Rykten visar bara att folk inte har något liv!

Okej..

Det finns vidrigt omogna ungar som sitter hemma och tänker ut ett förjävligt rykte om någon. Vem som helst. Jag förstår inte hur man orkar lägga ner tid på en som man uppenbarligen stör sig på så att man måste göra ett rykte för att få uppmärksamhet. Jag förstår verkligen inte de! Okej, om det hade varit ett rykte om att jag hade gjort något pinsamt, men det här? Det är bara så jävla omoget att hitta på. Jag vet fan inte änns vem killen är!

Man hör det från någon hela tiden. ''Är det sant att du blablabla med honom? NEJ, det är inte sant!!!! Det är sånt här som gör en så jävla förbannad. Folk tror verkligen att det är så jävla coolt att starta ett rykte. Men det visar bara hur omogen man är som inte kan säga sanning.. Skulle vara lite kul få veta vem som har sakt det från början. Fan vad jag skulle ställa mig och garva framför dig, hoppas du läser det här!

Jag och många andra vet att det inte är sant, men det finns folk som inte har alla hästar hemma som tror på de. Sorgligt.. Kul att man har ett rykte om kring sig som är såååå sant också! Kul att jag inte heller egentligen tar åt mig, kul att du som startade är så körd! Tack och hej!

//Vendelahedlund


Dålig uppdatering

Hej bloggen!

Vet att det inte riktigt har varit så bra uppdatering.. Vet inte varför? Känns som jag bara skriver ett inlägg per dag.. Och det är inte okej! Men skoladagen har varit helt okej. Är med Shannon nu och vi sitter vid min älskade dator. Vet inte varför vi inte har tagit med oss våra feeta rövar och gått ut i solen.. Det är varmt! Ingen barngympa idag inte. Avslutning förra veckan! Snart serveras det mat här i huset.

Dagens längtan: Italien om 18 dagar!!
Dagens citat: Allt man slickar på äger man.
Dagens inköp: T-shirt från Lindex och strumpbyxor
Dagens värsta: Fick reda på ett äckligt rykte om mig..
Dagens bästa: Min röv.
Dagens låt: Gettin' over you.
Dagens torris: Isabelleeeee.
Dagens våtis: Shannonnnnn.
Dagens par: Anna och Mathias - Shannon och Johan. Firar tvååå veckor.
Dagens väder: Sol.
Dagens mat: Makaroner.
Dagens plus: mrmorgan.blogg.se
Dagens minus: Anus prov.
Dagens datum: 31/5 - 10


HEJDÅ!

//Vendelahedlund


Better try next time

Hej!

Det blev ingen final i år igen.. Orkar inte gå in på varför. Men det jag hatar är att vi var bättre än många i finalen, så jobbigt att se en final som vi plattsar i. Jävla skit! Men det har varit trevligt iallafall. Sov med Sandra, Emilie och Vickan. Mycket trevligt! Väldigt stökigt också.. Det var nästan skabbigt! Tar helgen i bilder istället. Puss



























Puss på helgen!

Ha en bra kväll, så ska jag sätta igång med plugg...

//Vendelahedlund

IDAG IMORGON OCH PÅ SÖNDAG, DÅ JÄVLAR!

Heeeeeeeej bloggen!

Dagen idag har varit bra! Mycket skratt! Väldigt skön också, fick sluta efter lunchen. Vid halv 1 ungefär. Riktigt skönt! Så när vi hade slutat så åkte vi ner till centrum och köpte godis. Lite resgodis är alltid bra, även om det inte är suuper långt.. Två timmar kanske? Vi ska bo på vandrarhem, tre bollar heter de. Hoppas det inte spökar där.. Haha, det lär vi se! Idag är det förträning på fristående. Sen imorgon, då jävlar!!! Då smäller de! På riktigt. Vi ska komma till final. Vi är så pass bra så det är inga problem. Det handlar bara på att prestera riktigt jävla bra! Då funkar det!! Sen på finalen så ska det gå ännu bättre så vi får hem medalj!

Vi åker vid halv fem som sakt. Och då är bilarna packade och klara för att dra iväg på en underbar helg med dom bästa!! Vi hörs när jag kommer hem. Snart kommer Emilie, och jag måste packa. Så sista inlägget nu innan vi kör! Så ha en suuper bra helg! Så hörs vi på söndag med MASSA bilder! Och bara så att alla vet så är det här ingen ''vanlig'' tävling. Det är RM (riksmästerskapen) Riktig tävling!!!  

Pusssssar!!







Pussssss!!

//Vendelahedlund


Sweet dreams are made of this

Har kommit hem från träningen nu som gick.. bra! Eller jag hade hoppats på bättre.. Nästa gång börjar vi med tumbling, annars stelnar min kropp och då kan ja inte köra.. Men imorgon drar vi och det kommer bli super kul verkligen! Halv fem imorgon, då börjar livet. Kan man säga, tävlingar är verkligen galet kul! Underbart kul, förstår ni nu? Gör ni de? Jag kan ta det igen om ni vill? Nejdå, jag ska inte vara dryg. Tror ni har fått in de nu! hehe..

Så imorgon kanske det blir en snabbis med någon vän, sen är det bara hemåt och packa.. Var bjuden på grillning imorgon. Det har varit sjukt kul, men ja, sånt är livet! Kommer hem på söndag, så ingen uppdatering som ni vet. Men lovar att slänga in ett innan vi åker. Ha en bra kväll! Så hörs vi imorgon! Pussssar!!


