Nyårsdagen!

Hej på er! Jag fick tydligen tillgång till dator här!.
Dagen började med att fam. Hedlund åkte från tråkiga Bålsta till Örebro vid 10 tiden ungefär. Vi kom hit kanske vid 12? Vi blev här ett tag för att vänta på fam. Swhan, som kom senare! Sen åkte vi alla till en plats där det finns en jätte stor backe, grillplatser, värmestugor och massa annat! Det var nog den största backen jag har sett! Det var sjukt kul att åka där. Vi åkte kanske i några timmar + att vi åt också. Hamburgare blev det. Gott! Sen ålte vi hem igen, det tog 30 min att åka dit så på hem vägen körde vi namn-leken. (alla barn åkte i våran bil + pappa). Tiden gick betydligt snabbare och sen var vi hemma hos dom igen! Sen vi kom hem har vi inte gjort så mycket. Spelat lite rockband! Sjukt kul, trummor is the shieet! Snart blir det middag här i huset. Vet inte var det blir, har inte varit och snokat i köket än men kommer nog hända snart! Vid 12 går vi såklart ut och firar nyår! Eller vi kommer att gå ut tidigare och mysa lite i den kalla tempratuern. Vad kan det vara? -8 kanske? Mina nyårslöften till iår blev inte som jag tänkt! Men det SKA bli ändring på det!! För övrigt har det varit uppåt och neråt. Men sånt händer och kommer att hända det är bara att acceptera! Hoppas att 2010 blir ett bra år! Jag har bestämt mig för att tänka positivt mer 2010 och att inte tänka ett steg bakåt utan ett steg framåt, då kommer allt bli mycket lättare. Oj, nu blev det ett vääldigt långt inlägg. Vem läser bloggar nu liksom? haha, kanske onödigt? Eh, det är bra Vendela. Fortsätt så! Mitt tips till era nya nyårslöften ska vara att tänka positivt. Det är nästan ett måste här i livet annars blir det jobbigt!

PUSS

//Vendelahedlund

GOTT NYTT ÅR!

 Kommer inte ha tillgång till data imorgon..  Därför säger jag gott nytt år nu istället! Jag vet att jag inte har bloggat på dagar nu men tiden.. Idag har vi haft träning i 4 timmar. Kunde såklart inte köra, mitt finger strular fortfarande. Men jag och Linda köttade styrka i typ 2 timmar så applåder för oss! Imorgon bar de av till Örebro för att ha ett sjukt roligt nyår med familjen och andra! Vi kommer fira med raketer och allt. Men iår ska vi inte sjuta raketerna i andras fönster dock.. Nej, till dom vi ska har en sjö alldelles intill deras gata. Så vi kör på säkra sidan iår! haha. Nu måste jag packa to the happy new years day, haha! Ha det BRA.

PUSS


//Vendelahedlund

laugh now, cry later

God kvällens!
Det var trevligt att hälsa på lilla bebisen, det var en kille! Han heter Alexander. Jätte söt! Han satt i mitt knä och hickade hela tiden! Haha. När vi kom hem från dom så var det inte så lång tid innan vi skulle åka och äta på Lucky House. Det var good mat! Imorgon ska jag vara med Fanny! Det var huur länge sen som helst! Ska bli kul faktist. Sen imorgon vid 2 typ så ska familjen åka till Kista och kolla på Alvin och gänget 2. Sen blir det också lite shopping, men tanke på att det är rea! Ha en bra kväll.

PUSS


//Vendelahedlund

Ska över till granarna, dom har fått en bebiis!

Hallå!
På morgonen så har jag bara varit hemma.. Fixat lite små saker här i huset! Nu vid 1 ska vi över till granarna! Dom har nämligen fått en bebis! Om jag ska vara ärlig så vet jag inte om det är en tjej eller en kille, men det visar sig..! Ha en bra dag!

PUSS


//Vendelahedlund


Kort inlägg

GODMORGON!

Idag kommer det bli ett kort inlägg för att jag har saker jag måste fixa.. Ska iallafall vara med Shannon en liten stund. Tar inte upp här varför! Sen ska vi äta hos farmor och farfar! Ni får ha en fortsatt bra dag. 

Puss


//Vendelahedlund


Nu var det över..

