jag har nu! Kan knappt röra mig. Från halva ryggen upp i nacken gör svinont. Kan inte lägga mig ner eller sätta mig upp utan hjälp. Varför just jag? Åh. Kommer vara stel i ett par dagar nu och det orkar jag inte. FAN VAD LACK JAG BLIR!!!!!!!


satan vad röd jag är, svider som in i.

Match?

Ja det är frågan? Ska jag träna eller se på match? svårt..

Idag tjänar alla en timme, hur känns de?

Japp, idag tjänar alla en timme! Hur skönt är inte de? Jag vaknade elva idag, men då var klockan tio. Det kanske var lite surt, men men. Om man är stressad så är det ju bra! Nej, nu måste jag packa lite gympa kläder sen platta håret sen sminka mig sen klä på mig. Ha en bra dag! Pussiiss



Nice kväll igår

Godmorgon på er kära bloggläsare! Har ni sovit gott? Jag har sovit underbart skönt! Tjocka släkten och vännerna gick sent igår. Dom sista gick 2 tror jag? Jag hade redan slumrat till i soffan så jag gick upp sa hejdå, gick och la mig direkt. Herregud vad trött jag var då! Eller nu blev det helt freeezzeee i mitt huvud. Sa jag hejdå? hm.. Till dom första men har ingen aning till dom som var kvar sist. Herregud! jaja, kvällen var iaf grymt rolig! Länge sedan jag träffade Elin och Denise. Lite synd faktist! Men vi hade skitkul! Hoppas eran kväll blev lyckad också!

Idag är det söndag och tänkte säga den sämsta dagen på veckan. Men sen kom jag på att det är lov så den är inte så dålig iaf. Idag ska vi förmodligen till Faster Anna! (tant anna som hon hatar när jag kallar henne..) Inte riktigt säkert men kanske. Sen halv fem är det träning till sju. Så efter träningen vill jag hänga med någon! CALL ME PLEASE? Frukosten väntar på mig, tjaråååååå


Underbar låt

She will be loved

Tjenamittbena! Nu är jag stolt över mig själv! Jag har städat HELA mitt rum. Det händer inte ofta, brukar bara plocka undan lite då och då. Men idag var det extremt! Skönt att jag är klar nu då. Men väntar fortfarande på att jag ska bli helt färdig med rummet. Sitter liksom bara och väntar på rätt tillfälle.. Har ju massa tid på lovet, men vet ni vad? Jag orkar inte stå i mitt rum och hålla på när det är lov, det är då man ska passa på och ha fritid, träffa massa vänner, till och med nya! Vore ju superkul!

Hur ser eran lördag ut? Ska ni träffa era coola vänner eller bara chilla hemma? Chilla hemma skulle ju inte jag göra, tihihih! Nej, nu måste jag sminka mig.. Har inte hunnit de.. Har inte plattat håret eller någonting. Vi har redan gäster. Illa va???


ÄLSKADE STAD


Freaky like me

Nu lite om kvällen igår! Gårdagen var helt grym!! Vi hade så jävla roligt! Vi åt mat, snacka massa tjejsnack, skratta, dansa loss, dunkade musik så öronen reagera.. Bra start på lovet vill jag bara säga! Fellan checkade in vid tio - halv elva? Massa dans då med! Alla åkte hem vid ett. Jävlar vad trött man va då, helt slut! Men ställde mig i duschen iaf. Riktigt skönt faktist!

Idag fyller mamma år som ni kanske märkt! 42 år den gamlingen. Nejdå! Ikväll vid sex kommer tjocka släkten hit! Det ska bli mysigt! Vet inte om jag drar ut efter...? Jag vet inte hur länge dessa människor stannar.. Jaja, det tar vi dååååå! Nu ska jag platta håret, sen städa. KUL VA? :D










Kärlek!!!!

OM TRE MÅNADER!!!!

Nu behöver jag inte hålla det inne. OM TRE MÅNADER DRAR VI TILL GRAN CANARIA!! Hur underbart!?!? Det är mammas present! Detta har jag vetat i några dagar. Men har inte kunnat sagt de eftersom det var en överraskning till mamma! Vi gick upp nio imorse tog på oss simmfötter, cyklop, badkläder, handduk osv! Så kom vi in i sovrummet och dansa loss. Hon fattade direkt att det är en resa!

Nu på morgonkvistens så har vi bara checkat videon på hotellet. Haha, nördar? JA. Men förstår ni hur underbart det kommer att vara dra ifrån kalla sverige när alla är bleka kommer hem neger! Snyggt! Här nedan finns det bilder på stället! 

 ArguineguínSunwing Resort & Spa Arguineguín

Gran Canarias bästa familjeanläggning – nu med All Inclusive

Här har ni Gran Canarias bästa familjeanläggning – året runt! Läget vid Gran Canarias solkust är fantastiskt och nästan alla lägenheter har havsutsikt.

I poolområdet på Sunwing Resort & Spa Arguineguín hittar du pooler för hela familjen, med härliga vattenfall, vackra kanaler och saltvatten i alla utom babypoolen. Från alla lägenheter är det nära till hotellets övriga faciliteter, som restauranger, barer, MiniLand, Fitness & Spa och Help Desk.

Sunwing Resort & Spa vore inte vad det är utan kvällens shower. Våra proffsiga artister underhåller flera kvällar i veckan på vår utomhusscen. Bokar du bord på Fino Restaurant & Grill kan du njuta av underhållningen samtidigt som du äter en välsmakande middag. Andra viktiga träffpunkter är Minimarket & Deli, Lollo & Bernies MiniLand, Play & Chat med bland annat PlayStation och Eye-toy och förstås vårt fina Fitness & Spa.

Sunwing Inclusive från 2.050:-, gratis för barn
Bokar du Sunwing Inclusive äter du alla frukostar och fem av sju eller tio av fjorton luncher och middagar från vår omväxlande och frestande buffé. Läs mer om vad som ingår under fliken "Faciliteter/Mat & dryck".

NYHET! Sunwing All Inclusive från 2.795:-, gratis för barn
Vill du bli riktigt bortskämd kan du prova vår All Inclusive. Boka hemifrån så äter och dricker du hur mycket du vill från vår frukost-, lunch- och middagsbuffé under hela semestern. Glass, kaffe och mycket annat ingår naturligtvis också. Läs mer om vad som ingår under fliken "Faciliteter/Mat & dryck".

HUR UNDERBART!!?!?!?

BRAK FEKKE

Tjena blogen! Uppdatering hos Mattis! Först ska jag berätta lite om dagen! Depp som tusan på morgonen.. Matte läxförhöret gick åt skogen........ Jag kan, men tydligen inte.. Men sen så röck jag upp mig för det är fredag och HÖSTLOV! Kan ni tänka er vad skönt!?!? EN HEL VECKA! SÅ NICE! Men iaf sen när vi hade slutat så tog jag och Matilda bussen till cengan för att jag skulle byta en bh. Sen drog vi hem till hennes pappa och packade sen dirren tillbaka till cengan där vi mötte fina Ida.

Vi trallade direkt in på ica och köpte det vi skulle ha till middagen. Det blir lövbiff och pommes! Underbart! Vi håller på för fullt! Sen blir det BRAK FEKKE! fast...

NU BLIR DET MAT PUSS HÖRS SEN!


Varför bara vissa stunder?