Me like!

//Vendelahedlund

Someone new

Hej!

Dagen idag har varit bra! Det blir bara bättre och bättre! Såååå skönt! Orkar inte gråta mer.. Jag har skrattat väldigt mycket idag, och det kändes som om det var ett tag sen. slutade 5 över tre! Vid sex har jag träning. Och det måste gå bra för det är sista träningen innan tävlingen som är på lördag! Vi åker imorgon vid halv fem! JAG ÄLSKAR LAGET! Hoppas det kommer gå bra, eller det kommer gå bra och vi kommer komma till final för vi är bäst! Ska snart åka med pappa och köpa lite saker som ska med imorgon! Bara så ni vet så kommer det tyvärr inte bli något inlägg alls i helgen.. Men jag lovar att det kommer massa bilder! Slänger nog in ett inlägg lite senare ikväll, efter träningen förmodligen! Inga läxor eller prov imorgon. Så jag kan ta det lungt ikväll!


Är bäst!

Ha en bra kväll, puss på er!

//Vendelahedlund

So It's that a goodbye?

Hallåjj bloggen!

Slutade oootrooligt sent idag.. Vi hade redovisningar, senare laget.. Det gick bra! Men vi fick gå ungefär vid fyra! Såå sent! hoppas vi får komp för det här.. Haha, men det var skitkul när vi skulle spela in en film som skulle ingå i redovisningen. Haha, det var riktigt kul! Kom hem vid kvart i fem.. Skörby går inte ner till futurum efter halv fyra.. Lite drygt! Men jaja. Engelska provet gick nog bra idag! Imorgon är det no-prov. Yey.. Men snart fredag och RM!! TAGGAD! Min dag har iallafall varit bra idag! Mycket bättre än igår, tack för de! Min morfar ligger inne på sjukhus.. Väldigt orolig.. Han är väldigt svag och kan inte få i sig mat just nu.. Väldigt jobbigt! Mamma drog till Norge igår för att hälsa på honom. Hoppas allt ordnar sig! Älskar dig Morfar!

HAHA, Annas nattlinne. Eller kanske Shannons? ;)


Riktigt chillig bild!

//Vendelahedlund


Will I ever leave this?

Hejhej!

Nytt försök idag då! Dagen har varit helt okej.. Hade prov i so, det gick väl bra! Tror jag! Sen var det ''fiskpizza'' och fick höra Lisbeth garva för första gången! Och jag kan säga att det var länge sedan jag langade de garvet! HAHA! Dagens hökdpunkt!! Slutade vid två, så det var skönt. Väntade på bussen i regnet.. Hallå? Vart tog sommaren vägen? Det var ju sååå varmt för några dagar sen.. Jag frös när jag väntade på bussen. - Ikväll är det träning. Hoppas på att jag kan få tankarna på annat. Vill inte sitta och grov röra bland mina tankar..

Hoppas ni har haft en bra dag iallafall! Puss på er!





Väldigt kallt.. Hallå sommarlov om TRE veckor.
Man kan inte gå med halsduk då!!

//Vendelahedlund

Nope, inge bloggande idag!

Hej, det blir ingen uppdatering idag. Men jag känner mig bara förvirrad.. Allt kom så plötsligt.. Jag ska inte behöva gråta.. Vill säga så mycket, men det kommer bara bli värre. Är tacksam som får ha älskade vänner vid sin sida när jag behöver dom som mest! - Hörs imorgon Pusssar


//Vendelahedlund

Ur mitt huvud

Why can I not forget you..?

I take you there

Tjenamittbena!

Skippar träningen idag.. Plugga som gäller. Massa äckel prov(!!) Varför måste alla lärare sätta proven sista veckorna? Så himla onödigt! Min hjärna är lagom död. Och jag har bara en sak att säga till matteboken. Väx upp och lös dina egna problem. - Har varit på Ikea idag med mami och papi. Vi tittade på garderober. Måste ha en ny när vi flyttar. Den som jag har nu är för liten.. På fredag är det RM!! Åker på fredag, och jag måste få reda på om man ska ta ledigt från skolan? Linda, du skrev på diiin blogg att du bara gick tre dagar nästa vecka. Du skulle på något sen RM. Så min fråga är, när åker vi? haha! Nu ska jag sätta mig framför tv'n. Måste se på ballar av stål. Vet inte när det börjar, antagligen nio? Ha det bra, pussssssar!


Lite mindre än en månad tills Italien!!

//Vendelahedlund

Sommar outfit's

Nu (23 timmar senare) kommer bilderna upp. Tänkte lägga in dom för en timme sedan, men det åskade.. Och då vill inte jag sitta vid datorn, eller man ska inte de! Men nu så,

Have a look











Då var det klart! Älskar höga shortsen!!
Hoppas ingen annan köper samma..
Vill vara cool för mig skälv! ;)

See ya!

//Vendelahedlund

Wild horses

Godmorgon!

Igår var jag med Amanda och Linn! Vi hade det trevligt. Vi ville dock inte sitta hemma bara så vi tog bussen lite överallt. Ja, det blev bussluff..(!!!?) Haha, vi satt på bussen i en timme nästan. Vilket liv man har, hah egentligen. Men det var trevligt. Väldigt mycket mygg bara, en anledning till bussen! Jag har lovar er att lägga upp bilderna som togs igår i stan med Emilie! Och dom kommer upp nu!


Snygggggg






Några som spelade på torget, najjjjs!





