OM TRE MÅNADER!!!!

Nu behöver jag inte hålla det inne. OM TRE MÅNADER DRAR VI TILL GRAN CANARIA!! Hur underbart!?!? Det är mammas present! Detta har jag vetat i några dagar. Men har inte kunnat sagt de eftersom det var en överraskning till mamma! Vi gick upp nio imorse tog på oss simmfötter, cyklop, badkläder, handduk osv! Så kom vi in i sovrummet och dansa loss. Hon fattade direkt att det är en resa!

Nu på morgonkvistens så har vi bara checkat videon på hotellet. Haha, nördar? JA. Men förstår ni hur underbart det kommer att vara dra ifrån kalla sverige när alla är bleka kommer hem neger! Snyggt! Här nedan finns det bilder på stället! 

 ArguineguínSunwing Resort & Spa Arguineguín

Gran Canarias bästa familjeanläggning – nu med All Inclusive

Här har ni Gran Canarias bästa familjeanläggning – året runt! Läget vid Gran Canarias solkust är fantastiskt och nästan alla lägenheter har havsutsikt.

I poolområdet på Sunwing Resort & Spa Arguineguín hittar du pooler för hela familjen, med härliga vattenfall, vackra kanaler och saltvatten i alla utom babypoolen. Från alla lägenheter är det nära till hotellets övriga faciliteter, som restauranger, barer, MiniLand, Fitness & Spa och Help Desk.

Sunwing Resort & Spa vore inte vad det är utan kvällens shower. Våra proffsiga artister underhåller flera kvällar i veckan på vår utomhusscen. Bokar du bord på Fino Restaurant & Grill kan du njuta av underhållningen samtidigt som du äter en välsmakande middag. Andra viktiga träffpunkter är Minimarket & Deli, Lollo & Bernies MiniLand, Play & Chat med bland annat PlayStation och Eye-toy och förstås vårt fina Fitness & Spa.

Sunwing Inclusive från 2.050:-, gratis för barn
Bokar du Sunwing Inclusive äter du alla frukostar och fem av sju eller tio av fjorton luncher och middagar från vår omväxlande och frestande buffé. Läs mer om vad som ingår under fliken "Faciliteter/Mat & dryck".

NYHET! Sunwing All Inclusive från 2.795:-, gratis för barn
Vill du bli riktigt bortskämd kan du prova vår All Inclusive. Boka hemifrån så äter och dricker du hur mycket du vill från vår frukost-, lunch- och middagsbuffé under hela semestern. Glass, kaffe och mycket annat ingår naturligtvis också. Läs mer om vad som ingår under fliken "Faciliteter/Mat & dryck".

HUR UNDERBART!!?!?!?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0