Tjena dissade-bloggen! Idag har varit en skitbra dag! (som vanligt då dom senaste dagarna) Inget speciellt har hänt men allt har rullat på som det ska. Efter skolan så tog jag bussen hem sen satte jag mig direkt med vårat hemprov... Tror det gick bra! Höll iaf på med den i två timmar typ.. Men jag hann klart med den tills klockan var sex och min träning började halv sju. Lite smått stressad.. Men ni ska veta att träningen gick sjukt bra mot slutet då man är som tröttast. Innan så garvade jag hela tiden, blev lam i kroppen och kunde inte köra. Men sen taggade jag till och körde satan! Nu känner jag att jag presterat(?) skitbra! Nu kan jag lägga mig i sängen nöjd! Hoppas ni har haft en bra dag och att ni mår bra! Ska strax hgå och lägga mig! Vi hörs imorgon! FREDAG! MITT LIV KAN INTE BLI BÄTTRE!!!!!!


Imorgon blir det att hänga med dessa bruttor! Hur underbart?


Dags för en dejt med kudden

Japp, nu ska jag gå och sussa. Är obeskrivligt trött i hela kroppen. Har träningsvärk från igår.. Imorgon är det torsdag och en skön dag. Hur underbart? Efter torsdag kommer fredag, hur underbart? Allt är underbart! haha, puss på er!



kyss

ومن المضحك جدا ان كنت تعرف شيئا

Vad betyder detta? Ja ni... Nu har jag pluggat arslet av mig och känner att jag behöver ha lov i tre veckor. Jag orkar inte med skolan, massa läxor hit och dit, bara jobbigt! Imorgon blir det iaf ganska så chill. Vi har halloween dag så det blir väl pyssel bara. Vi ska ha so prov imorgon men jag tänker rå dissa de eftersom vi inte har fått dom där jädrans frågorna som vi skulle fått idag. Men nej våran lärare sket i oss och drog hem. Vad ska man göra? Ingenting. Jag tänker inte ta emot ett papper. Punkt slut. Lackarn!


saknar er enormt!


Kaipaan sinua helvetissä

Nu ska jag sätta fart med plugg, har spenderat för mycket tid här.. NU JEVLAR BLIR DET PLUGG!


jag är coool

Åh, dagarna bara försvinner, allt går så snabbt! Allt rullar på. Så jävla skönt!! Idag slutade vi två och det var super skönt. Känns också som att det är fredag.... Vilket stör mig att det inte är. Det ända som suger med onsdag är att vi har 100 min musik...... Vill bajsa på de! After daaaaaa schoool drog jag och Anna ner till cengan för hon skulle köpa halstabletter. Jag skulle inte köpa något men sluta med att jag fick med mig den vidrigaste pastan på evigheter. Inte värt pengarna alls. Vi mötte en skön tant som snackade lite med oss, bara kom fram sådär. Hon nämnde något om att vi inte fick vara på ica och blablabla.

Visst leker livet?



We only live once

Köööööttig träning på fristående vill jag säga! Nu kan jag riktigt mycket! Wooohhoo! Det är snart tävling, höstpiruetten här i Bålsta. Kom och titta vettja? Så innan den tävlingen ska allt vara klart! Det känns som om vi kommer hinna nu och det är riktigt kul!! Nu är tisdag snart slut, dagen har varit skitbra! Livet är på topp och mitt humör blir inte bättre. Jag vet inte vad som har hänt, allt bara vände och gick uppåt som satan. Nu står livet stabilt, inga problem som sagt. Nu ska jag strax hoppa i säng! Hörs imorgon gullungar!

When everything feels bad, take care of the day. We only live once.


Med dig är jag stark

All the problem is gone

Tjena blüggen! Sitter här och dör i massa plugg.. Men tycker det fyter på ganska så jävla bra! Har blivit en köttare på att plugga nu känner jag. Det är ett plus! Skolan idag har väl gått bra, glömde kläder till idrotten... Lite surt, men det var ganska skönt att sitta och titta också. Inatt åker Cornelia till Gran Canaria!!! AVIS SOM SATAN!

Ikväll är det träning. Men funderar starkt på att hoppa för jag vill plugga utan att stressa. Sen har jag en förjävla huvudvärk som aldrig ger sig.... Funderar så det spricker alltså.. Hmmmmmmmmmmmmmmmmm...


såhär känns det.


Delad glädje är dubbel glädje

Jag är så jävla lycklig. Allt i mitt liv är som det ska vara, inga problem. Fin fem fel liksom.. Det finns inga fem fel! Livet är helt fucking underbart. Jag är nog den lyckligaste cheyen på hela jorden, troligen! hhihi nu ska jag sova glatt i min underbara säng. Vi hörs imorgon solstrålar! Pusssss


Denna bild visar hur livet verkligen är, dubbel glädje för hela slanten.

Dreams come true

Tjena bloggen som är seg senaste tiden. Jag har haft fullt upp denna dag. Efter skolan så drog vi gummor ner till cengan(centrum) för att köpa busskort. Eller jag då! Men dom andra följde med. Anna kikade runt i butiker efter en klänning men hittade inte. Shhhyyyynnnddd. Sen kom jag hem vid kvart i fem, pluggade tills halv sex. Barnträningen började kvart i siiiix. Hemma halv åtta. Planerade till lucia och massa annat! Sen har jag ätit middag. Nu chillar jag lite sådär gaaaaaallllhhheheet.

Vill ni veta en sak? Jag har blivit en jävla köttare på MATTEMATIK. Jag JOBBAR på lektionerna, idag var det så att jag till och med gjorde klart alla uppgifter på lektionen. Smack klart ba. När jag kom hem gjorde jag nästan klart det vi ska göra NÄSTA lektion! Hur underbart!?!? Slå de ni.


Ser skönt ut, synd att det inte blir värme denna vinter...

HATAR ATT VARA BLEK

Varför ska man alltid vara så fucking blek på vintern?! Jag hatar de..... Jag vill vara neger. Bajs på dig Cornelia som åker till Cran Canaria på onsdag, bajs på Calle som åker till Thailand på höstlovet(borta TRE veckor) och bajs på dig Bella som också drar till Thailand snart...... AVIS JAG BLIR! (men jag ska ju till New York, sååå)



brun


brun


brun


NEGER


brun

bajs på blekfisar. Jag vill vara neger. Jag vill utomlands NU

Livet är underbart!

Hej, nu har jag äntligen tid till att blogga! Min helg har varit så jävla bra! I fredags så var jag med Cornelia efter skolan sen kom Amanda vid middags tid. Och vi hade det skitroligt! Fixade middag tillsammans, sen drog vi till Fredrik. Min coola granne och hängde där lite. Det var riktigt trevligt. Massa garv där med! Efter vi hade varit hos honom så drog vi vidare hem till mig. Där blev det vilda lekar och sedan sängen när dom underbara flickorna hade gått.

Sen blev det lördag så jävla fort! Då drog jag, Mamma, Tobias, Farmor och Anna till stinsen för att shoppa! Det var jätte trevligt. Länge sen man såg kusinen. Eller? haha! När jag kom hem så smsade Matilda mig och undrade om vi kunde hitta på något och självklart kunde vi de. Hon kom hem till mig och för första gången så fick hon se huset. Hon tyckte det var ballt! hihi.. Vi gick ut och promenerade i mörkret, sen blev det för kallt så vi gick till hennes syster. Där hängde vi ett tag. Sen smsade vi Cornelia och kollade vad hon hade för sig. Hela tjocka släkten var hos henne... Men vi fick komma sen.

När vi var hos Cornelia så spelade vi buzz med hennes kusiner! Det var skitkul, men vart har min talang tagit vägen!? Jag var skitgrym förut. Men inte nu... haha! Efter de så gick vi till Christoffer och tittade på Karate kid. Grym film! Sen trallade jag och Cornelia hem vid ett, åt kakor, lekte med elden, drack hallonsoda. Sen blev vi trötta la oss i sängen och somnade ganska snabbt! Vaknade vid elva imorse och segade typ i två timmar.. Men sen blev det fart hem och plugga... Så mitt huvud har druknat i läxor idag. Men lika bra att få det gjort.

