Sommar värme!

Idag vaknade jag vid halv nio. Kollade lite på tv och åt frukost. Sen ut i värmen igen! Solat hela dagen idag också! Det är så underbart varmt, när man har solat kanske länge då bränner det som tusan. Så solen är inge att leka med precis! Men vare sig det är eller inte så är det iallafall skönt! Kollade på vädret och det skulle tydligen bli kallt på tisdag, men sen igen blir det varm! Träning ikväll också, det kommer bli jätte varmt i hallen. Så jag tror jag tränar i shorts. Gud min energi kommer sjunka satan när vi tränar! hah, vi får se.



Underbart varmt idag!

Hej alla glada!
Har solat hela dagen idag med Amanda och Linn! Det var jätte skönt, vädret är helt fantastiskt fint! Älskar verkligen när det är så här varmt! Jag måste väl erkänna att jag har fått lite färg! Ska sola hela dagen imorgon också! Sen på kvällen kommer mamsen hem från Paris! Hon har varit där med sitt jobb. Lyxigt säger jag bara! Vill också åka dit. På måndag fyller bror år också, grattis bästatse lillebror! Älskar dig.
Ska kolla på Robinson nu, det är final. Och det vill jag inte missa!


Godmorgon!

Snart ska pappa sjuttsa(?) mig till Bella, vi ska gå tillsammans till grönadalen. Hoppas gula vinner idag, men inte för att det är på liv eller död, men haha! Vi får se hur det går. Efter grönadalen ska jag vara med Amanda , linn och
Tilda. Tilda vet inget än för hon fyller år idag så vi ska köpa en tårta till henne sen ska vi fira henne! Hon har ingen aning om det!
Men nu måste jag sluta skriva! Ses


Farmor och Farfar på besök, sedan kommer kusinen Tobias :)

Hej.
Idag har skoldagen varit som vanligt. Inga speciella saker direkt. Efter skolan var jag med Bella igen! Vi var bar oss hem till mig med bussen! När vi kom hem så hade Farmor redan hämtat Linus på skolan. Så det var färdigt gjorda pannkakor, det var väldigt gått eftersom vi hade stått i regnet  och väntat på bussen ganska länge. Så vi var jätte blöta när vi kom in! Sen kollade vi på film med lillebror, Den heter ' Det brinner' om jag ska erkänna så är den ganska spännande! Och efter ett litet tag ´spelade vi 'Jungle Buzz'  Bella vann med 1 poäng mer! haha, nu vart det ganska detaljertat. Men, men. Nu har Farmor och Farfar åkt, och vid kvart i nio kommer Tobias! Imorgon har vi idrottsdag på Grönadalen hela dagen, hoppas det blir fint väder! Juste sen måste jag plugga i helgen. Vi har NO- prov! Gud vad tråkigt, sen har jag typ inte lärt mig något heller! Hon förklarar så dåligt, Men nu tror jag snart ska plugga lite då om jag vill få vg+ i No..


Sliten.

Hej alla!
Idag gick jag upp kl 06.15. Jag hade värsta träningsvärken! Helt sjukt. Sen vid kvart över 8 skulle vi samlas vid lillsjöns trädgård. Vi skulle städa runt omkring där! *suck* Verkligen ingenting jag kan göra frivilligt. - Sen när vi var klara så skulle vi gå tillbaka till skolan men jag, Ronja och Evelina fick sjutts(?) av evans pappa! Najs. Så vi slapp gå. Sen vart det lunch, sen rast. Typ sen elevens val. Sen sluta! Jag gick hem med Bella B. - Vi gjorde inte så mycket. Typ bara skratta som vanligt. Idag är det träning, men kan inte gå på den pågrund av att min kropp säger till att jag inte kan träna! Jag måste vila någon gång också! Man måste inte gå på alla träningarna. Oj oj ojj nu vart det ett långt inlägg, det var inte riktigt meningen men aja!
Hörs!

xoxoxoxo

*TRÄNING NU*

Hej, jag är lite stressad. Har precis ätit middag och jag tänkte att jag måste göra ett inlägg innan träningen! Annars har jag inte gjort något inlägg på dagen! Och dessutom skulle jag inte orka efter träningen! Men nu måste jag byta om. Jag måste åka lite tidigare för vi ska hämta Emelie på vägen också! Sen ska hennes mamma eller pappa skjussa (?) hem mig!
Vi höres!


Bara så alla vet ska jag snart designa om min blogg!


Sweet is the smile that paints your lips.