Hallå i stugan!
Jag fick underbara julklappar. Tänker inte ta upp vad jag fick eftersom det kanske finns vissa som inte får julklappar och då känner jag mig taskig som ''skryter'' om det här på bloggen. Men min julafton var kanon! Den var riktig toppen. Folket bar sig av vid 12 ungefär. Då var det bara att hoppa i säng.. Var såå himla trött! Hoppas ni har haft en toppen julafton! Fått fina klappar. Ikväll har vi faktist planer för kvällen, vi ska till några kompisar och äta mat. Så kommer kanske inte kunna blogga ikväll.. Men isåfall så kommer det ett inlägg imorgon! Ha en fortsatt bra juldag så hörs vi senare!
Puss♥


//Vendelahedlund


GOD JUL ♥

YEES! Nu är det äntligen jul! Har längtat som in i norden..

Jag bloggade inte igår för att det hände en sak när jag skulle gå ur bilen.. Jag klämde mitt finger i bildörren! Ni vet inte hur ont det gjorde. Jag har 2 jack i fingret, när jag säger det här så menar jag de. Det spruutade blod! Bläää. Just nu så har jag lindat fingret, men ont gör de.. kommer göra det ett tag också! Fyy på mig!

JULAFTON! high five! Idag blir det klappar på hög nivå säger jag bara. Ni ska se våran julgran! Ligger såå många paket under, haha jag har såklart nosat på dom. Höhö! Släkten kommer ungefär vid 1 idag, så ska vi äta,spela,skratta,äta,spela,äta.. Och sist men inte minst JULKLAPPAR! Vad ska ni hitta på för roligt denna underbara dag? Hoppas ni får en underbar dag, det ska nog inte bara jag ha! Men nu måste jag fixa mig, de är snart  bara en timme tills folket kommer.. HA DET BRAAA!

Julpussen


//Vendelahedlund


High five!

GODMORGON!

Idag blir det bara en hemma dag, blir säkert en prommis senare underdagen. Idag ska dom sista paketen fixas, så får vi hoppas att vi har köpt julklappar till alla.. Haha nejnej, såklart vi har de! Julgranen har varit uppe sen i fredags, pyntat och klar var den då, i söndags kom julklapparna fram. Jag har såklart gått och nosat lite på dom men inte för mycket. Risken är att man kan komma på vad de är då, och det skulle inte vara kul dock.. Så jag skulle gärna ge snön och våran gran en high five! Nu måste jag hjälpa till att städa huset..
Julafton är imorgon.. Happyness

PUSS ♥

//Vendelahedlund


LOOV ♥

Hallå i stugan!
Idag var det avslutning i kalmar kyrka, det blev sång, tal betygsutdelning osv.. Efter åt så gick vi hem till Bella. Fixade lite te och öppnade julklappar! Sen bakade vi scones! Tack Anna för din present, armbandet var jätte fint. Efter några timmar så gick vi till centrum, för att Shannon ville ha choklad, men hon köpte aldrig när vi kom fram.. Haha, lyckat! Det är helt underbart att det nu äntligen är loov! Så häärligt. Julafton närmar sig mer och mer! Herregud, får nästan paniik. Har inga planer för kvällen, kommer nog sätta på en film. Mysa lite!
Har faktist inga planer för morgondagen heller, ska försöka att hitta på något. Annars kommer timmarna imorgon kännas som eviigheter! Just nu så slocknade allting i huset, strömavbrott.. Ska gå och hjälpa pappa att försöka få tillbaka strömmen nu, men vi hörs imorgon!

PUSS

//Vendelahedlund


LOOOOOOOOOOOV!

Lääääättnaad. Nu har vi äntligen slutat skolan och det är lov! Okej, inte riktigt det är avslutning imorgon..
Skoldagen har varit bra, vi behövde bara städa på enheten, några lektioner behövde vi gå på. Vi slutade vid 2 och då var det helt underbart! Leeedig i 3 veckor! Imorgon efter skolavslutningen så ska tjejorna hem till Bella och baka scones och dricka te, sen blir det att öppna lite paket vi har köpt till varandra! Liten mini-jul.
Nu ska jag ta fram kläderna jag ska ha på mig imorgon! Ha en bra kväll gott folk!

PUSS

//Vendelahedlund


En äkta vän är sig själv!

GODMORGON!

Idag vaknade jag kl 9.30? Kommer inte ihåg exakt var klockan var men runt där ungefär. På morgonen så kollade jag på filmen vi hyrde igår, den va faktist bra! Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra! Kommer antagligen bara vara hemma. Får se om bror vill gå ut och leka i snön! (det är kul att larva dig). HAHA! Just nu kollar jag på MADE Weekend Break. Vissa skrattar jag åt rejält! HAHA!.. Idag är det bara 4 dagar tills julafton! I can't belive it!? Ha en bra dag!

PUSS

En äkta vän är sig själv.
Kommenterar inte hur man är,
hur man ser ut.
Vissa saker kan man hålla inne..
Att växa upp är inte att vara kaxig
eller vågar säga vad man tycker..
Helt fel!