Sen blev det träning, och det gick super! Var på glatt humör och köttade på friståendet. Känner att jag börjar få till det nu och det är jävligt positivt. Målet är att få vara med och tävla i det!! Nu är jag rätt så död efter denna underbara helg! Har haft så otroligt roligt! Har lärt känna Cornelia super bra! Hon är så söt och underbar! Puss på henne! Nu ska jag duscha, vi hörs! Pusss

(Känner att det blev ett jävla långt inlägg, men matha F. Helgen är värd att berätta!!!)



Pluggisen

Jag pluggar, så ni får vänta på ett inlägg ett bra tag. Vet inte om jag hinner blogga innan träningen. Men isåfall så hörs vi efter. Slutar klockan sju. Puss på er!

Hos Cornelia

Godmorgon! Är hos Cornelia nu, jag sov hos henne! Det va mysigt! Hinner inte skriva så mycket ska hem och plugga nu. Hörs senare! Pusssss

HAHAHA skön jag är!

Jag har visst tagit fel Matilda..... Assååååå fan vad dum i huvudet jag är!! HAHAHA DÖR AV GARV!


det är ju trotts allt denna Matilda jag ska träffa, ibland undrar jag vad fan jag tänker med.....

Som om vi gjordes för din skull

 Nu vill jag ta tag i mitt liv. Nu ska jag fixa fram lite kläder. Nu ska jag piffa till mig lite. Nu vill jag äta mat. Nu vill jag träffa Matilda. Nu vill jag göra mycket helt plötsligt!


Check it out

Jävlar vad jag har fått med mig mycket hem. Eller egentligen inte! hah! Fick med mig hem en svart jacka. Och det var verkligen värt. Sen ett par jeans, 2 ringar, en blus, ett par vantar och sen en björn fitta till mössa! Haha jävlar vad skön! Nu är jag nöjd! Ikväll skulle jag vara med Emilie men den sötungen är sjuk så istället är jag med Matilda! Myspys! Hur mår ni?


sötungen

Men varför ljuger jag för?

haha, kul att jag bloggar innan jag vet vart vi ska... Vi ska inte in till stan idag. Vi ska till Stinsen. Faktist så låter det bättre. För det är svin kallt ute och i Stinsen så är allt inne och många butiker överallt! hihi, Tobias hänger med också. Han har match vid halv 5 och jag vet inte om jag vill titta eller inte. Men det löser vi på plats. Återigen, ha en skitbra dag! Pusssss


och återigen, livet leker så jävla bra!

Nu jävlar!

Nu jävlar ska jag njuta av Stockholm. Det är så underbart fint där. Och det var tusen år sen jag var där med mamma, faster och farmor! Det var jätte länge sedan. Så nu ska jag ha skitkul! Vi ska åka kvart i elva så nu måste jag fixa mig. Vi hörs när jag kommer hem! Ha en skitbra lördag nu, pusssss


livet leker så jävla bra!

Bad update

Förlåt för världens sämsta uppdarering. Men jag har haft världens bästa kväll och har inte hunnit! Kvällen har spenderats med Cornelia, Amanda, Fredrik och Jonathan. Men mest Cornelia och Amanda. Vi har haft underbart kul! Vissa saker är hemligt. Och ett minne för livet. Liksom en grej man prickar av innan 30, check! Jag hinner inte skriva så mycket mer. Måste sova, imorgon ska jag upp vid åtta! Stan med mamma, farmor och faster. Vi åker typ vid tio så det känns som om jag måste sova nu... Men vi hörs imorgon! Pussssssssssss

Fall back

Hemma från träningen nu. Har inget att säga. Men skönt det ska bli att duscha nu. Så vi hörs imorgon! Kom ihåg, efter torsdag kommer fredag! Wihooooo


same team

Älskade stad, tre år kvar!













Fucking tre år kvar, längtar som in i norden!!

Only good things to this day

Vi fick en uppgift på svenskan idag också! Vi skulle skriva 24 verb på ett papper. Sen fick vi ett annat papper som vi skulle fylla i våra ord i meningarna. Och våran blev ju klart skönast! Titta lite längre ner så får ni veta vad vi skrev! hihi

En smart  sensommardag gick jag över den avundsjuka skolgården mot futurum, min trötta arbetsplats. Jag skulle träffa 9b min tråkiga klass. När jag kom in i det påhittiga klassrummet tittade de vackert på mig. - Varför är du sen? sa oberoende Isabelle och upphetsade Vendela i mun på varandra. Vid bordet framför mig satt bedårande Sarah, och gudomliga Andre och arbetade flitligt. Längst ner i klassrummet satt tre underbara herrar inbegripna i en högljudd diskussion. Det var hemlighetsfulla Alexander kreativa William och gripande Linus M. Plötsligt hördes ett otroligt skrik från Elaine. - Nu får ni för sjutton vara tysta! - Ja, här kan man inte jobba sa Linus D och lämnade glatt rummet. Våta Ida och torra Ronja kom försent. Vi har varit hos sjuksyster, sa de. - Suck tänkte jag. Hur ska detta gå? Var har hänt med min generande klass under sommaren? Just då knackade det återigen på dörren. In kom lyckliga Andreas, deprimerade Robert och sorgsna Johanna. - Vi har varit på gitarrlektion meddelade de glatt. Sist av alla kom desperata Calle. - Jag har varit hos tandläkaren, sa han. Då gav jag upp och gick ut genom dörren. Detta blir ett tungt och surt läsår tänkte jag dystert.

Vad tycker ni? Ganska najs va?


peace out

Days when you just love life

Tjena, alltså den här dagen har verkligen varit så jävla bra! Allting har gått skitbra! Och för att skryta så har jag faktist JOBBAT på matte lektionen. Och kan säga att det var riktigt länge sedan! Sen så har dagen rullat på som den ska. Jag har varit på bra humör skrattat sönder min hals. Den roligaste bussresan var helt klart idag. Jag och underbara Cornelia bestämde oss för att ta hagviksbussen fast vi båda bor i Skörby. Bara en kul grej liksom. Sen på bussen så bestämde vi oss för att köpa vitlöksbröd. Det var skitgott. När vi var klara så satte vi oss på bussen för att dra oss hemåt. Och jag kan lova att det var den bästa bussresan på jävligt länge!! Vi garvade hela tiden! Sen var det en jävel som frågade vart dagiset låg i Skörby. Så då svarade Cornelia. Han ba  ''Fråga jag dig eller? Hon svara ''Förlåt för att jag svarade då... Sen lägger han till att vi garvar som fjortisar.'' Alltså då ville jag bara smocka till honom. Den jäveln. Vi som garvar jävligt högt är ju ändå inte fjortisar?! Dom garvar ju så man inte hör dom. Alltså fejk. Knappast fjortisar. Fan vad lack jag blev!!!!!!

Men det har verkligen varit en underbar dag. Plus i kanten också för att det är fredag imorgon! Love life!


träning idag. Wihoooo

Inga problem

Är det så här det känns att va lycklig? De e inga problem.


Vad ska man skriva här?

Tjäääänare mina..... älskade.... läsare! Jag håller på förfullt med mina underbara läxor. Jag har bara en liten paus just nu. Men annars så går det finnemang! Dock så känns det som om jag har fått feber. Det är inte kul! Kanske ska stanna hemma imorgon med? Nej jag hatar att vara hemma. Vill vara helt frisk och vara jätte duktig i skolan. Sådeså! Men det som är underbart med denna vecka är att vi har inga prov!!! Bara ett läxförhör men det gjorde jag innan jag stack idag. Så iiiiingentiiiing på hela veckan. Okej det är inte många dagar kvar men ändå.


kiss of f0000l


fet jävla finne

JAG HAR PANIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIK!?!?!?!?!? JAG HAR FÅTT VÄRLDENS FETASTE FINNE RÄTT I FEJJAN. jag dör


körd i skallen är jag

Tjena, jag kom hem vid tolv idag! Jag hade ont i magen och var väldigt trött. Så jag kände, varför ta ut energin på inget? Så jag drog hem och la mig i soffan. Slocknade till vid ett vaknade halv fyra. Kan säga att det behövdes.. När jag vaknade kände jag mig inte så pigg, mådde lite illa och var yr. Men det är över nu! Idag ska jag plugga om jag inte gör det idag. Tänker jag stanna inne hela helgen och plugga. Eller nej det kommer jag inte. Men om jag inte försöker idag så blir jag jävligt besviken på mig själv!