Hello human!
Idag var jag i skolan, same school every time! Sen typ chilla med Shannon! Efter det mötte jag mamma vid skolan så gick vi en promenix hemåt. Det var underbart skönt ute idag! Ska bli lika varmt imorgon också. Så härligt! Imorgon är det träning! Såå bra.



// V.


Rocky Gymnastics!

Juste,  Vi ska skaffa en ny förening. Vi kommer heta Rocky Gymnastics! Det kommer bli otroligt roligt. Sen ´kommer vi också hitta nya dräkter! Haha. Kram (:


Kvällen efter RM.

RM gick tyvärr inte som planerat. Vi tävlade i pool 1 och där dömde dom inte alls bra! Till skillnad från pool 2 och pool 3. Vi kom typ sist på trampett, men i pool 2 eller 3 var det ett lag som fick 3 fall, men fick högre poäng. Vi hade ändå bara 1 fall. Det tyckte jag var jätte konstigt. Men även om det inte gick så bra så hade jag jätte roligt med er tjejer! Ville inte åka hem idag, det hade varit roligt att vara kvar där ett tag till! Nu ska Eva och Lena kolla om vi kan efter anmäla oss till vikinga cupen i Lidingö. Hoppas det funkar. Om vi kan vara med ska vi tagga för det nu på träningarna! Vi vill att avslutning på terminen ska vara bra och rolig, så hoppas vi får medalj. Under helgen har jag börjat lära känna Madde! Det är kul! Hoppas hon också tycker det.


RM imorgon!

Hej alla läsare/ bloggare!
Igår sov Shannon, Bella och Ronja hos mig! Vi hade jätte kul, vi somnade kl 2 typ.
Idag så har bara vi typ plockat undan i lusthuset, och sen har jag packat. Ikväll äker vi Täby för att vara med i RM! Tävlingen är imorgon men vi ska åka dit idag!  Det kommer bli bäst tjejer! Hoppas allting blir jätte bra. Vi måste helt enkelt KÄMPA ROCKY!!!  haha,  Dagen har iallafall varit jätte stressit.  Som jag kanske har sakt så kommer jag typ inte kunna göra ett inlägg, men kanske när vi kommer hem, men jag tror inte jag kommer orka. Så det får bli på måndag!
Men nu måste jag kolla så att allting är med!
Vi höres efter helgen!

// V.

KÄMPA ROCKY!




Trazan trupp cup gick super!

Hej alla!
I helgen var det Trazan trupp cup! Och det gick jätte bra! Vi vann!! Vi kämpade Rocky helt klart! Vi måste kämpa rocky på RM i helgen också! Det känns inte som om det är  RM i helgen, vet inte varför men det bara är så.
Idag i skolan gick det  bra. Vi skulle haft Svenska prov men Lisbeth var inte där! Så vi får ta det någon annan gång. Men ganska jobbigt att skjuta upp det sådär för då måste man bara plugga ännu mera! Men vi får se hur det går med det.
Idag när jag gick in på bilddagboken så hade typ alla lagt in bildet från tävlingen, alla skrev typ '' vi tog guldet, vi vann! '' haha! Men nu måste jag städa Mollys bur, mammsen bara tjatar (stavning?) på mig, så det börjar bli irriterande nu!
Hejdå!



Åå, Fredag!

Hej, ALLA glada!
Idag var skoldagen helt ok. Efter skolan var jag med Matilda, Linn och Amanda! Vi var hemma hos Matilda, vi gjorde väl inte så mycket, men vi hade väldigt roligt i skogen! Haha, ni vet vad jag menar!  Imorgon är det dans tävling ju! Temat är Trasig fantasi.  Så vi får hoppas på det bästa. Sen på söndag är det trazan trupp cup! Så där får vi också hoppas pådet bästa! Ja om alla vill veta så har jag fullt upp hela helgen!  Men nu ska jag titta på talang! Vi höres!, som jag brukar säga!(:

Avundsjuk på Elin och Denise? JAAA!.


Ut och springa om 5 min!

Hej alla glada!
Idag har det gått bra i skolan! Efter skolan var jag med Shannon! Vi hade kul som vanligt.
Imorgon ska hela familjen till kista, vi skulle först kolla på bio men det blev aldrig så. Men vi får se vad vi hittar på!
Men nu ska jag yta om och gå ut och springa med mamsen! Vi höres (: <3

It's not about how many breath I take, it's how many breath you take away from me.