Kläderna var det också.. Men jag hade tänkt att sätta på mig dom och ta kort istället.
Det blir cooolare så! Hade gött så hörs vi om någon timme, håller på med cp mattteeee.

//Vendelahedlund

Underbar dag!

Hej nu är jag hemma igen. Guuud vilken härlig dag det har varit!! Vi har verkligen pratat, skrattat, dragit skämt. Och massa. Men vi har verkligen haft det jätte trevligt! :) Massa butiker, massa kläder, massa sol, massa Stockholm! Jag hinner inte skriva något mera nu! Jag ska hem till Amanda om en timme, måste äta och fixa mig. Så bilder från dagen och kläderna kommer ikväll eller imorgon! Så ha en bra dag!

Pusssssar

//Vendelahedlund

Viktig information!

JAG MÅSTE HA NY DESIGN!

Vill ha somrig design! Kan söta Emelie kanske fixa en?
Haha, som alltid! Men skriv i kommentarsfältet om du kan, ja eller någon annan! ;)

Puss på er underbara människor!


//Vendelahedlund

Stan idag med underbaraste Emilie!

Godmorgon på er!

Vet att det är väldigt tidigt just nu, men jag måste plugga innan jag och Emilie sticker till stan. Det ska bli underbart skönt att få titta i butiker. Kändes som om det var åratal sedan..(Någon månad antar jag) Men det ska iallafall bli skitkul. Träffa den bruden är inte helt fel! Juste jag hann inte slänga in ett inlägg precis innan jag drog till Evelina. Men jag tittade förbi vid kvart över åtta? Jag tog halv åtta bussen till stationen och bytte sedan till hagviken. Men då kom jag på att jag kunde lika gärna tagit åtta bussen.. För då går det först till skörby sen direkt till hagviken. Alltså 305. Så då åkte jag typ buss i 45 min kändes det som. Onödigt om ni frågar mig.

Men kvällen igår var riktigt mysig. När jag kom dit så började vi genast prata och bara ha det bäst. Sen märkte vi på Anna att det hade hänt något.. Och det hade vi, så vi tog hand om älskade Annapanna. Sen drog vi till sjön i hagviken och skulle mysa. Det gjorde vi också, men det hade blivit liiiite mysigare utan knotten..! Fyfan, vad det kliar överallt! Usch. dom borde inte få finnas..  Men vi gick hem ganska på direkten. Så satt vi hemma och prata ännu mera. Skratt blev det också. Jag kom hem vid tolv. Sen sov jag som en stock. - Nu måste jag pluggggga..

Bilder!


Evelina, Shannon och Bella!


Shan!


Ego pic med tusen knott runt mig.

Men jag kommer inte hinna slänga in ett inlägg innan jag åker,
så jag skriver när jag kommer hem!

Ha en bra dag! Pussssar

//Vendelahedlund

Paus

Hej, som ni märker så har det inte varit en uppdatering alls denna vecka! Men jag bestämde mig helt enkelt för att ta en paus. Alltså. Från datorn, inte bloggen eller så. Utan bara datorn. Sitter verkligen vid datorn heeela tiden. Och det känns så onödigt när det är super fint väder ute. Plus att nästa vecka har vi massor av prov.. Så jag måste verkligen plugga.. Det är slutbetygen också. Kämpa!

Dagen idag har varit riktigt skön. Mitt humör har varit på topp och mina älskade vänner är bäst. Såklart humöret ligger höögt uppe då! Jag orkar faktist inte skriva exakt hur dagen har varit. Men den har varit perfekt iallafall. Helg också, kan det bli bättre? Nej! Har solat idag också, jobbar på brännan veettttuuu!

Bilder har tagits idag med dom bästa!













Ha en bra kväll! Puss på er gullungar ♥

//Vendelahedlund

Baby don't worry.

Tjenamittbena!

Har kommit hem från bajs skolan nu. Orkar inte skolan just nu. Vill bara ha sommar!! Längtar tills Italien! Kommer bli sjukt underbart att komma bort från tråkiga sverige.. Dagen idag har varit jobbig. Jag har inte kunnat hantera min skratt-anfall.. Vilket inte är så kul.. haha! (A fast NE) Men annars så har dagen varit okej. Idag är det en liten uppvisning med småbarnen. Det är inte riktigt som en uppvisning men föräldrarna kommer och kollar på deras träning. Så det blir som en uppvisning! Hoppas dom sköter sig bara, annars blir det jobbbiiigt.

Hoppas ni har haft en superduper bra dag! Vädret är på topp och mitt humör stiiiger högre och högre! Haha, vi hörs när jag kommer hem! Puss


Här ser vi glada ut..?

//Vendelahedlund

Snart möter jag härligt folk!

Hejhej!

Gud, det blev tårar när vi lämnade mormor på flygplatsen.. Men vi träffas på sommarlovet så det är inte långt kvar! När jag kom hem så har jag bara pluggat no. Vi har häftet Ljud, som vi ska kunna tills på tisadag. Vi tre ska jag vara vid stationen för då tar jag och Emilie tåget. Förmodligen Vickan också. Men jag är inte helt säker på hur hon kommer dit! haha. Men vi tar iallafall 20 över tre tåget?  Så ska vi köra från 4 till 5. Ska bli kul! Sen direkt till träningen! Ni får ha en bra fortsatt bra dag! Så hörs vi kanske efter träningen!


Puss Nunis!