Hur har eran dag varit? Ni har mår bättre än mig va? jadå! Ni mår säkert prima, lite höstförkyld är ju alla så det är inget. Vi hörs lite senare! Pusss


hemskt att det har snöat ute

Kommer jag dö?

Jag har träning om 20 min... Ska jag träna? Jag vill verkligen! Men min jävla förkylning vill aldrig dra iväg. Ska jag? Ska jag inte? Ska jag? Ska jag inte? Jag ska! Jag älskar gymnastik och vill bannemig träna! Men jag lovar att vila så fort det blir jobbigt! Annars kommer jag dö i hjärtattack eller något.. Peppar peppar.. Puss


I did it for you my friendA

Tjenamittbena, nu är jag hemma efter dag 2 med jobbskuggning. Skönt att det är över nu så man kan sluta vara så jävla trött. Tror att det beror lite på att jag dricker varm choklad dagen lång. Man blir pigg i fem min kanske? Sen seeeeeeeeeg som ett jävla as. Men imorgon är man tillbaka till skolan igen. Fuck alla läxor.


Jobbet

Ahmen tjena!! Nu har man äntligen fått life space av mami. Hon sitter nu på ett möte med ''enirobruttan'' som vi kallar henne! Idag har jag gjort samma saker som igår, papper,papper,papper och papper. Det tar aldrig slut!? Herregud. Men efter två dagars skuggning (vill egentligen inte kalla det skuggning.. har ju förfan gjort hennes arbete.....) så har jag bestämt mig. Jag ska bli en kontorskärring. Efter allt jag gjort så har jag min fina framtid klar för mig. Och det låter skönt va?

Man kommer hit, tar choklad och några mackor. Jobbar i en timme sen blir det fika vid tio. Vid elva blir det fika, tolv är det lunch. Osv.. Låter det inte härligt? Dock så kommer man rulla hem men det är en annan femma. Nu ska jag kuta i korridoren, hörs sen! BBBBBRRRRRRRRRRMMMMMMM (ett mysko ljud)

I forgot

Jag har ju köpt hem kläder idag! Jag mamma och Annica lunchade på Wayneeeeeeeeeess. Så jävla gott!! Efter de kikade jag i butiker! Hittade mina asballa brallor och en svart långärmad tröja från lindex. Jag är kär i brallorna. Så akta er. hhii, nu ska jag stänga av datorn för idag och mysa med familjen. Vi hörs imorgon pusss!!


sommaren 2010 var bäst

I did

Hemmmmma! Så jävla seeeeg brud alltså. Idag har jag verkligen skämtat med dom små liven. Och dom blev bara  mer ofokuserade.. Men då tänkte jag att men vafan. Dom måste få ha lite kul någon gång. Man kan inte bara anta att dom ska vara knäpp tysta hela timmen. Det skulle inte änns jag klara. Haha, så efter denna träningen är jag fisfröken. (inte då för att jag har fisit utan jag kommenterade fis eller prutt varje gång dom körde) Det fick dom ett gott skratt!

Sen jag kom hem har jag pluggat no. Vi har läxförhör på onsdag....... Pusss



Är något bajsig (avundsjuk) på idis som drar til New York på onsdag! Pfff... Jag drar om 3 år. Dah..

LINDA 17!!!


YES idag fyller Linda år! Hoppas hon får en superbra dag (okej hennes dag är snart över men iaf)  hihi! Puss på dig fina du!

Jävlar vilken dag alltså

Nu är jag äntligen hemma efter en sjukt bra dag! Jag har inte gjort speciellt mycket, sorterat ganska mycket papper, fixat kaffe. Ja lite sånt. Det är inte alls mycket, men ändå så är jag helt slutkörd. Verkligen död. Kontor är verkligen inte som skolan. Det tar på energin mycket mer. Fast man inte tror de. Dom har en annan omgivning. Men förstår fortfarande inte hur jag kan vara så slutkörd i hela kroppen? Kan vara från tävlingen igår, men hallå? Det är ju inte första gången jag tävlar.. Tss... Jag orkar inte änns fundera varför. Nu ska jag sova tills jag ska träna småbarnen. Låter jätte lockande! Vi hörs senare! Pussss


Imorgon är en ny dag

Nu ska jag sova, imorgon är en ny dag och jag vill inte vara dö trött. Känner att jag måste sova ut nu efter denna underbara helg! Imorgon är det jobbskuggning hos mamma i två dagar. Så det kommer bli skönt! Bara följa efter henns som en stalker.... hihi nu ska du allt få lida mamma! nejdå. Sov sött! pusss


Jag gräver min grav för dig

WOHOOOOOOOOOOOOO!!! KOM FUCKING TVÅA PÅ TÄVLINGEN!! Fast jag ramlade så kom jag tvåa. Det kändes så jävla pissigt när jag ställde mig upp igen. Min tanke var då ''fan.. där rök den chansen....!!'' Men nej det gick ju asbra! Kom tvåa förra också tror jag! Men om jag får säga det själv så var mina andra varv ganska så klockrena sååååå. Tackar fan för de! Emelie har tagit kort med sina balla system kamera. Så här kommer det bilder!




hola








SÅ JÄVLA SKÖNT!




Not even once

Seg söndag! Har bara städat sen igår.. Plus att jag har fixat undan lite onödiga papper som bara ligger och ruttnar på skrivbordet. Så nu är det fritt från papper, och det är skönt! Fått lite gjort iaf. Har tänkt att öppna mina böcker och plugga lite. Men det känns så jobbigt.. Istället så kommer Emelie och hälsar på! Det var tusen år sedan och det är dags att ta tag i problemet. Hon har inte änns sätt mitt nya hus. Det är helt crazy... Men idag bryter vi de!

Så vi åker tillsammans till hallen. Hon har med sig sin kamera så ni kommer få bilder, så håller vi tummarna för att det går jävligt bra idag! Behöver ha en medalj hängandes runt min hals! Skulle sitta så fiiiint! hihi


såhär känner jag nu, fan för höst när det är piss kallt ute.


KM

Idag är det KM i västerängens sporthall! Klockan kvart i sex drar vi igång den klassen jag tävlar i. Kom gärna ner och titta! 20 kr inträde!


sist vi hade KM togs denna bild, hah!

Världens bästa!

Godmorgon! Nu har jag vaknat efter den galna dagen och natten! Herregud vilken rolig lördag jag har haft! Mötte upp Ida och Matilda vid tåget halv 2 sen tog vi tåget in till staden. Direkt när vi kom dit så sprang vi in i massor av butiker. Ida var tvungen att köpa klänning tills bröllopet. Och det hittade vi, en svart! Så jävla snyggg! Sen köpte hon ett par grymma brallor som ska hem i min garderob snarast. Annars vet jag inte hur jag tar mig till..... heheh. Sen när vi var färdiga med butikerna så letade vi länge efter en bra resturang. Men tills sist blev det Jensen! Det var riktigt mysigt där!

Vi satt väldigt länge och bara hade det mysigt där, sen så tog vi tunnelbanan till centralen. Sen efter ett tag var vi hemma i Bålsta! När vi var vid stationen så stod Felix och Eric och väntade på oss. Sen tog vi bussen hem till mig och hade det jätte trevligt. En galen natt blev de och måste göras om! Tack för allt igår!