//Vendelahedlund


Julhandlat klart!

Hejhej!

Nu känns det bra, alla klappar är köpta och nu kan jag ta det lite lungt! Mamma och jag var borta halva dagen! Vi kom hem med några påsar! Det är bra. Jag köpte en kavaj och en kofta från Bikbok. Ikväll så har vi kollat på film, 17 Again med Zac Eafron. Den var bra! Sen kollade vi på Robinson. Imorgon vet jag inte vad jag ska hitta på, kommer förmodligen bara gå hemma! Ni får ha en fortsatt bra kväll!
PUSS

//Vendelahedlund

Nu börjar det närma sig..

Hejhej!

Guud vad kallt det är ute! Det är nästan -15 grader.  Nu börjar det verkligen närma sig! Julen är entligen här. Och jag hoppas verkligen att snön kommer vara kvar när den dagen inte bara jag längtar tills är här! Om snön är kvar så blir jag lycklig. Vi har inte haft snö på julafton på åratal. Känns det som! Ikväll ska hela familjen bara mysa, vi ska släpa in våran stora julgran idag! Sen blir det dags att pynta den också! - Efter skolan har jag varit med Shannon och Bella! Vi har bara varit tjejor! haha. Imorgon så blir det att julhandla i stinsen med mamsen! Vi blir borta istortsett hela dagen. Så bloggar när jag kommer hem. Nu vill jag bara sätta mig i soffan och njuta av att julen är här! Ni får ha en bra kväll!

PUSS



//Vendelahedlund

Freedom - Akon

Hej :)

Gud nu har det verkligen kommit snö! Nu börjar det kännas som att julafton börjar närma sig. Jahapp, 8 dagar idag, gud va jag längtar! Idag har skolan varit baaaaraa varit chillig! inga läxor! Så skönt. Nu är maten klar, hörs imorgon!
Puss

//Vendelahedlund


Strålande!

Hehe,höhö,hoho,hihi,haha

Uppdatering.. Japp.. Nej, men jag har ett själ till att det har gått några dagar nu! I fredags så hade jag filmkväll med tjejorna, vi somnade kl halv 5 på morgonen och vaknade 8.. Så jag har varit trött lördagen och igår! Men iallafall så har dagen varit seg! Vid ungefär 5 så hade vi barngympan, dom hade avslutning idag så det blev lite fika och lek. Ingen ville ha lov för terminen. Allihopa är så söta! Fick prensent, jätte fin! Idag fick jag också veta vad jag fick för betyg på engelska provet, jag fick VG! yeah! Strålande! Imorgon är det sista träningen för terminen, hoppas det blir rolig träning då! Sen på torsdag har vi avslutning, vi ska bowla och äta god mat. I helgen ska jag och mamma julhandla, haha dagar innan vi vet, men bättre sent än aldrig! Blir nog stinsen. Jag har nog inte så mycket mer att berätta, det är nog allt som är planerat hittils.
Puss på er!


//Vendelahedlund


TIIDIGT!

Godmorgon på er!

Idag blir det ett tidigt inlägg för att jag hinner tyvärr inte blogga efter skolan, det ska bli filmkväll så har fullt upp!Men kanske om dom tillåter mig de. Idag är det Lucia på skolan, så det blir mest pyssel förutom att vi har engelska prov.. Efter skolan så blir det att åka ner till centrum med Shannon kanske Ánna också vet inte! Så då ska vi hyra film! Min helg är bokad!! Just nu väntar jag på att få åka till skolan, men mamma och pappa ska kolla på lucia tåget så vi måste åka strax innan 8.. Jag lyssnar på Jay Sean - Do you remember. Den låten är gaalet bra! Men vi hörs senare ikväll!
Ha en bra dag! PUSS


//Vendelahedlund

IMORGON SMÄLLER DET!

Hej,

Idag har dagen varit allmänt rolig, som sakt torsdagar... är jobbiga! Men imorgon är det fredag och d smäller det verkligen! Tjejorna kommer hem till mig och det blir filmkväll! Vi ska kolla på skräckfilm och köra funny bunny! Ska bli jätte kul, har haft höga förväntningar! På söndag så ska jag träffa Emilie och Amol. Ska bli kul. Det var ett tag sen! För mig så blir det första gången jag träffar Amol, ska bli riktigt kul. Efter skolan idag så har jag pluggat engelska, vi har engelska prov imorgon.. Sen har jag läst klart min bok, bokrecensionen ska vara inne imorgon. Så nu ska jag skriva bokrecension, så ha en fortsatt bra kväll! Puss på er!