//Vendelahedlund

För underbar dag för att sitta vid datorn!

Hej bloggen!

Det blev inte något inlägg igår. Jag vet! Men det var så underbart väder och jag kände att jag ville ta vara på de. Underbart var det verkligen! Sommarvärme. Men det var lite synd att man vaknade 1.. Jag sov ju hos Emilie! Vi hade jätte trevligt! Tittade på fyra skräckfilmer! Carriers, Baby Blues, Instängd 2 och The lost. Men The Lost hann vi inte titta på. Carriers var verkligen inte bra! Ingen film att rekomendera! Däremot så var instängd 2 och Baby Blues as bra! Vi somnade runt halv fyra. Satt jag var också väldigt sliten igår. Sen när jag kom hem så satte jag på mig bikini fort som fan. Hade bara en timme på mig sen skulle vi hem till farmor och farfar. Och jag skulle fixa mig och så också. Så jag fick lite smått panik.. Men jag hann. Brännan gick väl inge vidare. Men jag solade bara i 20 min? Satt....

Idag ska mormor hem!:( Vi kommer åka till Arlanda vid kvart i elva. Så går planet halv 1 tror jag. Sen så ska jag plugga. Efter de så ska jag bowla med randoms höll jag på att säga! HAHA! Nej men namn kan ni få. Emilie, Vickan, Love, Marko och sen var det en till tror jag. Ingen aning om vem! Efter de blir det träning direkt. Så idag kommer det tyvärr inte bli någon bra uppdatering heller.. Men ni överlever! (hoppas jag?)

Ha en bra dag så kanske vi hörs mitt på dagen!


Puss

//Vendelahedlund

Min brud kommer idag, sen drar viii!

Ändrade planer! Emilie kommer idag också! Hon tänkte ge oss alla lite sällskap. Sen så åker vi hem till henne. Sover där också! Puss på min brud, älskar dig mest! ♥♥♥♥♥♥


Titta bara på denna läckerbit!
Nästan så att jag skulle kunna ta en bit!


//Vendelahedlund


Lukten av nyklippt gräs är inte fel!

Tjenamittbena!

Har precis kommit hem sen jag drog till skolan och skulle hämta böckerna! Guuud, ibland hatar jag bussarna! Väntade i en timme.. Men sen kom den inte iallafall så jag fick ta hagviken. Ja, men lite frisk luft i två timmar gör ingenting! Har ätit våfflor nyss. Mormor har gjort dom, så oootroligt goda. Det finns ingen som gör dom bättre än henne! Så de så. Ikväll kommer bästaste släkten hit. Vi ska äta middag och ha det trevligt! Om dom inte åker hem så jätte sent så kanske jag kan åka till någon utav mina älskade vänner! haha! Men det lär jag säkert inte få, eftersom jag får inte åka buss själv sent på kvällen. Men om ni läser två rader tillbaka så står det *om det inte blir försent* HAHA! Gud va rolig jag är!

Hoppas ni får en underbar fredag. Det är verkligen jätte fint väder ute. Riktigt skönt! Nu börjar sommaren smyga sig fram. Pappa håller just på att klippa gräsmattan. Och den lukten, den är obeskrivligt good lukt. Luktar verkligen sommar!! Ha en jätte, jätte, jätte trevlig fredag! Så kanske vi hörs senare. Eller imorgon! Puss på er!


Bästa gänget!

//Vendelahedlund


Hope you find someone new, I really hope you do. Cause I love you.

Godmorgon på er läsare!

Vaknade tidigt idag.. Fråga mig inte varför! Tror min förkylning är en anledning. Gårkvällen var mycket trevlig! Men filmen.. Det är den värsta filmen jag har sett!! Usch.. Den var psykiskt jobbig. Det var parnormal activity(?) Jag som redan har svårt för ''demoner/andar'' haha. Jag lovar, om ni är känsliga. Lova mig att inte titta. Det var ett helvete att somna kan jag säga! Och det sjukaste var att det var en dokumentär. Det betyder alltså att det har hänt i verkligheten. Och dom dog på riktigt..(!!!) Aldrig mer den! Jahapp. Vad ska ni hitta på idag då? Själv ska jag till skolan.. haha! Ska inte stanna utan bara hämta no-boken. Har läxförhör på tisdag och jag behöver plugga ett tag innan. Men sen vet jag inte. Kvällen är iallafall bokad. Släkten kommer hit och äter! Ska bli trevligt! Hoppas ni slipper släpa er till skolan iallafall.. Ha en bra dag! Pusssss



//Vendelahedlund

I'm out!

Nu: Hem till Mathias!


Ha en bra kväll! Puss

//Vendelahedlund


Godmorgon

Hejhej!

Nu har jag vaknat och är lite trött sen igår. Gud va kul vi hade! Vi grillade, pratade, skrattade och lekte! haha, gud! Kom iallafall hem vid ett och jag orkade inte göra ett inlägg då, men vem sitter och läser min blogg på natten? Men vi hade oavsett verkligen kul! Och Erica räknade ut att vi hade inte gjort en sån hör kväll på 7 månader. Fattar ni hur mycket de är!? Vi måste bättra oss!

Idag vet jag inte vad jag ska göra! Jag vill in till stan och shoppppa! Men ingen kan eller har pengar.. Känns lite trist eftersom jag har pengar och vill ha meera kläder! Men vi hörs under dagen tror jag. Annars så hörs vi ikväll!

Puss









Ha en bra dag, kram!