Observera att jag har en vinter jacka och inte matilda!









Tack för kvällllen sötisar! Pussss

Spackel på nu kör vi!

Nu har jag duschat och ska strax fixa mig! Har hunnit damsuga mitt rum också! Riktigt nöjd asså. Jag ljög väl med att jag hade spackel på mig i rubriken.. Men vadå? Det ska ju på nu, right? hihi, ni får ha en skitbra dag så hörs vi när jag kommer hem. Och det blir ikväll för idag ska jag njuta av att det är helg och att Stockholm är så underbart fint! Puss mina fina! ♥


glädje

Impossible

Godmorgon! Nu har jag vaknat till men Emilie sover fortfarande! Idag runt halv två åker jag ner till centrum för att möta upp Matilda och Ida! Den här dagen ska bli skitrolig, vi ska in till stan för att bara mysa. Ida ska köpa något till ett bröllop som hon ska på. Men annars så ska vi bara mysa! Sen vid sju kanske så ska vi äta middag på en mysig resturang någonstans! Hoppas det blir i gamla stan. Så fint där!! Så snart ska jag börja fixa mig iaf, den andra filuren som ligger bredvid mig här får väl gå upp när hon känner för de! Ha en bra dag så hörs vi sen! Pusssss


tror att jag missade att lägga upp den här bilden igår, hiiihiiii

SÅ JÄVLA KALLT UTE!

Nu är jag och Emilie hemma efter en lång och skitkall kväll! Men det har varit trevligt! Pappa körde oss till kraftleden sen gick vi ner till vivo där mötte vi Assar, Viktor, Marcus och Calle! Sen drog vi till en lekpark. Trodde jag skulle dö. Det var så jävla kallt ute! För kallt, mina lår är döda. Där hängde vi ett tag, men sen blev det överdrivet kallt så vi gick hem till Viktor. Vi satte på Ice Age 3, den var skitrolig! haha! Slocknade där någonstans. Sen vaknar man av att Emilie ba: VENDELA!!! Nu ska vi gå hem! Då ville jag skjuta mig själv. Låg så skönt under täcket i soffan. Sen ska man ut och gå. Nej det kändes inte så kul då..

Vi gick i ungefär en timme. Men nu är vi hemma och vi lever. Lyssnar på musik och tar det lungt! Nu ska vi hämta något att smaska på! Ta hand om er!




OBS!!!!   Såhär ligger det till... Emilie skulle ta ett ego pic så kommer jag där med min fina plast mugg och förstörde.
Men det blev ganska komiskt eftersom det ser ut som hon skålar på bilden! haha!



CARLO


snea grabbar

TJARÅ

Remember years ago

Nu drar vi till Marcus, Viktor är också där! Vi har precis käkat middag, så nu ska vi fixa oss lite! Sedan möter vi galningarna! Vi hörs när vi är hemma. Ha en bra kväll, simma lungt på stan grabbar!


fina du!

Matha F


OKEJ!?!?!??!

Underbar


bruden har kundskap!

Iväntan på Emilie!

Emilie  är påväg hit nu! Har ingen aning om vad vi ska göra nu... Men ikväll blir det fart. Eller? Det är planen men jaaaaaaaajaaaaaaaa vi hittar väl något ställe! Hoppas ni får en skitbra helg för denna helg ska jag verkligen njuta av att det inte är skola. Fyfan vad jag hatar skolan. Usch, bara plågsamt just nu! MEN DET ÄR HELG OCH JAG ÄR ÖVERLYCKLIG! Simma lungt mina vänner!


blackandwhite

Magic

HALLOJ! Hemma från en bra dag! Men så JÄVLA DRYGT med två prov. Eller matte läxförhör då och sen praktiskt i no. Fyfan vad jag faila. BAJS. Hatar prov!! Men nu är det äntligen HELG!!!!!! Tack gode gud för helg, om det inte skulle finnas helg så skulle jag vara död nu. hihi! Snart kommer Emilie och vi drar ut på äventyr senare! pussssss

   

HELG TRALALALALALALAALA

Godnatt världen

Nu går jag och lägger mig. Är så jävla slut efter denna dag. Vi hörs imorgon mina fina! Puss


nattiiii


Unwritten

Hemma från träningen. Tränade jag? Nej det gjorde jag inte. Jag åkte ner för att kika på friståendet så jag inte blir efter i det. Men känns redan nu att jag ligger lite efter och det suger. För vi har tävling om två veckor. Det lutar mot det hållet och jag känner mig lite små stressad. Min förkylning vill verkligen inte ge sig och det leder till att jag halkar efter.... FAN! Lesss på hösten när man alltid ska vara förkyld. Döööööööö.


saknar sena sommarkvällar.


Friend like you

Åh helgen är planerad! Äntligen!! Imorgon träffar jag Emilie, vi vill dra på fest.. Men vet inte vart! (låter jävligt fel när jag säger att jag ska på fest, eftersom jag inte dricker. lol) Sen sover ungen hos mig! På lördag drar jag, Ida och Matilda till staden och käkar middag! Som det ser ut nu så käkar vi i gamla stan. SÅ mysigt! Och på söndag blir det som vanligt. Hemma häng!? Så man behöver liksom inte planera söndag. För det blir inget utav dom. Man bara chillar och laddar inför en ny spännande vecka! hih! Hur ser eran helg ut? :)


Vi får passa oss i stan, alla killar kommer springa efter oss.
Men det är vi vana vid, visst?
hihii

High way

JÄVLAR vad kallt det är ute!! Hur ska man göra om man fryser FAST man har en FET halsduk, en jacka som går över röven och stickade vantar. Hur kan man lyckas frysa då!? Eh imorgon blir det underställ och skidkläder. Neaj, inte riktigt så va? Och idag missade vi såklart bussen... Vi har idrott som sista lektion på torsdagar, såklart missar vi bussen ner till ishallen. Så vi körde power walk ner till centrum, kan säga att det var både kallt och varmt. Men sen köttade man på isen. Kan inte riktigt påstå att jag är en bambi på hal is. Har faktist lite kundskap, eller? haha!

Hur har eran dag varit? Juste vi hade engelska prov idag. Jag hann inte göra klart mitt så får fortsätta imorgon. Både en fet tumme ner och upp. Det hade varit skönt att ha det klart, men på andra sidan så kan jag få plugga lite extra! FAN jag glömde engelskan. Där rök den idén................


någon gång när det var påååsk

Det är här jag hänger

Idag känns det som om jag verkligen har chillat vid bloggen! Varit aktiv med uppdateringen och haft lite skoj med frågor! Bra Vendela fortsätt så! hih, hoppas ni har haft en super bra dag. Min har varit bra tills jag gick hem, hade ont i hela kroppen då.. Jädra förkylning... Ska vi slåss eller!? NEJ DÅSÅ. Snart blir det sängen, natti!


juuuuuuuuust chillin


jag har inget liv

Du heter: Vendela
Smeknamn: Waini
Beroende av: cola
Vad tror folk om dig: dryg chey? haha ingen aning
Stämmer de: AAAA, eller va nej jag vet inte
Vad får du oftast komplimanger för: Mitt hår och klädstil
Hur imponerar man på dig: le mig i ögonen, då lovar jag att jag står på knäna
Brukar du skratta för dig själv: händer väl då och då
Vad står det i ditt senaste inkomna sms: Jaa det tycker jag! :D
Har du haft sex idag: aaa, morgonsex, lunchsex och middagsex. Ganska slut
Hur svarar du i mobilen: Hallåååå?!
Vem ringde dig senast: Mami
Vad sa den du senast pratade med: ''Gick du hem idag??''
Antal sömn timmar inatt: inte många assow
Sov du ensam inatt: mmm
Hur känner du dig nu: jävligt less på min förkylning....
Vanligaste färg på dina kläder: svart, vitt och grönt
Vad saknar du: väldigt mycket
Hade du en bra kväll igår: yes, träningen var bäst
Favorit dryck på morgonen: det vill ni allt veta va?
Är du blyg: är jag?
Sysslar du med någon idrott: gympa rumpa
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: absolut
Vad skulle du göra om du var en kille för en dag: stå och kissa
Är du nöjd med ditt liv: EH JA
Vad gör du imorgon: pluggar och tränar
När grät du senast: för en vecka sedan
Vad skulle du göra om du vann en miljon: KLÄDER
Vill du gifta dig: ja, med Pierce Brosnan<3<3<3
Har du någon gång gråtit dig till sömns: här väl la hänt
Biter du på naglarna: neje, vidrigt


Nu vet ni alldelles för mycket! hiihi, jag har inget liv. Men vadå? Ni får veta saker om mig, och det är bra? Eller?