//Vendelahedlund

ONSDAG

Hej,

Dagen har varit bra, men jag hade omprov i svenska idag, Lisbeth är sååå konstig! Hon pratar men ingenting händer.. Vi hade skridskor idag! Trodde att det skulle vara tråkigare men var helt ok. Vid 2 slutade vi idag, då åkte jag och Bella hem till Anna. Och vi hade kul! hahah! Imorgon är det torsdag och själv vet jag inte vad jag ska hitta på, blir nog plugg till engelska provet som är på fredag sedan träning kl 6! Nu ska jag tvätta bort sminket och sätta mig framför tv'n. PUSS

Det finns inga
dumma elever,
det finns bara
dumma lärare.




//Vendelahedlund


HAHAHAH!

Ja som ni ser försöker killen att vara riktigt ''cool'' men lyckas inte så bra..



//Vendelahedlund

Hemma dag.

Hej,

Idag har jag bara varit hemma och slappat. Vi hade gäster till kl 3 på natten, så vaknade jag kl 11. Då passade det bra att bara vara hemma idag! Har inte gjort så speciellt mycket, men farmor och farfar och deras kompisar tittade förbi, trevligt. Blev lite fika med lussebullar! Gott. Ikväll är det träning men funderar på om jag ska gå eller inte, medtanke på att jag har varit förkyld en längre tid och tränat iallafall. Så jag tycker att det passar bra att hoppa över den idag! Får se hur jag gör på tisdagen, förhoppningsvis mår jag bättre! Imorgon är det skola igen.. Helgen har gått fort, kanske beror på att jag hade fullt upp igår. Hade uppvisning med gymnastiken sen på kvällen fick vi gäster. Inte så konstigt! Haha, för er som vill veta så har jag skrivit öndskelista idag, blev bara fyra punkter!? Det hade jag inte trott, men jag kom inte på något mer..
Now back to work..

Mobilen är sjuukt snygg! Vill ha!




Den är perfekt!!

//Vendelahedlund.

KÄMPA BJÖRNE ÄR GRYYM!

Hej,


Idag har dagen varit riktigt kall! Det är både kallt ute och inne i skolan.. Man fryser ju häcken av sig! Jag hatar torsdagar, men idag var den helt okej. Men vi slutar så seeent! Sen har jag träning kl 6, a kul hinner bara vara hemma i någon timme.. Men idag är jag väldigt stolt, för jag gjorde klart en uppsats i Svenska på en lektion. Den ska vara inne imorgon, så då fick jag skynda mig lite. Gjorde den i skolan för att slippa göra den hemma! Men för att inte dröja ut tiden så tänkte jag bara säga att jag har träning idag, men får bara vara med på dansen, vi har Lucia show nu i helgen, så det blir bara dans idag för min del eftersom jag inte är helt frisk ännu..

Ha det bra gott folk!

//Vendelahedlund


Helgen med er är ett minne för livet!

Hej,

Det var ett tag nu. Ska bli ändring på de, men det har varit prov, tävling och ingen ork alls..
Idag har jag varit hemma, kände mig inte frisk imorse. Ont i halsen och huvudet.. Men imorgon är det nya tag! Så när jag var hemma idag passade jag på att bara koppla av lite, det har varit så mycket senaste tiden, hit och dit! Så jag fixade te och mackor och la mig i soffan och satte på en film! Jag kan säga att det behövde jag efter alla slitsamma prov! Men jag låg inte bara i soffan och chillade, jag pluggade faktist också, vi har teoriprov imorgon! Jag har läst igenom häftet ett antal gånger så hoppas det går bra.

Nu till helgen.
Helgen har varit jätte rolig, mycket svätt och lite tårar för min del! Vi kämpade och kämpade så att vi tog oss till final! Det var målet när vi åkte dit! Så målet satte vi högt upp. Sen i finalen så gick det inte så bra för min del på tumbling, jag fick totalt blackout när jag skulle köra min salto. Så när jag var i flickisen så tvekade jag när jag skulle köra. Så det blev ingen gruperad salto.. Men varvet efter var sträckt salto, så det blev för mig att tagga om på få sekunder, men som tur va så körde jag, men jag kan inte lova att den blev bra! Så direkt när vi kom tillbaka så sprutade tårarna ut! Var så förbannad på mig själv! Jag lovar att det kommer aldrig hända igen. Men vi taggade om igen och fick 8,9 i trampett och bra i fristående. (kommer inte ihåg). Men tillslut så kom vi på 10:e plat.. Sista platsen då, men vi var nöjda att vi kom till final! Hemresan var sjuuktkul när Verunkla berättade om wow. haha!

Det var allt för nu, see you!

//Vendelahedlund


RSS 2.0