//Vendelahedlund

Adore you

Tjenamittbena!

Nu har jag precis kommit innanför dörren. Har varit i centrum och shoppat lite. Haha, brukar inte hitta något på lindex men idag hittade jag en tröja! Jag tyckte den var väldigt fin iallafall. Ska snart hem till Erica! Rocky kväll idag! Ska bli sjukt kul! Jag hinner inte skriva så mycket mera nu, men vi hörs när jag kommer hem! Ha en bra onsdag!




Såå snygggggga!

//Vendelahedlund


Haha, yes. We like to be normal.

HAHAHAHAHAHAH!!!













Anna, you know!

//Vendelahedlund

Så varmt uteeeee

Tjenamittbena!

Har kommit hem från Enköping nyss! Jag, mamma, Linus och mormor var där och tittade lite i butiker. Okej, det var inte många butiker, menmen. Kom iallafall hem med en oversixe tröja! 149 kr på Åhléns! Vi gick runt lite på torget och bara hade det mysigt! Sen satte vi oss på ett café. Sen drog vi hemåt igen. Skolan idag har varit bra! Ja, precis som alla andra dagar. Skitbra! hah, men med bästa girlsen så blir allting så bra! Sista dagen i skolan imorgon!! Åhh, vad glad jag blir! Sen heeeeeelg! Jag kommer ha en naaajs vecka, kan jag bara säga! Nu är snart maten klar här, ciao.




Älskar er! Oavsett vad!


Sooolooooo.

//Vendelahedlund


Finaste texten till världens bästa musiklärare..

Tjenamittbena!

Som sakt livet är underbart! Och jag fick nyss mig ett gott skratt av AnnaPannaKarlsson! haha, ja Anna, Shannon och Evelina har gjort en text till våran musiklärare. Som är bäst i hela världen (jo, vi säger så) Här kommer den!

En känsla den är unik och den är ball, Anita att vara utan dig kommer bli mitt förfall.
 Du är ett konstverk av Shagall, jag vill hänga dig i min hall.
 Du är kommunist och liberal du är ett päron utan skal,
du är en max hamburgare på krogen,
 den här sången är rätt omogen.

(med Björn Gustavsson, Carina låten) HAHAHA!

Puss på er!

//Vendelahedlund


Livet är så jävla underbart!!

Heeej!

Har kommit hem från krypen nu. Ja, orkar inte säga vad vi gjorde. Gör ändå samma sak! haha. Men jag måste bara säga att livet är bra jävla härligt! Jag har verkligen kännt att liver är så sköönt dom sista veckorna! Jag har verkligen kännt lycka. Jag vet inte vad det är, utan jag bara är så jävla glad! Skulle kunna hoppa runt och bara skrika. Haha! JAG ÄLSKAR ALLA JAG KÄNNER!! JAG ÄLSKAR LIVET, ÄLSKAR JORDEN, ÄLSKAR RYMDEN, ÄLSKAR ALLT SOM EXISTERAR! tack och hej.

//Vendelahedlund


Soloooo

Hejhejhej!

Har precis kommit hem från skooolan! Cafét hela dagen idag, riktigt skönt! Vi har gjort 18 videoklipp.. Men datorn vill inte samarbeta så det blir inga videoklipp.. Dom var riktigt sköna iallafall. Gott skratt! Vi fick 40 kr i dricks, var då alltså! Haha, vi frågade inte om de, och det vill inte våra underbara kompisar tro på.. haha! Ska snart ner till hallen. Barngympa sooon. Najs. Är på bra humör! Life is coooooooool!




Bilden visar lycka.

//Vendelahedlund

Här ska det vara en rubrik..

Tjenamittbena!

Har precis kommit hem efter att ha hämtar älskade mormor. Det var ett år sedan vi träffades så det var skitkul verkligen! Planet var försenat en halvtimme. Men det gjorde inget, tog en liten fika på och väntade ist. Men sen när hon kom så åkte vi. Innan vi åkte hem så stannade vi vid tomt 1. Han har köpt en tomt där han ska göra lägenheter. Satt det ska bli kul. Sen stannade vi vid tomt 2. Alltså vårat nya hus. Dit vi ska flytta om några månade bara! Åhhh, vad jag längtar!! Nergrävd pooool liksom, hur underbart låter inte de? Nej, nu ska jag prata lite med mormor. Vi hörs imorgon!


Jag och lillebror! (Lockigt hår..)


Mamsen i väntan på mormor!

//Vendelahedlund


You smile, I smile

Hejhejhej!

Nu har jag städat mitt rum! (Ni vet, dammråttor är ett tecken på att man faktist har ett liv!) haha! Men det var välbehövligt kan jag säga! Nu slipper min mormor komma in i mitt rum och nysa det första hon gör! haha. Jag har också tagit en dusch. Och det var underbart skönt!! Ska strax sätta på mig lite spackel och sen åker vi och hämtar mormor (bebis röst) Dumma förkylning.. Så fort jag ställer mig upp så känns det som någon trycker ner mig igen för att jag måste vila och bli frisk! haha, men så känns det!?


Smile

//Vendelahedlund

That should be me, holding your hand.

Heeeeeeeeeeeeeeeeej!