Hej.
Jag har inte skrivit på länge men vi har haft läxor och mycket träningar denna vecka.
Skoldagen idag var helt ok, efter skolan var det öppet hus för tidigare laget. Så då var jag och mamma o kollade. Sen efter det har jag pluggat lite. Ska snart äta middag. Vi har träning ikväll. Vi har tränat 4 gånger den här veckan efter ikväll!
Så jag har varit helt slut i skolan på morgon av trötthet. Ska plugga lite mera engelska nu, Så vi höres imorgon!


Movie night with Emelie.

Hej alla glada!
Idag kl 10.30 samlades gympa gruppen för att städa Håbo Kommun. Vi trodde att det skulle ta några timmar men vi var redan klara vid 12. Då åt vi lunch, sen efter det typ chillade vi uppe vid soffan i hallen! Sen efter det gick vi igenom dansen 1 gång. Sen åkte jag hem, duschade + fixa mig, som jag redan gjort. Väntar på att Emelie ska ätit klart nu. Så vi kan åka och hyra Twilight. Det ska bli kul. Vi kommer att sitta och kolla på filmen i vårat lusthus. Så vi kommer få det mysigt. Vad ska ni göra ikväll? Efter filmen hittar vi väll på något. Men nu ska jag logga in på bilddagboken, så vi hörs! (:

45 min promenad med Mamsen idag.

Hej alla underbara männisnkor!
Idag var det skolan tills kl 14.45 sen hem till Bella med Shannon. Efter det en liten promenad upp til faster där pappa var. Sen hem äta middag, ut och gå med mamma i 45 minuter. Den du! Nu har jag duschat och ätit lite vindruvor, och nu sitter jag här framför datan som jag inte har gjort på ett tag! Imorgon är det entligen fredag! wiie. Efter skolan vet jag inte vad jag ska göra faktist! Det blir väl kompisar antar jag! På lördag blir det städning med värdens bästa gympa lag!  Vi städar för att få in pengar till vårat träningsläger i Italien. Vet ni! Jag tycker att det går bättre på träningarna nu! Jag litar mera på mig själv nu, och det känns jätte bra faktist. Tycker inte ni att veckorna går så fort när man har roligt? Det tycker jag. Nu måste jag snart gå och lägga mig så jag orkar morgon dagen också!
Hejdå (:

It´s not about how many breath I take,
                    It´s about how many breath you take away from me.


Shopping dag.

Hej,Hej
Idag kl 10.30 åkte jag, mamma, Elin, Denise och Gunilla till kista för att shoppa lite. Jag köpte 2 linnen från gina, 1 par ballerina skor och en jeans-jacka. Vi kom hem kl 5, då åt vi middag. Sen skulle jag på träning men jag kunde inte eftersom jag fortfarande inte är helt frisk. Ska snart hoppa i duschen, sen efter det ska jag kolla på TV sen sova! Jag har varit jätte trött den här helgen, det beror på att tjejorna sov hos mig i fredags till lördag. Vi var uppe till kl 3. Vi hyrde 2 filmer, One missed call och 14 suger. Dom var bra faktist! Sen ringde vi heta linjen. Ronja pratade som vanligt, hon äger på det. haha. Vi hade jätte kul tjejor. Vi måste göra om det! Imorgon händer inget speciellt förutom skolan. Sen efter ska jag väll hem, vet inte riktigt. Men nu ska jag duscha, Hejdå (:

22.38

Hejsan (:
Idag vaknade jag kl 10.  Ronja, Shannon och Bella B sov hos mig i lusthuset till idag! Vi somnade kl 3. Flummade jätte mycket. Vi svullade också. HAHA inte för jag behöver det men ändå! Shannon och Bella B skulle åka och shoppa med Bellas mamma, så dom åkte vid typ halv 11, Så då städade jag och Ronja allt som var kvar. Sen efter det la vi oss i solen och solade. Det var helt underbart. Vi låg i solen i typ 5 timmar nästan! Sen ringde vi Shan, först kunde inte hon men det gick sen! Mamma skjutsade mig till Ronja, och sen skjutsade hon oss till Shannon! Efter typ 1 timme skulle Ronja hem, så vi följde med henne en bit på vägen. Sen ringde mamma och sa att vi skulle äta. Så då åkte Shannon med, efter jag hade ätit fixade hon mitt hår. Sen typ satt vi båda och smsade, sen gick vi ut och hoppade stuttsmatta. Efter ett tag ringde vi heta linjen vilket är väldigt roligt! HAHA. Snart kommer Shannons mamma och hämtar henne. en imorgon ska jag, mamma, Gunilla, Denise och Elin åka och shoppa i Kista! Jag behöver verkligen sommar kläder!
Hejdå ( :

RSS 2.0