Gooood weekend

Tjena! Bloggen har verkligen kanske landat på hyllan denna helg.. Men det tar ju år när man bloggar på en iphone.. hihi! Men helgen har verkligen varit underbar! Jag ska berätta allt!

Fredag: Samling vid shell för att vänta på bussen som var en halvtimme försenad.. Men sen så kom den och vi kunde äntligen börja våran resa. Bussresan tog ungefär 5 timmar, dock inte med paus tror jag.. Vi stannade på donken och åt lite. Vi fortsatte resan med mycket skratt. När vi var framme vid skolan som vi sov på så checkade vi in och fixade allt. Sen blev det förträning för friståendet i hallen. Det gick super, efter det drog vi tillbaka till vårat rum och chillade lite. Taggade inför kvalet.

Lördag: Vi gick upp väldigt tidigt och packade, fixade frillor, smink och åt frukost. Sen gick vi till hallen som inte alls tog lång tid. Vi förtränade och det gick bra! Tävlingen startade och alla var taggade. Vi var så jävla bra på tumbling och friståendet! Verkligen, blev jätte chockad. Vi var aaaaaaaaas bra! Sen blev det trampett och vi hade förfäntat oss att det skulle gå skitbra där också men dock så gjorde det inte de..

Första varvet var snyggt, andra varvet sög, tredje varvet sög kan man säga. Alla hade någonting som inte var helt perfekt. Vi fick ''klagomål'' på våra skruvar. Vi fick ett fall, ett väldigt chilligt fall utav Linda Norrman! Vi blev väldigt besvikna med poängen vi fick.. Vi trodde verkligen att det var över, att vi kämpar varje år till en final plats men kommer aldrig fram. Men sen får ett annat lag mindre poäng än oss och vi blev tia. Tio lag kommer till final. Vi kom PRECIS till final! Vi dog av lycka och humöret steg upp i himlen. Vi gick in till vårat rum och bestämde vilka som ska köra varven, verkligen planerade allt riktigt noga.

Sen blev det tacos i en stor arena. Väldigt gott, mysigt och ASroligt! Jag garvade ihjäl mig. Linda är så sjukt skön så jag dör. Tårarna sprutade åt alla håll och kanter.. Efter maten drog vi hem och tog det chill med en klapp lek. Vid halv elva - elva sov vi.

Söndag: Vi gick upp vid halv åtta och gick direkt till frukosten, lagom fin på morgonkvisten sådär. Efter den goda frukosten så fixade vi osss! Packade allting, ställde tillbaka alla stolar och bord. Gick till hallen för att kolla på herrarna. Herregud vad dom är grymma. Vad fan får dom all fart ifrån? (Jag ska lägga upp ett klipp på det dom körde så småning om.)  När dom var klarara så hade vi förträning. Det gick bättre än förväntat! Vi ägde allting. Tävlingen började med fristående och musiken hackade i början så dom tappade bort sig lite men dom räddade situationen riktigt snyggt. Sen var det tumbling och där bokstavligen ägde vi golvet!! Vi hade dagens högsta poäng väldigt länge. Men sen slog ett lag de. Men vi hade näst högsta poängen i alla pooler. Vi hade näst högsta poängen i kvalet också. Hur nice? 

Vi körde skitsnygga överslag på trampetten. Skit snygga halvskruvar, skit snygga sträckta. Men vi hade ett fall där.. Ett pladask på mage. Vi fick ganska dålig poäng.. Men vi är nöjda med det vi har gjort. Vi kom 6:a i finalen. Det är skitbra! Jag är riktigt stolt över det jag har gjort och alla andra. Vi var skitduktiga!!

Resan hem gick bra, vi garvade och hade det trevligt tillsammans! TACK FÖR EN GALEN HELG BRUDAR!

Nu får bilderna tala för sig själva!












Kommentarer
Postat av: Linda!!!!!

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA TACOKVÄLLEN <3

2010-12-01 @ 19:40:54
Postat av: Vendela!!!!

HAHAHHAHAHAHAHAAHHAHA JAAAAAA!!!!!!

2010-12-01 @ 20:38:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0