Pluggissssenn

Nu orkar jag verkligen inte mer. Nu har jag suttit och läst alla texter i en halvtimme sen gjort alla glosor i yttligare en halvtimme.. Jag är helt slutkörd och har bestämt mig för att inte plugga något mer idag. Ovärt om man håller på att somna.. Men jag kan tillräckligt iaf! Jag förstår inte hur jag kan vara så slut i kroppen? Det är sådär jobbigt slut i kroppen. Men jag är förkyld så det kan vara de.. Men ändå, rätt så jobbigt!!


happiness

Falling to pieces

Kära ni, nu ska jag plugga! Vi hörs om någon timme. Ha det bra! Pussssssssssss



Breakeven


Jävlar vad grym brud!!

Message to you

Tjena! Gick hem från skolan idag.. Vid ett tog jag bussen hem. Hade ont i magen! Så nu sitter jag här i min ensamhet och lyssnar på musik. Idag blir det att titta ner i engelska boken i timmar. Prov imorgon och det ska gå skitbra! Annars så har dagen varit bra, men jävlar vad trött man kan vara.. Trodde jag skulle somna på engelskan. Vi lyssnade på ett band, la huvudet på bordet och blundade. Skulle vara värt om man hade slaggat lite!

Hur har eran dag varit? Hoppas ni mår bra! Vi hörs senare! Puss

   
//vendelahedlund

Thinking of winter

Vilken härlig träning!! Har garvat som ett as men ändå så var jag jävligt fokuserad när jag väl körde! Vi körde en ny station idag. Vi ställde gropmattan bakom tumbling golvet, då tränar vi på att stämma högt! Vi ska flyga så högt det bara går, kommer bli så jävla snyggt om alla får till de. Håller på att måla naglarna nu, sen ska jag sova! Vi hörs imorgon! Puss


drömmer mig bort, vill utomlands!!!!!11111


I remember the time


chillar lite ba

Aldrig du och jag

Hej på er! Nu är jag hemma från skolan. Det har varit en bra dag idag! Vi hade skridskor idag, haha det var faktist skitkul! Jag gled såklart runt på isen med mina fina piruetter(?) Trodde inte att det skulle bli kul men det var faktist trevligt! Dock så har jag typ två blåmärken på röven... Alexander är fan DUM I HUVUDET!

Hur har eran dag varit? Imorgon är det musik prov........ Och på torsdag är det engelska prov.......... Sen på fredag har vi matte läxförhör........ HATA skolan!! Ikväll är det träning, love life!


love


No lifer

2010

...druckit tills du spytt? no, dricker inte. 
...sårat någon? 4 st (hatar de)
...förlorat en vän? Nej!
...träffat nya människor? Har jag säkert
...tagit droger? nope
...haft en sommarflirt? Det har ja väll...
...gråtit? yes
...skrattat tills du gråtit? ABSOLUT
...tältat? jaaa..
...varit vaken en hel natt? vem har inte?
...solat och badat? eh ja?
...gjort dig illa? Ja skrapsår här och där..
...läst en bok? nääää
...skickat fel sms med flit? HAHA
...näckat? förra sommaren hände de, ja
...sagt "Jag älskar dig"? oja
...sjungit högt utomhus? ohyes
...kysst någon i regnet? nee:(
...kysst någon du inte borde? nope
...tappat rösten? Nej, tack och lov
...varit på festival? neje
...bränt dig? på fingret..
...varit utomlands? Norge
...sovit under bar himmel? Nej, och det är synd. Jävligt mysigt!

I'd rather be with you

Hej blüggen!

Idag har jag verkligen kämpat med plugg.. Idag för första gången i mitt liv tog jag hem hela lådan och pluggade. Verkligen pluggade! Jag är stolt över mig själv som tog de steget utan att någon påpekade de. Fyfan vad jag är bra!! Satt sen jag kom hem (klockan var 20 min över tre) tills klockan halv sex! FÖRSTÅR NI HUR BÄST JAG ÄR!? Tror inte de! Men jag är grym!

Har varit på barngympa idag och det gick bra! Dagen har varit snelhest. hhihi, hörs! Pusss


överlycklig tjej

Picture'















Vilken är eran favorit?


Hang with me

Tjabba! Idag blev det absolut ingen plugg dag inte. Istället för att vara tråkig så drog jag och Amanda ut och fotade! Det var super trevligt. Men kallt var de.. Känns verkligen som att det snart kommer att börja snöa. Igår när jag kom hem så var det bara 5 grader och då var klockan 11 ändå. KALLT! Bilderna som vi tog idag kommer förmodligen upp senare ikväll. Så kika in då! Juste när vi kom hem så hade vi blivit utlåsta..... Så vi gick in i garaget och prata tjejsnack. Faktist mysigt! hihi

Nu ska jag sätta fart med plugget........................


random bild

Vi lever i en fest

Godmorgon! Jag har varit vaken ett tag nu men har inte orkat blogga än. Är helt sliten sen igår. Hela kroppen gör ont! Även om det gick som det gick igår så tycker jag att det har varit kul! Känslan att ställa sig i ledet och invänta musiken är en pirrig känsla. Ibland ett helvete när man är riktigt nervös. Men oftast så är det skitkul! Efter första varvet släpper allting, allt blir så jävla kul!!

Idag blir det en plugg dag. Jag måste plugga lite.. Sen ikväll blir det fristående träning. Har egentligen inte så stor lust till de, inte min hals heller. Men antar att jag måste ställa upp eftersom det är åtta som måste komma. Hoppas ni får en skön söndag. Puss!



värme

Bilder

Nu kommer bilder från kvällen hos Cornelia! Det var verkligen underbart kul!! Eftersom Cornelia är så söt så gav hon oss alla blommor och sa att hon är tacksam för att hon har oss som vänner, och att hon älskar oss! Så söööööööööööööööööt! hihi! Kvällen fick mycket minnesvärda skratt. Underbara människor det där!












hela gänget, förtuom att underbara Cornelia står bakom kameran! haha! Tack för kvällen!!


Tävlingen

Hej, nu är jag hemma från tävlingen i Hedemora! Jag tycker det gick bra, men vi kunde gjort så mycket bättre.. Men det kan inte gå super alla gånger. Vi tog oss iallafall till semifinalen, men finalen.. Alltså vi plattsar där. Vi har gått till final VARJE år men nej nu blev det inte så. Det sved. Men sånt får man ta! Jag är nöjd med min instatts iaf. Och det är bra!


vi är bäst oavsett vad!