Godmorgon, har ni sovit gott? Det har inte jag.. Har vaknat flera gånger för jag är så förkyld.. Jobbigt! Men tror jag mår bättre än igår iallafall. Haha, det hoppas jag. Men det är värst på morgonen och kvällarna. Så jag kan inte avgöra det ännu. Här på morgonkvisten så har jag haft det mysigt med min kära lillebror. Vi satte på Barnen i Bullerbyn. Det var ett tag sen man såg den filmen.. Jag tycker faktist att det är bra filmer, haha men det är sant! Kommer ihåg när man var liten. Bänkade mig framför teven varje gång den filmen sattes på! Jaha, idag ska jag bara vara hemma. Försöka friskna till lite, vill som sakt inte gå runt som en zombie när mormor är här! Vi ska väldigt trevligt, åka in till stan, mysa på uteserveringar, skratta, spela kort och bara myyyyysa! Vi hämtar henne på Arlanda idag vid fyra, planet landar då! Så vi lär åka tidigare! Ikväll blir det tacos. Slå de niiii!!

 
I'm HAPPY!!

//Vendelahedlund

We are the best!!

YES!! Vi vann, eller ja dom! Haha, men jag var faktist också med. Jag var där och peppade dom! Och det gick skitbra verkligen! Vi var bäst i kvalet också, högst poöng där. Sen såklar vann vi i finalen! YEY! Vi måste visa vart vi sätter ribban liksom!! Hemmaplan också. Kan det bli bättre? Jag tänker låta bilderna tala för sig själva för jag är jätte trött.. Vi hörs imorgon! Blir bara detta inlägg ikväll. Pusss på er!






Oseriös.




Älskar att Vicky kommer i sista sekund!



//Vendelahedlund

Vill inte att det ska bli värre nu när mormor kommer..

Hejhej!

Jag kommer inte tävla idag.. Jag är alldelles för sjuk för de.. Plus att min mormor kommer från Norge hit imorgon och jag träffar henne en gång om året. Och det känns så otroligt jobbigt om jag skulle ligga hemma helt död när hon är här.. Så det känns bättre om jag tänker så. Men glöm inte tjejer att ja kommer ner och hejar på er!! Skulle aldrig sitta hemma och rulla tummarna för att det kommer gå bra, utan jag ska peppa er till tusen!

Juste, det blev ingen uppdatering igår. Var med Maggan hela kvällen! Vi hade det jätte trevligt! När jag hade slutat så kom hon med hagviksbussen, sen sprang hon ut från den och in på skörby. Haha, var så nära att vi inte hann.. Men det gjorde vi! Vi åkte hem till mig och skulle baka. (Till uppvisningen!) Det var väldigt trevligt! Sen tog vi bussen ner till centrum och sedan promenerade hem till henne! Vi gjorde inte så mycket, men sen bestämde vi för att äta middag. Och det blev pizza!! Gott! Sen gick vi till ishallen och skulle hjälpa alla andra med att plocka fram alla redskap! Det tog sin lilla tid. Men sen så. Hem till Maggan igen och se på Mean Girls med massa popcorn! Tack för en trevlig dag/kväll! Puss


Maggis i väntan på bussen!


hm?

Vi hade filmat väldigt mycket också,
men för skabbiga för att visas på internet. HAHA!

//Vendelahedlund

F***********N

Idag är det tävling och tror ni inte jag vaknar upp med halsont, täppt i näsan och ont i öronen!? Varför just nu? Det är jätte många som är förkylda men jag är exremt.. Och vi har inga reserver på varven, inte till mig iallafall.. Jag kör alla varv på tumbling och två på trampett. Det går inte att fixa nu.. Jag måste vara med.. Men det känns så dumt, eftersom det kommer bli värre och min mormor från Norge kommer hit och jag tänker INTE vara sjuk då!!! Vi får se hur jag gör idag, men det blir inte bra uppdatering idag.

ÅHHHHHHH, F******N!!


Ont om tid..

Hejhejhej!

Har precis kommit hem från skolan. Jag var tvungen att ta hagviksbussen idag.. Såg inte ut som skörby kom, och det var sista vid halv fyra. Annars hade jag fått gått hem och det hade jag inte orkar eller inte haft någon tid. Har musik förhör imorgon och jag måste plugga till de, för det har inte gått bra för mig, haha! Idag hade alla nior spexfoto. Och gul var klart bäst! hahahah. Jag tog bild som ni ska få se här nedan. - Ikväll är det träning, eller ja om en timme typ. Så snart serveras det korv här hemma. Sen ska jag lääääsa,lääääsa,lääääsa på musik pappret.. Ni får ha det bra, det bli bara den här uppdateringen idag, måste verkligen plugga. (Egentligen skulle jag sparat tid om jag inte hade bloggat nu..) haha!


Gulas! Klart bäst!!

//Vendelahedlund

OUTFIT


Tröja - Bikbok
Halsband - Lindex
Leggings - Vera Moda
Klocka - Wien, Swatch

//Vendelahedlund

Keep you much longer

Hej,hejsan,hallå,tjena,tja,hola!

Hej på er! Dagen idag har varit bra! Som sakt så hade vi moppe-kurs idag. Och det var ganska skönt. Slippa jobba, men man var tvungen att lyssna väldigt länge. Och det blev jobbigt tillslut. Blev väldigt trött! Vi hade delats in i olika grupper. Man fick gå in i olika rum, så pratade dom om allt som man behöver veta. Trafiken, säkerhet, rattfylleri. Sen var det en gammal gubbe som hade varit med om en olycka på cykel. Han hade ramlat, hade dock ingen hjälm.. Han var tydligen medvetslös i ett år!? Kan ni tänka er att missa ett heeeelt år!? Jag blev väldigt chockad då. Kan ni tänka er vad som kan hända om man inte använder hjälm? Själv så använder jag inte hjälm, men när jag har hört om vad som kan hända (okej, jag vet vad som kan hända, men ja har inte ''brytt'' mig så.)

