6 km

Tjena blüggen! Denna blogg har legat på hyllan ganska länge.. Men som ni vet så sov jag hos Matilda med Ida igår tills idag! Ni är helt underbara brudar! Vi har haft en helt perfekt kväll! Vi har bland annat skrattat, lagt korv på Victors kudde. Det var nog det roligaste! Men lack blev han dock..

Imorse vaknade vi vid halv elva och gick direkt upp för att fixa varm oboy för en härlig vandring i höstvädret! Vi hade bestämt att vi skulle vandra från centrum till hagviken idag. Och det gjorde vi, med glädje! Vi började tralla vid halv tolv. Mötte killarna vid gröna dalen. Vi blev mycket besvikna.. Dom kom i jeans allihoppa!? Converse osv. Vi ska VANDRA och dom får för sig att man kan gå i jeans. Visst det är inte omöjligt men vi sa att det var obligatoriskt att ha träningskläder på sig! Men vi började gå.. Var framme vid hagviken en timme efter tror jag?

Vi gick till vattnet och försökte grilla korv, eller det gick ganska bra efter typ en halvtimme! Ida fick offra sin ena strumpa för lite korv. Vi eldade hennes strumpa och fick korv tillslut. Äckliga var dom dessutom.. Värt? Nope inte för strumpan! hihi, vi hade det jätte trevligt iaf! Hem orkade vi inte gå. Så lollos mamma körde oss till Matilda så fick pappa hämta mig där! Dagen har spenderats ute med frisk luft i ungefär fyra timmar! Så underbart!

Hurtiga vi är! Tack för dagen galningar!


Dags att lägga sig, på med finnmedel!


in my heart!


redo


chillare


mattis

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0