NUUUUUUUU

Nu har jag gått upp. Ska börja packa sakerna nu. Vid tolv drar vi från Bålsta och destinationen är Hedemora. Nu jävla tjejer ska vi fan kötta! Vi kan, allt eller inget!!


hörs när vi kommer hem! KÖTTTAAAAAAAAAAAAAAAA

Galen kväll

Nu är det bara jag och Cornelia som är kvar. Alla andra har dragit! Jag ska alldelles strax pallra mig hemåt. Börjar bli jätte trött.. Vi har haft det jätte mysigt!! Tack Söta Cornelia för att vi fick komma. Anden i glaset var ju klart det läskigaste! Var det verkligen någon som drog? Annars så kommer jag skita på mig inatttt..... haha! Nej nu måste jag gå hem, annars kommer jag inte orka tävla imorgon.. Sov gott mina fina! Hörs imorgon!

Pusssssssssssssss

Varje minut

Nu är klockan fem, och jag måste börja fixa mig. Har suttit vid datorn sen jag kom hem. Jag lovade Bella att jag skulle plugga det första jag skulle göra när jag kom hem. Men så blev det ju inte. Fan! Besviken jag är på mig själv.... Får väl ta det på söndag då! Men vi hörs innan jag drar ba.


dead end

Dum av dig

Tjena! Nu har jag varit hemma ett långt tag. När vi hade slutat så tog jag, Matilda och Eric bussen till Centrum! Vi båda (alltså jag och Matilda dårååååå) skulle köpa present till Cornelia! hihi, ni får inte veta vad. Dah! Dagen har varit super, det är fredag. Kan inte bli bättre!! Tänk att det redan är helg?! Det går så jävla snaaaaaaaaaaabbt, nästan lite läskigt! Hoppas ni har haft en super bra dag! Imorgon är det tävling. Taggad till tusen. Ikväll är det cheyer som gäller. HELG! Så jävla skönt!! Hörs senare, puss!

JÄVLA INTERNET SKIT SOM SKA LAGGA NÄR JAG LÄGGER UPP FOTO........

jag brinner

Hemma från älskade gympa hallen, taggad till tusen inför tävlinge på lördag!! Ska bli skitkul! Nu ska jag bädda ner mig i min säng och sova. Imorgon är det f33333kkkk333 hos cornelia. Massa cheyer, ska bli naaaaajs! Godnatt!


för gymnastik


JENNY 19!!!!!!!


GRATTIS JENSAN! HOPPAS DU FÅR EN TOPPEN DAG! ÄLSKAR BILDEN! hihihih

sweeeeeeeeeet

Åh, vad drygt! Men jag gör så för mitt bästa. Jag skippar träningen idag igen.. Men jag tänker titta iaf. Mitt huvud säger ifrån. Jag tror faktist att jag kommer få mina visdomständer(?) snart. Eftersom att det trycker i käken.. Men jag vet inte! Vill iaf boka tid till kiropraktorn. Måste få bort den äckliga huvudvärken. Tar verkligen på krafterna. Inte bra! Skriver senare, ta hand om er!


skulle sitta så fint just nu, skulllle inte baaaaaanga.


Wonderful life

Nu är jag hemma efter skolan. FAAAAN att det ska regna... Vi skulle ut och fota idag ju.. Surt, men Amanda och Linn köttar dom ska fota iaf. Inte så smart med tanke på att det regnar och är kallt ute. Dom kommer bli sjuka. Inte värt! Dagen idag har varit sjukt nice! Eller inte så skönt när jag kom till skolan och upptäckte att vi inte hade sovmorgon till nio bara utan till halv tio. Jag kunde gått upp åtta, vilket klockan var när jag kom till skolan!..

Mitt humör idag har varit lite upp och ner. Men glad har jag varit för det mesta! Men jag förstår inte.. Jag har alltid ont i huvudet? Jag vet att jag dricker lite, det tjatar mamma på hela tiden. Det jag inte fattar är att jag får alltid eller alltid eller alltid.. Oftast så har jag ont i käken först. Tandvärk? Nej det tycker jag inte. Nu fattar jag inte själv vad jag skrev. Men det är iaf drygt.. Kanske ska gå och knäcka ryggen? Det kan vara en orsak, smärta går alltid uppåt. Får se hur det blir med de!

Hoppas ni mår bra! Vi hörs senare! Pusssssssssssssssssss


Låten som bara äger allt


ÄGER ALLLLLLLLLLLLLLLLLT

everything falls apart

yeeeeeees, äntligen inne på bloggen.. Har varit lite knepigt att logga in idag. Det bara gick inte. Och det var sjukt drygt! Nu har jag iaf duschat. Och det var underbart! Dagen idag har varit bra. Efter skolan så drog jag, pappa, Linus och Jessica till Kista och tittade på bio, det blev toy story 3. Och den var aaaaaaaaaas bra! Ni måste se den! hihi, super! Kom hem vid åtta ungefär. Så är lite trött. Juste fan, jag har haft ont i huvudet i ett par timmar nu, men har inte orkat tagit tablett.. Hur kommer det sig? hmmm.. Nu ska jag gå och leta fram en tablett och sedan sätta mig vid teven och bara ta det lungt. Vi har inte prov imorgon, blev flyttat till nästa torsdag. chill! Puss



red

Fotodags

Yes, på torsdag drar jag, Jesper och Amanda ut och fotar... Ska bli skit kul! Tänker inte berätta hur vi ska fota men kan avslöja att det blir i skogen iaf... Låter läskigt va? Sen är det på något som inte är aktuellt i nuläget. Alltså på något som inte funkar men det har funkat en gång i tiden.. Vad kan det vara tror ni? Ni får veta de på torsdag. Är inte säker om bilderna kommer på torsdag och det tror jag inte heller. Men på fredag kanske? Nu blir ni nyfikna vaaaa????!! hihii






Hennes kamera in my heart. Fatta ballt det kommer bli!!

Jag är en soldtat för dig

Så nu har jag checkat lite på engelska glosorna.. Verb och skit! Prov på torsdag.. Vill inte! Dagen idag har varit helt okej! Klockan tre hade vi möte. Och jag kände redan innan att jag var hungrig och hade ont i huvudet, bara allmänt trött också. Så vi satt på möte i en timme och när det ungefär var 10 min kvar så känner jag hur jag börjar kallsvettas och blir yr. Kroppen börjar skaka, jag sitter och rör på mig. Håller på att peta mig i ansiktet hela tiden. Bara för att kunna röra lite på mig. Det brukar bli sådär när man sitter still för länge.. Men det slutade liksom inte. Kände att vilkens sekund som helst skulle det svartna framför ögonen. Var sååå nära på att svimma så det inte finns. Ni som var där kanske inte tänkte på de, men jag kan hålla masken bra när det gäller sådant. Hatar när folk ska kommentera.. '' Mår du bra?'' Det blir liksom bara värre, sen stressar man upp sig mer då. När mötet då var slut så ställde jag mig upp och allting var upp och ner typ, men det gick över så snabbt som det kom.. Usch. och fy..

Har varit skakis och lite yr sen jag kom hem, så jag skippar träningen och pluggar istället. Och känner mig jätte dum att jag gör det eftersom vi har tävling på lördag. Men idag kändes det som om jag inte skulle kunna träna. Hade en enorm huvudvärk också. Så är hemma och gör något vettigt istället.


''jag blir aldrig 25, fyfan vad skönt!''


skolaaaaa

Skriver senare, måste plugga engelska. HATAR SKOLAN. GÅ OCH DÖ


KLOCKREN!

Asså ni måste bara få veta en sak.. Idag typ rasten innan sista lektionen så står ett gäng fina vänner och snackar. Liksom i en klump.. Sen så kommer ett barn och knackar på min arm och säger ''Hej'' Jag tror såklart att det är en unge som bara ska jävlas med en.. Så jag drar upp armarna över henne och skrämmer henne. Värsta björn ropet. Och jag DÖR av garv när jag såg att det var min lilla söta tjej som jag tränar. Då blev allting så jävla fel..! HAHAHA! sen kommer inte hon på träningen idag. Har nog slutat för gott. hahaha, asså jag dör!