Vi slutade vid halv fyra tror jag. Då var jag, Amanda, Patrik och Linn kvar och pratade. Fråga mig inte varför.. Men sen drog vi oss mot vivo. Sedan fortsatte vi mot västerängens gunga! haha. Påvägen dit så stannade vi hos Felix lite! Sen har vi bara gått runt lite. Dagens promenad! Just nu håller jag på med svenska arbete. Planchen snart klar. Ska bara limma lite! Ikväll ska jag bara mysa hemma. Är dock väldigt avundsjuk på Matilda Ellman.. Hon ska till Göteborg imorgon och gå på Liseberg! Jag vill också.. - Nu ska jag fortsätta med arbetet. Ha en bra kväll gott folk! (Satan, nu gick jag på planchen.. Inte bra!!)




//Vendelahedlund

Baby, turn the lights on

Tjenamittbena!

Träningen idag gick skitbra! Kämpade verkligen tills det inte gick mer. Det var roligt också, även om vi inte va så många. Det är många som har drabbats av riktiga förkylningar.. Och det känns inte så bra eftersom vi har tävling på lördag ochv i behöver alla. Behöver reserver också, så hoppas alla frisknar till! Jag har sträckt mig i nacken, så det kändes stelt när gör vissa rörelser. Jätte jobbigt.. Haha, vilka problem.. Imorgon som sakt så ska vi vara i kyrkcentrum. Det ska faktist bli ganska skönt. Slipper skolan. Men det kommer vara proppfullt där. Alla åttor på hela futurum ska dit. Bara de förklarar ju saken. Nej, nu hade jag tänkt att ta en varm och skön dusch. Så ni får sova gott och ha en riktigt skön dag imorgon, så hörs vi på eftermiddagen någon gång där!


Det här är dagens outfit imorgon!

//Vendelahedlund

Lovely day!

Hejhejhejhejhej!

Har precis kommit hem genom dörren. Har varit på utveklingssamtal  i skolan. Det gick bra! Dagen idag har varit bra! Det hände inte så mycket i skolan, men när vi hade slutat så skulle vi brudar ner till centrum, Bella och Shan skulle först hem till Shan och hämta något presentkort eller vad det nu var. Så då promenderade jag och Annapanna ner för det var så fint väder ute. Plus att jag har ju börjat med ett hälso-schema. Så det är väl lika bra att knalla på då! När vi kom fram till centrum så smsade vi våra vänner. Men då skulle tydligen inte dom ner för Bella hade väl fått ''punka'' eller så var det sant, men jag tror inte på de! Så då trallade vi runt där, Anna prövade några stycken jeansleggins på go west. HAHA, hon typ tog i så mycket när hon skulle sätta på sig dom, haha. Ont i magen av så mycket skratt! Haha, med dig tar aldrig skrattatacker slut!!

Sen blev klockan mycket och jag skulle ha utvecklingssamtal som jag sa. Det var vid fyra, så jag tog halv fyra bussen. Skörby, den går ner till futurum också. Sista vändan dit är halv fyra. Så jag tyckte jag var så god i tid. Men då funkar inte stopp knappen... Så jag kunde inte gå av vid skolan.. Lite drygt så jag väntade på att någon annan skulle trycka på stopp. Det blev nåra hållplatser bort.. Då såg jag hur mycket klockan var. Kvart i fyra! Jag fick panik. Så jag fick en liten power-walk i dag! Väldigt skönt, men stressigt var de. Hann precis!

Sen efter de så åkte jag och pappa ner till centrum och köpte strumpbyxor. Det har gått hål i mina som jag hade. - Imorgon är det någon ''moppedag'' i kyrkcentrum. Hela dagen spenderas där. Nu ska jag lägga in lite bilder från dagen. Sedan göra lite svenska! Långt inlägg blev de. Ikväll är det träning! Ha det bra!!












HAHA, jag vet inte hur länge vi garvade åt det här!!
 HAHAHA, som ni ser så är byxorna vääääldigt korta!

Massor med bilder idag, nu ska jag sätta igång med svenskan.
Sedan middag. Sen TRÄNING!

//Vendelahedlund

Träningspass

Hola!

Träningen med småbarnen gick bra, vi körde handstående kullebyttor. Det är första gången dom körde det. Och dom var duktiga. När jag kom hem så var det något stor i hallen. Det var ett gåband som mamma har beställt hem. Skitroligt att gå på den! haha. Jag har gått på den i typ 4-5 minuter och jag skojar inte när jag säger att de verkligen bränner i vaderna.. Och det är bara på 4-5 min. Tänk dig då om du går en halvtimme.. Pain är ordet då! Mamma hjälpte mig lite med svenskan, skulle göra en powerpoint, men ändrade mig efter ett tag och ville ha planch ist.

Just nu så sitter jag vid mammas dator. Mamma håller på att fixa med bilder på min.. Datorn har blivit helt knäpp.. Med andra ord lever sitt eget liv. Väldigt irriterande. Ska snart börja gå på bandet igen och sedan köra ett träningspass at wendy's place.

PEACEOUT!



ITALIEN SNART!!

//Vendelahedlund


Sommar väder ute!

Tjenamittbena.