Keep out

ehh.. Heiii blüggen! Jag vet att uppdateringen inte har varit bäst på sista tiden. Men det är mycket i skolan och idag har jag haft fullt upp. Direkt efter skolan drog jag ner till centrum för klippning. Kan säga att det behövdes.. Nu är det ganska kort, men bättre de än slitet och fult. Får tänka så. Sen direkt när jag kom hem så var det barnträning. Det gick snabbt och bra!

Sedan blev det hem och plugga engelska.. Prov på torsdag.. Sen har vi musik prov nästa onsdag. Om man ska få in dom där jevla noterna i skallen så får man nog sätta fart med det snart... Suck. Kyss min rumpa skolan! För övrigt mår jag bra! På lördag är det tävling i Hedermora, Vasacupen! Taggad som f-a-n. 

Till sist så får ni tacka för ett inlägg per dagen denna underbara skolvecka! Men om jag har tid och ork så kommer det flera! Hoppas ni mår bra! Pussssss


det lockar otroligt mycket.


Something new


Stars

Hemma från träning nu! Inte så värd träning må jag säga. Vi var fyra som körde redskap. Alla andra som kom körde bara fristående. Så snacka om att man blev trött. Springa fram och tillbaka.. Jobbigt blev det! Nu ska jag vända näsan mot samma riktning som duschen ligger. Skönt det ska bli!


You cross the line

Japp, om en halvtimme drar jag på träning! Vi har ändrat tiderna nu! Skönt. Så halv fem till sju! Såååååå mycket bättre tid så det inte är sant! Kan man chilla heela kvällen sen! hihi. Vi hörs efter träningen! TAGGGGGGGGAD SOM ETT AS!


livet är underbart, inga problem.

It's written all over your face

lalalalalalalalalalala! Jag har verkligen ingenting att skriva! Det är blankt i mitt lilla huvud.. Synd!


Why you?

HALLÅ!

Nu har jag snart fixat klart mig! Idag vet jag inte vad som händer.. Väntar på ett sms.. Hihi puss på er!


hapoppppy girl

The price of beauty

Godmorgon! Hur mår ni? Vi mår super, bara väldigt sega. Vi somnade ändå vid kvart över fyra ungefär. Haha, jag gav som förslag att vi skulle dygna.. Men det lär så jobbigt! Och vill ni veta en sak? Vi skulle ju ha film-maraton men vi tittade bara på Karlsson på taket..! haha! Anna somna till lite, men då skrämde jag henne och började asgarva! Sen sprang vi rubnt i huset och körde några fina piruetter..! Sen plattade vi håret, helt random vid halv fyra..

Just nu tittar vi på Jessica Simpsons program, the price of beauty! Den är bra faktist! Nu ska vi strax fixa oss för en ny dag. Ha det bra!


get even

Fina cheyer.

 
Det är när man ser såna här bilder som man upptäcker hur underbart livet är!

Sov gott sötnosar!

/Anna & Vendela

Inomhusmygga.

Tjaa! Anna här!!

Vi har nu kommit till wendi's plaace och har gjort oss redo för filmmaraton halva (hela) natten. Blir grymt, med start av Karlsson på taket hahah lol mog1. Har käkat på lucky house, grymt värt! Dock rullade vi hemåt med en j***vligt snabb hastighet då vi typ frös rumporna av oss :) Sen festat (öh, eller snarare singstar+high school musical), för att vara lite mogna sådär...

Jag och Wendyponkan drog sedan mot stationen, fett rädda för att bli kidnappade eller nått otrevligt. Nejmen det var mörkt, och då menar jag jättemörkt hehe. På bussen satt nån random och smilade för sig själv, det var jätteroligt. Skön grabb!

Nu ska jag och Wendyponkan starta filmen och dricka en varm kopp te, och för er som är intresserade så har vendela blivit biten av en inomhusmygga, busigt.

Jag inser hur torr jag låter men jag är som en sten i huvudkrukan just nu, men ni får har det bäst alla wendys trogna (och otrogna) läsare!

TjaaaaarÅÅÅ!


NU DRAR JAG UT!

Första steget utanför huset kommer att ske vilken sekund som helst! Ha en bra kväll!


Fearless

Gud bloggen har verkligen fått lida idag. Inte bra uppdatering alls. Men jag har haft fullt upp. Emilie har verkligen kastat ut mina kläder ur garderoben så jag har fått fixa tillbaka kläderna. Och det tog ett tag! Sen har jag duschat... Plattat håret i en timme typ.. Sen städat i mitt rum! Jag har inte änns klätt på mig.. Haha! Skönt med chilllll! Men ikväll blir det inte chill, vi drar ju till Lucky house och käkar middag där. Sen trallar vi hem till Bella och har det mysigt där! Sen åker jag och Anna hem hit och sover! Lördagen kommer bli bäst! Och imorgon! hihihi! Jag vet inte när vi hörs.. Ni får stå ut. Måste fixa lite saker sen har jag inte lust att sitta framför datorn. Har ingen aning om varför! Men vi hörs! Puss på er!


knäppisar..


Speak for yourself

Godmorgon!

Nu har jag och Emilie vaknat till lite. Det blev ganska sent igår. Somnade kanske halv tre? Och vaknade vid tio.. Så är lite trött just nu. Emilie har redan hittat utvägen till trötthet.. Hon står nämligen i duschen! Jag ska snart göra detsamma, i den andra duschen. hihi! Idag vet jag faktist inte vad jag ska göra.. Men ikväll blir det middag ute med bruttorna! Ska bli mysigt!

Idag fyller Maskin Mackan år! Grattis till honom jaooo! Det känns som om det är söndag idag! MEN DET ÄR LÖRDAG! SÅ JÄVLA UNDERBART!!!!!


finis

Våra konversationer alltså..

Emilie: Varför fixade inte du moppe körkort?
Vendela: Palla inte.. Varför fixade inte du moppe kort då?
Emilie: Palla inte..

Några sekunder senare..

Emilie: Varför konfirmerade du dig inte?
Vendela: Palla inte.. Varför gjorde inte du de?
Emilie: Palla inte..

HAHHAHAHAHAHAHAH! OSV


Det är så här det känns att vara lycklig

Nu är vi hemma hos mig. Efter ett låååångt tag! Vi åkte ner till centrum för att lämna filmerna strax innan sex. Sen tog vi sex bussen från stationen hem till Emiiiilie! Hon hämta kläder sen drog vi direkt till bussen igen. Sen framme till stationen för typ åttionde gången idag.. aaa sen bussen hem till mig! Och nu sitter vi här i vår ensamhet och lyssnar på musik.

Vi ska ju träffa Jossan ikväll, men har ingen jävla aning när... Haha!


INGA PROBLEM

MACCCANS PLACE

Nu är jag och Emilie hos mackaaan! Följde ju med henne till skolan. Asssåå fy aldrig mer. Det var liksom bara jobbig miljö där.. haha! Efter hennes skola så drog vi till stan och käka på donken! Sen hem igen.. Dom som satt på tåget såg ut att vilja skjuta sig själva. Vi bröt verkligen ut.. Vi garva verkligen av allt! Nu är vi iaf hos marcus och dunkar musik! Vi ska snart ner till centrum och lämna in några filmer. Sen ska vi till Emilie och hämta kläder! Foood hos mig sen träffa Jossan som var tusen år sen!!! Ska bli mysigt! Sen har jag ingen jävla aning vad som händer ikvälllll!? Jaja, ni har det bra ellerhur? ihii vi hörs! Puss


så rätt bild nu assssooooow

RSS 2.0