Har kommit hem från skolan nu. Det gick bra, hade syslöjd på morgonen.. Men jag kände att jag var lite lost.. Så jag gick ner till hemkundskapen och när jag kom in så vände jag på klacken och garvade.. haha! Kände verkligen att något var fel, men jag hade så brottom satt jag hann inte tänka på de! Angående om New York jag och mamma ska åka dit när jag har gått ut gymnasium!! Jag vet att det är några år kvar, men hallå? Bättre än aldrig!  Gud vilket fint väder det är ute!? Varmt och skönt. Nu börjar man känna att det snart är sommarlov. Vid halv fem så blir det samma race. Alltså barngympan. Har ingen aning om vad vi ska göra, fast jag har planeringen hemma.. haha! Men det blir väl lite lekar och hinderbanor. Ikväll ska jag också göra klart ett svenska arbete. Help me mami! 


Say whaat!?

//Vendelahedlund


New York

Jag har en stad jag alltid velat åka till. Och det är New York! Kan ni tänka er va coolt det skulle vara? Alla höga hus, fina gator och bara deras omgivning! Staden där man kan shoppa satt pengarna aldrig kommer tillbaka igen, alltså dom försvinner för evigt. Jag har sett massor med filmer som är inspelade i New. Så otroligt fint. Tänk er en underbar vecka där!? Kvällarna, sitta på mysiga ute serveringar och bara mysa av staden. Åhhh, gud! Det tar väldigt lång tid att åka dit, och jag som är så flygrädd.. Skulle det gå? Om jag fick öndska så skulle det vara ett piller som gör satt all rädsla åker bort. Åker bort föralltid. Då skulle jag kunna åka flyglplan till skolan om det vore så.. Okej, då skulle inte änns vi kunna komma upp några meter föränns vi var framme.. haha!

Jag skulle helt seriöst kunna åka fram och tillbaka bara för att. Få bort den där dumma rädslan. Kanske är en sak som bara sitter i huvudet? Jag ska bannemig få bort den isåfall. Om jag fick chansen att åka dit, så skulle jag välja min familj. För jag älskar dom mest i hela världen! Finns inget bättre!!♥ ♥ ♥ ♥  
 










//Vendelahedlund

The world is insane.

Hej bloggen!

Nu har jag gjort sexualkundskaps läxan. Väldigt freeeesh att läsa om könssjukdomar.. Men det gick bra, och nu har jag det iallafall gjort tills på torsdag. Jag är så himla bra på att göra allt i sista sekund, så då tänkte jag varför inte göra nu när jag ändå inte har något för mig..? Jag har huvudvärk.. Känns som mitt huvud hänger längre ner än fötterna. Alltså väldigt tungt.. Ganska irriterande för det är träning ikväll. Jag vill såklart gå, men det är inte kul att komma men prestera mindre. Känns så onödigt. Är heldre hemma än att bara köra lite, vill komma hem genomsvettig och verkligen känna att jag har jobbat bra!

Vid halv fem ska vi till farmor och farfar. Faster och kusinerna kommer också, så det ska bli trevligt! Var ett tag sen jag var hos farmor och farfar.. Lite trist.. Nu hade jag tänkt att sätta på mig lite spackel och sedan fixa håret. Sitter med mjukiskläder. Hatar verkligen att plugga med osköna kläder..



The world is insane.

//Vendelahedlund


Usel på att blogga..

Godmorgon!

Jag är verkligen usel på att blogg.. Var mycket bättre förut. Men det känns inte lika roligt att blogga när man måste lägga in gamla bilder. Blir lite roligare med nya bilder. Om ni förstår vad jag menar? Men jag kan lägga in bilder nu, men jag har inte tagit så himla mycket bilder sen usb-kabeln dog.. Men nu när det funkar ska jag ta och ta mer kort! Idag ska jag plugga! Det var ett tag sen jag satte mig ner och gjorde läxorna ordentligt..


Jag lovade Linda att hon skulle få dagens '' städdagens-slaggar-bild'' HAHAHAHAH!
(Jag lovade mig själv att lägga ut den, vare sig hon vill eller inte!)

//Vendelahedlund

Trevlig kväll igår med brudarna!♥

Hejhej!

Igår var det skit trevligt med bästa brudarna! Jag åkte till Bella vid ungefär 2, sen gick vi ner till centrum för att Shan skulle köpa present till Bella. Vi gjorde lite annat också, men sen drog vi tillbaka till Bella. För att sedan inte göra någonting tills Anna kom.. Vi brottades, tittade på tv, brottades, skrattade.. Men sen kom Anna. Vi fixade oss, åt middag och pratade. (skrattade) Sen ner till brasan och träffa massa underbara personer! Vi var där ett tag, sen blev det kallt och vi drog hem till Bella igen. Gick ut igen för Niklas och Matthias kom. Vi pratade, skrattade.. Sen gick vi in igen och det blev spel, trötta brudar och sedan sängen. Ja, lite kortfattat med egentligen inte! haha..
Nu ska jag fixa mig för ikväll ska vi träffa dom igen, så har precis duschat. Ska platta håret, vilket kan ta sin tid! Ska försöka ladda in lite bilder, hoppas det funkar, för jag orkar verkligen inte ladda upp tusentals bilder som är jättteee gamla.. Ha en bra lördag!!


Det gick att ladda in nya bilder på datorn, men inte egopics..
Sen hittade jag inte bilderna jag hade lagt in så jaja...

//Vendelahedlund

RSS 2.0